Een groeiend aantal landen en gebieden over de hele wereld dwingt mensen, vaak in specifieke sectoren, zich te laten vaccineren tegen COVID-19, bericht medicalxpress.com.

Hier is een overzicht:

Verplicht in Tadzjikistan en het Vaticaan

Tadzjikistan en het Vaticaan behoren tot de weinige landen die inentingen voor alle volwassenen verplicht stellen.

In het voormalige Sovjet-Tadzjikistan heeft het officiële nieuwsagentschap een regeringsdecreet gepubliceerd dat alle 18-plussers verplicht zich te laten vaccineren, zonder verdere details te verstrekken.

In het Vaticaan, de kleinste staat ter wereld, werden inentingen in februari verplicht gesteld voor inwoners en werknemers, en wie weigert kan worden ontslagen.

Italië

Verscheidene landen of gebieden hebben vaccinaties voor bepaalde bevolkingsgroepen verplicht gesteld.

Italiaanse artsen en werknemers in de openbare en particuliere gezondheidszorg moeten zich laten vaccineren of krijgen een verbod om rechtstreeks met patiënten te werken.

Een groep van 300 Italiaanse gezondheidswerkers is naar de rechter gestapt om te proberen deze verplichting ongedaan te maken; op 14 juli is een hoorzitting gepland.

Engeland

Op 16 juni heeft de Britse regering aangekondigd dat al het personeel van verzorgingstehuizen in Engeland volledig gevaccineerd zal moeten zijn.

Als de nieuwe wetgeving door het parlement wordt goedgekeurd, moet iedereen die in een verzorgingstehuis werkt vanaf oktober twee doses van een vaccin hebben, tenzij hij of zij een medische vrijstelling heeft.

De regels zullen gelden voor alle werknemers die rechtstreeks in dienst zijn van het verzorgingstehuis, maar ook voor uitzendkrachten en vrijwilligers.

Rusland

President Vladimir Poetin is tegen verplichte vaccinaties in het hele land.

De burgemeester van Moskou, Sergej Sobjanin, heeft op 16 juni verplichte inentingen bevolen voor inwoners van de Russische hoofdstad die in de dienstensector werken.

  VS: 22 staten zonder mondkapjesdwang en 12 staten verbieden vaccinpassen

Ongeveer 60 procent van alle werknemers in de dienstensector in Moskou – iets meer dan twee miljoen mensen – moest tegen 15 augustus volledig gevaccineerd zijn.

Sindsdien hebben andere steden soortgelijke maatregelen genomen, waaronder het zwaar getroffen Sint-Petersburg.

Kazachstan

Kazachstan heeft op 1 juli verplichte vaccinaties tegen het coronavirus bevolen voor een groot aantal werknemers die in contact komen met andere mensen. Degenen die weigeren zullen worden beperkt in het persoonlijk samenwerken met anderen.

Verenigde Staten

De stad San Francisco heeft aangekondigd dat zij alle gemeentemedewerkers zal verplichten zich te laten vaccineren, anders kunnen hen sancties tot en met ontslag worden opgelegd.

De nieuwe regel wordt pas van kracht wanneer de vaccins volledig zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, die al eerder groen licht heeft gegeven voor noodgebruik in verband met de pandemie.

Meer dan 150 werknemers van het Houston Methodist Hospital in Texas zijn al ontslagen of hebben ontslag genomen nadat zij geen gehoor hadden gegeven aan het bevel om een prik te halen.

Frankrijk

De Franse minister van Volksgezondheid Olivier Veran heeft gezegd dat verplichte vaccinaties nog niet voor iedereen nodig zijn. Maar de regering werkt aan een wetsvoorstel om gezondheidswerkers te dwingen zich te laten vaccineren.

Saoedi-Arabië

Op een aantal plaatsen bestaat weliswaar geen formele verplichting tot vaccinatie, maar door beperkingen voor de ongevaccineerden bestaat er de facto wel een verplichting.

Riyad heeft besloten dat iedereen die gebruik maakt van het openbaar vervoer of een overheids- of particuliere instelling of sporthal betreedt, vanaf 1 augustus moet zijn ingeënt.

  Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Alleen gevaccineerde werknemers in de openbare en de particuliere sector mogen hun werkplek betreden.

Pakistan

De Zuid-Pakistaanse provincie Balochistan heeft op 1 juli niet-ingeënte mensen de toegang tot overheidsgebouwen, openbare parken, winkelcentra en het openbaar vervoer ontzegd.

De provincie Sindh zegt dat zij vanaf juli zal weigeren overheidsambtenaren te betalen die niet zijn gevaccineerd, en de naburige Punjab heeft gezegd dat zij de mobiele telefoons zal blokkeren van mensen die weigeren zich te laten vaccineren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeëntVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGehersenspoelde Britten voelen zich niet veilig zonder mondkapjes… meerderheid smeekt de regering om ze voor altijd verplicht te stellen
Volgend artikelTech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief “miljardairs zomerkamp” met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Nou het zal de elite en rijken en de idioten lukken om ons dood te laten spuiten ons lichaam is van de elite met dank aan het volk, maar wees gerust jullie krijgen ook je deel ik zal uit alle kracht mij verzetten tegen deze proefspuit want het is niet meer en minder een giftspuit die de bevolking over de gehele wereld zal gaan uitroeien kijk maar eens hoe veel ouderen naar injectie sterven maar daar hoor je het tuig niet over.

 2. Dat gaan ze nooit voor elkaar krijgen dat is onmogelijk wat gaan ze dan doen mensen met een pistool in de rug naar de prik bank brengen nee hoor gaat echt niet gebeuren het is gewoon weer enorme bangmakerij ik ben er absoluut op tegen die prik maar er werd gezegd per 1 juli moet je geënt zijn anders kom je op een zogenaamde lijst en mag je nergens meer in ach er is niks verandert pure propaganda maar zolang ze nog veel mensen bang kunnen maken blijven de prik locaties open en gaan ze verder met het grote experiment ik hoop dat de meeste mensen nee blijven zeggen en er niet voor zwichten voor al die onzin een ding samen zijn we sterk je hoeft niet perse te demonstreren het is heel simpel gooi je oproep kaart in de vuilnis bak en negeer al die idioten als je een valse hond ziet negeer je die ook

  • Ik weet niet of jullie goed hebben op gelet wat moordenaar Rutte en Hugo vanavond zijn, aanscherpen is hun sleutel woord in het kort gezegd bek houden jullie doen wat wij zeggen, dat is het tot nu.
   Wat gaat er dan verder gebeuren dwingend deze doodspuit te nemen of je verlies je werk en dat staat allemaal te lezen in het agenda van jaar 1935 staat mensen zullen slaven zijn van de elite en de rijken en zij bepalen of je mag leven of niet, alles wat er in staat is nu al volop aan het gebeuren maar daar sluiten de mensen uit angst de ogen voor.

  • Ja. Ze komen met de spuit door je ruit. 😉 Maar hee, even over dit. Al die koeien die afgeslacht moeten worden, zgn over de stikstof bullshit – wat gebeurt er met al dat land? Moeten die boeren dat verkopen of wat? Het viel me weer op hoe enorm veel weiland er overal is. Is het de bedoeling dat er nederzettingen worden neergezet voor de import van de Afrikanen en weet ik wat voor primitief gajes er allemaal binnengesleept wordt? Of komen daar die anti-gifspuit concentratiekampen met de duizenden guillotines om koppen te snellen? Of komen er stoomcentrales die op biomassa draaien van het hout dat in Estland geslacht wordt?

   Ik zit maar te raden hoor, geen idee wat ik er van moet denken.

 3. Degene die mij of mijn gezin op komt zoeken om een spuit in de arm te jassen kan het niet navertellen. Dat is een belofte.

  • Deze gedachten heb ik ook maar wat ik nu weet willen zij zorgen dat wij niet meer aan wapens kunnen komen , dat betekend dat wij het dan op een hele andere manier moeten gaan aanpakken omdat tuig met gelijke munt terug betalen, oog om oog en tand om tand.

