Biden’s Klimaattsaar John Kerry haalde donderdag hard uit naar zogenaamde “klimaatveranderingsontkenners” en beschuldigde mensen die de “gevestigde wetenschap” in twijfel durfden te trekken, ervan dat ze deel uitmaken van een gevaarlijke sekte die het bestaan van de mensheid bedreigt, schrijft Baxter Dmitry.

Kerry maakte deze opmerkingen in Edinburgh, Schotland, tijdens een evenement in The Signet Library, nadat hij helemaal naar het Verenigd Koninkrijk was gevlogen om de boeren de les te lezen over de klimaatcrisis.

“Zonder feiten of economie aan hun kant, ontkennen ze botweg wat er met onze planeet gebeurt en wat we moeten doen om haar te redden!” zei John Kerry.

Kerry vervolgde: “Ze zetten aan tot een beweging tegen wat ze valselijk ‘klimaatveranderingsfanatisme’ noemen, omdat ze gemakshalve vergeten dat de woordenboekdefinitie van een ‘sekte’ ‘het verwerpen van feiten in toewijding aan een leugen’ is.”

“In plaats daarvan halen ze uit naar de waarheidsverkondigers en bestempelen ze onweerlegbaar bewijs als hysterie,” voegde Kerry eraan toe.

De klimaatsaar van Biden beweerde vervolgens dat “klimaatveranderingsontkenners” een gevaar zijn voor het bestaan van de mensheid en het leven op aarde.

John Kerry vliegt de hele wereld over in privéjets terwijl hij de boeren de les leest over de deugden van het brengen van offers om de klimaatverandering te beteugelen.

John Kerry verdedigde eerder al dat hij een benzineslurpend privévliegtuig nam om in 2019 de Arctic Circle prijs in IJsland in ontvangst te nemen.

“Als je je koolstof compenseert, is dat de enige keuze voor iemand zoals ik die de wereld rondreist om deze strijd te winnen,” zei Kerry.

  Dr. Coleman: De olie raakt op - Uw persoonlijke overlevingsplan

John Kerry “compenseert zijn koolstof” door verschillende landhuizen en een privéjet te bezitten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Bill Gates betrapt terwijl hij toegeeft dat ‘schone energie’ een zwendel is van het WEF voor Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMeer slecht nieuws voor de gevaccineerden: Amerikaanse onderzoekers detecteren sporen van mRNA-vaccinatie in het hele lichaam
Volgend artikelVertrouw de wetenschap: CDC zegt dat nieuwe COVID-19 variant infecties kan veroorzaken bij gevaccineerde mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Hahaha… de sekte van clowns die alles omdraaien. Het wordt wel heel eenvoudig. Op de basisschool speelden we dit als een spel, de omgekeerde wereld. Deze clowns spelen het nog steeds.

  • “Always accuse your opponent of what YOU are.”
   Vladimir Lenin

   Deze tactiek heet spiegel propaganda, mirror image propaganda. Ook te vinden als ‘accusation in a mirror’.

   Je ziet linkse politici (partij voor de aristocratie, groen slinks maar vooral demonen666) dit veelvuldig in de 2e kamer gebruiken. Zij roepen ‘fascist’, ‘extreem rechts’ en ‘anti-democratisch’ terwijl ze zelf partijen willen verbieden, censureren en het referendum afschaffen. De NGO ‘Antifa’ is hier ook een prachtig voorbeeld van.

   Het wordt ook gebruikt om de tegenstander te demoniseren door hem te beschuldigen van hetgeen ze zelf van plan zijn. Dit is ook wel gevat in het spreekwoord ‘zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten’ maar het verschil is dat dit passief gebeurt. Mirror propaganda is bewust en kwaadaardig.

   Psychologisch werkt het verwarrend omdat de tegenstander ineens voelt zich te moeten verdedigen tegen hetgeen zij juist proberen te veroordelen. De tegenstander is uit het veld geslagen en het debat verloren.

   Dit is ook wat vooraf ging aan de holocaust en de Rwandese genocide. Dus wees gewaarschuwd voor dit soort taal. Het is echt een satanische tactiek.

