Heather verricht echocardiografie (echo van het hart) en ziet veel mensen binnenkomen met ernstige hartproblemen nadat ze zijn ingeënt tegen Corona. Ze merkt ook een enorme toename van miskramen en is ervan overtuigd dat het vaccin de reden is. Heather werkt in de buurt van een legerbasis en zegt dat veel soldaten last hebben van bloedstolsels.

Er zijn veel gevallen van myocarditis en pericarditis, maar de meeste mensen weten niet dat deze ziekten door het vaccin kunnen worden veroorzaakt, zegt zij in de Stew Peters Show. Als gevolg daarvan worden veel gevallen niet gemeld bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Ongewone, abnormale bloedklonters

Er was een vrouw die bewusteloos werd gevonden door haar dochter negen tot elf dagen nadat ze was ingeënt. Een gevaccineerde soldaat werd ook opgenomen met een verstopte nierslagader.

Heather ziet ook ongewone, abnormale bloedstolsels en een enorme toename van beroertes. “Dit moet verder onderzocht worden,” zegt ze.

Ze zegt dat er sprake is van een cognitieve dissonantie: artsen willen niet toegeven dat de aandoeningen worden veroorzaakt door het covidvaccin. Ze gelooft dat dit vaccin is ontwikkeld met het doel mensen te schaden.

Via Stew Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “globale volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

De perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratief
Vorig artikelVerpleegster maakte vreselijke gebeurtenissen mee in het ziekenhuis: “Ik zag alles. Ik heb niets te verliezen”
Volgend artikelCOVID-deskundige Dr. Peter McCullough: ‘We bevinden ons midden in een grote biologische catastrofe”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Verschrikkelijk dat mensen alles maar geloven .
    Ik zie zoveel mensen. Die ziek tot zeer ernstige bijwerking hebben .
    Dit moet echt stoppen
    Mensen wordt tocht wakker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in