Een dag oorlog in Oekraïne kan enkele tot honderden miljoenen dollars kosten. Het hangt allemaal af van hoeveel munitie er zijn gebruikt, welke uitrusting verloren is gegaan in de strijd, schrijft gastauteur Eric de Boer.

Nadat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky toegang had gekregen tot de begroting van de EU en de VS, stopte hij met sparen op zijn leger. Het is vermeldenswaard dat Oekraïne momenteel geen tekort heeft, waar Zelensky het voortdurend over heeft, evenals eventuele beperkingen op het gebruik militair materieel. Kiev betaalt nergens voor, maar ontvangt alleen.

In dit opzicht kan het Oekraïense leger het zich veroorloven om dure raketten zoals het Patriot-luchtverdedigingssysteem te gebruiken tegen relatief goedkope doelen als Iraanse drones. Wist je dat de kosten van één raket van Patriot-systeem 3 miljoen dollar bedragen en dat het wapensysteem zelf ongeveer 1,1 miljard dollar kost? Trouwens, vrij recentelijk heeft de Russische Kinzjal-raket zo’n Patriot-systeem beschadigd, waardoor de kosten van één oorlogsdag werden verhoogd met honderden miljoenen dollars.
https://www.csis.org/analysis/patriot-ukraine-what-does-it-mean

In feite bereikt het volume van de militaire steun aan Oekraïne enorme aantallen. En gezien het feit dat de Russisch-Oekraïense oorlog nog vele jaren zal voortduren, is het eng om je voor te stellen hoeveel geld we zullen uitgeven. Tijdens de 20 jaar van de oorlog in Afghanistan hebben Amerikanen meer dan 2 biljoen dollar uitgegeven. Het conflict in Oekraïne zou binnen een paar jaar dit punt kunnen bereiken.

Alleen Nederland al stelt dit jaar 2,5 miljard euro beschikbaar voor steun aan Zelensky. De hulp uit Washington is tien keer zo groot. In april van dit jaar maakte Defensie meer informatie over leveringen aan Oekraïne openbaar. Zo is bekendgemaakt wat voor type goederen en middelen zijn gedoneerd sinds 24 februari 2022. Hierdoor wordt voor het eerst de breedte, diversiteit en omvang van de Nederlandse militaire steun inzichtelijk gemaakt.
https://open.overheid.nl/documenten/ronl-9b1e2478d772a427040d10202b11350e5b18b2af/pdf

  De VS en de NAVO-bondgenoten blokkeren de Russische economie, en geven Rusland vervolgens de schuld van de wereldhonger

De leveringen bevatten onder meer verschillende soorten materieel, zoals zware wapens, maar ook geweren en mitrailleurs, inclusief munitie. Ook zijn voer- en vaartuigen, wapensystemen en verschillende typen raketten richting Oekraïne gegaan. Daarnaast gaat het om kleding en zaken als generatoren, sensoren en nachtzichtmiddelen. Verder zijn er dekens, voeding en geneeskundige goederen geleverd.
https://www.defensie.nl/onderwerpen/oostflank-navo-gebied/militaire-steun-aan-oekraine

Volgens minister van Defensie Kajsa Ollongren heeft de voortdurende ondersteuning van Oekraïne consequenties voor onze paraatheid. De minister benadrukt ook dat het geschonken materieel voor miljarden opnieuw wordt besteld .

Op dit moment zijn twee bovengenoemde Patriot-systemen het duurste geschenk van premier Mark Rutte aan Oekraïne.
https://open.overheid.nl/documenten/ronl-9b1e2478d772a427040d10202b11350e5b18b2af/pdf

