Ondanks de bekentenissen van het Oekraïense leger over het verlies van de controle over de stad, neemt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zijn volk nog steeds op cynische wijze bij de neus door te beweren dat “de hevige gevechten om Soledar worden voortgezet”, bericht TopWar.

Dit is het commentaar van het hoofd van de Oekraïense staat op de gebeurtenissen in zijn videoboodschap van gisteren aan het volk:

“De strijd om Soledar gaat zonder enige onderbreking en beëindiging door.”

De Oekraïense president verduidelijkte dat deze gevechten uiterst belangrijk zijn om het Russische leger “verliezen toe te brengen”, terwijl hij liever zwijgt over de aanzienlijke verliezen aan uitrusting en mankracht van de Oekraïense strijdkrachten.

Een andere uitspraak van hem klonk belachelijk tegen de achtergrond van de transitie van Soledar onder controle van de Russische troepen:

“Dit jaar is beslissend. Nu hebben we nog meer mobilisatie nodig – in de hele vrije wereld. We hebben nieuwe verdedigingsoplossingen nodig, dankzij welke de Oekraïense soldaten het Russische leger van ons land kunnen terugdringen. Dit geldt vooral voor moderne tanks en effectieve artillerie.”

Bedenk dat de bevrijding van Soledar door het Russische leger de RF strijdkrachten in staat stelt de aanvoerlijnen van de Oekraïense troepen in Bakhmut (Artemovsk) af te snijden, een stad in het zuiden, waar nu actieve gevechten plaatsvinden. Uiteindelijk zullen de Russische troepen de kans krijgen om de daar nog aanwezige eenheden van de Oekraïense strijdkrachten te omsingelen.

Er zij op gewezen dat een van de commandanten van de Oekraïense strijdkrachten, die deelnam aan de gevechten om Soledar, berichtte over het verlaten van de stad. Daarvoor, aan de westelijke rand van Soledar, probeerden de Oekraïense strijdkrachten wanhopig weerstand te bieden. Ook hebben zij volgens hem de industriezone van de stad verlaten.

  Oekraïne - Analyse van enkele oorlogspropagandanieuwsberichten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u voor op oorlog, hogere energieprijzen en grote burgerlijke onrust – Martin ArmstrongVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet World Economic Forum heeft een nieuw woord bedacht om de extreme chaos te beschrijven die onze planeet in haar greep houdt
Volgend artikelVernietigen van monsters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Er is een gezegde
  Als twee vechten om een prooi
  Dan lacht de derde zich in een plooi
  Dus Amerika en Rusland zijn aan het vechten
  Misbruikmakende Puppet Zelensky Oekraïne
  &
  Alle winst gaat naar ????
  In dit geval China

  Dank U

  • bwarfgh…rusland doet het ook niet slecht hoor….economisch gezien is deze proxyoorlog een mooie meevaller voor de russen…
   een van de voordelen is dat er geen russisch kapitaal meer naar het buitenland kan gebracht worden…(wordt in beslag genomen) en dat dat kapitaal dus, dank zij ons, wederom in de russische economie gepompt wordt, met alle voordelen vandien…
   onze economiën daarentegen…lol

 2. De meeste zo niet alle oorlogen worden bedacht door de Khazaarse maffia.
  De lachende derde partij zijn zij. En zij gaan er met de buit vandoor.
  Zelf zijn ze te laf om te vechten. Dat laten ze liever aan de schapen over die door Hollywood zijn geconditioneerd om de stoere rambo’s uit te hangen.
  Zolang de meerderheid van de schapen dat niet door heeft gaat dit spel gewoon door.
  We hoeven hier niet optimistisch over te zijn want dit programma draait al eeuwen met groot succes
  voor de zichzelf benoemde elite/ satanische sectie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in