Tien belangrijke aanwijzingen voor de snelle en onvermijdelijke ineenstorting van het narratief.

Beste vrienden,

“De golf komt eraan. Het komt eraan en er is geen manier om het te voorkomen, waar ook ter wereld. Gedurende de korte periode van deze nieuwe golf hopen we dat risico-individuen vermijden om naar buiten te gaan, of dit minder zullen doen, zeker nadat ze zijn blootgesteld.”

Wie heeft die woorden uitgesproken? Wie heeft het aangedurfd om geforceerde bescherming voor risicogroepen voor te stellen?

Een van onze moedige wetenschappers? Dezelfde wetenschappers die werden neergesabeld en besmeurd als “COVID-ontkenners”?

Nope. Het was niemand minder dan de premier van Israël.

Israël is in vele aspecten van de COVID waanzin een wereldleider geweest, vooral bekend als het wereldwijde lab van Pfizer.

Een uiterst handig, gratis lab met vooraanstaande wetenschappers en instituten die op de loonlijst van Pfizer staan, en een gelukkig gebrek aan enig zinvol controlesysteem voor negatieve gevolgen van vaccinaties.

Maar niet meer…..
De afgelopen weken is het narratief in een versneld tempo in elkaar gestort.

De Omicron-variant, hoewel niet dodelijk voor mensen, is in feite dodelijk gebleken voor het narratief en wat er nog over is van vertrouwen tussen de burgers van Israël en het Ministerie van Volksgezondheid.

Hier zijn de 10 belangrijkste aanwijzingen voor de snelle en onvermijdelijke ineenstorting van het verhaal:

1. De redacteur van Israëls belangrijkste nieuwswebsite, die eerder weigerde artikelen te publiceren die het mainstream-narratief over lockdown en vaccindwang tegenspraken, schrijft plotseling:

“Genoeg van COVID – laat de kudde vrij!”

Veel andere verslaggevers en bureaucraten vinden plotseling hun verstand, moed of interesse om het narratief in twijfel te trekken. Vaak kiezen ze daarbij scherpe bewoordingen.

  Vaccinwaanzin: Ongevaccineerde Canadezen krijgen in supermarkten bewakers toegewezen om ervoor te zorgen dat ze geen "niet-essentiële" artikelen kopen

Anderen zijn gewoon plotseling stilgevallen.

2. De leugens komen steeds vaker voor, zijn schaamteloos en veel duidelijker. Een voorbeeld:

Op 23 december kondigde Dr. Sharon Alroy-Preis, hoofd van de Israëlische Volksgezondheid, in De Knesset aan dat in de afgelopen 45 dagen in Zuid-Afrika ongeveer 900 COVID-doden zijn geregistreerd, waarvan de meeste Omicron-gevallen waren.

Dergelijke flagrante leugens werden eerder vermeden.

3. Domme wanhopige pogingen om de bevolking schrik aan te jagen door infectiepercentages van 99% te voorspellen. Prognoses waarvan zeer snel zal worden bewezen dat zij onjuist zijn.

4. Censuur neemt toe en is steeds kinderachtiger en contraproductief omdat het de aandacht van het publiek richt op de gecensureerde gegevens.

5. De aarzeling om te vaccineren bereikt een hoogtepunt: ongeveer 6 op de 7 kinderen van 5-11 jaar kiezen ervoor om niet mee te doen aan de agressieve vaccinatiecampagne.

Slechts iets meer dan de helft van de voorheen gehoorzame bevolking heeft wat nu “geldige bescherming” wordt genoemd en de aantallen dalen.

In een wanhopige omweg introduceert de regering een speciale actie van “Groene Pas voor één Prik”…

6. De regering heeft besloten huisarrest in te voeren (ook wel thuisisolatie genoemd), alleen voor de “onbeschermden” (d.w.z. ongevaccineerden of mensen die 1-2 verlopen doses hebben gehad), terwijl zij belooft de scholen open te houden.
Toch worden klassen en scholen in een recordtempo gesloten vanwege het lage percentage gevaccineerde kinderen.

Honderdduizenden burgers staan onder huisarrest. De gehoorzame onderdanen brengen uren door in de rij om getest te worden in een wanhopige poging om “vrijheid” te krijgen.

  De Virus Uitdaging: Een gids voor de Purple-Pilled

7. Vooraanstaande gezondheidsfunctionarissen spreken de acties van de regering tegen en roepen op tot annulering van de nutteloze “Groene Pas”.

8. Het publiek is woedend als ze ontdekken dat het pandemie management team bestaat uit een minderheid van artsen, met een meerderheid zoals: een media expert, veiligheidsofficier, administratief manager en andere ongekwalificeerde personen.

Dit is, vreemd genoeg, het team dat zojuist de vierde vaccinatiedosis heeft aangekondigd.

In zijn op televisie uitgezonden reactie zegt Prof. Grossman, een van de leidende figuren in het team: “Soms is het inzicht van een taxichauffeur met betrekking tot vaccins net zo belangrijk als wat ik hoor op de PMT-zoom vergaderingen”.

9. De afgelopen 22 maanden werd COVID-19 verafgood en de griep belachelijk gemaakt.

Een zware grieppandemie overspoelt nu het land en overschaduwt COVID-19 in alle opzichten, inclusief ernstige gevallen en ziekenhuisopname (zelfs dat we midden in de moeder van alle golven van “gevallen” zitten).

10. Het publiek is volkomen in verwarring omdat gezondheidsambtenaren niet in staat zijn de steeds ingewikkelder en snel veranderende COVID-regelgeving, die zij zelf hebben opgesteld, uit te leggen.

Het narratief is in Pfizraël aan het instorten met de genereuze hulp van Omicron – komt binnenkort naar de rest van de wereld.

