De Europese database (EER en niet-EER landen) van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties is EudraVigilance, gecontroleerd door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en zij melden nu 37.927 dodelijke slachtoffers en 3.392.632 gewonden na injecties van vier experimentele COVID-19 injecties:

Van het totale aantal geregistreerde letsels is bijna de helft (1.611.423) ernstig letsel.

“De ernst geeft informatie over het vermoede ongewenste effect; het kan als ‘ernstig’ worden geclassificeerd als het overeenkomt met een medische gebeurtenis die de dood tot gevolg heeft, levensbedreigend is, ziekenhuisopname vereist, leidt tot een andere medisch belangrijke aandoening, of verlenging van bestaande ziekenhuisopname, leidt tot blijvende of significante invaliditeit of arbeidsongeschiktheid, of een aangeboren afwijking/geboorteafwijking is.”

Een abonnee van Health Impact News in Europa heeft de verslagen opgesteld voor elk van de vier COVID-19 opnamen die we hier opnemen. Het is veel werk om elke reactie met verwondingen en sterfgevallen in een tabel op te nemen, aangezien er geen plaats is op het EudraVigilance systeem dat we hebben gevonden waar alle resultaten in een tabel zijn opgenomen, schrijft Brian Shilhavy.

Sinds wij met de publicatie zijn begonnen, hebben anderen uit Europa de cijfers ook berekend en de totalen bevestigd.*

Hier volgt een overzicht van de gegevens tot 15 januari 2022.

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin Tozinameran (code BNT162b2, Comirnaty) van BioNTech/ Pfizer: 17.054 doden en 1.624.526 gewonden tot 15/01/2022

Totaal aantal reacties voor het mRNA-vaccin mRNA-1273 (CX-024414) van Moderna: 10.782 doden en 510.009 gewonden tot 15/01/2022

  Vaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft

Totaal aantal reacties op het vaccin AZD1222/VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) van Oxford/AstraZeneca: 7.749 doden en 1.136.049 gewonden tot 15/01/2022

Totaal aantal reacties voor het COVID-19 vaccin JANSSEN (AD26.COV2.S) van Johnson & Johnson: 2.342 doden en 122.048 gewonden tot 15/01/2022

*Deze totalen zijn schattingen gebaseerd op rapporten ingediend bij EudraVigilance. De totalen kunnen veel hoger zijn op basis van het percentage bijwerkingen dat wordt gemeld. Sommige van deze meldingen kunnen ook worden doorgegeven aan de databanken voor bijwerkingen van de afzonderlijke landen, zoals de Amerikaanse VAERS-databank en het Yellow Card-systeem van het Verenigd Koninkrijk.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

George Soros geeft toe dat hij profiteerde van nazi-oorlogsmisdaden en voelt zich niet schuldigVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelReactie regering op Omicronvariant leidt tot oproer in Israël
Volgend artikelMike Adams: Massale dood op Holocaust level op komst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Graag zou ik reacties op dit artikel willen zien van mensen die zich recentelijk zijn gaan interesseren voor dit soort informatie. Voorheen was er geen tot weinig interesse, en zeker niet bij de artsenij en de media, laat staan de overheid. Het zou fijn zijn als mensen die nu begonnen zijn met het ontwikkelen van een interesse in dit soort informatie, dit hier laten weten. Deze interesse kunnen ze enerzijds tonen door tegenbewijs te leveren, of anderzijds door aan te geven waarom ze nu pas interesse hebben, en waarom. Het zou namelijk heel fijn zijn dat niet alleen de gelijkgestemden zich hier melden (preken voor de bekeerden), zodat we inzicht krijgen in de status van de mentaliteit van de bevolking in NL.

