Foto ter illustratie

Volgens een wetenschappelijk verslag dat momenteel als preprint is gepubliceerd door het vaktijdschrift Authorea, brengt het injecteren van een gemodificeerd mRNA in het menselijk lichaam, zoals bijvoorbeeld gebeurt met de injectie van Biontec/Pfizer, aanzienlijke gezondheidsrisico’s met zich mee die, naast de reeds bekende bijwerkingen zoals trombose, bloedingsstoornissen, immuunsuppressie, enz., op lange termijn gevolgen kunnen hebben zoals neurodegeneratieve ziekten en een versnelde groei van kanker, schrijft 2020news.de.

De modificatie van het mRNA, die door de fabrikanten is uitgevoerd om het te beschermen tegen afbraak in het lichaam en tegelijkertijd een veranderde eiwitvorming te veroorzaken, kan leiden tot “leesfouten”, die de ontwikkeling van een reeks ziekten kunnen bevorderen. De wijziging van de mRNA-sequentie beschermt het mRNA in de cel tegen herkenning als vreemd en afbraak door het aangeboren immuunsysteem. Als er leesfouten optreden bij de productie van het spike-eiwit, kunnen zich verschillende scenario’s voordoen:

(a) Het spike-eiwit verandert zijn 3D-structuur en er wordt een valse antilichaamreactie tegen een eiwit gegenereerd, zodat de gevormde antilichamen het oorspronkelijke virale spike-eiwit niet herkennen. Immunisatie van de behandelde persoon tegen SARS-CoV-2 vindt niet plaats.

b) Het spike-eiwit kan zich niet goed vouwen en wordt dus door de cel gedwongen tot afbraak. Aangezien op het celoppervlak geen spike-eiwit aan de immuuncellen wordt gepresenteerd, kan er geen immuunrespons plaatsvinden.

c) Er wordt een gewijzigd eiwit met een onbepaalde functie gegenereerd. Dit eiwit kan functieloos zijn of een grotere bedreiging vormen voor het lichaam dan het eigenlijke juiste spike-eiwit dat door de injectie wordt gegenereerd.

Het probleem is, volgens de auteur van het verslag, dat het mRNA voor gebruik in het vaccin buitengewoon is gewijzigd ten opzichte van het natuurlijke mRNA van het virus: het bestanddeel uracil is vervangen door Ψ (pseudo-ouridine) om het immuunsysteem te misleiden, de snelheid van de eiwitsynthese is sterk verhoogd door gewijzigde basenvolgorden, wat zou kunnen leiden tot een grotere gevoeligheid voor fouten bij de omzetting van het mRNA in eiwitten. Twee aminozuren werden vervangen door prolines om het gesynthetiseerde spike-eiwit in een toestand van prefusie te houden. Dit is de toestand in suspensie voordat het spike-eiwit zich koppelt aan de ACE2-receptor. Sommige aminozuren zijn vervangen door proline en aan het eind (3ÚTR) van het eigenlijke spike-gen is een sequentie toegevoegd, waarvan helemaal niet bekend is waaruit die bestaat.

  Drie studies gepubliceerd door de CDC, Britse regering en Oxford University concluderen dat de Covid-19 vaccins niet werken

Als het lichaam wordt geconfronteerd met kunstmatig mRNA, kunnen er ook zogeheten  Codon Usage gebruiksfouten optreden wanneer de lichaamseigen cellen de informatie lezen. Dit komt doordat de bestaande tRNA-moleculen die de eigenlijke eiwitten bouwen, niet precies overeenkomen met het gewijzigde kunstmatige mRNA.

Bij gebrek aan voldoende studies is het mechanisme dat tot deze mogelijke synthesefouten leidt nog niet volledig ontcijferd. De correlatie tussen de snelheid van de synthese en de accumulatie van defecte eiwitexpressie is eveneens nog niet bekend. De “vaccinatie” is dus een wetenschappelijke black box met een groot risico op schade.

De auteur van het rapport stelt:

“We kunnen stellen dat de sequentie niet alleen niet geoptimaliseerd is voor het eigenlijke doel om een correct spike-eiwit in de cellen te produceren, dat vervolgens een immuunrespons teweegbrengt, maar eerder het vermoeden doet rijzen dat “Codon Usage gebruiksfouten” kunnen voorkomen… Het is mogelijk te veronderstellen dat buitensporige modificatie, gericht op extreme verhogingen van de eiwitexpressie, de bron kan zijn van fouten in de sequentie-assemblage van mRNA-genen. Veranderde tRNA-beschikbaarheid kan leiden tot neurodegeneratieve ziekten, en opregulatie van specifieke tRNA’s leidt tot metastase [Metastasen zijn uitzaaiingen van primaire kwaadaardige tumoren ergens anders in het lichaam, red.] door de stabiliteit te verhogen van transcripten die verrijkt zijn in hun cognate Codons”.

Haar conclusie:

“In wezen kunnen we zeggen dat de code van de hele sequentie op onevenwichtige wijze is gewijzigd, te veel in vergelijking met de natuurlijke virale tegenhanger, en te veel om te zeggen dat het menselijke organisme precies de spike-eiwitten reproduceert die overeenkomen met het oorspronkelijke virus, met het risico van ernstige schade op lange termijn voor de menselijke gezondheid, naast het feit dat het ondoeltreffend is bij immunisatie”.

