Fotocollage Report24: Man (links) Freepik; Rechts: Screenshots van social media

Het jaar van vaccinatie is het jaar van onduidelijke doodsoorzaken: er gaat geen dag voorbij zonder dat een lokale, nationale of internationale beroemdheid ergens overlijdt – en op veel te jonge leeftijd. Je leest het nieuws, vraagt het je even af en gaat weer over tot de orde van de dag. Velen blijven langzaam maar zeker achter met een onbehaaglijk gevoel dat hier misschien niet alles in orde is, in tegenstelling tot, of in ieder geval veel meer uitgesproken dan, alles wat de vorige “Covid-doden” een gat in de lucht hebben geslagen, schrijft Daniel Matissek.

Onder de hashtag “#plötzlichundunerwartet” (#plotselingenonverwacht) zijn op het social-mediaplatform Twitter inmiddels duizenden van dergelijke gevallen gedocumenteerd, sommige met een duidelijk tijdelijk of causaal verband met vaccinatie, andere zonder dat een dergelijk verband is vastgesteld, maar de opzichtigheid van het voortijdige overlijden spreekt voor zich.

#plotselinenonverwacht niet zonder reden

• Deze week overleed bijvoorbeeld de bekende strafpleiter Alberto Valenti uit Bolzano – “onverwacht”.

• Ook deze week werd de 39-jarige filmmaker Sebastian Jobst, onder meer bekend van zijn filmproject “Ama’ra – Het lied van de walvissen”, “geheel onverwacht” uit het leven gerukt, zo schrijft “Newslichter.de”.

• In Gelsenkirchen overleed de actieve en kerngezonde gravin Rose von Westerholt bijna op hetzelfde moment – volgens WAZ , in overeenstemming met de bovengenoemde hashtag, “plotseling en onverwacht”.

• In Bruck an der Mur, Oostenrijk, is de nationaal bekende vastgoedmanager Jörg Ropin, die voorheen in goede gezondheid verkeerde, op 23 september “onverwacht op 56-jarige leeftijd” overleden, zo meldden de lokale media met verbijstering.

  AstraZeneca: wat u moet weten over Covid-19 virale vectorinjecties

• De winnaar van de Sat1 show “The biggest Loser”, Jack Handl, is “totaal onverwacht” op 56-jarige leeftijd overleden.

Slechts het topje van een ijsberg

• Bij Gladbeck Tafel zijn beide (!) voorzitters in zeer korte tijd overleden – “onverwacht” en midden in hun beroepsleven. Nu is de vereniging niet langer in staat te functioneren en zal de faciliteit mogelijk moeten worden gesloten.

• In München is deze week, eveneens “volkomen onverwacht”, een van Duitslands topspecialisten op het gebied van netvlieschirurgie, Professor Dr. Chris Patrick Lohmann, plotseling – op 58-jarige leeftijd – aan een hartaanval overleden. “Zijn hele leven gaf hij alles om anderen te helpen. Maar de dood trof hem zelf veel te vroeg en als uit het niets,” aldus de “TZ”.

• Half september is een van de meest prominente vertegenwoordigers van de Duitse filmindustrie, Kurt Schalk marketingbaas van de bioscoopketen “Kinopolis”, op 55-jarige leeftijd – “volkomen onverwacht” – overleden.

Plotselinge en onverwachte sterfgevallen wereldwijd

“Volkomen onverwacht” is hier altijd de sleutel: het feit dat mensen sterven is banaal, soms zelfs onverwacht van tevoren. Maar deze opeenstapeling van beroemdheden alleen al (en zij vertegenwoordigen hier slechts een steekproef van de totale bevolking) is ronduit alarmerend. Een verband met de Covid-19 vaccinatiecampagnes is in geen van deze gevallen aan de orde. Natuurlijk hoeft dat niet zo te zijn – maar in de genoemde gevallen, zoals in talloze andere, is het opvallend hoe de “sterfte uit het niets” toeslaat in 2021, en dat in alle leeftijdsgroepen.

Dat dit niet alleen maar een illusie is, wordt ook duidelijk, althans voor Duitsland, door het aantal doden in 2021 in vergelijking met het jaar daarvoor, waarop onder meer Stefan Homburg voor de zomermaanden heeft gewezen:

  "Dit is niet normaal": Balsemer blijft alarm slaan over bizarre bloedproppen bij mensen die zijn gevaccineerd

“DIT IS GEEN GRAP EN GEEN NEP
Het aantal sterfgevallen is veel hoger dan vorig jaar. Dit is niet te
wijten aan het virus: onder de 76.000 die in juli stierven, waren
een volle 233 “Coronadoden”.
Denk goed na over je beslissingen, of je me nu mag of niet!”

Internationaal komen er ook steeds meer berichten binnen over “plotselinge sterfgevallen”. Een actueel geval is dat van een van de meest invloedrijke beauty-YouTubers in de VS, Mel Thompson, die op 35-jarige leeftijd “door onbekende oorzaak” is overleden. De influencer, die ook actief is op Instagram, laat vier kinderen achter. Haar echtgenoot Puffin Thompson deelde op maandag het slechte nieuws met de verslagen fans van zijn vrouw in een emotionele verklaring op Instagram. Social media ster Katelyn Ballmann is overleden op slechts 27 jarige leeftijd. In de VS is de 48-jarige worstelaar Ryan Sakoda overleden. In het Verenigd Koninkrijk overleed Notting Hill regisseur Roger Michell “plotseling en onverwacht” op 65-jarige leeftijd. De dood van stercomponist Matthew Strachan werd gemeld vanuit Londen, hij werd slechts 50. De komiek Anthony Johnson, 55, zakte in elkaar in een winkel en overleed later in het ziekenhuis. VS nieuwsanker Allison Payne stierf op de leeftijd van slechts 57 jaar.

