Een politieagente en moeder van twee kinderen in de Franse hoofdstad Parijs is vrijdag aangevallen door een moslim. Hij stak haar met een mes in de keel terwijl hij de islamitische strijdkreet “Allahu akbar” riep. De vrouw overleed aan haar verwondingen.

Frankrijk is de afgelopen jaren getroffen door een lange reeks moslimterreuraanslagen, de massamoorden op de redactieleden van het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in 2015, de onthoofding van leraar Samuel Paty vorig jaar, om er een paar te noemen. Op vrijdag, gebeurde het weer.

Rond 14.30 uur ging de moslimman tot de aanval over toen de 49-jarige politieagente, Stephanie M, na een lunchpauze in de wijk Rambouillet terugkeerde naar haar dienst. Ze had geen tijd om te reageren of zich te verdedigen voordat haar keel werd doorgesneden.

De Parijse politie verloor een collega die ze sinds 1993 hadden en twee kinderen verloren hun moeder toen de vrouw overleed aan de verwondingen die ze opliep. Het incident wordt geclassificeerd als een terroristische daad.

President Emmanuel Macron heeft vrijdagmiddag gereageerd op het incident en onder meer gezegd dat “wij in de strijd tegen het islamistisch terrorisme geen duimbreed zullen toegeven”. Verschillende Franse ministers hebben zich ook uitgesproken en noemden de daad “een laffe en barbaarse daad”.

Marine Le Pen, leider van de pro-Frankrijkse en anti-immigratie National Rally, heeft in een commentaar aan de media eveneens haar afschuw uitgesproken over de terreurdaad en zei dat het schokkend was dat de vermoedelijke dader Frankrijk illegaal was binnengekomen en meer dan tien jaar in het land had gewoond voordat hij het staatsburgerschap kreeg.

  Éric Zemmour: "Politici, rechters en de media zijn voor de onthoofding verantwoordelijk"

Le Pen vindt dat alle illegale immigranten moeten worden gedeporteerd en dat het Franse volk zich alleen “omcirkeld voelt door geweld en misdaad”.

Bataclan: De horror die verzwegen werd

Vorig artikelDe vreselijke lijdensweg van een jonge moeder na de Corona-vaccinatie
Volgend artikelVerschrikking! Californische ambtenaren dwingen huilende mentaal gehandicapten om COVID vaccinaties te krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Even een leugenachtige hypocriete verontwaardigde houding van de eigen volk laatst politiekers en dan terug tot de orde van de dag, de eigen bevolking nog sneller uitroeien door middel van ” vaccinaties”, want befehl ist befehl, van klaus schwab

  2. De aanvaller werd doodgeschoten.
    Geen voldoende straf; want de hele moslim gemeente viert stiekum feest.

    Net als in Qatar: hele familie uitzetten, met meename van alleen de kleren die ze aanhebben.

    De dader had een buikschot moeten krijgen, met onthouding van medische zorg.

  3. Angela Merkel schreeuwde vanaf haar spreekgestoelte:”Wir schaffen dass!” het gevolg van de Europese open grenzen met hun WARM onthaal voor elke twijfelachtige vluchteling staat in bovenstaand artikel. Zo wordt je bedankt voor je WARM onthaal! Geef ze geld, verwarmd onderdak en warm eten, maar zorg wel dat het halal is en koosjer, anders gaan ze misschien weg. En dat moeten we toch niet willen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in