De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft veel patiënten onder bijwerkingen zien lijden na ontvangst van het COVID-19 vaccin. In een interview met de Stew Peters Show zegt zij dat collega’s in het hele land soortgelijke ervaringen hebben gehad.

“We hebben het niet over koorts of rillingen, we hebben het over beroertes, hartaanvallen, bloedklonters, ernstige cognitieve problemen, evenwichtsproblemen, niet kunnen lopen en Guillain-Barré-syndroom. Het is echt schokkend,” zegt Landers.

Ze zegt ook dat artsen aan cognitieve dissonantie lijden en misleid worden.

“Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Overal worden patiënten in het ziekenhuis opgenomen nadat zij zijn ingeënt, maar je kunt niet zeggen dat het iets met de inenting te maken heeft,” aldus de verpleegster.

Landers, die al 20 jaar in het vak zit, heeft van februari tot begin augustus haar eigen onderzoek uitgevoerd  en schat dat 30 procent van alle ziekenhuisopnames in die periode in verband kunnen worden gebracht met bijwerkingen van het vaccin. “Het gebeurt overal.”

Zij zegt ook dat sommige patiënten niet geholpen konden worden. “Ze waren erg ziek en werden naar huis gestuurd.” Landers verwees deze mensen dan door naar iemand die bereid was hen te helpen. Ze kregen Ivermectine en waren binnen 72 uur beter. “Het is echt schokkend, verschrikkelijk en onnodig wat er gebeurt,” zegt Landers.

“Het is absolute waanzin,” zegt de verpleegster, die onlangs ontslag nam vanwege de verplichte injectie.

Via Stew Peters Show Rumble-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde nietVolg Frontnieuws op Telegram

Muammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopen

5 REACTIES

 1. Het begint door te sijpelen, dat het geprik alleen de gezondheid negatief beïnvloed.
  De verdere uitwerking wordt zo verdoezeld, de sociale én economische ondergang van de maatschappij.

  • Ik zie nog niks op nos etc…

   Wat ik hoor is alleen maar een voorbereiding op vaccin 3 voor het groene vinkje.

   En De verschillende aanpakken overal net zoals in het begin vam corona…. verdeel en heers tactiek

   • Wat erg, bent u nog steeds niet wakker? De media speelt onder een hoedje met de leugenaars van de politiek! U wordt belogen en bedrogen. Rutte, De Jonge en de andere leugenaars geven NIETS om de gezondheid van de mensen. Ze hebben jullie allemaal gehypnotiseerd! Waarom ik u waarschuw? Omdat o.a.ik en met mij miljoenen mensen meer wakker zijn en alert. We zijnzelf op onderzoek gegaan en hebben niet klakkeloos geslikt wat het gespuis zei. Ga onderzoek doen en vind de waarheid.

 2. helaas heb geen medelijden meer met die gekken die ziek worden van die gif prikken. Ze namen hetzelf en daarmee verantwoordelijk voor hun eigen daad!

 3. Hoor wat de verplegers in het werkveld zeggen: 30% van de ziekenhuisopnames is vaccine schade. Dat is ernstig!!!! 30%…..

  Ook in Nederland?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here