 2. Die lui geloven zo hard aan hun leugen dat de rest niet meer mag meespreken. De gekte ten top. Zelfs een leek snapt dat de opwarming komt door de naderende zon eclips en daardoor de uitbarstingen dichterbij de aarde komt!

 3. John Kerry vangt bot in china en Rusland met z’n doemscenario-leugen-climatescam praatjes. Dan ga je maar feitenvrij ouwehoeren voor een paar keuterboeren in schotland. Kerry is een polariserende duivelse klootzak die teruggeworpen moet worden waar hij vandaan komt, het hellevuur. Maar vóór dat gebeurt moet hij nog wel even de radarbeelden van MH17 vrijgeven waardoor duidelijk wordt dat hoerkraïense nazi’s onze landgenoten naar de eeuwige jachtvelden hebben geholpen.

  • Precies Bas ! Rutte heeft UA ( als mogelijke dader, want hebben zelf tig-BUK installaties) tot het JIT laten toetreden met VETO recht op de gang van zaken. Twee kenissen van mij met hun dochter zijn daarbij van grote hoogte naar beneden gestort en te pletter geslagen. De UA Nazi’s deinzen nergens voor terug, dat deden ze tijdens WO2 ook niet.

 4. Maar nu geen off topic en herhaal mijn mededeling !!!!

  Off topic maar meer dan de moeite waard om dit te delen met zoveel mogelijk mensen

  Geachte heer Vos,

  Iedereen had het laatst over de A12-blokkade van Extinction Rebellion
  De media stonden opvallend positief tegenover de klimaatactivisten.
  Terwijl zij de veiligheid van burgers in het gevaar bracht
  Ik vroeg mij toen af:
  Waar komt die media-sympathie met klimaatradicalisme vandaan?
  Ik ben op onderzoek uitgegaan.
  Samen met een team van onderzoekers van Cultuur onder Vuur.
  Jaarverslag na jaarverslag spitten we door.
  En wat we gevonden hebben is schokkend. Lees het in onze onderzoeksspecial!
  Lees: Co-eigenaar Nederlandse media financierde Extinction Rebellion
  Dat is nog niet alles.
  Dezelfde club die Extinction Rebellion financiert…
  …Betaalde ook de vorige baan van de NPO-ombudsvrouw die nu op oorlogspad is tegen Ongehoord Nederland!
  Banner
  Dit schokkende nieuws moet zo breed mogelijk bekend worden.
  Zodat mensen Extinction Rebellion zien voor wat het echt is: geen ‘rebellen’, maar lakeien van klimaatlinkse krachten in het establishment
  De mainstream media zwijgen.
  Ze willen niet de hand bijten die hun voedt.
  Meneer Vos, daarom moeten u en ik de waarheid naar buiten brengen.
  Voor heel Nederland!
  Dat kunt u eenvoudig doen door dit artikel nu te DELEN met uw vrienden:
  Facebook
  Deel via Facebook
  WhatsApp
  Deel via WhatsApp
  Twitter
  Deel via Twitter
  E-mail
  Deel via E-mail
  Meneer Vos, dank voor uw steun!

  Met strijdbare groet,

  Hugo Bos, campagneleider

  P.S. Dit onderzoek is verricht met 0 euro subsidie.
  We worden 100% gedragen door giften van Nederlanders als u en ik.
  En dat willen we houden zo!

  Steun verder onderzoek naar de handel en wandel van de klimaatlobby. Help met een gift:
  Ja, ik doneer voor meer onthullend onderzoek!

