Niemand kan het verklaren. Sommigen poeieren deze voorvallen af en zeggen dat ze altijd gebeuren. Dat is waar. Maar niet in dit tempo. Er is iets gebeurd in 2021 dat de zaken flink heeft veranderd. Kunt u het raden?, schrijft Steve Kirsch.

Kijk eerst eens naar deze video, gepost door mijn vriend Robert Malone:

In de commentaren bij deze tweet staat dat “gebeurtenissen als deze de hele tijd gebeuren”. Dat is waar. Bijvoorbeeld, de dood van Piermario Morosini, dat was in 2012.

Maar ze gebeuren niet in dit tempo. Echt niet. Dat is wat niemand kan verklaren. De voorstanders van vaccins vinden dit super-irritant. Ze hebben hier geen rationeel excuus voor. Ze kunnen geen ad hominem aanvallen gebruiken. Ze kunnen geen domme wegwuivende argumenten gebruiken. Niets.

Al deze gevallen zijn naar behoren gemeld en gedocumenteerd. Geen melding (op één geval na) van vaccinaties, omdat de pers niet wil dat er aarzeling is over vaccinaties. Maar de cijfers spreken voor zich.

Uit de cijfers (zoals hieronder gedocumenteerd) blijkt dat er in de afgelopen 4 maanden meer “gebeurtenissen” zijn geweest dan in de afgelopen 20 jaar, een meer dan 60-voudige toename van het aantal voorvallen.

Al deze gegevens kunnen door iedereen worden ingezien, zodat er geen sprake is van vooringenomenheid in de rapportage. En de aantallen zijn groot genoeg dat niemand kan zeggen, “Oh, dat is gewoon statistische ruis”. Absoluut niet. Het is gewoon te moeilijk om uit te leggen. Daarom hebben we artikels als deze:

We hebben een heel duidelijk werkingsmechanisme en we hebben overweldigende bevestiging van de VAERS-gegevens dat deze vaccins supergevaarlijk zijn en hart- en vaatziekten en neurologische ernstige bijwerkingen veroorzaken in een zeer hoog percentage. Niets anders is vergelijkbaar met vaccins als het gaat om hartschade. Dus als u gelooft dat deze gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden (ze zijn tenslotte in het volle zicht), dan moet u ze toeschrijven aan het vaccin omdat er niets anders is dat al deze mensen gemeen hebben dat zo’n extreme toename van gebeurtenissen zou kunnen veroorzaken.

Ook het Jessica Rose myocarditis paper dat onethisch “tijdelijk” werd verwijderd door Elsevier tegen het bezwaar van de redacteur van het tijdschrift en in strijd met alle bekende wetenschappelijke protocollen? Wel, haar artikel had een zeer duidelijke conclusie: de hartschade bleef niet beperkt tot 16-jarigen. Het heeft een lange staart. Met andere woorden, het kan mensen van alle leeftijden treffen, niet alleen tienerjongens. Dat is wat ze niet willen dat je weet.

  Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af - persoonlijke ervaring

Dus nu weet je het… de peer-reviewed wetenschap zegt dat de hartschade niet beperkt is tot tienerjongens. Vanaf 13 november 2021 wordt dit nog steeds op onethische wijze onderdrukt.

Dus er is een rokend pistool voor de schade aan deze atleten: het vaccin.

Geen van deze spelers had COVID op het moment van de gebeurtenis, omdat ze allemaal getest zijn

Als het niet de vaccins zijn die de hartschade veroorzaken, wat is er dan de oorzaak van dat al deze gebeurtenissen in zo’n hoog tempo gebeuren?

Hier is een bericht over sterfgevallen onder atleten van Mindy Robinson’s Gab account:

Hier is de volledige lijst:

