Een Canadese verpleegster heeft voor de camera gezegd dat zij veel mensen heeft zien sterven na te zijn ingeënt, bericht Uncutnews.ch.

Erica Beardsley, uit Pontiac in de provincie Quebec, werkte 11 jaar als verpleegster. Zij heeft onlangs ontslag genomen nadat haar werkgever de Corona-vaccinatie verplicht had gesteld.

Tijdens een protest vertelde zij een verslaggever over de verschrikkelijke dingen die zij als verpleegster tijdens de Coronapandemie had gezien.

Backup:

“Ik heb gezien hoe bejaarden werden vastgehouden en vervolgens tegen hun wil werden gevaccineerd terwijl ze ‘nee’ schreeuwden,” zegt Beardsley. “Ik zag mensen die zelfmoord hadden gepleegd en na hun dood op Corona werden getest. Waarom? Waarom worden ze getest op Covid?”

“Ik heb veel mensen gezien die kort na hun vaccinatie aan een hartaanval zijn overleden,” vervolgde zij. “Ik heb vrouwen gezien die vier, vijf dagen na vaccinatie een miskraam kregen”.

“Ik werk in een klein ziekenhuis, ik heb op elke afdeling gewerkt,” zei de verpleegster. “Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen en niets te verbergen. Ze probeerden me te dwingen het vaccin te nemen en ik weigerde”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Begrafenisondernemer slaat alarm: "Het aantal sterfgevallen is in de afgelopen zes maanden met 50% gestegen" (Video)

4 REACTIES

  1. Ze probeerden me te dwingen het vaccin te nemen en ik weigerde”.Einde citaat.
    Graag wil ik weten wie men duidt met ” ze”

  2. “I seen” in plaats van “I have seen”. Dat alleen al. Maar het zal best waar zijn wat ze zegt. Een vriend in de VS kreeg een paar dagen geleden een hartaanval, een week nadat hij gefukkzineerd was. Zijn hart had weliswaar al problemen, maar toch vreemd. We weten niet wat hem er toe aan spoorde de gifspuit te nemen. We denken dat het was omdat een andere vriend met zware “covid” in de intensive care lag lange tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here