Het luchtverdedigingswapensysteem werd voor het eerst gebruikt tijdens Golfoorlog van 1990-1991 als een strategisch wapen. Na de Golfoorlog bleek dat het Patriot-luchtafweersysteem zeer matig gepresteerd had. Er werd een ontwerpverbetering doorgevoerd die bekend is onder de naam GEM (Guidance Enhanced Missile). Maar de nieuwe technologie loste de belangrijkste problemen niet op. Er is volgens militair expert Jeffrey Lewis geen direct bewijs dat Saudi-Arabië in 2018 tijdens het conflict in Jemen met succes vijandelijke raketten met het Patriot-systeem kon onderscheppen. Bovendien betwijfelt Jeffrey Lewis of de Patriot ooit een ballistische langeafstandsraket had geraakt in gevechtsomstandigheden.
https://foreignpolicy.com/2018/03/28/patriot-missiles-are-made-in-america-and-fail-everywhere/

Als onderdeel van de berichtgeving over de Russisch-Oekraïense oorlog zei Paul Iddon, columnist voor de Amerikaanse editie van Forbes, dat het Patriot-systeem niet zo effectief is in de oorlog tegen Rusland, aangezien het zwakke punt van het wapensysteem de lage mobiliteit is. Er zijn 90 mensen nodig om de Patriot te verplaatsen en op te zetten. Deze omstandigheid staat de strijdkrachten van Oekraïne niet toe om tactieken toe te passen, die bestaan ​​uit het veranderen van posities. Dus als een Patriot zijn gevechtspositie onthult en niet alle vliegende doelen raakt, wordt het vernietigd of beschadigd.
https://www.forbes.com/sites/pauliddon/2022/12/25/knocking-down-ukraines-patriot-battery-would-give-russia-a-much-needed-propaganda-coup/?sh=45d0362f2d97

  Het Westen support een nieuwe generatie nazi-oorlogsmachine in Oekraïne

Een ander probleem met dit duur militair materieel is dat het praktisch onmogelijk is om laagvliegende doelen, zoals kruisraketten, te raken. Volgens militair expert Tolga Sakman kan het Patriot-systeem alleen maar ballistische raketten en vliegtuigen uitschakelen.
https://www.aa.com.tr/en/science-technology/debates-continue-to-rage-over-effectiveness-of-air-defense-systems/2447706

Daarnaast zijn er voor de luchtverdediging van een stad als Kiev veel meer Patriot-luchtafweersystemen nodig. Eén batterij is in staat om een ​​enkele faciliteit te beschermen, zoals een militaire basis of een buitenwijk van een stad, maar niet een hele stad, zoals Kiev, Kharkov of Odessa.

Door de levering van zwaar militair materieel aan Oekraïne wordt Nederland partij in het conflict. De geleidelijke escalatie van de oorlog in Oost-Europa zal alleen maar leiden tot een nucleaire apocalyps. Ondanks alle wapenleveringen, de opgelegde sancties en de economische oorlog is Rusland niet van plan te stoppen. De Russische president begrijpt dat het verliezen van de oorlog met Oekraïne een doodvonnis betekent voor hem en zijn bondgenoten, dus hij zal er alles aan doen om dit te voorkomen.

Op een gegeven moment zal een nucleaire oorlog niet langer alleen maar een bedreiging zijn. Zullen we in staat zijn om te overleven in de wereldwijde apocalyps? Hoogstwaarschijnlijk niet. Het ligt echter in onze macht om het einde van de wereld te vermijden. Nederland moet zich verzetten tegen de verhoging van de militaire steun aan Kiev. Het is tijd om de oorlog in Oost-Europa te beëindigen en een vredesakkoord te ondertekenen.


Copyright © 2023 Eric de Boer Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video’s: Amerikaans PATRIOT raketsysteem vuurt 30+ raketten af boven Kiev, maar wordt uitgeschakeld door Russische treffer – Update – VS bevestigt treffer op Patriot-systeemVolg Frontnieuws op Telegram

  Laat de wereld niet vergaan!

