De feministische schrijfster Naomi Wolf heeft de COVID-19 mRNA prik veroordeeld als een “biowapen” dat gericht is op de ontvolking van het Westen. “Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit in feite een biowapen is dat gericht is op het voortplantingsvermogen van de volgende generatie, vooral in het Westen,” zei Wolf met betrekking tot de mRNA-injecties tijdens een webinar op woensdag over de gevolgen van de injecties voor vrouwen, dat door de activisten Frank Gaffney en Reggie Littlejohn werd georganiseerd, schrijft Emily Mangiaracina.

Wolf, een levenslange Democraat die in 2021 te midden van de COVID-uitbraak permanent van Twitter werd verbannen, meent dat het Westen het doelwit is van verminderde voortplanting, omdat zij een opeenstapeling van bijwerkingen ziet in de documenten over de proeven met vaccins van Pfizer, die de Food and Drug Administration (FDA) op 24 maart en 1 april moest vrijgeven via een rechtszaak in het kader van de Freedom of Information Act (FOIA).

“Eén ding dat uit de Pfizer-documenten naar voren komt, is dat de overgrote meerderheid van de ongewenste bijwerkingen in de Pfizer-documenten voorkomen in de Verenigde Staten. De volgende grootste tranche bevindt zich in West-Europa. En de andere 56 landen waar deze injectie is ingevoerd, vertegenwoordigen slechts een fractie van de ongewenste bijwerkingen die wij in het Westen zien,” verklaarde Wolf.

Zij verwees naar een studie uit 2018 die Dr. Lee Vliet tijdens het webinar presenteerde en waaruit de schadelijke effecten van nanodeeltjes op de voortplanting blijken. Wolf zei dat de schade die de vaccinatie aan de vruchtbaarheid toebracht opzettelijk was, omdat de schade die de mRNA lipide nanodeeltjes veroorzaakten bekend was voordat zij voor het publiek werden geproduceerd.

  23.252 DODEN 2.189.537 GEWONDEN (50% ernstig) na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie

Wolf citeerde verder “afschuwelijke” gegevens van Pfizer over miskramen na mRNA-vaccinatie.

“Wij hebben een rapport uit mei 2022 dat elders in de gegevens van Pfizer een miskraampercentage van meer dan 76 procent laat zien bij mrNA-gevaccineerde vrouwen,” deelde Wolf mee, en voegde eraan toe dat Dr. Pierre Khoury “zojuist datzelfde gedeelte van de Pfizer-documenten heeft bekeken en een miskraampercentage van meer dan 80 procent heeft gevonden.”

Zij wees erop dat deze dramatische percentages ongewenste bijwerkingen bevestigd worden door andere gegevensreeksen, “zoals de VAER-databank, die ook onthutsende, onevenredig grote schade aan foetussen laat zien.”

Wolf haalde verder cijfers aan die zij eerder dit jaar had gedeeld in een Substack post op 29 mei, waaruit “wereldwijde babysterfte” blijkt, zoals een toename van “meer dan 200% in neonatale sterfgevallen in het zwaar gevaccineerde Schotland”.

Zij wees ook op studies uit Canada en Israël waaruit blijkt “dat baby’s onevenredig veel sterven, tijdens en na 2021, in sterk gevaccineerde landen, en dat pasgeborenen onevenredig veel sterven als zij gevaccineerde moeders hebben in vergelijking met ongevaccineerde moeders.”

Zo meldde Josh Guetzkow, hoofddocent aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, dat uit gegevens van het RamBam Ziekenhuis in Haifa, Israël, bleek dat er 34% meer spontane abortussen en doodgeboorten waren bij gevaccineerde vrouwen dan bij ongevaccineerde vrouwen.

Zij deelde ook de bevindingen mee van de Canadese Dr. Daniel Nagase, die zijn ziekenhuis moest verlaten omdat hij drie COVID-patiënten (die allen levend uit het ziekenhuis naar huis gingen) met Ivermectine had behandeld. Nagase vertelde aan een verslaggever dat hij tussen januari en juli 2021 op de hoogte was gebracht van 86 doodgeborenen in Waterloo, Ontario.

  WEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen

“Normaal zijn het maar vijf of zes doodgeboorten per jaar. Het gebruikelijke percentage is dus ongeveer één doodgeborene per twee maanden, zei hij. Dus dat er plotseling 86 doodgeborenen zijn in zes maanden is hoogst ongewoon. Maar de belangrijkste bevestiging die wij hebben uit het verslag uit Waterloo, Ontario, is dat alle [moeders van de] 86 doodgeborenen volledig gevaccineerd waren.”

Wolf wees op de bevinding van Igor Chudov dat er na de COVID-19 vaccinatie een “wereldwijde daling van het aantal geslaagde geboorten was van wel 20 procent”.

Talrijke andere deskundigen hebben gewaarschuwd dat COVID-19 prik ernstige gevolgen kunnen hebben voor zwangere vrouwen en hun baby’s.

Tijdens een “Stop the Shot”-conferentie die vorig jaar door LifeSiteNews werd uitgezonden, legde specialist in maternale-foetale geneeskunde Dr. Richard Blumrick uit dat de vaccins die met mRNA zijn ontwikkeld, de placentabarrière kunnen passeren, waardoor de ontvangers van het vaccin het risico lopen op vruchtbaarheidscomplicaties.

Voor Wolf heeft het bewijsmateriaal dat door de War Room en haar team van Daily Clout in de Pfizer-documenten aan het licht is gebracht, tot de overtuiging geleid dat Pfizer, de FDA en leden van het Wereld Economisch Forum (WEF) “het gemunt hebben op het wonderbaarlijke vrouwenlichaam, met zijn vermogen om leven te verwekken, te dragen, te baren en te voeden.”

