© Anna Marchenkova (CC BY 4.0)

De voormalige premier van Israël, Benjamin Netanyahu, zei in een interview met Jordan Peterson dat hij Pfizer-chef Albert Bourla had overtuigd om Israël voorrang te geven bij de levering van vaccins, bericht Uncutnews.

“De reden dat ik dat kon doen is omdat we een medische databank hebben,” zei hij, eraan toevoegend dat de medische dossiers van bijna alle Israëli’s zijn gedigitaliseerd. Mensen hebben een ID-kaart die in alle Israëlische ziekenhuizen kan worden gelezen. Deze ID-kaart bevat alle medische gegevens van een patiënt van de afgelopen 20 jaar.

Netanyahu vertelde Bourla dat hij deze database zou gebruiken om hem te vertellen wat de vaccins doen met mensen met bijvoorbeeld meningitis of hoge bloeddruk. “Dus Israël werd een laboratorium voor Pfizer,” zei hij.

De voormalige premier, die net een nieuwe regering heeft gevormd, zei verder dat hij een genetische databank wil toevoegen aan de medische databank. Hij wil van iedereen een speekselmonster nemen. “Ik weet zeker dat de meesten het zouden doen. Misschien betalen we er wel voor.”

Vervolgens wil Netanyahu farmaceutische bedrijven toegang geven tot deze database. Wat kan er misgaan?

“Dus liet hij Pfizer experimenteren op zijn eigen mensen. Hij lijkt erg tevreden met zichzelf. Hij wilde zien wat er gebeurt met mensen die een onderliggende ziekte hebben,” reageert de Britse televisiepresentatrice Gillian McKeith.

  WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!

In 2021 noemde Bourla Israël het “laboratorium van de wereld” in een interview met NBC.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de “volledig gevaccineerde” Israëli’s lijden nu aan bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch leger bereidt zich voor op conflict met neocons en NAVO – Oorlog met de NAVO komt van de Noordpool tot Polen
Volgend artikelIsraël wil vriendschap sluiten met “niet-nazistisch” Kiev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wie had gedacht dat de opvolger van Josef Mengele, een jood zou zijn, en dan nog wel de president van Israël? Mensen die zich ergeren aan mijn uitspraak omdat ze zogezegd anti-semitisch zou zijn, beseffen nog steeds niet waar we sinds de voorbije drie jaar zijn in terecht gekomen. Ze hebben alleen maar een beetje meer tijd nodig om te zien wat de gevolgen zijn van dit massale medische experiment op de wereld. Op een dag staat deze man terecht en hangt hij aan een koord te bengelen omwille van zijn misdaden tegen het joodse volk. Vele andere politieke leiders, van God los en van grootheidswaanzin vervuld, zullen in zijn spoor volgen omdat ze de mensen die ze hoorden te beschermen en dienen, als laboratoriumratten hebben behandeld. Nog één vraagje: zou Netanyahu zelf het vaccin hebben genomen of kreeg hij een placebo?

  • Weten de Israëlieten dit ook?
   Of komt deze informatie niet bij de massa?
   Ik hoor geen verzet.
   Niet alleen in Israël niet, over Brazilië lees ik ook niets meer….
   Iemand?

 2. Wellicht goed plan om dit ter plekke te onderzoeken. En te beoordelen.
  In plaats van dit soort verhalen voor waarheid aan te nemen.
  Met de gedachten dat zelensky Oekraïne en Israël als eenheidsstaat wenst.

 3. Natuurlijk is ook hij een massamoordenaar.
  Maar juist de joden zouden toch reactiever moeten zijn.
  Of is het echt een Joods probleem en willen ze gewoon maar al te graag vernietigd worden door een massamoordenaar ?

 4. who cares about jews….je moet ze horen lullen over ons goyim.wij zijn gecreeerd om hun slaven te zijn.zelfs joodse kinderen worden er mee groot gebracht..chosen ones my ass.

  • Trutje ik moet toegeven dat de heer Himler wellicht een punt had in zijn propaganda……
   En Adolfje ook.

   Kijk de Jodenstad was Amsterdam bij uitstek en de Amsterdammers die in WO2 hebben meegemaakt dat Joden uit hun huizen werden getrapt zeiden in hun omgangstaal ook “Jood zeker?” als er een vies zaakje was waar mogelijk een Jood bij betrokken was……

   Joden zijn onderling even kwaadaardig tegenover hun eigen mensen als andere bevolkingsgroepen onderling.

   Ik ben opgevoed door een weldenkende Amsterdamse.

   • Precies.De haat was er al daar ze in hun winkels speciale prijzen hanteerden voor hun eigen volk en een hogere voor ons goyim.Veel mensen weten dat niet.En als ik allll die getuigen hoor hun joodsche vaders waren allemaal zooooo goed.En ik heb een paar duizend uur aan getuigenissen gehoord.Hou toch op zeg.-Wat een gelul.Bij al die getuigen was er een enkele jood die zich tegen zijn medejood uitsprak.Hoe verrot ze waren tegen elkaar OOK in de concentratiekampen.Gimme a break.Ze vinden zichzelf helemaal geweldig.

    • En in het Middeleeuwse Duitsland hanteerden Duitse bankiers een hogere rente dan Joodse bankiers richting de Duitse gojim, die dan ook liever hun geld brachten naar Duitse bankiers. Vind je dat ook slecht?
     Dat ze een paar eeuwen later na al die doorgaande pogroms door jullie papen hogere prijzen gingen hanteren voor hun moordenaars dan voor hun eigen volk (als je al niet liegt), begrijp ik wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in