 5. dit terwijl kerry zelf ontkent.
  hij ontkent dat het klimaat altijd veranderd, de zon, vulkaanuitbarstingen, aardverschuivingen en meer natuurlijke fenomenen hebben zoveel meer invloed dan de mens die hierbij BIJNA verwaarloosbaar is.
  natuurlijk kan het beter, zo zouden ze in afrika wat minder plastic in de oceaan kunnen dumpen, zouden zeeschepen wat minder chemicaliën kunnen opstoken met de stookolie, zouden politici wat minder kunnen vliegen.
  ze zouden, in plaats van de milieuvriendelijkste kolencentrale ter wereld te sluiten, kunnen kijken of de 1500 nieuw te bouden kolencentrales in china met onze technologie wat schoner kunnen verbranden. waarom zou je dat niet doen?
  nee, we moeten tientallen miljarden uitgeven om 0.000036 graden opwarming te voorkomen waarbij niemand weet wat ze met dat geld gaan doen dan. koekoek.
  laat de man naar zichzelf kijken en stoppen met afgeven op de normale mensen die op de fiets boodschappen doen en die fatsoenlijk omgaan met het milieu.
  kerry de ontkenner. dat is hij, een ontkenner. lid van een sekte die hun ideologie die aantoonbaar onzin is door de strot van de gewone mensen wil drukken en er zelf natuurlijk niet aan mee hoeft te doen omdat ze weten dat het onzin is.

  lach ze uit.

 6. ze hadden hem meteen op moeten pakken en achter de tralies mogen zetten hij maakt de burgers uit voor klimaatdomkoppen maar is zelf de grootste de / het natuurlijke evenwicht van de natuur wort geregeld door ??? de natuur kunnen wij mensen of te wel het MENSDOM niets aan veranderen .dat is het zelfde als met die co 2 bomen en planten hebben dat nodig om de mensheid van zuurstof te voorzien

 7. “John Kerry zegt dat “klimaatveranderingsontkenners” tot een “gevaarlijke sekte behoren die de mensheid bedreigt””

  Die satanische idioten met hun abstracte gedachtegangen zijn té ver gegaan om nog ongeschonden op hun schreden terug te keren naar normaal, de vraag is willen ze eigenlijk naar normaal of hebben ze het idee dat ze in hun satanische ‘vrienden’kring een code hebben die ongetwijfeld hun dood inluidt waneer ze sentimenteel worden, nou 2% van de mensen zijn of held (kritische/onafhankelijke denkers) of een figuur zonder geweten.

 8. ““Als je je koolstof compenseert, is dat de enige keuze voor iemand zoals ik die de wereld rondreist om deze strijd te winnen,” zei Kerry.”

  Wat er staat is: als je maatregelen neemt die miljoenen anderen het leven kost dan is de uitstoot van ene vliegtuigje verwaarloosbaar tegenover al de uitstoot van die miljoenen die je hebt omgebracht met je maatregelen….

  De wereld kan prima fossiele brandstoffen aan mits de bevolking niet te groot is, en er is genoeg in de bodem om dat te doen. Alle maatregelen zijn verdien modellen, de enige weg om werkelijk uitstoot van vuile stoffen te verminderen is door een groot dele van de bevolking op te ruimen….in Oekraïne heeft de EU met de VS al een aanzet gegeven tot genocide….van Oekraïners…..het is slechts wachten op de volgende oorlog binnen Europa…..Turkije in oorlog met Griekenland is een zekere gok, maar wanneer is de vraag….eerst nog een keer de Balkan met zijn staande moslim legers en misschien wat burgeroorlogen in Engeland, Frankrijk en Spanje….die zie ik ook nog wel komen…

  Dat en ziekte, ingespoten via een nieuw “reddend” middel of via een nieuwe toevoeging in het drinkwater….mogelijkheden zat …..Chemtrails zijn niet echt effectief, teveel verstrooiing en het blijft giswerk waar iets neerkomt en wie het inademt….inspuiten is een trefzekere en goed volgbare manier…..en als iedereen in lockdown zit is het slechts ophalen bij de voordeur en het huis is weer beschikbaar….

  Het vertrouwen in leiders over heel Europa is weg, niet in de laatste plaats door het gedrag van leiders en hun ondergeschikten….de arrogantie, het openlijk keihard staan te liegen, het nemen van absurde maatregelen en het partij kiezen van moordenaars en terroristen…het zijn voorbeelden waardoor vertrouwen bij weldenkenden weg is gehaald….het komt ook niet meer terug……de geest ois uit de fles, gaat niet meer terug….een schip vol mensen dat met een bezopen stuurman en een geschifte kapitein op de rotsen af stevend….er was een lied over geschreven…

  • Duchesne augustus 26, 2023 at 12:19

   Er circuleerde video’s op Twitter dat er grafeen/oxide in het voedsel wordt verwerkt, check je voedsel met een magneet. Eén filmpje deed mij bijbliven een pot pindakaas waaraan een magneetje aanvast zat gekleeft, onzin? In een tijd van universsel bedrog is het spreken van de waarheid een patriottische daad.