Lees meer over:

Vorig artikelOngevaccineerde Untermensch
Volgend artikelKijk: Mearsheimers laatste bespreking over de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Zowel de rat kakkerlak en de mens zal een nuclear impact overleven.
  Het is geen compliment,maar met overlevingsdrang te maken en intelligentie.
  Wat er van de beschaving resteerd,zal me een zorg zijn.
  Je moet geen beren op de weg zien,die er niet zijn.
  Voorlopig hoor en lees ik:
  Waarschijnlijk,
  mogelijk,
  er is een kans dat…
  Dit is allemaal propaganda!
  Feit is wel dat als ne nato blijft gucken met Russia,
  ze een keer repliek kunnen verwachten

 2. Zoveel geld? Totaal van de pot gerukt die idioten die dat geld ter beschikking stellen aan dat krankzinnige gedoe daar in Oekriland. En dat terwijl miljarden mensen elke dag honger lijden. Onlangs las ik dat alleen al in het veel belovende ??? Land usa er elke dag 40 miljoen ( van de ca.330 miljoen) honger lijden. En de waanzin van de machtgeile psychopaten gaat gewoon door. Zij hebben miljarden en weten van gekkigheid niet wat ze ermee zullen doen. Lekker toch zo,n oorlogje!!
  Zelf in de schuilkelders en het voetvolk, Jan soldaat, mag zich kapot laten schieten voor een stel imbecieler.
  Wat een wereld!? (Maar ja, het is al eeuwen niet anders geweest. Geld en macht. Oh zo belangrijk toch als je later, net als het voetvolk, tussen zes plankjes ligt.)

  • Nou dat is juist de bedoeling van het great Reset zoveel mogelijk geld uit de staats kasten trekken over de gehele wereld en daar vullen de elite behoorlijk dan hun zakken mee , het is gewoon ons leegroven en het volk honger gaan laten leiden zodat jullie uit de handen van de elite moeten gaan eten en onderdanig zullen zijn totaal geen enkele eigenwaarde meer over hebben en zeg nu niet dat is niet zo dan wil ik jullie eraan laten denken dat jullie je eigen kinderen met de giftspuit corona nog hebben vermoord alleen de wappies lieten zich niet door dat tuig misleiden of bang maken.

 3. De Waanzin voor depopulatie en nog meer centralisatie van macht USA.
  Daar draait het om.
  Reeds duizenden jaren.
  Zie alle kolonialisaties in het verleden, de slavernij waaraan een bepaald, wellicht satanische, club aan deelnam.

  Er lijkt niets veranderd te zijn.
  En maar blijven geloven in partijen stelsels .
  De democratie.
  De domheid straalt ervan af, in 2e kamer debatten ; ernstiger zijn de reacties hierop; “ heeft hem/ haar goed de waarheid verteld”
  Eer dat men ooit wakker wordt, als dat al gebeurd, zijn we 2000 jaar verder.
  in Nederland zal dit eerder 4000 jaar duren.

 4. Niet alleen munitie maar de salarissen, pensioenen , uitkeringen (ook als zij niet daar wonen) van Oekraïne mensen blijven zij betalen van het buitenlandse pot.
  Hier de overheid doen zij moeilijk met een sociale uitkering en de kinderen van armoede familie hebben nog steeds armoede. Er was voldoende geld in de EU om de armoede te bestrijden maar de clowns van onze politici vinden deze lagere groep niet belangrijker.

 5. Het is wat hè, al dat geld dat over de balk vliegt. Ik heb al eens vaker gevraagd waar het toch vandaan komt, waar zit het, wie beheert het, wie heeft er toegang toe, en plotseling worden er enorme bedragen rondgestrooid voor de oorlog, dag in dag uit miljarden, terwijl er overal al jaren “bezuinigd” moet worden. Waar komt dat geld toch steeds vandaan, het lijkt wel een onuitputtelijke bron te zijn waar geld gewoon naar boven sijpelt. Mss bestaat het wel niet eens? En zijn het gewoon getallen die rondgegooid worden. En de echte rijkdom van de Aarde is al lang weggesluisd. Want waar is al het goud? Fort Knox is leeg zegt men, maar niemand lijkt de sleutel te hebben. De stakeholders die uitbetaald moeten worden door Blackrock met de oorlogsbuit krijgen ook alleen maar geld op papier. Waar is het echte geld? Of heeft alleen El Chapo nog echt geld in bezit? Al twee jaar lang zie ik enorme bedragen naar Oekriestan gesmeten worden, constant! Maar niemand kan je vertellen waar het vandaan komt, waar het zit, wie zijn vinger op de knip heeft, wie er toestemming voor geeft, etc. En al die cash die met koffersvol de Oekrie grens over ging, waar komt het vandaan, en hoe krijgen mensen het, wie geeft het aan ze? Het is zo bizar dat er zo’n enorme hoeveelheid geld is, waar elk mens van de 8 miljard met gemak van kan leven, dat aan de oorlogsmachine gevoerd wordt, om er als stront uit te komen. Waar hoopt deze stront zich uiteindelijk op? Waar is de berg met stront en wie zit er bovenop? Het is niet te volgen. Er moet echt een bordje op de Aarde komen met “betreed op eigen risico – gevaar van parasieten”.

