Een 27-jarige verslaggeefster van de Daily Telegraph zonder reeds bestaande aandoeningen is uit het ziekenhuis ontslagen, maar vertoont nog steeds tekenen van psychische stoornissen, schrijft Thecovidblog.com.

Mevrouw Georgia Clark kreeg haar eerste dosis van het experimentele Pfizer mRNA op 2 juli, volgens haar Twitterpagina. Ze postte een korte video, samen met een tweet met de tekst “eerste stap naar vrijheid”.

Mevrouw Clark meldde ernstige hoofdpijn en vermoeidheid dagen na de eerste injectie. Ze kreeg de tweede dosis op 25 juli. Mevrouw Clark koesterde zich niet alleen in het zien van een lange rij mensen voor haar bij de vaxx-kliniek, maar koppelde de experimentele injecties opnieuw aan vrijheid.

De rest van haar tweets die dag hadden het over een mogelijk “vaccinfeest”, terwijl ze ook de arrestatie van demonstranten tegen lockdowns en “vaccin”-mandaten promootte.

Ze tweette slechts twee keer van 29 juli tot 10 augustus, voordat ze gisteren weer opdook. En nu weten we waarom.

Een zeer vreemde 48 uur

Mevrouw Clark ging op 4 augustus naar de eerste hulp nadat ze hevige pijnen op de borst en hoge koorts had. Maar de dokters ontsloegen haar na een korte observatie. De pijn en koorts bleven de volgende dagen aanhouden, waardoor ze op 9 augustus werd opgenomen in het Concord Repatriation General Hospital. Mevrouw Clark werd gediagnosticeerd met pericarditis, of zwelling van de beschermende zak (pericardium) rond het hart. Het is een bekende bijwerking van de Pfizer injecties.

Ze postte een verontrustende video vanuit haar ziekenhuisbed die een veelvoorkomende psychologische gesteldheid toont bij mensen die deze injecties hebben gekregen en ernstige bijwerkingen ondervinden. Mevrouw Clark zei dat de pijn wordt behandeld met medicijnen. Ze benadrukte dat haar mogelijk blijvende hartproblemen als gevolg van Pfizer “zeer zeldzaam” zijn. Mevrouw Clark ging verder en zei: “Ondanks deze bijwerkingen, zou ik het vaccin opnieuw nemen.” Ze zei dat het een opoffering is voor het grotere goed, en dat het beter is dan COVID-19 te krijgen.

  Moeder van drie kinderen "enthousiast over vaccinatie" overlijdt aan bloedstolsels in hersenen na Astrazeneca vaccinatie

Mevrouw Clark moedigde iedereen aan om de injecties te krijgen en “de bijwerkingen op de koop toe te nemen.” Ze bleef die dag tweeten, blijkbaar om zichzelf ervan te overtuigen dat mogelijk blijvende hartproblemen beter zijn dan COVID-19 en dat deze bijwerkingen “zeldzaam” zijn. Mevrouw Clark Clark werd gisteren ontslagen met de mededeling dat ze “down en out” zou zijn voor een paar dagen.

Vanmorgen (rond 22.00 uur in Sydney) was ze terug op Twitter, opnieuw om zichzelf ervan te overtuigen dat de bijwerkingen van pericarditis zeldzaam zijn en dat het beter is dan COVID-19.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbezetene: vrouw raakt verlamd na COVID-19 prik, zegt dat ze zich weer zou laten injecterenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel‘Verontrustende’ toename van hartstilstand en hartaanval gezien bij Israëlische jongeren in voetspoor van massale vaccinatiecampagne – MIT professor Retsef Levi
Volgend artikelOostenrijks café serveert alleen nog aan de ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ik wist wel dat die Aussies zo gek zijn als een deur want ze hebben daar ook van die rare sporten maar goed dat moeten ze maar zelf weten maar dat ze na een heleboel bijwerkingen toch nog die gifspuit promoot slaat alles kan maar twee dingen betekenen ze heeft niets en netals die Engelse acteur speelt ze dit en ze heeft dikke bankrekening of ze werkelijk zo gek als een deur van mij mag ze een echte spuit hebben dan zijn we van dat slappe gelul af??⚰️

  • 16 procent van de aussies is ‘maar’ gevaccineerd, zegt wel wat over hun bereid willigheid.
   De media pompt het alleen maar op. Ook met dit soort shit. 1 sterf geval in Australie 370 besmettingen ofzo, op 25 miljoen mensen , Full Lock down, wat denk je dat dat doet met het volk? HOOIVORKEN!!!!

 2. Het wordt steeds duidelijker dat ze allemaal promo “slachtoffers” zijn. Het is ook toevallig dat het allemaal lichte aandoeningen en zich herstellen om hun “promo” verhaal te vertellen. Terwijl de echte en zware gevallen allemaal dood gaan! Zo als verl jongeren onder de 26❗️

 3. Bill Gates en vrienden lachen zich kapot met zulke simpele zielen. Het vergif promoten terwijl jezelf daardoor in het ziekenhuis bent beland is voor normale mensen niet te begrijpen. Mijn conclusie is het vergif tast hun hersenen aan.

 4. Kan je zien dat Australië een groot eiland is en de evolutie althans bij de mens de hersens niet verder zijn ontwikkeld dan een paar cellen vergeleken bij de dieren. Een cel is dat ze weten hun behoeften niet in de kamer te doen de andere is alles wat ze opgedragen worden dat ze dat zonder te vragen gewoon doen?????

 5. Het zogenaamde vaccin is toch om een virus tegen te gaan en niet onderdrukking te ontlopen ? De medici die deze spuit zetten met deze argumentatie zijn geen haar beter als tweedehands autoverkoper of scharenslijpers. De beroepsgroep loopt gigantische vertrouwensschade op als over een tijdje veel mensen wakker worden. Ik hoop het. Kijktip : https://www.youtube.com/watch?v=EPavUuJiiLI&t=37s

  • Zij vindt zichzelf moreel hoogstaand door vrijwillig naar de slachtbank te gaan, als het maar zonder covid is! Weer zo’n hersenloze masochist die aandacht zoekt en zich kan verheugen op de ” booster ” shot die haar als halfdode meer fictieve vrijheid zal geven….

 6. Van mij mag ze’r nog een stuk of 10 halen…op een keer houd het gelul van zelf op , tenzij het alweer een oscar winnares is …want dat is ook al enkele keren gebleken..oftewel is het een simpele domme koe , daar hebben ze’r in australie ook heel wat van….

 7. Bij kruispunt X heb je 99% kans om bij een ongeluk om te komen.
  Toch adviseer ik je om bij dat kruispunt over te steken.

  Tja, het is maar net welke wijsheid je bezit denk ik dan maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in