 9. John Kerry is natuurlijk niet geloofwaardig. Ik geloof in het woord van God.

  Genesis 8: 9- 22
  “Voortaan al de dagen van de aarde, zullen zaaitijd en oogsttijd, koude en hitte, zomer en winter, dag en nacht niet
  ophouden,” aldus de Heere.

  Dat geldt dus ook voor deze tijd! ( AL DE DAGEN )

 10. De idioten moeten toch wat roepen om het volk ANGST aan te blijven jagen.
  Is het niet het COVID gedonder, dan is het klimaat wel waar die idioten mee dwepen.
  Maar wel zelf rondvliegen van land naar land om de krankzinnige boodschap over te brengen bij het klootjesvolk.
  Je hoort ze niet blèren over de luchtvervuiling in dat Oekriland, waar dat krankzinnige Westen zo graag pang, pang blijft roepen om uiteindelijk de grondstoffen van Rusland in te pikken. Je hoort ze ook niet over Chemtrials of over geoengineering, die beiden het klimaat beïnvloeden.
  Ik ben dat gezeik zo ontzettend zat! Net als die WEF bende met haar waanideeën, waar de regeringsleiders ( nou ja leiders????) zo achteraan lopen. Zum Kotzen zeggen onze Oosterburen. En daar zijn ze ook al getikt bezig. Net als hier.

 11. Hoe bedoel je ONTKENNEN??

  Deze valse profeten en satanische sjacheraars, de liegende massamoordenaars zijn het legioen van degene die de wereld kan laten geloven dat hij niet bestaat!

  Het is de VADER van ALLE LEUGENS!

 12. Buiten het feit dat hun GROTE VOORBEELD CHINA sinds 2020 beloofd heeft om de volgende 10 jaar tot 2030 nog 600(!!) nieuwe KOLEN CENTRALES te bouwen, hebben de vele aangestoken bosbranden om de klimaatporno aan te wakkeren, veel meer CO2 in de atmosfeer gebracht dan dat de wereldbevolking afgelopen jaren heeft ‘bespaard’… En dat spelletje heeft hun vrienden enorme rijkdommen gebracht.

  Het is allemaal desinfotainment, propaganda-BS en leugens! Maar zij noemen het “wetenschap”…
  Hahahahahahahahahahahahahahaha, (adem halen!;-) Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, LMFAO!!

 13. Hij heeft gewoon gelijk, om de aarde van waanzin en domme mensen te redden moeten ze het vaccin gewoon nemen, rust zacht, arme domme naïeve schaapjes, als je het nu nog niet doorziet verdienen jullie niet anders.
  Gelukkig dat er zulke schoften als John Kerry bestaan, hoe stop je anders de ongebreidelde voortplanting van domme en zwakke mensen.
  Sarcoff.

 14. Beste Mensen

  Niks verandert Alles vloeit voort
  Een Belichaming word aangenomen door een Geest anders genoemd een Ziel
  Via een Baby word geboren Groeit op word Oud Stok Oud gaat Dood
  Wat die Ziel Geest aanricht in die tijd via dat belichaming is en heet de Spaarpot vullen
  Met Goede of met Slechte handelingen
  Het Hart geeft aan welke handelingen Goed en welke handelingen Slecht zijn
  Daarom Luister naar Uw Hart
  Handelingen uit Liefde of Handelingen uit Haat
  Luister naar het Hart en Handel ernaar

  Dank U

  • Ringo,wat je typt is de definitie van reincarnatie,volgens mij.
   Alle politici in amerika zijn miljonair geworden dankzij hun positie en voorkennis/setup.Zie FTX.
   105 jaar mag SBF brommen.Oh wat werd hij bejubelt,wat was hij slim.
   Op je 30ste de bak in om er nooit meer uit te komen.
   Karma is een bitch.
   Zoiets?

