Dit is gewoon barbaars! Californische ambtenaren werden gefilmd terwijl ze geestelijk gehandicapte patiënten dwongen om de Covid-19 vaccinatie te nemen.

De patiënten werden schreeuwend en huilend gefilmd, terwijl de ambtenaren hen vasthielden om hun tot Covid-vaccinatie te dwingen.

Dit alles maakte deel uit van het “Operation Homebound” programma, opgezet door de Los Angeles County Sheriff Alex Villanueva. Het programma is bedoeld om de meest kansarme, aan huis gebonden en achtergestelde gehandicapte inwoners van Los Angeles te vaccineren, inclusief degenen die dakloos zijn. Volgens het departement van de LA Sheriff – werkt de LASD samen met lokale gemeenschapsorganisaties zoals “Integrated Community Collaborative” en “Disability Voices United” om “in contact te komen met de meest behoeftige inwoners van LA County, naar hun huizen te gaan en hen deze levensreddende mogelijkheid te bieden”.

De video zal je misselijk maken.

Backup:

Deze mensen moeten gearresteerd en berecht worden voor misdaden tegen de menselijkheid!, schrijft iemand in de commentarensectie op YT.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus Johnson & Johnson test haar experimentele Covid-vaccin op pasgeborenen 

Amerikaanse artsen willen dat ongevaccineerde patiënten sterven, zegt verpleegster

6 REACTIES

  1. befehl is befehl , zal hun verdediging zijn!
    En de kudde die het filmt maar niet ingrijpt is evenzeer schuldig , juist zoals op dit moment, overal het geval is !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here