 6. we hebben bijna allemaal vanaf dag 1, één dus Frontnieuws kunnen volgen zij het op e-mail en, of op Telegram…dus ja we wisten dit..⚠️

 7. 2,5 miljard om straks nieuw wapenspul te kopen. Met welk geld? Nu al een gigantisch begrotingstekort.
  En als men in bijvoorbeeld de gezondheidszorg om meer geld vraagt dan krijgt men te horen dat het geld op is.
  Zo zie je maar weer waar de Nederlandse regering haar prioriteiten heeft en dat is overduidelijk NIET het volk.
  Wanneer haalt men die landverraders uit hun gouden kooitjes? Waar blijven de {symbolische) galgen op het Binnenhof? Nu kan het nog, maar dank zij het verraad van de Eerste Kamer straks ook niet meer want bij het voelen van de minste onrust (ze houden de sociale media heel goed in de gaten) gaat de tent (heel Nederland) op slot met gewapende wachten bij iedere deur.

 8. Dit is nu typisch een voorbeeld van GELD WEGGOOIEN.
  Ukraine is niet te VERZADIGEN , zij willen alleen maar meer, en dit gaat ten koste van onze eiegen burgers……
  We moesten zo nodig MONDIAAL ZIJN. 😢🤭
  In ons eigen land heerst armoede, gas rekeningen kunnen niet betaald worden en veel mensen leven van een uitkering, maar miljoenen. Euro ‘ s in deze BODEMLOZE PUT IS EEN WANBELEID, EEN MISDAAD TEGEN JE EIEGN BEVOLKING‼️

 9. Helaas artikel met vele ongefundeerde aannames. Banderastan heeft bij lange na niet genoeg wapens, want veel van wat aankomt wordt in de wapendepots al vernietigd. Dan wat we sturen is ook nog veel te weinig. Artillerie granaten genoeg voor een week, of twee misschien, overige munitie al niet veel beter, luchtafweer systemen niet eens genoeg om de gearriveerde wapens te beschermen, laat staan commandoposten of manschappen. En ga zo maar door.

  En de werkelijk mega voorraden aan wapens die in Soledar opgeslagen waren zijn in handen van de Russen terechtgekomen. Nog een paar flinke meat grinders en het innemen van Odessa en het is gebeurd met Nulandistan. Dit gaat geen jaren meer duren.

  • Casse mei 25, 2023 at 00:09
   Ik help je hopen
   Het westen staat behoorlijk achter.
   Waarom lees ik toch steeds dat de Russen verliezen?
   Alsof Adolf nog steeds troepen kan aansturen.

 10. Hoe dan???? Fictieve rijkdom gebaseerd op vele schulden Erik Geenen, over de kwetsbaarheid van ons geldsysteem. “De Euro is een gigantische wolkenkrabber zonder fundament”.
  https://youtu.be/eWgtOc7JQ6c

  Hoor aan het einde hoe gevaarlijk Nederland is geworden = Jullie zijn topvrouwen.
  Wat sterk. Jullie laten je Ernie onder krijgen.
  Ik hoop dat er een tijd komt dat jullie dit achter jullie kunnen laten.