 15. Onbenul, goedgelovigheid en slaafsheid zijn de bedreiging. Wie het klimaat kent ontkent het niet. En wie het klimaat echt kent ziet de natuur, en doorziet de leugens en misleiding over de oorzaken.

 16. Nog een klein voorbeeld
  Alle voorwerpen draaien afzonderlijk met een eliptische vorm om een andere voorwerp
  Die draaingen kunnen in snelheden zowel toe als afnemen
  Zo worden er snelheden ontwikkeld of afgebouwd
  Via het Centraal vliegende kracht om de Machnetisme
  Zie de echte Columbus genaamd Chandrayaan 3 welk nu op de Maan aan de donkere zijde water als veele andere bruikbare dingen heeft ontdekt gevonden
  Dezen zullen worden gebruikt om alle levende wezens te dienen
  Niet speciefiek een klein clubje Bezetenen tot overmaat van ramp dat die zichzelf ook nog gedwongen Blanke mensen zullen laten noemen
  Daarom is die plek als eerst door de Gras Eeters ontdekt
  Anders was het ikke ikke ikke en de rest moet eerst mijn billen likken om van die goed gebruik te mogen maken
  Wij zullen alles maar dan ook echt alles Liefdevol en teder behandelen met gevoel
  Hulp van de Cyborg’s is een welkome geschenk
  Wij zullen geen misbruik maken van de kennis op gebied van Syborg om Wezens te onderdrukken te pijnigen
  Zoals die Bezetenen Kannibale Barbaren Dictatoren het heden ten dage nog steeds proberen te doen
  Via negatieve entiteiten zoals Terminator
  Bij elke handeling worden er schaden aangericht
  Het is onze plicht om die schaden tot nagenoeg Nul te reduceren
  Daarom heeft de reis ook een tijdje langer geduurt
  Dan een Week
  Dit is een Super klein greepje uit de kennis vanuit het Oosten
  Waar de Zon opkomt
  Van het kloppend Hart van Mama Aarde

  • Aug 23, 2023
   ´India is the latest country to announce they have landed on the moon! 8-23-23🚀📡🛰️👨🏼‍🚀
   Too bad we “lost” the technology to get to the moon, maybe we could just borrow it from them? Looks like a crappy upgrade from the Pong Atari video game years. Even Elon does better than this.´

   https://www.bitchute.com/video/f4AVcbagJoE3/

 17. En kijk eens goed naar dat filmpje; kan toch bijna niet anders dan dat er iemand van achter met zijn hand in hem zit en zijn mond laat bewegen.
  Is die vent een creatie van Jim Henson?
  Kan bijna niet anders.

  • Zou zomaar kunnen, ze zijn allemaal zo oud, en dan die gemummificeerde kleur.

   Ik had eens een oude werkgever, de heer K (Beiden nog heel vitaal maar ver in de 70++).
   Hij had boodschappen gedaan voor de lunch op kantoor en z’n vrouw kwam ook mee
   Ik was nieuw daar en de collega wou weten wat ik van haar vond,
   Ik zei dat ze “fraai afgelegd” was mbt de dikke makeup
   Wat hij vervolgens aan de baas rapporteerd.
   Een half uur later stond ik buiten, nog in de proeftijd.

   Toch was het grappig. Duur grappig.

   • Gast wat laat je me lachen!
    Ik vertelde mijn stiefzus dat ik make-up als camouflage zie.
    Ik denk niet dat je er slechter van bent geworden.Integendeel!

