De provinciale regering van Punjab neemt haar toevlucht tot dwangmaatregelen om de deelname aan haar COVID-19 vaccinatieprogramma te verhogen nadat zij plannen heeft bekendgemaakt om de SIM-kaarten te blokkeren van mensen die weigeren zich te laten vaccineren, bericht rt.com.

Het extreme besluit werd genomen tijdens een vergadering van hoge civiele en militaire ambtenaren onder voorzitterschap van de minister van Volksgezondheid van Punjab, Yasmin Rashid.

Rashid zei dat het beleid inhoudt dat de SIM-kaarten van degenen die zich niet laten vaccineren “na een bepaalde tijd” worden gedeactiveerd.

“We doen er alles aan om mensen te dwingen zich te laten vaccineren… De regering kan niet toestaan dat mensen die zich niet willen laten vaccineren het leven riskeren van degenen die al wel zijn gevaccineerd”, aldus de minister van Volksgezondheid tegen de Pakistaanse krant Express Tribune. Zij zei dat de provinciale regering een tijdschema voor de uitvoering van de maatregelen zal opstellen zodra zij formele goedkeuring heeft gekregen van het National Command and Operation Center, dat de nationale reactie van Pakistan op Covid-19 coördineert.

De Punjab Afdeling Primaire en Secundaire Gezondheidszorg kondigde de maatregel donderdag aan in een tweet waarin het resultaat van de bijeenkomst werd beschreven.

“Mobiele SIMS van mensen die niet gevaccineerd zijn, kunnen geblokkeerd worden!”

De krant citeert een hoge ambtenaar van het Ministerie van Volksgezondheid en zegt dat de regering van Punjab de hulp van de Pakistaanse Telecommunicatie Autoriteit (PTA) zal inroepen om de maatregel uit te voeren.

  Onthutsende video: Arts vertelt patiënt geen vaccins te nemen omdat ze binnenkort worden ingetrokken

De maatregel is bedoeld om “negatieve propaganda” over vaccinatie tegen te gaan en ervoor te zorgen dat de vaccinatiedoelen worden gehaald, meldde Dawn, daarbij verwijzend naar de functionaris. De provinciale overheid heeft zich tot doel gesteld om tegen november 40 miljoen inwoners te vaccineren.

Naast beperkingen voor simkaarten zouden de autoriteiten ook kunnen verbieden dat niet-ingeënte mensen parken, restaurants en winkelcentra bezoeken.

Punjab is de dichtstbevolkte provincie van Pakistan en herbergt meer dan de helft van de totale bevolking van het land, evenals de tweede grootste stad van het land, Lahore. De regionale regering is in maart begonnen met haar vaccinatiecampagne, maar heeft moeite om enthousiasme te wekken voor dit volksgezondheidsinitiatief. Er worden in de provincie mobiele vaccinatiekampen opgezet in de buurt van religieuze plaatsen om vaccinatie toegankelijker te maken.

Regeringen over de hele wereld hebben een aantal maatregelen genomen om vaccinatie te bevorderen, maar sommige van deze maatregelen zijn bekritiseerd als bedrieglijk of overdreven.

In de staat Washington delen legale marihuanadealers gratis joints uit aan degenen die ten minste één dosis van het Covid-vaccin hebben genomen. Beperkingen zijn ook gebruikt om mensen te dwingen zich te laten vaccineren. In sommige landen, zoals Israël, wordt niet-ingeënte burgers de toegang tot bepaalde plaatsen ontzegd.

Punjab is niet de enige regio in Pakistan waar een extremere aanpak van vaccinatie wordt gehanteerd. In de provincie Sindh zijn plannen aangekondigd om de salarissen in te trekken van overheidsambtenaren die weigeren zich te laten vaccineren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mainstream studie: COVID Vaccin kan ziekte verergeren; niet op het avondnieuwsVolg Frontnieuws op Telegram

  "Er komen hier steeds meer mensen die na de vaccinatie een beroerte hebben gehad"
Vorig artikelmRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffecten
Volgend artikelInsider tip: Tegen OPC en vitamine C lijkt het Coronavirus gammel – de media zwijgen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hoe zijn mensen in godsnaam een risico voor iemand die “gevaccineerd” is…? Dan spreekt dit vaccin zich toch totaal tegen. Was er zulke dwang toen we de griep shot gingen halen? Iedereen deed het omdat hij het wilde, niet omdat het moest. Wat wordt die despoten toch beloofd dat ze het volk dat ze vertegenwoordigen zo ontzettend naaien met die gifspuit. Wat zou die belofte kunnen zijn? Heel veel geld? Reisje naar Mars? Huisje op het landbouwterrein van de Gates of Hell? Een jaar lang gratis cocaine? 70 maagden? Wie weet het?

