Een Canadese verpleegster heeft voor de camera gezegd dat zij veel mensen heeft zien sterven na te zijn ingeënt, bericht Uncutnews.ch.

Erica Beardsley, uit Pontiac in de provincie Quebec, werkte 11 jaar als verpleegster. Zij heeft onlangs ontslag genomen nadat haar werkgever de Corona-vaccinatie verplicht had gesteld.

Tijdens een protest vertelde zij een verslaggever over de verschrikkelijke dingen die zij als verpleegster tijdens de Coronapandemie had gezien.

Backup:

“Ik heb gezien hoe bejaarden werden vastgehouden en vervolgens tegen hun wil werden gevaccineerd terwijl ze ‘nee’ schreeuwden,” zegt Beardsley. “Ik zag mensen die zelfmoord hadden gepleegd en na hun dood op Corona werden getest. Waarom? Waarom worden ze getest op Covid?”

“Ik heb veel mensen gezien die kort na hun vaccinatie aan een hartaanval zijn overleden,” vervolgde zij. “Ik heb vrouwen gezien die vier, vijf dagen na vaccinatie een miskraam kregen”.

“Ik werk in een klein ziekenhuis, ik heb op elke afdeling gewerkt,” zei de verpleegster. “Ik heb alles gezien. Ik heb niets te verliezen en niets te verbergen. Ze probeerden me te dwingen het vaccin te nemen en ik weigerde”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Covid-19 "vaccins" blijken ACHT KEER dodelijker te zijn dan de ziekte zelf - overheidsgegevens
Vorig artikelHet onbestaande virus
Volgend artikelEchoscopist ziet sterke toename van hartproblemen, miskramen en beroertes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. “I seen” in plaats van “I have seen”. Dat alleen al. Maar het zal best waar zijn wat ze zegt. Een vriend in de VS kreeg een paar dagen geleden een hartaanval, een week nadat hij gefukkzineerd was. Zijn hart had weliswaar al problemen, maar toch vreemd. We weten niet wat hem er toe aan spoorde de gifspuit te nemen. We denken dat het was omdat een andere vriend met zware “covid” in de intensive care lag lange tijd.

  2. Mensen zijn net schapen. In 2008 las ik een boekje van Marcel Messing (Gandalf van de Lage Landen) over de gevaren en leugens rond vaccinaties. Was op mijn hoede toen de zogenaamde varkensgriep rondging. In het ziekenhuis waar ik destijds werkte werden we aangemoedigd een vaccin te nemen. Dat weigerde ik dus. Veel van mijn collegas werden na dat prikje ziek met griep achtige verschijnselen. Vanaf dat moment was het duidelijk. Toen december 2019 de covid kermis begon te draaien was het knip en klaar dat er iets niet klopte. Toch werden we door de grote leugenaars der aarde (Trump, Franciscus, Satguru, Dalai Lama… aangemoedigd ons te laten prikken). Onbegrijpelijk dat er vandaag de dag nog mensen zijn die hier voor buigen. Schapen.

    • Mooi dat je ze opnoemt. Ik heb ook geen respect voor die leugenaars die zich desalniettemin hebben verheven boven hun medemensen. Schapen.

    • Ja je moet je nu wel afvragen wie is gek de personen die je dat inspuiten of de personen die het laten inspuiten, maar nog erger het heel spelletje begint weer helemaal op nieuw en je ziet de schaapjes alweer in de rij staan ja naar zoveel doden die de eerste injectie heeft aan gericht alleen al aan doden maar nog erger de schaapjes die voor het leven in angst leven door de bijwerkingen gewoon op hun dood staan te wachten is niet meer te overzien wij hebben met de nieuwe generatie genocide Gestapo die vele malen erger zijn als in de tweede wereld oorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in