 4. Helaas word op dit moment een groot deel van onze jeugd opgeofferd.
  Je kunt deze jongeren niet bereiken met de juiste argumenten om vooral niet de gifspuit te nemen.
  Ze zijn immers te jong,wild,semi-onafhankelijk zoals ook wij op die leeftijd waren.
  Het is de msm,de giftige overheid, de mengeles van 2021 die een ware slachting begaan…eerst zijn de ouderen geruimd, nu de jeugd.
  Tussenin de yuppen en de wokies ,de guthmensch en de deugers.
  Blijft over de wappies….lees=blijft over!!

 5. De brainwash van het rattengebroed van het werk etc .
  Zielige vertoning van een zoodje parasieten die alleen uit zijn op een bonus.

 6. De meeste mensen zijn mieren, schapen, koeien die denken dat zij mensen zijn want denk je eens in wat de buren zouden zeggen als je je niet laat vaccineren…. Zou je dan nog worden uitgenodigd voor de jaarlijkse ‘Be happy’ BBQ? Zo niet dan word je een outcast! Brrrr, dat nooit, dus ik doe mee!!!! Ik wil bij de meute horen, ik wil niet een eenling zijn, ik wil niet buitengesloten worden, mammie, pappie, help!!! En doe mij ook meteen nog maar een plakplaatje extra op mijn biceps… Ik ben hip, ik ben in, ik ben cool!

 7. DE RECHTEN VAN DE MENSEN WORDEN GESCHONDEN .MET DE GRONDWET WORDT GELACHEN .DE CODE VAN NEURENBERG OPZIJ GEZET .WAAR ZIJN AL DIE ADVOCATEN DIE PERFECT WETEN DAT DIT MISDADIG IS, WAAROM STAAN DIE NIET IN GROTE GETALLEN OP ?HET MOEST NU KLACHTEN REGENEN ,NEE GIETEN, Maar er gebeurt gewoon niets ,is dan alleen geld wat telt ,als men doorvoert wat er geschreven wordt gaan ook zij niet veel meer aan geld hebben hoor

  • Ik denk dat die advocaten wel bestaan die het graag willen aanpakken.
   Maar er is geen rechter die hier ooit aan zal beginnen.
   Dan houd het toch wel een beetje op.

   Weet je nog die rechter die virus waarheid gelijk gaf over mondkapjes?
   Binnen een paar uur was het geregeld met ingrijpen van de overheid om een andere te vinden die alles weer van tafel veegden.
   Iets wat geen mens ooit voor mekaar zal krijgen en ook iets wat nog nooit eerder was gebeurt, zo snel.

   • Quote: Iets wat geen mens ooit voor mekaar zal krijgen en ook iets wat nog nooit eerder was gebeurt, zo snel.
    Zou dat dan inderdaad bewijzen dat politici dus geen mensen zijn?

  • Ja ik ben al jaren uit aan het leggen dat zij onze vrijheid en ons leven zijn aan het afpakken, hun ondergang zal zijn van de rijken en de elite is de macht zij zullen zich onderling de hersens gaan inslaan en verder ben ik voor dat tuig niet bang in tegendeel ik wordt steeds sterker.

 8. Dit is al vaker geprobeerd. Ook destijds in de communistische dictatuur in Albanie waar mensen gedwongen werden de pokken inenting op hun kinderen te doen. De moeder van een vriend verdomde het haar kinderen te laten inenten. De staat kwam, greep haar letterlijk bij de strot en dreigde haar op te sluiten. In deze dictatuur moest en zou ze haar kinderen laten inenten tegen de pokken. En dat gebeurde dus ook, vertelde haar zoon (nu 50). Het probleem echter, is dat terwijl het pokken vaccin echt werkte, het covid “vaccin” GEEN VACCIN is, en dus niet werkt. Wat jij dan ingespoten krijgt is geen liefdadigheid. Maar wij zitten gelukkig (nog) niet in een communistische dictatuur. “Aanscherpen” is dan waarschijnlijk synoniem met “angst aanjagen” : de kudde goed opjutten om gifspuiten te halen. Kassssssaaaaaa!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in