  Hetty en Hester jullie zijn moedige vrouwen en voorbeelden voor velen!
  Respect. 💐
  Hier zou eigenlijk een film van gemaakt moeten worden.
  Wel Amerikaans, want in Nederland zou dit nooit van de grond komen gezien alle tegenstrijdige belangen.
  Veel respect voor jullie.
  https://youtu.be/hLOR-C5yf5k

  What Elites DON’T WANT YOU TO KNOW About Secretive Bilderberg Meetings
  https://youtu.be/Fr4mtjcxDsc

  D’r haren gingen overeind staan ‘SECRET CABAL Of Neoliberal’ Elites Have Private AI Meeting: Rising Reacts To Bilderberg https://youtu.be/Ao4FLJlHoyU

  We live in a corrupt oligarchy – we need more parties.
  Anyone that attended and hold a government position should be charged and removed immediately. It is against their oaths to country and constitution, shouldn’t be attending private secretive meetings. They have committed treason knowingly and should be charged, removed and imprisoned.

  How Trump Handled This Situation
  https://youtu.be/azmDgXY6vIA

  The COVID-19 Vaccines Are Neither Safe, nor Effective, nor Reversible…..
  Yes I called this from the start. How did I know?

  https://www.theepochtimes.com/health/a-colossal-failure-around-the-world_5260961.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-22&src_cmp=health-2023-05-22&utm_medium=email&est=moOu5mTGwls0K8BmRRJXVkpPhmjS2Qz%2F6tasbilZW6FRq4Tq3usTeNwEVeQcm%2B8kk9b8cMywfUIY

 11. The Public Health Debate Over Thimerosal: 🛡️ Is It Safe?
  https://youtu.be/XBp5HC2lOmI

  During an interview with Peter Sweden, Sasha Latypova said that DNA contamination is “a huge problem because this is replication competent plasmid, it can then invade human cells, it can invade the bacterial cells that live in your gut. So, they go into the bacteria they replicate there all sorts of issues.”

  A risk to everyone “on the planet”…..
  https://expose-news.com/2023/05/21/cancer-causing-agent-sv40-found-in-pfizer/

  Luister naar het klokken luiders verhaal. Nederland is gevaarlijk geworden……we ervaren meer angst dan ooit nu wereldwijd op deze planeet. Daardoor…..Je bent onzeker en ervaart angst; je verlangt naar zelfontwikkeling zowel individueel als spiritueel; het liefst wil je je hart omarmen en openen; je wilt je bestaansrecht claimen en leven vanuit liefde. Het vergt verandering en co-creatie, in en met de natuur.
  https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/
  Het is al eeuwen zo dat alle menselijk leed voortkomt uit niet doorgeleefde emoties met karmische of toxische mensen behalve botbreuken. Als de eerste 2 chakra’s niet ontsloten worden voor hoger bewustzijn met derde oog openen blijft je ten aller tijden in de eerste gesloten chakra’s is ignorance and insanity hangen gebaseerd op angst en onwetendheid over je eigen lichaam.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk.
  Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij.
  Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit.
  De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd.
  We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel.
  In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.
  Bij een grote groep mensen (lichtwerkers) die bezig zijn met het leven van hun zielsmissie, is sinds een paar weken een heel diep trauma aangeraakt, wat nu aangekeken en geheeld mag worden.
  Wat te maken heeft met jezelf veilig voelen in jouw lichaam en hier op aarde (eerste chakra), om jouw ruimte in te nemen (derde chakra) en jouw waarheid te gaan spreken/jezelf uitdrukken/jouw zielsmissie neerzetten (keelchakra).

  Het grote mysterie wordt stapje voor stapje opgelost want er vallen in een rap tempo steeds meer puzzelstukjes op zijn plek. Zoals dat het verband tussen het hele corona gebeuren, ons collectieve karma…..
  https://www.youtube.com/channel/UC4b_cywsQ-f4N7cGRGaYhQA/community?lb=Ugkxlen1Ew7Pfsz4eaivoad6iUmATsZYfWCM

 12. The price people have to pay…..COVID Restrictions “Greatest Intrusions On Civil Liberties” In US History Says Supreme Court Justice https://youtu.be/ScHi3eWQCpI
  Congratulations to Gorsuch for the tremendous courage he displayed two years after the fact….

