Een derde Australische journalist heeft pericarditis (hartontsteking) opgelopen na het ontvangen van het Pfizer COVID-19 vaccin. Eleni Roussos, een ABC Nieuws journaliste en presentatrice in de Darwin ABC nieuwsredactie, werd op 5 november in het ziekenhuis opgenomen en gediagnosticeerd met pericarditis, volgens haar zus Koulla Roussos. Ze werd ontslagen na tests, maar nadat ze geen verbetering in haar gezondheid zag, werd ze opnieuw opgenomen op de spoedafdeling van het Darwin Private Hospital. Drie dagen geleden, op 13 november, werd ze ontslagen, bericht Thecovidworld.com.

Haar zus, Koulla Roussos, schreef op Facebook over de gezondheidsangst:

Op 13 november, gaf ze meer details op Facebook, zeggende:

Zij [Eleni] kreeg haar drie kinderen in dat ziekenhuis [Darwin Private Hospital] en het personeel van de Jabiru-afdeling stond bij elke geboorte aan haar zijde. Nu, jaren later, was het personeel van de Jacana-afdeling van cruciaal belang bij haar herstel tijdens dit, de moeilijkste tijd van haar leven. Hoewel ze nog steeds niet over de streep is, verlaat ze vandaag dit ziekenhuis dankzij de zorg en aandacht van cardioloog Dr. Marcus Ilton. Speciale dank aan het verplegend personeel – Sasi, Jacinta, Molly, Mariana, Alex en Earl voor hun geweldige werk.

We willen ook onze dankbaarheid uitspreken aan onze directe en uitgebreide familie, vrienden, collega’s, vreemden, aartsengelen en heiligen, de steun en de geest van de gemeenschap was overweldigend. Jullie bloemen, chocolaatjes, emails, telefoontjes, constante sms’jes dag en nacht en gebeden hebben ons diep geraakt. Wij zijn verootmoedigd door de wil van de voorzienigheid en hebben mogen beseffen dat liefde en wetenschap hand in hand gaan.

  President Macron zegt dat hij vaccinpassen introduceert om de ongevaccineerden "pissig" te maken

Eleni’s pericarditis-diagnose maakt haar de derde Australische journaliste die de hartaandoening ontwikkelt kort na de Pfizer-vaccinatie. De journaliste Georgia Clark van de Daily Telegraph en de verslaggeefster Denham Hitchcock van Channel 7 News werden beiden ook in het ziekenhuis opgenomen met pericarditis kort na hun inenting met het Pfizer vaccin.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse chirurg over het 18-jarige dodelijke vaccinslachtoffer: “Zoiets is nog nooit gezien, het is niet normaal”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBayer-directeur: mRNA-prikken zijn “gentherapie” die als “vaccins” op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen
Volgend artikelVerontrustend: De term “plotseling overleden” duikt na de uitrol van het vaccin nu overal op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hoe kunnen dit soort mensen journalist zijn geworden en zonder nadenken die spuit in hun arm laten rammen? Zijn al die journalisten echt zo naïef? Rot voor haar hoor, maar volgens mij heeft ze tijd zat gehad om te ontdekken wat er werkelijk aan de hand is, zeker als je als journalist zo dicht op het vuur zit en mogelijkheden genoeg hebt om je onderzoek te doen. Maar je moet het wel wíllen… Ze is helaas één van de vele miljoenen die er wat aan over gaat houden of zometeen omvalt. Jammer maar helaas… Ik vraag me wel af hoeveel slachtoffers er nog moeten vallen voor dit soort mensen ook eens gaan inzien wat er aan de hand is…

  2. En dan gewoon doorgaan met het brengen van geframed en leugenachtig nieuws of zoveel mogelijk mensen
    te beschadigen met dit mislukte experimentele gen spuitje.
    Geen medelijden met dit soort nep journalisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in