  HOAX ONTHULD: Covid doodde NUL gezonde personen onder de 50 jaar, blijkt uit Israëlische gegevens

Het probleem met de zogenaamde vaccins is dat het geïnjecteerde mRNA niet snel in het lichaam wordt afgebroken zoals natuurlijk RNA, maar veel stabieler is geworden door de modificatie ervan, die een gezondheidsrisico inhoudt, en daardoor lange tijd – het is momenteel volstrekt onbekend hoe lang – mogelijk zelfs voor altijd in het lichaam aanwezig blijft, en de ziekteveroorzakende aandoeningen kan veroorzaken waarop is gewezen. En als dit RNA lange tijd in het lichaam aanwezig blijft, kan het ook een rtPCR-test positief maken. Daarom raadt de CDC een PCR-test op het spike-gen bij de “gevaccineerden” sterk af.

Interessant is echter dat de zogenaamde varianten zoals Delta door PCR precies in het spike-eiwit worden opgespoord. Kan het zijn dat door de injectie veel nieuwe spike-genvarianten in het lichaam ontstaan die eigenlijk geen ziekteverwekkende virussen zijn, maar die er dan wel voor zorgen dat de PCR-test een vals-positief geeft? Dus is de Delta variant gewoon een test fenomeen veroorzaakt door de “vaccinaties”?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duizenden artsen zeggen dat de pandemie gepland wasVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerpleegster klokkenluidster slaat alarm over vaccinaties: “Dit is echt schokkend”
Volgend artikelZweedse regering geeft 4 miljoen uit om de ongevaccineerden op te sporen – “Iedereen moet gevaccineerd worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hoe kan er nog geen vaccin zijn welke de corona eiwitten bevat,zodat ons lichaam antistoffen maakt?
  Een mrna vaccin welke onze cellen iets laat maken lijkt mij veel ingewikkelder….. maar die zijn er al wel….

  Daarnaast, er zijn veel nieuwe vaccins ter goedkeuring…. hoezo duurt het voor deze fabrikanten zolang iets te maken….

  • Waarom denk je dat het nog nooit gelukt is een werkend vaccine tegen een RNA virus, zoals AIDS, Ebola, Dengue, SARS, MERS en nu Covid te maken? Proefdieren en mensen stierven direct na vaccinatie, dan wel na hernieuwd contact met het virus, meestal aan een cytokine storm, dwz een extreme reactie van het immuunsysteem die het eigen lichaam/organen aanvalt.
   Onlangs nog op de Filipijnen stierven 600 proefpersonen na vaccinatie van een nieuw middel tegen Degue (knokkelkoorts).
   Bekende virologen die jarenlang in Cat4 Biolabs hebben gewerkt, waarschuwden begin 2020 al tegen de vaccine waanzin, de onzin van 1,50 meter, en het dragen v maskers. Zie op Bitchute, Rumble.com, Gab, the Health ranger, en andere alt fora, zoek naar interviews v Judy Mikovitsj, Prof. Dolores Cahill, prof Luc Montainier, American Frontline doctors, Dr Tenpenny, Del Bigtree, Stew Peters, en zo meer.

 2. En de Jonge maar roepen : de vaccins zijn volkomen veilig en effectief.
  Deze man laad wel een grote verantwoordelijkheid op zich !
  Is hij ook aansprakelijk voor de gevolgen ???? Op lange termijn ???
  Wie gaat dat “ aankaarten “ ???

 3. Mensen zijn gewoon te STOM om zelf over hun gezondheid en lichaam na te denken en lopen blindelings in de VAL van
  BIG PHARMA en haar vergif.
  En vertrouwen ook nog de overheid die de
  grootste vijand van de vrije mens is.

 4. Er zijn weinig mensen die positief zijn over de overheden. Helaas zijn we ervan afhankelijk (of je moet als op de noordpool gaan wonen o.i.d.) en kunnen ze ons aansturen zoals ze willen.
  We kunnen lang tegenstribbelen maar ook dat houdt niemand lang vol………

  • Nee Bart, het is tijd dat wij als burgers onze eigen verantwoordelijkheid nemen en dat niet meer overlaten aan getormenteerde idioten die in een eigen, van de werkelijkheid gespeende bubbel leven. Er komt inderdaad een nieuwe wereld orde, maar niet de Brave New World, met vaccine paspoort en chip die de WEF, VN, WHO, het Vaticaan, en andere niet-gekozen organen ons menen te moeten opleggen. Het Aquarius tijdperk is in Dec 2020 ingegaan. Dat betekend: je los maken van de kuddegeest, en je eigen pad gaan. Oude politieke, financiële, en bestuurs structuren voldoen niet meer, en gaan nu snel afbrokkelen. Dus wij moeten zelf nieuwe wegen zoeken voor deze nieuwe tijd, en ons vooral niets laten opleggen door wat rino’s, een handvol super rijken, Big Tech, Bankiers, en multinationals. En vóór je wanhopig wordt, er wordt al jaren achter de schermen aan gewerkt, Cryptomunten met bv Bitcoin is een vd geldsystemen dat buiten de dictatoriale Banken om gaat, gewoon, direct van jou naar mij. Ook wordt er aan een alternatief, censuurvrij Internet gewerkt. Wat wij kunnen doen is, samen met vrienden, kennisen, en gelijkgestemden er voor zorgen dat we komende roerige tijd van afbraak, verwarring, angst, geld, energie en voedseltekorten, samen goed door komen, elkaar helpen en ons vooral niet tegen elkaar laten opjutten. Alleen samen staan we sterk. Samen hebben we zoveel kunde, kennis en spullen, en alleen samen komen we deze tijd door.
   Mouwen opstropen, Let’s do it!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in