Dit is gewoon barbaars! Californische ambtenaren werden gefilmd terwijl ze geestelijk gehandicapte patiënten dwongen om de Covid-19 vaccinatie te nemen.

De patiënten werden schreeuwend en huilend gefilmd, terwijl de ambtenaren hen vasthielden om hun tot Covid-vaccinatie te dwingen.

Dit alles maakte deel uit van het “Operation Homebound” programma, opgezet door de Los Angeles County Sheriff Alex Villanueva. Het programma is bedoeld om de meest kansarme, aan huis gebonden en achtergestelde gehandicapte inwoners van Los Angeles te vaccineren, inclusief degenen die dakloos zijn. Volgens het departement van de LA Sheriff – werkt de LASD samen met lokale gemeenschapsorganisaties zoals “Integrated Community Collaborative” en “Disability Voices United” om “in contact te komen met de meest behoeftige inwoners van LA County, naar hun huizen te gaan en hen deze levensreddende mogelijkheid te bieden”.

De video zal je misselijk maken.

Backup:

Deze mensen moeten gearresteerd en berecht worden voor misdaden tegen de menselijkheid!, schrijft iemand in de commentarensectie op YT.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus Johnson & Johnson test haar experimentele Covid-vaccin op pasgeborenen 

  Het is nooit bewezen dat COVID-vaccins SARS-CoV-2-infectie of -overdracht voorkomen
Vorig artikelPolitievrouw door moslim keel doorgesneden onder ‘Allahu akbar’ schreeuw
Volgend artikelNog een reden waarom leiders over de hele wereld lachen om Amerika’s zielige excuus voor een president
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. befehl is befehl , zal hun verdediging zijn!
  En de kudde die het filmt maar niet ingrijpt is evenzeer schuldig , juist zoals op dit moment, overal het geval is !

 2. geen kwartier voor deze “on” mensen.
  rot op naar waar je wegkomt.
  boeit me niet of jullie zon op ontploffen staat.
  allemaal richting cern , enkele reis naar je satanische parasitaire wormaanbidende steriele zielloze wezens
  en exploderende zon dimensie.
  doei,?
  Geen Kwartier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in