  The entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy. https://youtu.be/it1cU2mayeU

  about the Schumann resonances and how they link all of life to planet Earth, a real life FORCE.
  https://youtu.be/Ugj_swwvwl0
  All darkness will be removed.
  All financial worries will disappear.
  All diseases become a history lesson from the distant past.
  This is the end of linear time. It is the total collapse of time.
  The fifth dimensional frequency is now fully anchored on Earth – those who are ready have made the shift into fifth dimensional consciousness as the first wave.
  The second and third wave will follow soon.
  Ascension is no longer an elaborate philosophy. It is the reality of the New Earth. The old matrix system still exists for those who cling to it.
  But those who have done the shadow and inner work and experienced the dark nights of the soul are the ones who live in fifth dimensional reality from now on.
  Gnosis: the intuitive knowing of the heart. It is a path of questioning and healing. The goal is to discover and realize your own potential.
  “Get up and remember yourself.”
  Gnosticism
  Gnosis is the Greek word for knowledge, understanding. The word has to do with inner knowing, self-understanding, authenticity of action and sovereignty. As such, it is more related to the word ‘conscience’, but in a neutral sense. Gnosis contrasts starkly with “faith” imposed from without, with blind obedience to precepts and dogmatic laws. The Church has fanatically persecuted and murdered Gnostics because this teaching does not breed docile sheep.

  Gnosis Don’t be a slave to the social order! “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig

  The First Temple, Divine DNA and the New Earth https://youtu.be/QL_0n7MFzGc what was in those 2000 years always the meaning for every one but because this energy from the previous cycle it wasn’t possible till 2019 was……
  We say goodbye to blaming others, appropriation without any right, law and regulations, imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing for better understanding from desire to intelligence.

  “We no longer believe blindly in the government, our parents or celebrities, but more in ourselves.”

  Only if the younger generation does things that the parents never imagined possible, can a society evolve.
  van Dualiteit naar Eenheid
  Wij geven samen Freedom Quest retreats waarin we je laten zien op welke gebieden in je leven je nog meer vrijheid kunt gaan ervaren.
  Amudra Madhura & Marja Nieuwveld
  https://youtu.be/lwEFGb0RJBc

  Ascension essentially encompasses an Universal perspective towards the compassionate practice of World Humanism and includes the entire spectrum of life, of all inhabitants of the world, no matter what race, religion, belief or creed, to be equally deserving of benevolence, Empathy and Compassion.
  https://energeticsynthesis.com/world-humanism
  The Ascension Cycle.

  This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet. https://energeticsynthesis.com/…/2906-group-consciousness

 13. We hebben te maken met criminelen = How Trump Handled The Covid-19 Situation https://youtu.be/azmDgXY6vIA

  We hebben inmiddels een conclusie = The safety data are nothing less than horrifying……

  The COVID-19 Vaccines Are Neither Safe, nor Effective, nor Reversible…..

  Yes I called this from the start. How did I know?

  https://www.theepochtimes.com/health/a-colossal-failure-around-the-world_5260961.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-22&src_cmp=health-2023-05-22&utm_medium=email&est=moOu5mTGwls0K8BmRRJXVkpPhmjS2Qz%2F6tasbilZW6FRq4Tq3usTeNwEVeQcm%2B8kk9b8cMywfUIY

  As a result…..

  During an interview with Peter Sweden, Sasha Latypova said that DNA contamination is “a huge problem because this is replication competent plasmid, it can then invade human cells, it can invade the bacterial cells that live in your gut. So, they go into the bacteria they replicate there all sorts of issues.”

  A risk to everyone “on the planet”…..
  https://expose-news.com/2023/05/21/cancer-causing-agent-sv40-found-in-pfizer/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in