 18. John Kerry (1943) is geboren met een gouden lepel in z’n mond en zijn grootouders van moederszijde hebben een vermogen verdiend met opiumsmokkel naar China,
  Tussen 1962 en 1966 studeerde hij politieke wetenschappen aan Yale University (anno 1701) in New Haven (Connecticut). In het jaar van aankomst werd hij lid van skull and bones (1832) aka the brotherhood of death.
  De aanslagen in België op 22.03.2016, waarin het getal 223 duidelijk voorkomt, is een verwijzing naar Genesis 3:22 en de eerste aanslag vond plaats om 07:58 op luchthaven Zaventem. Metrostation Maalbeek werd om 09:11 u getroffen door een bomaanslag en de teller van het aantal dodelijke slachtoffers stond op 22.03.2023 tijdens het proces op 33!
  In de periode 1985 – 2013 was hij senator voor Massachusetts en voorzitter van het Rockefeller-vehikel Council on Foreign Relations (CFR, anno 1921) waar het buitenlandse beleid voor het westen + Japan wordt uitgestippeld.
  Tijdens de campagne voor de presidentsverkiezingen in 2004 weigerden Kerry en zijn ’tegenstrever’ George W. Bush (1946) consequent mededelingen te doen over dat lidmaatschap. Duistere dame & Rockefeller-telg Hillary Rodham Clinton (1947) is trouwens erelid van skull and bones.
  Sinds 20.01.2021 heeft Kerry een benoeming op zak van Deep State-vrindje Joe Biden (1942) als klimaatgezant van de VS. Hij spreekt vanzelf dat Kerry zich uitsluitend laat vervoeren per zakenvliegtuig om overal ter wereld de onheilspellende boodschap van klimaatverandering aan de bevolking over te brengen.
  Kerry’s Nederlandse collega is young global leader (YGL)  & lid van de soevereine militaire orde van malta (smom, anno 1099) Jaime de Bourbon de Parme (1972), inderdaad een neefje van ons ongekozen staatshoofd vakantiekoning & YGL bilderbergbilly.
  Kerry’s  dochter Vanessa (1976) is ook heel begaan met het klimaat en mag sinds 22.06.2023 bij het WHO als directeur-generaal voor klimaatverandering en gezondheid haar beste beentje voorzetten. Zo vader, zo dochter.

  • Wist je dat een kwart tot een derde van het personeel van de bvd betaald werd door de cia ?
   Dat zijn niet de mensen op straat maar de mensen die beleid uitzetten
   En wellicht ook speciale programas begeleiden en uitvoeren.

   Die billy heeft zelf helemaal niks te vertellen, hij mag meelullen en bij kruisje tekenen.

 19. Ik denk dat bijkans niemand die goed opgelet heeft op de lagere school ontkent dat het klimaat altijd verandert. Klimaatveranderingsontkenningmensen zijn er bijkans niet. Hij is bezig met een kansloze missie, die erg veel kost.

 20. Zoals die XR-kneus. Na vastplakken op A12 naar Bali. Kon makkelijk want zijn actie had zoveel CO2 bespaard dat een vakantie geen probleem was.

 21. Ontkennen!!!!! Hij werd in 2012 al aangekondigd want de wereld verloopt tocht echt in good doing and bad doing.

  Ja, dat kunnen ze wel goed en zitten nog in een 2D energie….De oude energie van de aarde was tot 2019 Anderen de schuld geven…….Maar zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ego doen deze lui niet
  The Spiritual Energy Of A Narcissist – How To Recognise It
  https://youtu.be/93pWO4KmQT0?si=j5wTo56cSl3yfxK3

  De oude frequenties (5e element in ieders is je bent een en al geheugen is je onderbewustzijn is 70% DNA/rDNA) toe-eigening zonder maar enig recht (stelen), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is.

  Echter is de Poleshift nu op 17-8-2023 definitief een feit en zitten we volledig in een vrouwelijke energie op aarde voor de komende 2000 jaar = YIN. Dus van ego mannelijk met opgelegd gedrag naar balans terug brengen in vrouwelijk gezag is man kan zijn vrouwelijke energy ontwikkelen en vrouw de mannelijke in deze grote transformatie die nu op aarde plaatsvindt naar 5D “New Earth”.

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world.

  The core characteristic is our minds identification with the external world and a turning away from the inner world. This is where we focus on everything in the outside world and forget about the inner world. We focus on how we look, our anxiety about how we are perceived by others, our reliance on sensory needs, our dependency on relationships, our over attachment to people and material possessions, and our focus on acquiring assets to promote our own self-interest.

  The hope is that there are enough people in the world who wake up to their divinity, which is revealed when we cease the minds gravitational pull towards the external world. Only then can the human race survive and progress into “The Golden Age”.

  As we ending a “Big Cycle” in nature as we move from Pisces to Aquarius are the cycles from every 2000 years we are passing through and as a result we get at the cycle’s ends with the following natural disasters such as: 1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche; 2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding; 3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire; 4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning.