Mijn verontschuldigingen voor de Hebreeuwse verwijzingen…

Gebaseerd op deze video:

The narrative is collapsing: Israel update by Efrat Fenigson, Jan. 12th, 2022


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische internist onthult ineffectiviteit van vaccinatie: “Het lijkt erop dat de efficiëntie bijna nul is”Volg Frontnieuws op Telegram

  Datingwebsites en Apps hebben nu een filter voor wie wel of niet gevaccineerd is
Vorig artikelVeritas documenten onthullen dat gezondheidsbureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief zijn bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK
Volgend artikelZwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wanneer worden mensen nou eens wakker omtrent de echte bedoeling van de spuit… het fundamenteel veranderen van de mens dmv zijn dna. Iaw, de Mens 2.0, de GMO mens. Dankzij de gifspuiten. Hoe komt die boodschap door… en hoe worden mensen wakker voor het feit dat een groot aantal mensen hier niet aan mee wil doen. En dat het duidelijk is waarom niet. Wanneer gaat de kudde dit nou eens inzien… help, help, help….

  • Omdat jouw verhaal te zot voor woorden is.

   Totdat….het te laat en de realiteit is.

   (als ex “sleutelfunctionaris” in een internationale boevenorganisatie werd ons geadviseerd sociale psychologie te gaan studeren. En dat was echt zinvol, het is echt zeer interessant hoe ongelofelijk het menselijke brein werkt.
   Ik kan het ook niet bevatten, maar je ziet het bewijs)

  • Hoi Immortal,

   Wat was de quote ook al weer….. Humans go mad in herds and only return to their senses one by one. Machthebbers kennen dit mechanisme totaal. AL millenia.

   Je DNA (een verzamelnaam voor van alles wat niet te verklaren is, idem virussen in het geval van ziekmakers) veranderd altijd. Als je een ziektje hebt overwonnen veranderd je DNA zogenaamd ook. Vergeet dat niet.

   Groeten,
   Hugo

 2. Had gehoopt dat de bevrijding van de VS zou komen waar dit allemaal vandaan kwam. Maar blijkbaar moet het van de volgende supermacht komen die de wereld aan zijn voeten heeft of toch niet?

  • VS waar het allemaal vandaan kwam? Dan heb je toch even niet opgelet. Dit alles is bekokstooft in de krochten van degenen die niet het beste met ons voor hebben en die zitten overal. Daarom is de hoop dat er een “redder” ergens vandaan moet komen ook ijdel. Dit zal je helemaal zelf moeten doen. Om te beginnen helemaal alleen en als je het snapt zal je steeds meer gelijk gestemdemaamtrekken en dan ga je er met z’n allen tegenaan. Maar laat in hemelsnaam het idee van een redder los. dat gaat het echt niet worden.

   • Hoi Rianne,

    Eens, maar sommigen zullen gaan proberen de redder roll te claimen als dit tenminste over gaat en daar lijkt het op. Als dat gebeurt zijn we weer terug bij af.

    Debentralisatie moet gebeuren want anders gebeurt zo iets als dit in de toekomst weer,

    Groeten,
    Hugo

 3. De slapende reus wordt wakker alleen ik ben er nog niet gerust op. Het zou me niks verbazen als ze straks iets gaan loslaten wat echt heel veel slachtoffers gaat eisen. Ze willen hoe dan ook die QR maatschappij door onze strot duwen.

 4. Groei in het lichaam gaat middels celdeling.
  Vooral bij kinderen gaat dit snel.
  Als nu een cel geprogrammeerd is om een spike proteine te maken en deze cel deelt zich en die ook weer etc., ontstaat er dan niet een gigantisch spike proteine fabriek?
  Of is de gedeelde cel niet deelbaar en sterft deze als gebruikelijk of is de nieuwe cel als de oorspronkelijke?
  Ben benieuwd of iemand dit weet.

  • Nou Henk, ik denk dat je een goed punt hebt hier. Spuit ze in terwijl ze nog groeien! Celdeling zorgt voor groei. Net als bij kanker. Kinderen groeien op een goede manier…

 5. Dat het volk van Israel wakker begint te worden, betekent zeker niet dat het voorbij is. Degenen die achter dit duivelse plan zitten, de globalistische elite, heeft het ook zo gepland dat het volk er achterkomt dat ze bedrogen zijn en in blinde woede ontsteken. Dit moet leiden tot een volkopstand, waarbij de regeringsleiders worden afgestraft. Gevolg: chaos, verwarring, ontreddering. En ik blijf het herhalen: dat is het moment dat de misdadige elite zich opwerpt als De Grote Redder. En dan voeren ze alsnog hun plan door: The Great Reset, iedereen slaaf van de elite, sociaal krediet systeem, “You will own nothing and be happy”. We moeten eerder vrezen voor de chaos en ontreddering die zal ontstaan op het moment dat de goedgelovige massa erachter komt dat alles een grote leugen was… Het eerst in Israel en andere landen zullen volgen. De ongevaccineerden zullen hun land moeten redden en een andere gemeenschap moeten opbouwen, zoals in Society 4.0 van Bob de Wit. Dit om te voorkomen dat we alsnog ten prooi vallen aan de misdadigers achter de duivelse plannen. Dus sluit je aan bij zelfvoorzienende gemeenschappen die nu in oprichting zijn, blijf betalen met contant geld, open een florijn betaalaccount o.i.d. Blijf weg van het systeem en doe er niet aan mee.

 6. Scientists are working on vaccines that spread like a disease. What could possibly go wrong? thebulletin.org.Ik kan het originele johns hopkins institute pfd ding niet meer vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in