  • Inderdaad, gevaccineerden hoeven zich geen zorgen meer te maken. Dit idee bij de Pakistaanse regering geeft overduidelijk aan dat iedere logica volkomen verdwenen is. En het “leuke” eraan is: gevaccineerden geloven zelf ook dat ongevaccineerden een gevaar voor hen zijn.

 2. Wie kan mij uitleggen, alsof ik 5 jaar oud ben, HOE een ongevaccineerde een gevaccineerde in gevaar kan brengen.

  Minister van Volksgezondheid?

  Net zo’n helder licht als die geschifte cokesnuiver(s) hier

 3. Deze hele poppenkast voor een NIET goedgekeurde vaccin, wat helemaal geen vaccin mag heten. Dat riekt toch naar een genoïde met voorbedachte raden. De zogenaamde gevaccineerde worden extreem vatbaar gemaakt voor ziektes, omdat door een chemische genetische modificatie injectie, waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om continu synthetische spike enzymen aan te maken, die o.a. het immuunsysteem aanvalt. Dan is een verkoudheidje al genoeg voor een gevaccineerde om daaraan te overlijden. Dan zou het te veel opvallen, dat ongevaccineerde nergens last van krijgen, maar de gevaccineerde met bosjes tegelijk dood neervallen. Om dit niet publiekelijk te openbare wordt de jacht op de ongevaccineerde geopend, zodat de regeringen de werkelijke redenen van het vaccin onder het tapijt kunnen vegen. Zodat de regeringen na der hand alles kunnen ontkennen.

  • Ja, de gezonde mensen (de niet-Ingespotenen) moeten dus verstopt worden, zodat het niet opvalt als straks de Ingespotenen allerlei problemen krijgen. Ik hoop niet dat het zo erg wordt dat de Ingespotenen met bosjes neervallen, maar ergens denk ik bij mezelf, klootzakken, jullie wisten ook waar je aan begon, en jullie sleuren iedereen mee met je stomme volgzaamheid zodat je “weer kan vliegen op vakantie”, dus ergens maakt het me ook geen moer uit als ze met bosjes neervallen. Mss wel beter ook. Rust.

 4. Inhakende op: Zonder Reden…
  Misschien krijgen we een betere wereld met de niet gevaccineerden.
  Dat zijn tenminste mensen die nadenken.

  • Ja, daar heb ik ook wel eens aan zitten denken… laat die hele domme kudde maar naar de verdommenis gaan, inclusief hun despoten. Waar maak ik mer zorgen over? En wat er dan overblijft zijn intelligente nadenkende mensen die elkaar niet dwars zitten, heerlijk. Maar zou het mogelijk zijn? Want hoe komen we af van al die engerds die zich verscholen houden in hun krochten en op het geld en de macht zitten te broeden? Of zouden die als kankercellen afsterven omdat ze niet meer gevoed worden door de debielenkudde…? Ik zit ook maar te gissen.

   Er zou inderdaad een tijd van verlichting aanbreken. Volgens de Hindu’s is dat de Satya Yuga. Net zoals er bijvoorbeeld ooit de middeleeuwen waren, en toen de gouden eeuw. Momenteel zitten we nog vast in de Kali Yuga, het tijdperk van gulzigheid en metaal, wat wel duidelijk is, in principe tot 2025. Ik vermoed dat het de psychopaten er om gaat om de verlichting tegen te houden, om de mens stom te houden zodat die als slaaf kan dienen. (De Hindu uitleg is eigenlijk min of meer hetzelfde als dat verhaal over de duivel en het licht, etc.) Maar wat hebben die gasten er aan om hun medemens als slaaf in te zetten als ze zelf toch ook dood gaan op een dag? Gaat het alleen om de kick dan? Omdat ze niks anders meer te doen hebben dan God spelen?

   Van mij mag het. Maar laat mij met rust.

 5. Het was daar toen zo, dat als de vrouwen zich WEL lieten vaccineren , een topje konden dragen en op hoge hakken mochten lopen door de straten; de mannen daarentegen mochten onbeperkt bier op straat drinken en indien gewenst in leren pakken, met een andere man tongzoenen.
  Oefffffff;kan iemand nog serieus reageren op het covid=circus???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in