Het militaire analyse blog Southfront.org heeft een video gepubliceerd (zie hieronder) van de militaire stellingen van de Oekraïense strijdkrachten in Mirnaja Dolina nadat zij zich hadden teruggetrokken voor de Russische eenheden ten zuiden van Lysichansk die de steden Ustinovka, Mirnaja Dolina en het dorp Podlesnoe in handen namen. Op de video uit de omgeving waren lichamen van hun dode kameraden te zien, verbrand in vuren.

“Wat zijn die ‘harige rode dingen’, draden?” vraagt iemand in de commentarensectie. “Resten van verbrande autobanden – zeer waarschijnlijk,” antwoordt een ander. “Werden ze verbrand in de vuren of werden ze gekookt en opgegeten?”

“Vermijden van militaire identificatie van NAVO aanwezigheid, zodat Moskou geen bewijs zal hebben tegen de geheime betrokkenheid van zulk personeel,” merkt een scherpzinnige reaguurder op.

Wat denkt u, zou dit de reden kunnen zijn? Waarom verbranden terugtrekkende Oekraïense strijdkrachten sommige van hun gevallen strijdmakkers?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Sommige van de aan Oekraïne geleverde wapens zullen tegen ons worden gebruikt
Vorig artikelGelijktijdige deflatie en hyperinflatie zullen de wereld verwoesten – Economische ineenstorting, ellende, hongersnood, ziekten en oorlogen
Volgend artikelRussisch leger verovert twee Franse houwitsers op Kievse troepen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het vernietigen van dode kameraden is voor huurlingen van nul en geen waarde, enkel voor special forces om de link met het thuisland niet te laten leggen….

  Komt erop neer dat er special forces van een of meer landen deelnemen aan de gevechten en verliezen hebben, mogelijk NATO landen.

  Trek zelf uw conclusies.

 2. Voordat de Azov strijders zich over gaven die zich in het Azovstal complex bevonden zijn vermoedelijk alle buitenlandse knechten vermoedelijk vermoord en totaal onherkenbaar verminkt, zodat de link niet gelegd kon worden voor de Russische strijdkrachten dat het om buitenlandse wetenschappers en militairen die in het aldaar gevestigde complex en Bio lab bevonden, opgeruimd staat netjes.

 3. Bundels ijzerdraad kan duiden op de restanten van het wapeningsdraad van (auto-) banden. Lichamen verbrand onder brandende autobanden?
  Vreemd dat er dan geen gitzwarte plekken zijn overgebleven van de hevige zwarte roetwolken van het rubber.
  Lijkt mij alsof het er neergelegd is om een bepaald ‘beeld’ te schetsen naar de buitenwereld.

 4. waarschijnlijk een deserteur die gepakt werd of
  een local die terplekke hand en span diensten verrichte en
  waar ze nu dringend vanaf willen.
  Of om de interne dicipline te herstellen , hebben ze een voorbeeld gesteld en
  een van hun eigen soldaten levend verbrand.
  Om daarmee elke discussie over opdrachten, terugtrekken en overgeven te smooren.

  hoe groter de crisis word, destemeer hulp de oekrainers zullen krijgen.
  dus verdonkeremanen van buitenlandse specialisten is niet nodig,
  ze russen hebben al die generaal dus.

  maar waar is de rest van het lijk? 1 of 2 schedels, geen bekkens of ribkasten.
  autobanden branden heel heet veel van lijk kan weg branden.

 5. ff bij vergroting van de schedel: een brug van 4 elementen waarbij het porcelein van de rug is afgesprongen.
  Dat is een relatief vrij duur stukje werk en zeker geen ukie dagloner die dat in de mond had….kost je in Polen een 800 euro, in Nederland 1600 bij benadering….ziet er wel uit alsof het in een Afrikaans land is gemaakt zonder porcelein erop, denk dat experts wel kunnen zeggen waar het vandaan komt en wanneer ongeveer het is gemaakt…..rondom liggen delen van het skelet trouwens, maar bot en vooral schouderbladen zijn relatief broos en bij hitte barsten ze in kleine stukken. Je ziet ze overal liggen….Een brand met rubber is enorm heet en heel moeilijk te blussen, de schedel is vermoedelijk nog zo goed omdat het lijk op de autobanden heeft gelegen en het hoofd verderop in het berbrandings gebeuren is losgekomen van de romp en mogelijk naar de buitenkant van het vuur gerolde, waar het minder heet was. Het is duidelijk dat herkenning niet gewenst was, want verbranden van lichamen is nutteloos in oorlog. Identificatie zal dus ooit komen omdat het gebit met de prothese heel is gebleven….de eerste tandarts die zich meld om te vertellen dat dit een klant was is mogelijk al ergens bij een omroep in de studio….

  • p.s. bij een dode kunnen tatoeages een punt van herkenning zijn en mogelijk is daarom dit lichaam verbrand.
   Mijn gok is special forces van een Nato land…..ergens huilt een vrouw, ergens huilt een kind…en de respectabele groen georienteerde politicus neemt nog een hap kaviaar, en grijpt nog even keurend in het kruis van de aangevoerde kindjes….

 6. Iets wat eenieder over het hoofd ziet: kan een gemartelde Russische krijgsgevangene zijn
  en ten tweede: waarschijnelijk is DNA nog mogelijk.

  Na de oorlog zullen er data in een computer staan; die dan DNA kunnen vergelijken en een waarschijnelijke identificatie kunnen geven.

  Maar de Oekies hebben er geen belang bij buitenlanders te verbranden; andere buitenlanders wel dus.

  Westerse banden: moeilijk in de fik te krijgen; oostblok banden: makkelijk in de fik te krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in