33-jarige professionele danser Santo Giuliano krijgt hartaanval na inenting
19-jarige football speler Jalen Leavey dood
19-jarige football speler Tirrell Williams dood
21-jarige voetballer Okafor Kelechi dood
29 jaar oude voetballer Lee Moses dood
15 jaar oude voetballer Stephen Sylvester dood
18 jaar oude voetballer Emmanual Antwi dood
13 jaar oude voetballer Cajetan Chinoyelum Nsofor dood
15 jaar oude voetbalster Moira Claire Arney dood
Junior middelbare school honkbal pitcher Andrew Roseman dood
17 jaar oude voetballer Nickolas Lawrinas dood
17-jarige voetballer Miquel Lugo dood
16 jaar oude football speler Devon DuHart dood
16 jaar oude voetballer Ivan Hicks dood
19 jaar oude voetballer Joe Bradshaw dood
16 jaar oude voetballer Drake Geiger dood
15 jaar oude Joshua Ivory dood
19 jaar oude voetballer Quandarius Wilburn dood
17 jaar oude voetballer Dimitri McKee dood
29 jaar oude rugby speler Dave Hyde dood
27 jaar oude honkbalspeler Yusuke Kinoshita dood
De 24-jarige Olympische wielrenster Olivia Podmore stierf deze week, net als sprinter Cameron Burell.
23-jarige Chinese Olympisch kampioen Gilbert Kwemoi dood
37-jarige voormalige Franse profvoetballer Franck Berrier dood
25-jarige Belgische voetballer Jente Van Genechten krijgt hartstilstand
30-jarige Venezolaanse nationale marathonkampioene Alexaida Guedez dood
29-jarige José dos Reis zakt op het veld in elkaar en moet gereanimeerd worden
16-jarige Diego Ferchaud krijgt hartstilstand
Oostenrijkse speler van ASV Baden zakt op het veld in elkaar en moet gereanimeerd worden
16-jarige voetballer uit Bergamo krijgt hartstilstand
27-jarige Belgische amateurvoetballer Jens De Smet dood
13-jarige voetballer krijgt hartaanval op het veld
17-jarige voetballer Dylan Rich dood
Birati Club Münster speler krijgt hartstilstand
22-jarige Abou Ali krijgt hartstilstand
19-jarige ijshockeyspeler Sebastiaan Bos dood
37 jaar oude ex-NFL pro Parys Haralson dood
25 jaar oude Canadese universiteitsvoetballer Francis Perron dood
19-jarige voetballer van FC Nantes krijgt hartstilstand
Duitsland volleybal coach Traktor Divitz dood
29-jarige Shrewsbury aanvaller Ryan Bowman behandeld met defibrillator tijdens wedstrijd
25 jaar doelman Lukas Bommer dood
18-jarige profvoetballer Fellipe de Jesus Moreira lijdt aan dubbele hartaanval
Italië 27-jarige wielerkampioen Gianni dood
Engelse lijnrechter Helen Byrne, moet van Wereldbeker worden gedragen met hartproblemen
17-jarige voetballer JSG Hohen Hagen dood
Duitsland team kapitein Dietmar Gladow dood
Duitsland, 15-jarige doelman Bruno Stein dood
USA, 14-jarig voetballertje Ava Azzopardi zakt in coma
USA, 12-jarige Jayson Kidd stortte in tijdens basketbaltraining en overleed

  Duitse studie stelt vast dat COVID-19 vaccins de pandemie in stand hielden en het immuunsysteem deden falen

Cannabisgebruiksstoornis (CUD) als redder in tijden van nood?

Zonder enig bewijs beweren voorstanders van vaccinatie dat de ziekte te wijten is aan een stoornis in het cannabisgebruik. Hierdoor zou het aantal gevallen met 7% kunnen stijgen!

Er is maar één klein probleempje… we hebben het over een stijging van 6428%, niet 7%. Dus zelfs met de CUD theorie, hebben we nog steeds een toename van 6421% te verklaren. Jakkes.

Het zijn niet alleen de atleten die getroffen worden.

Het is iedereen. VAERS laat dit zien sinds januari 2021. Maar de pro-vaccin gemeenschap beweert dat het junk data zijn, terwijl dat niet zo is. Omdat de meeste mensen niet weten van VAERS, geloven ze de zogenaamde “fact checkers”.

Het mooie van atleten is dat de gegevens voor iedereen zichtbaar zijn. Er zijn geen argumenten over onder- of overrapportage. Geen argumenten over causaliteit. De controlegroep is eigenlijk geschiedenis.

Hier is nog meer bewijs van schade door vaccins: in plaats van de gebruikelijke verhalen van slachtoffers (die allemaal kunnen worden afgedaan als “anekdotes”), zijn dit verhalen van gezondheidswerkers die de voor en erna heel duidelijk zien en een objectief perspectief hebben omdat zij een groot aantal gevallen zien.

En er zijn verhalen zoals deze:

Volgens officiële ONS-gegevens ligt het sterftecijfer onder tieners tot 125% boven het vijfjarig gemiddelde sinds de inenting met het Covid 19-vaccin.

Toch zijn de CDC en de FDA blind voor dit alles. In hun blauwe pil wereld, zien ze alleen mensen zonder bijwerkingen en zonder sterfgevallen.

