Mensen die het Covid-19 vaccin hebben genomen, hebben een negatieve mening over anderen die de injectie hebben geweigerd, zo is uit een belangrijke nieuwe studie gebleken.

Onderzoekers van de Universiteit van Aarhus in Denemarken hebben zo’n 10.000 mensen uit 21 landen ondervraagd om hun mening te weten te komen, bericht Dailymail.co.uk.

Bij de publicatie van hun bevindingen ontdekten zij dat antivaccin mensen negatief worden bekeken. Degenen die de prik geweigerd hebben, denken echter niet minder over degenen die de prik namen.

Volgens The Times ontdekten de onderzoekers dat gevaccineerden er “stereotiepe gevolgtrekkingen op nahielden dat ongevaccineerde personen onbetrouwbaar en onintelligent zijn, waardoor de antipathie lijkt op vooroordelen jegens andere afwijkende groepen”.

Deelnemers aan het onderzoek kregen een fictief portret van een individu te zien, met inbegrip van hun leeftijd, beroep en vaccinatiestatus.

De onderzoekers vroegen of zij er blij mee zouden zijn als een naast familielid met een anti-vaxxer zou gaan trouwen. Onder degenen die hun prikken hebben gehad, is er een daling van 13 procent in de goedkeuring.

Uit de studie bleek dat gevaccineerden veel gelukkiger zouden zijn als ze een naast familielid zouden zien trouwen met een migrant uit het Midden-Oosten, dan iemand die niet gevaccineerd is.

De onderzoekers zeiden: “Op de korte termijn kan het vooroordeel ten opzichte van de ongevaccineerden het beheer van de pandemie bemoeilijken. Op de lange termijn kan het betekenen dat de samenlevingen de pandemie meer verdeeld verlaten dan ze erin zijn gegaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten - Er zijn werkelijk "DODELIJKE BATCHES" onder de prikken

22 REACTIES

 1. Mensen die zich hebben laten “vaccineren” zijn ook gewoon heel veel slimmer dan de “ongevaccineerden”. Hoe meer spuiten je neemt, hoe slimmer je wordt, weet iedereen toch? 🙂

 2. Als het al geen leugen is ,,, de vermelding dat gevaccineerden , de ongevaccineerden haten , dan schrijf ik dergelijks toe aan , wat iedereen dagelijks meemaakt , zij die kont kruipen bij hun bazen , en de bazen wensen vervullen ,,, kunnen er niet tegen dat ze zelf het lef niet hebben om voor zichzelf op te komen. en overgaan tot verraad , Jawel . Het verdeel en heers principe ,, verachtelijk om daar gebruik van te maken

 3. Niemand is verantwoordelijk voor de schade, er wordt iets gespoten die geheim is, niemand vraagt naar de kwaliteitseisen en controle maar de jongeren schappen onder 65 denken dat ideren in het ziekenhuis belandt. Hoe kunnen zo dom zijn? Vertrouw Pharma en overheid, je bent een experiment geworden, waar de PGE bolletjes in jouw lichaam belanden en wat voor schade zullen veroorzaaken .Wat gaan dan de schappen doen? De slimme wolf die met geduld zit te wachten wint altijd.

 4. Dat mag je niet zo beoordelen, als je vreest voor complicaties?
  En om met experimenteel vaccin, wat t eigenlijk ook niet is, te spuiten alleen al om op vakantie of op terras, vind ik ook nogal gewaagd!
  Uiteindelijk zijn de oudjes door maar vaccineren alleen meer bevattelijk geworden?

 5. Ik heb juist een afkeer van die beslagen brilletjes met masker op in de supermarkt, en een diepe minachting voor de geprikten. Hoop op spoedige bijwerking.

  • Ja hallo zeg,ik heb een masker voor de lol en bril is belagen zodat ik alle idioten in de wereld niet hoef te zien>>99,95 van de mensheid lijd aan lichte tot zware vorm van ziekte van Downsyndroom …met en zonder beslagen brilutju en al

   • Quote “99,95 van de mensheid lijd aan lichte tot zware vorm van ziekte van Downsyndroom ” Dit is nu in suc6ie de zoveelste keer dat je dit aanhaalt .
    Je spoort niet maat !
    Wat gedacht van STFU !!
    En beledig je troep . “:(

  • Yup, ik zie het net zo. Hoe dom kun je zijn? Nou zo dom dus. De geprikten hebben over het algemeen ook geen flauw idee wat ze hebben gedaan terwijl de meeste ingeprikten zeer veel kennis van zaken hebben. Diepe minachting voor zoveel stupiditeit.

 6. weten ze dan niet dat zij degenen zijn die de ziekte in leven houden en dat de meesten van hen open staan voor meerdere besmettingen en zullen sterven aan kanker en auto immuun problemen, dat komt ervan als je enkel naar het gecontroleerde nieuws kijkt en leest en de rest zelfs niet wil horen of zien.

 7. Beetje raar dat ik zoveel haat zie naar gevaccineerden, dan. Ik denk dat veel ongevaccineerden in de situatie zitten dat ze liever met rust worden gelaten, daarom zal hun eerste antwoord zijn: “Ze moeten zelf weten of ze zich willen laten prikken, als ik het maar niet hoef.”. Maar ook hier in de comments kun je zien wat mensen diep van binnen eigenlijk denken over deze suicidale groep.
  En ja, aan mijn laatste zin kun je zien dat ik ook zo denk. Ik heb geen hekel aan ze omdat ze hun eigen keus maken, maar ik haat ze heel diep voor het willen maken van mijn keus. En ik vind ze ook genadeloos dom om dat te willen doen TERWIJL ze geen enkel onderzoek doen. Je moet maar doen zodat zij weer op vakantie kunnen en als je dat dan niet wil ben JIJ egoïstisch??

  Dus nee, aardig worden ze niet gevonden… mensen willen denk ik gewoon geen tijd aan zulke waanideeën verspillen. Mijn eerste vraag is dan ook: hoe is dit onderzoek gedaan en welke vragen zijn er precies gesteld? Want hier ben ik toch wel heel sceptisch bij.

 8. https://www.xandernieuws.net/algemeen/topeconoom-armstrong-world-economic-forum-vormt-bedreiging-voor-menselijke-beschaving/

  En een Quote uitgelicht uit het collum .
  “De serie Star Trek – Deep Space Nine, waarin een vijandig buitenaards ras gebruik maakt van genetisch gemodificeerde strijders genaamd de Jem’Hadar. Zij worden gecontroleerd en absoluut gehoorzaam gehouden doordat ze verslaafd zijn gemaakt aan een chemische substantie genaamd Ketracel-white, zonder welk ze verschrikkelijke fysieke en mentale gezondheidsproblemen krijgen en dan sterven. Hetzelfde concept wordt nu met de Covid genmanipulatie injecties toegepast op de hele wereldbevolking, en klaarblijkelijk komt daar ook nog eens een verplichte antibiotica verslaving bij.”

  Whatzzz Néxt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here