 2. QR-pas
  Men heeft het over 35.000 corona besmettingen op één dag, maar het zijn positieve PCR -testen. Deze testen zeggen eigenlijk niets. Meer dan 95% van deze positief getesten heeft niet eens een snotneus, laat staan dat ze besmet zijn of zich ziek voelen. Echter, de kosten en schade voor de maatschappij zijn enorm. Al die mensen en hun directe naasten moeten in quarantaine. En waarvoor? Bijna niemand is ziek of kan de anderen besmetten.
  Die PCR-testen zijn gewoon onbetrouwbaar en nooit ontwikkeld om een coronavirus of de griep te detecteren. De uitvinder ervan en vele honderden gerenommeerde wetenschappers onderstrepen dit. Toch roept de westerse wereld de PCR-test uit tot de gouden standaard om covid waar te nemen. Dit past namelijk perfect in hun narratief. Het digitaliseren en controleren van de mens middels de CTB/QR-pas.

  En nu het ergste! De minister van VWS gaat straks misschien voor de optie 1G; iedereen testen, en iedereen verplichten het CTB te gebruiken om toegang te krijgen tot de horeca, winkels, werk en onderwijs. Het ging nooit om corona of uw gezondheid, het gaat om het digitale pasje en de controle die ze daarmee krijgen.
  Laten we met z’n allen stoppen met testen. Dan zijn we er het snelste van deze onzin af. Gewoon terug naar normaal. Terug naar hoe het was in 2019.

  Dit kabinetsbeleid heeft de overheid, het bedrijfsleven en ondernemers inmiddels ruim 200 miljard euro gekost, en nu maken ze zich druk over de kosten van de koppeling van de AOW aan het minimumloon. Te duur! En worden er miljarden bezuinigd op de zorg.
  Wel gaan er tientallen miljarden van óns belastinggeld naar teststraten, handhaving-BOA’s, klimaat, Europa, Italië en Griekenland.
  Ons landsbestuur en onze volksvertegenwoordiging zijn er niet meer voor ons, voor Nederland. Ze zijn Europees geworden en willen deel uitmaken van de elite-pluche en laten óns hiervoor de rekening betalen. Het wordt tijd voor nieuwe verkiezingen.
  Wat denk jij?

  • Ik heb het vermoeden dat nieuwe verkiezingen heel weinig zullen uithalen.
   Teveel mensen blijven maar stemmen op hun onderdrukkers, veel mensen zijn nou eenmaal gewoontestemmers.

   • @ Dobby – Gewoonte stemmen is één ding; frauderen met de biljetten is een ander ding. Dat is niet alleen in de U.S.A. gebeurt, maar ook in Nederland. Stopworldcontrol heeft daar een artikel aan gewijd – ook omtrent Nederland – inclusief bewijsmaterialen, maar ik kan dat artikel helaas niet terugvinden anders had ik het hier zeker geplaatst. Dus ik denk dat we moeten beseffen dat de uitkomst van verkiezingen niet slechts ligt aan hoe mensen hebben gestemd, maar veel eerder aan frauduleuze uitkomsten die ervoor zorgen dat het establishment keer op keer terug keert op hun zetels. De zichzelf benoemde elite wenst niets aan ‘het toeval’ over te laten, is maar weer eens de conclusie.

    #oprutte – houd zelf eens je bek en vergeet dat ‘breekbare vaasje’ vooral niet mee te nemen bij je vertrek.

   • Hoi Dobby,

    Dit klinkt misschien gek aangezien zo veel mensen de elite als een blok zien die allen hetzelfde willen.Dat is het totaal niet. Binnen de elite heb je ook tegenstellingen bijvoorbeeld als je industrieel bent vs als je groot agrarier bent.

    Dit zogenaamde democratische systeem is er alleen maar om die verschillen vreedzaam op te lossen. Oorlog op grote schaal kan niet meer. Vergis je niet MAD is nog steeds in place.

    Het is bekend (maar niet wijd verspreid) dat de elites bunkers hebben. Dat wijst er eerder op dat ze de controle over de massa mogelijk kwijt zijn er zelf denken te moeten vluchten naar die bunkers.

    Ik begin echt te neigen naar het idee dat dit alles uit controle is en men wereldwijd nu probeert de absurditeit die men heeft gestart te stoppen omdat het out of control is gegaan.