  Dr. Coleman: Niets gebeurt toevallig

Christian Eriksen

Dit artikel toont een foto van Christian Eriksen omringd door zijn teamgenoten. Sommigen hebben erop gewezen dat het een slechte keuze was omdat zijn coach beweerde dat Christian Eriksen niet was ingeënt toen hij een hartstilstand kreeg.

Is dit waar?

Lees dit artikel van Alex Berenson.

Het is moeilijk om te weten wie te geloven deze dagen, is het niet?

Het is net als Gavin Newsom en zijn bijwerking… of was er een bijwerking? Maar niemand weet waarom hij de klimaattop op Zoom niet heeft bijgewoond. Hmmmm…

Je zou denken dat als Eriksen niet gevaccineerd was er een grote ophef zou zijn zoals met Aaron Rogers, of niet? Hmmm….

Dit is een gezondheidscrisis

Zoiets hebben we nog nooit gezien. Een alarmerende toename. We moeten uitzoeken wat dit veroorzaakt! COVID kan het niet zijn… ze zijn allemaal getest. Het begon nadat de vaccins op de markt kwamen… Ik vraag me af wat het zou kunnen zijn ???? Hmmm

Hier is het bewijs voor het 60X normale percentage… en ook wat de VAERS database zegt over hartstilstand (en andere hart gerelateerde gebeurtenissen) percentages. Als u nog niet overtuigd bent, zult u de gegevens hieronder heel overtuigend vinden. Sommige lezers hebben hun eigen studies gedaan en die studies bevestigden de waarneming van een verhoogd risico.

[N.v.d.r.: De rest is helaas achter een betaalmuur, waar ik normaliter niet eens aan een artikel begin. Onvergeeflijk, mea culpa, maar ik zag het deze keer te laat. Na even wikken en wegen heb ik toch besloten dit halve ei te publiceren, aangezien het volgens mij desalniettemin de moeite waard is om te lezen.]


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerontrustend: De term “plotseling overleden” duikt na de uitrol van het vaccin nu overal op
Volgend artikelCorona als een massapsychologisch fenomeen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Dit is pas het begin. Want atleten worden in wezen betaald om gezond en in goede conditie te zijn en blijven, worden constant gecontroleerd en zijn in teaining met proffessionele begeleiders.
  Als deze supergezonde exemplaren al zomaar dood neervallen, wat zouden dan de risico’s zijn voor normale mensen met een normale gezondheid en conditie? En wat voor de dikkeren? Of de vette bankhangers?

  Als we aannemen dat het dood neervallen te maken heeft met lichamelijke inspanning waardoor het hart harder moet werken dan kan Jan Dokus sat dus verwachten als ze een keer de trap oprennen, of even wat harder fietsen. De normale mens komt niet in het nieuws, maar topsporters zijn constant in beeld. Lekker vooruitzicht voor de gemiddelde geprikte Jan Dokus.
  Maar ik heb weinig medelijden meer, men is te lui geweest om zelf onderzoek te doen, 30 minuten achter de pc was genoeg geweest om in ieder geval tot denken aan te zetten. Nu moeten ze de gevolgen dan ook maar dragen.

 2. Het probleem is dat we van veel van deze mensen niet weten of en wanneer ze gevaccineerd zijn, al was het maar vanwege privacy wetgeving etc. Om aan te tonen dat het aan de vaccins ligt zou je gegevens moeten hebben hoe vaak deze voorvallen optreden bij gevaccineerde resp. ongevaccineerde sporters. Het Duitse nieuwsbericht betreft een overzicht voor heel Europa over vele maanden; dan zijn 75 gevallen – hoe tragisch ook – een heel klein aantal; of deze sporters allemaal ook gevaccineerd waren valt uit het artikel niet na te gaan.

  Mijn indruk is dat er onder professionele sporters (net als onder bijvoorbeeld medisch personeel) meer reserves zijn over vaccinatie dan bij de gemiddelde burger; deze mensen zijn zich vermoedelijk toch iets meer bewust van de risico’s voor hun lichaam.

  Ik zou niet uitsluiten dat waarnemingsbias een belangrijke rol speelt (ik ken voorvallen uit mijn eigen omgeving van voor 2019, en ik ben geen sporter). Wel iets om in de gaten te houden – als de vaccins de oorzaak zijn dan gaan de gevallen onder jeugdsporters de komende tijd sterk toenemen …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in