  GoFundMe verbant vader wiens enige zoon overleed na Pfizer-prik

Censuur verhindert kritische vragen over achtergrond en context

Aangezien Instagram gretig en prompt alle commentaren die speculeren over een mogelijke vaccinatieschade automatisch en rigoureus laat verwijderen in overeenstemming met de censuurpraktijk van Facebook, blijven daar alleen speculaties over andere doodsoorzaken over: Ter geruststelling wordt uitgelegd dat Thompson te kampen had met diverse gezondheidsproblemen; zij leed onder meer aan het syndroom van Ehlers-Danlos, een aandoening van het bindweefsel die leidt tot overrekking van de huid. Dit is niet te genezen, maar het is ook niet fataal. Helaas, het klinkt als een afleidingsmanoeuvre.

Toeval?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchokkend! Data analyse toont aan: De gevreesde ADE van vaccins versnelt bij gevaccineerde mensen met elke week die voorbijgaat!
Volgend artikelDe Grote Leugen – Hoe de wereld tot slaaf te maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ik lees graag voor, ik ben een stemacteur. Ik lees boeken voor voor mijn uitgever. Maar ik zou graag een document willen voorlezen op de zelfde manier als de monumenten in Berlijn en Amsterdam, maar dan nu over de zogenaamde corona doden. Gewoon: naam, leeftijd, datum van overlijden. Uiteraard moeten nabestaanden dat goed vinden. Het lijkt mij een krachtig signaal richting de politiek. Ik ben uiteraard bereid om dat gratis te doen.

  • Zeker doen. De mensen moeten geconfronteerd worden met de gevaren van het vaccin. Zo kunnen ze misschien hun angst overwinnen omdat ze de prik hebben genomen en artsen consulteren die hen kunnen helpen om hun immuunsysteem terug te versterken.

 2. Frontnieuws, bij #plotselinenonverwacht bent u de “G” vergeten 🙂 #plotselinGenonverwacht
  Verder goed stuk en bedankt voor het dagelijkse nieuws 🙂

 3. Oude ziektes die overwonnen waren c.q. genezen waren, komen allemaal weer terug bij de personen die gevaccineerd zijn. Dat komt omdat het experimentele genetische injecties jouw natuurlijke immuunsysteem uitschakelt. Hierdoor kunnen oude ziektes weer de kop op steken en dat in combinatie met trombose zullen vele fataal worden. Daar vele sociale media deze waarheid maar al te graag censureert, omdat anders niemand meer zich laat injecteren met dat experimenteel goedje waar van de ingrediënten top geheim zijn. Daarmee maakt de reguliere media zich mede schuldig aan genocide op de bevolkingen. Dat zij geld boven andermans leven plaatsen. De enige taal die zij nog verstaan is de kogel. Want zij handelen alle in opdracht. Van bevel is bevel.

 4. Bij ons op het werk collega, mid 50, nooit ziek, plotseling en onverwacht dood gevonden thuis, alleen wonende. Deze persoon was 2x geinjecteerd met je weet wel…

 5. en dan hebben we het nog niet eens over naaste vrienden bekenden die ineens overlijden door hun hart maar gelukkig treft het ook de elite maar het blijft bizar en dan die mensen die het vaccin zo verdedigen heel bijzonder goed de tweedeling is goed gelukt maar ik weet in ieder geval nu wel wie een vriend is

 6. Los van het huidige onderwerp: ik begrijp het ergens wel hoor, van dhr. Gates. Ik bedoel: hij zat in de Personal Computers. Leuker voor hem is het natuurlijk als hij in de toekomst kan zeggen dat ‘Personal Computer’ voortaan betekent dat een persoon zelf de computer is! Hoef je je smartphone niet meer op te laden, scheelt weer. 🙂

 7. Lees alleen de rouwadvertenties in de lokale en regionale kranten maar. (huis-aan-huis-bladen). Ik lees de laatste tijd verdacht vaak het woordje plotseling en nee, dat zijn niet alleen maar hoogbejaarde mensen…….

  • Ja, daar hebben sommigen hier, en ik, ook al eens het eea over gereaguurd… in een kring van rond de 100 ken ik er nog geen die neergestort is. De informatie staat op een ander FN artikel, door meerdere mensen gepost die het zich ook afvroegen. Toch ontken ik niet dat het waar is wat we lezen.

  • Zoals Ken tegen Barbie zegt: “This is just the beginning !”
   We gaan het de komende paar jaar zien. Dit is slechts een warming-up !

 8. Misschien is dit een “reminder”.
  (knip en plak. Afkomstig van YT lange versie tijd 21.31 minuten)
  Execution of Irma Grese – The Hyena of Auschwitz – Nazi Guard at Auschwitz & Bergen-Belsen – WW2
  Het gaat om het gedeelte “medical tests on prisoners of Bergen Belsen “.
  Klinkt anno 2022 bekend in de oren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in