 22. The speaker suggests that, through the power of karma and intention, we can harness the creativity and energy of a group dynamic to generate positive social transformation.
  https://youtu.be/xDJCRDYZ9-k?si=6hvtYt9LJ7knGTyN
  Release Your Fears and don’t look back.
  Did you know that deep down in your body there is a place where your emotions are stored when you have ‘lost’ yourself in a ’threatening society’? We gonna make this change….

  Can you listen to here? You Are NOT Here to EARN EVERYTHING, You Are Here To Learn To RECIEVE ANYTHING ✨ https://youtu.be/ACOjLOYvTd8?si=UffME35oAtuUchbA We can change the entire Planet….whit love and light because we are….

  We bewegen langzaam hierheen = Group Consciousness

  Dear Ascending Family,

  Our planet is evolving into a coalescence of collective race fields which create Group Consciousness and this is not a choice, it is a fact during the Ascension Cycle.

  This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet.

  In any type of organization or Group Consciousness it is extremely challenging to navigate in uncleared individual and group Negative Ego behaviors. Negative Ego behaviors are usually entwined with low ethical conduct which damages building trust between people in order to communicate transparently and honestly about a variety of topics.

  In order to evolve and learn how to build basic Group Consciousness communication skills we each must develop commitment to hold Accountability to our personal circumstances and the GSF Behaviors that each of us choose to demonstrate every day.

  https://energeticsynthesis.com/library/planetary-stewardship/2906-group-consciousness

  Ascension Cycle
  Galactic Alignment
  Ascension is the complex quantum mechanics governing the movement of consciousness through time and space. Consciousness is energy, as well as, energy is intelligent consciousness. When energy shifts, so does our consciousness. Time and space as we have known on planet earth is changing, and we are moving into a future timeline. Through gradual exposure to frequency activation of various stellar bodies, the planet is transformed into higher dimensional and frequency planes of existence. One can consider the multidimensional model of our reality through the study of the Universal Time Matrix and the Universal Tree of Life. The shift of frequency forces all of the planetary inhabitants to shift into the newly exposed planetary frequencies and adapt to the accumulative impact of the shifting energies. All humans have a unique Blueprint and pace to keep aligned with the planetary frequencies.
  Triune of the Universes
  Right now we can access up to the 12th Astrological precession in the Inner Worlds timelines which includes another 288 possible organic timelines totaling 864 Timelines and ALL of those cellular memories and their DNA Fire Letters. See the Triune of Universes.
  At certain points in the time cycle when merges occur, new architecture can be created which impacts the particle and antiparticle time field. This time is now. (The Inner Worlds are the access key to creating the Universal Ascension timeline known as Ascension Plan B.)
  Ascension Stages
  Inner Sustainability is Integrated Spiritual Ascension and is the ultimate energetic sustainability when we self source from within our Soul and Monad connection, our personal spiritual source field connected directly with God.

  We end consumptive modeling and vampirism of other people’s energies, when we are capable to self source and develop our spiritual bodies and clear Negative Ego and the Pain Body……is clearing your own belief systems to become real……

 23. En toch ….
  Het sociale, economische en politieke klimaat is wel degelijk veranderd.
  En de medische en klimaat wetenschappen zijn veranderd.
  En het media landschap dat is ook veranderd.

  • Net als in cojona tijd de mensen de wens hadden ’terug’ te gaan naar het oude normaal.
   Wat onmogelijk is.
   Progress can’t been stopped.
   We leven in een dynamische wereld,altijd al geweest,of je het leuk vind of niet.
   Mobiele telefoon,als techneut kick ik op vooruitgang.
   Maar in de pauze op het werk,zit iedereen op dat ding te loeren en niemand die nog lekker babbelt.Nee joh,dat ding is veel interessanter.
   Ik zie dat niet als vooruitgang.De techniek is vooruit,de mens achteruit.
   In sociale vaardigheden en interesse.
   De mens raakt afgestompt,denkt vooral aan zichzelf.
   De media is de spreekbuis van de politiek(& grootgeld) geworden.
   Heb je dus ook niets meer aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in