Drie Pfizer wetenschappers zijn opgenomen op een undercover video door Project Veritas in de laatste aflevering van hun “Covid-19 Vaccine Exposed” serie, schrijft Zerohedge.com.

In een 10 minuten durende video die maandagavond werd uitgebracht, waren alle drie de wetenschappers het er afzonderlijk over eens dat natuurlijke antilichamen geproduceerd na een Covid-19 infectie superieur zijn aan het vaccin.

“Wanneer iemand natuurlijk immuun is – zoals wanneer ze COVID hebben gekregen – hebben ze waarschijnlijk meer antilichamen tegen het virus… Wanneer je het virus daadwerkelijk krijgt, begin je antilichamen te produceren tegen meerdere stukken van het virus… Dus, je antilichamen zijn waarschijnlijk beter op dat punt dan de [COVID] vaccinatie,” zei wetenschapper Nick Karl. “De stad [New York] heeft vaccinpassen en alles nodig. Het gaat er gewoon om het zo ongemakkelijk te maken voor ongevaccineerde mensen, dat ze denken: ‘F*ck it. Ik haal het wel. Weet je?” voegde hij eraan toe.

Kijk:

Een Israëlische preprint van een studie waarover Science Magazine eind augustus berichtte, toont aan dat natuurlijke immuniteit na herstel van Covid-19 een veel beter schild biedt tegen de Deltavariant dan vaccins (zie Frontnieuws: Volledig gevaccineerd met Pfizer? Je hebt 6 tot 13 keer meer kans om Delta te krijgen dan iemand met natuurlijke immuniteit, zegt een studie).

Een tweede medewerker van Pfizer, Senior Associate Scientist Chris Croce, sloot zich aan bij Karl – hij zei dat degenen die een natuurlijk verworven immuniteit hebben “waarschijnlijk meer” beschermd zijn dan het vaccin.

Veritas Journalist: “Dus, ik ben goed beschermd [met antilichamen]?”

Chris Croce, Pfizer Senior Associate Scientist: “Ja.”

  Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalen

Veritas Journalist: “Net zo goed als het vaccin?”

Croce: “Waarschijnlijk meer.”

Veritas Journalist: “Hoe dat zo? Zoals, hoeveel meer?”

Croce: “Je bent waarschijnlijk langer beschermd omdat er een natuurlijke reactie was.”

Croce adviseert de undercover Veritas journaliste dan om te “wachten” met het vaccin totdat haar natuurlijke immuniteit afneemt omdat ze al Covid-19 heeft gehad.

Een derde wetenschapper van Pfizer, Rahul Khandke, zei dat Pfizer medewerkers onder druk zet om negatieve informatie voor het publiek te verbergen.

“We zijn opgeleid en aangeleerd om te zeggen: ‘vaccin is veiliger dan daadwerkelijk COVID krijgen’. Eerlijk gezegd hebben we hier zoveel seminars over moeten volgen. Je hebt geen idee. We moesten daar urenlang zitten en luisteren naar mensen die zeiden: ‘Je mag hier niet in het openbaar over praten,’ zei Khandke, die het ook eens was over de antilichamen.

“Als je [COVID] antilichamen hebt opgebouwd, moet je in staat zijn om te bewijzen dat je die hebt opgebouwd,” zei hij.

Croce, ondertussen, erkende dat Pfizer tests aan het uitvoeren is om te bepalen of hun vaccin myocarditis veroorzaakt bij jongere mensen.

“Dus, ja, we doen dat, we hebben net ongeveer 3.000 patiëntenmonsters opgestuurd om te worden getest op verhoogde troponine niveaus (om hartaanvallen op te sporen) om te zien of het op het vaccin is gebaseerd – of zo…”


Wat zal er gebeuren met deze waarheidvertellers die besloten extreem openhartig te zijn tegen een Project Veritas journalist?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Niemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Top 10 GROOTSTE LEUGENS over COVID-19
Vorig artikelBedrijven in New York hangen posters op met “We discrimineren niet” – ongevaccineerden en gevaccineerden
Volgend artikelHet doden van de mensheid: Hoe de globale elite eugenetika en transhumanisme gebruikt om de aarde te ontvolken tot een planeet van cyborgslaven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in