    Groeten,
    Hugo

 3. Ik denk dat het tijd is voor een revolutie!!!
  En wat betreft die PCR test de WHO had toch de accreditatie per 1 Jan. 2022 ingetrokken vanwege de onbetrouwbaarheid? Ook had de WHO afgeraden om kinderen te vaccineren.

  • Hoi Herman,

   Geen revolutie please. Je moet echt weten dat een gemiddelde revolutie veel ergere resultaten geeft dan de misdaden van het vorige regime. Ik raad je aan de Franse en Russische revolutie te bekijken buiten de traditionele geschiedenis propaganda. Ik geef je even 2 voorbeelden.

   De Franse revolutie. Mensen die niet meegingen in het het narratief en gevaarlijk waren werden opgesloten in de Bastille. Daar waren vele Fransen het niet mee eens aangezien hun levensstandaard drastisch minder werd. De elite toen noemde hen toen het wappie woord van toen. Toen kregen ze honger want voedsel tekorten vanwege het wanbeleid van de regering en de corruptie in die regering.

   Het volk ging in revolutie en kregen toen de reign of terror van Robbertspierre. Tienduizenden onder de guilotinne in Parijs alleen.

   Uiteindelijk had je Napoleon om de gruwel daden die eerst tegen de Franse bevolking waren gedaan nu op het buitenland gedaan konden worden (bleek wel veel minder hard te zijn)

   Waar Naploleon vadt liep op Moskow, Hilter idem, vraag ik me af waar dit anti menselijke initiatief vast loopt. Ik denk niet dat het weer generaties gaat duren zoals in de periode van eeuwen geleden in Frankrijk.

   Groeten,
   Hugo

 4. Tja….. dit zijn de gegevens NU 20 januari 2022 ❗️
  Hoe zullen de gegevens zijn over 1 jaar, over 2 jaar over 5 jaar…..
  Dr Mike Yeadon zegt dat er een doorgaand proces van overlijden zal zijn tot ongeveer 5 jaar misschien wel langer want niemand weet het.
  En dan nog met het voorbehoud dat er geen anderen dodelijke “ complicaties “ als een nieuw virus “ op de markt zetten “ bijkomt.

  Dit is één groot EXPIRIMENT op mensen.
  De flacons met injectie vloeistof zijn ook nog verschillend.
  Op de website “ How bad are my batch “, kun je als je gevaccineerd bent je risico’s van ziek worden of zelfs overlijden bekijken. Met je nummer van je vaccinatie bewijs erbij. Let wel RISICO’s!
  In Amerika worden er veel lot nummers gevonden met direct overlijden.
  In Europa lijken de batch meer gericht te zijn op “ langdurige invaliditeit.”…… .

  Het “ vaccin “ wat het niet is, is een biologisch moordwapen.
  We zitten midden in een vorm van biologische oorlogvoering.
  Het is niet voor niets voorlopig goedgekeurd. Niemand durft aan deze rommel zijn goedkeuring te geven.
  Verzekerings maatschappijen ( Italië bekend en de USA ) keren niet uit als de doodsoorzaak het vaccin is.
  Want je hebt het zelf en vrijwillig genomen.
  Men noemt het dan zelfs ZELFMOORD.

  In Amerika gaat dit heel ver…. Lees daar wat meer over. !!!!
  Interresant / gruwelijk wat daar gebeurt.
  Bill Gates vind dat, om het klimaat te redden de wereld bevolking moet worden terug gebracht.
  En dit sujet heeft overal zijn GELD TENTAKELS…. En koopt alles om ( WHO ) zijn gruwelijke plan te volvoeren.

 5. De natuur is goed zoals die is.
  Is niet alleen bloemetjes en zo, maar ook menselijk gedrag.

  Om verschillende redenen-en tegen beter weten en kennis van geschiedenis in- groeide aantal linkse schlemielen die een schoolvoorbeeld voor conformisme werden.
  Zo erg, dat zelfs over voor oorlogs conformisme niet gesproken mocht worden door de D66 super trut die kamervoorzitster was.

  De conformisten namen prikkie; en moeten nu de prijs betalen.
  De natuur neemt haar wraak; uitroeing van de linksen.
  Erg? Nee hoor; ruimt lekker op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in