“Zij hebben het gemunt op de leefomgeving van de menselijke foetus, een van de heiligste ruimten op deze aarde, zo niet de heiligste. En zij weten het,” zei zij.


Copyright © 2022vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onvruchtbaarheid: Wat onschuldige mensen werd aangedaan met geheime ingrediënten in “vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinletsels en -doden vastgelegd op camera

Lees meer over:

Vorig artikelVernietigde Oekraïense stellingen bij Peski (Video’s 18+)
Volgend artikelHet vergeefse Europese gebedel om gas
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Ik hoop toch wel dat ze op een gegeven moment beseffen dat ze hun kind hebben vermoord. Misschien komen ze dat wel nooit te weten en denken ze dat ze een uitzondering zijn met hun doodgeboren kind.

  • Wij kunnen dat laf volk beter kwijt zijn dan rijk maar zij hebben wel veel mensen aan gespoord om zicht te laten inspuiten, dus in feite zijn het allemaal moordenaars en moeten op de een of andere manier gestraft worden financieel .

 1. Voortplanting mag wat mij betreft ook wel even stoppen.. met al die kansloze ouders sinds vroeger af aan al.
  Eerst maar eens jezelf opvoeden … dan bekijken of je een wondertje hier op aarde wil laten groeien.

  MAAR… dat betekent niet dat ik het normaal vindt dat mensen zonder briefing van de bijwerkingen worden ingespoten… walgelijke aanpak ! Het is niet alleen ontvolking.. het zijn allemaal (nieuwe) ziektes en ontstekingen en infecties waarmee we nu te kampen hebben door die chemische bio injecties..

 2. Tja dat wisten we al snel alleen de meute wilde niet luisteren… En de volgende ronde staan er gewoon weer een hoop verwacht ik. Dat is het probleem….

 3. Dat de prikken bedoelt zijn om het westen, Australië, Zeeland, Canada en welke landen meer te ontvolken is wel duidelijk. Dat mensen het niet erg vinden dat zij die “vrijwillig” geprikt zijn problemen krijgen is begrijpelijk maar niet erg empathisch.

  Zelden hoor je dat big pharma, de regeringen, degene die het prikken aanbevelen zelfs verplicht stellen voor een rechter dienen te verschijnen wegens genocide. Hier past geen “dikke bult eigen schuld” hoe zeer dat moge zijn, moord en zeker moord op ongeborenen is niet te tolereren.

  • Feministen zijn evenzeer nuttige idioten.

   De Taliban weet er wel raad mee.

   Het is een val, want de Taliban is hier.

   En tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat mannen er een afkeer van krijgen, zodat ze zich niet voortplanten.

   Daarom zijn het nuttige idioten, waar vroeg of laat, wanneer ze hun dienst bewezen hebben, mee afgerekend zal worden.

   Feminisme =

   “Lelijke vrouwen welke oorlog voeren tegen knappe mannen omdat ze hen niet kunnen krijgen.”

 4. Verklaard meteen waarom ze met horden tegelijk barbaarse moslims het land binnen laten als de meeste Nederlanders zijn gestorven.
  Die gaan in plaats van ons het water managen, de infrastructuur op orde houden, de havens laten draaien enz.

 5. Ontvolken dat werkend gespuis dat “onbewuste” coachers zijn van moordende pedofielen
  e.d. ambtenaren dat voor ’t-Archontische knielen.
  Dood a/d ambtenarij & monarchie !!!
  Zij zijn de Archontische parasitaire pathogenen v/d economie…

 6. Na het lezen van de reacties had ik sterk de behoefte om te reageren. Ik vind het nogal wat om te zeggen dat gevaccineerde mensen het niet verdienen om een gezond kind te krijgen, ik vind de verantwoording bij de overheid liggen en artsen die zwangere vrouwen dringend adviseren om zich te laten inenten, niet iedereen is zich bewust van de gevolgen van vaccinatie, als een arts iemand overtuigd dan denk je ook dat je het beste doet voor je ongeboren kind, we moeten niet de mensen veroordelen die zich hebben laten vaccineren het is als ernstig genoeg dat we geleid worden door angst en we te horen krijgen dat we verplicht zijn ons in te laten enten omdat we anders geen kant meer op kunnen enz. Probeer wat milder te zijn en meer begrip opbrengen voor mensen die zoiets ergs als een kind verliezen mee maken door opgelegde vaccinatie.

  • Weinig nozel wicht, je spreekt onterecht over vaccinatie.
   Sluit je aan bij de hersenlozen die niet beter verdienen of vijzel je kennisbl wat op voordat je je geroepen voelt om te reageren.

   Mild zijn voor ongedierte, zwakbegaafden die ons geen leven gunnen….
   Wacht maar totdat die spuitschapen tegen ons worden opgezet.
   Zero empathie!

  • Ja het is natuurlijk waar wat je zeg maar bekijk het eens van onze kans de wappies waarom zouden wij niet zo mogen denken de schaapjes nemen wel onder tussen ons leven af zij zijn juist de mensen waardoor onze vrijheid zo goed als weg is gisteren heeft de raad van state een wet goed gekeurd dat Rutte met zijn aanhangers de schaapjes straks op elk moment als de elite het uit komt onze vrijheid en beweging ruimte en vrijheid met een pennen streek afnemen. WORDT WAKKER.

   • En dat staat dus gewoon bij de overheid. Ik heb nog even verder gekeken. Ook daar wordt genoemd geen schade aanbrengen. Hoe halen ze het in hun hoofd dit toch te doen.
    En wat heeft Infrastructuur en Waterstaat te maken met deze prikstof.
    Te gek allemaal voor woorden.
    Dank jhon voor het delen. Kan ik me weer boos maken, alhoewel dat niets helpt.
    Duidelijk is nog steeds; al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in