Drie Pfizer wetenschappers zijn opgenomen op een undercover video door Project Veritas in de laatste aflevering van hun “Covid-19 Vaccine Exposed” serie, schrijft Zerohedge.com.

In een 10 minuten durende video die maandagavond werd uitgebracht, waren alle drie de wetenschappers het er afzonderlijk over eens dat natuurlijke antilichamen geproduceerd na een Covid-19 infectie superieur zijn aan het vaccin.

“Wanneer iemand natuurlijk immuun is – zoals wanneer ze COVID hebben gekregen – hebben ze waarschijnlijk meer antilichamen tegen het virus… Wanneer je het virus daadwerkelijk krijgt, begin je antilichamen te produceren tegen meerdere stukken van het virus… Dus, je antilichamen zijn waarschijnlijk beter op dat punt dan de [COVID] vaccinatie,” zei wetenschapper Nick Karl. “De stad [New York] heeft vaccinpassen en alles nodig. Het gaat er gewoon om het zo ongemakkelijk te maken voor ongevaccineerde mensen, dat ze denken: ‘F*ck it. Ik haal het wel. Weet je?” voegde hij eraan toe.

Kijk:

Een Israëlische preprint van een studie waarover Science Magazine eind augustus berichtte, toont aan dat natuurlijke immuniteit na herstel van Covid-19 een veel beter schild biedt tegen de Deltavariant dan vaccins (zie Frontnieuws: Volledig gevaccineerd met Pfizer? Je hebt 6 tot 13 keer meer kans om Delta te krijgen dan iemand met natuurlijke immuniteit, zegt een studie).

Een tweede medewerker van Pfizer, Senior Associate Scientist Chris Croce, sloot zich aan bij Karl – hij zei dat degenen die een natuurlijk verworven immuniteit hebben “waarschijnlijk meer” beschermd zijn dan het vaccin.

Veritas Journalist: “Dus, ik ben goed beschermd [met antilichamen]?”

Chris Croce, Pfizer Senior Associate Scientist: “Ja.”

Pfizer's CEO "niet zeker" of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

Veritas Journalist: “Net zo goed als het vaccin?”

Croce: “Waarschijnlijk meer.”

Veritas Journalist: “Hoe dat zo? Zoals, hoeveel meer?”

Croce: “Je bent waarschijnlijk langer beschermd omdat er een natuurlijke reactie was.”

Croce adviseert de undercover Veritas journaliste dan om te “wachten” met het vaccin totdat haar natuurlijke immuniteit afneemt omdat ze al Covid-19 heeft gehad.

Een derde wetenschapper van Pfizer, Rahul Khandke, zei dat Pfizer medewerkers onder druk zet om negatieve informatie voor het publiek te verbergen.

“We zijn opgeleid en aangeleerd om te zeggen: ‘vaccin is veiliger dan daadwerkelijk COVID krijgen’. Eerlijk gezegd hebben we hier zoveel seminars over moeten volgen. Je hebt geen idee. We moesten daar urenlang zitten en luisteren naar mensen die zeiden: ‘Je mag hier niet in het openbaar over praten,’ zei Khandke, die het ook eens was over de antilichamen.

“Als je [COVID] antilichamen hebt opgebouwd, moet je in staat zijn om te bewijzen dat je die hebt opgebouwd,” zei hij.

Croce, ondertussen, erkende dat Pfizer tests aan het uitvoeren is om te bepalen of hun vaccin myocarditis veroorzaakt bij jongere mensen.

“Dus, ja, we doen dat, we hebben net ongeveer 3.000 patiëntenmonsters opgestuurd om te worden getest op verhoogde troponine niveaus (om hartaanvallen op te sporen) om te zien of het op het vaccin is gebaseerd – of zo…”


Wat zal er gebeuren met deze waarheidvertellers die besloten extreem openhartig te zijn tegen een Project Veritas journalist?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Niemand komt ons redden! “De advocaten gaan ons helemaal niet redden en we moeten ophouden op hen te vertrouwen”Volg Frontnieuws op Telegram

Felicity Jackson weggevaagd door het vaccin

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here