Vaticaan: Paus roept op tot nieuwe wereldorde waarin volledig gevaccineerde knechten leven

40
© Ross Dunn (CC BY-SA 2.0)

In een brief van 4 april aan de virtuele voorjaarsvergadering 2021 van de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft paus Franciscus officieel opgeroepen tot een nieuw systeem van “Global Governance” (“globaal bestuur”) en “universele vaccins” om het Covid-19 virus en andere dringende “problemen” te genezen.

In de brief, waarin “God” slechts één keer wordt genoemd, wordt gesproken over de dringende noodzaak om “een reeks ernstige en onderling samenhangende sociaal-economische, ecologische en politieke crises het hoofd te bieden”. Vaccins worden drie keer genoemd, terwijl kwesties in verband met “klimaatverandering” aan de orde komen, bericht pravda-tv.com.

“Wij zijn inderdaad begaan met de natuur zelf en met de mensen en landen die getroffen zijn door de door de mens veroorzaakte aantasting van het milieu en het verlies aan biodiversiteit”, aldus Franciscus.

De brief van Franciscus staat vol taalgebruik dat klinkt alsof het rechtstreeks afkomstig is van de bladzijden van het manifest “Great Reset” van Klaus Schwab, voorzitter van het Wereld Economisch Forum (WEF). Hij pleit voor een “groene financieringsagenda” ter vervanging van het huidige financiële systeem.

Tijdens zijn achtjarige ambtstermijn als paus heeft Franciscus het WEF vier keer rechtstreeks toegesproken. Hij stond het Vaticaan ook toe een rondetafelevenement te houden op de jaarlijkse Zwitserse conferentiesite van het WEF in Davos.

Franciscus wil “een rechtvaardig gefinancierde vaccinsolidariteit” – dat wil zeggen “rechtvaardige” vaccindistributie tegen het Covid-19 virus wereldwijd – om “de wet van liefde en gezondheid voor allen” te vervullen. Franciscus noemt in zijn brief ook de Wereldlijke Broederschap, beschreven in zijn recente encycliek Fratelli Tutti.

“Hier herhaal ik mijn oproep aan regeringsleiders, bedrijven en internationale organisaties om samen te werken om vaccins te verstrekken voor iedereen, vooral voor de meest kwetsbaren en behoeftigen”, schrijft Franciscus.

Paus Franciscus wil nu een één-wereld regering

Kort voor hij de brief uitvaardigde, riep Franciscus op tot een “nieuwe wereldorde” en betoogde hij dat de wereld zou moeten werken onder één enkel globalistisch regeringsstelsel.

  "Meer in staat dan alles wat we hebben": wetgevers, getuigen, uiten alarm over UFO-fenomeen

“Er blijft dringend behoefte bestaan aan een globaal plan dat nieuwe of bestaande instellingen kan creëren of herbouwen, met name instellingen voor globaal bestuur, en dat kan bijdragen tot de opbouw van een nieuw netwerk van internationale betrekkingen om de integrale menselijke ontwikkeling van alle volkeren te bevorderen”, beweert hij.

Noch Jezus Christus wordt in de brief van Franciscus genoemd, noch de Rooms-Katholieke Kerk. In de laatste regel van de brief wordt “God” terloops genoemd in verband met de andere kwesties die zijn inhoud overheersen.

Volgens het door Franciscus voorgestelde “model van herstel” na Covid-19 moeten de regeringen van de wereld proberen “nieuwe, meer omvattende en duurzame oplossingen te ontwikkelen om de reële economie … en het algemeen welzijn te ondersteunen”.

De wereld moet niet “terugkeren naar een ongelijk en onhoudbaar model van economisch en sociaal leven waarin een kleine minderheid van de wereldbevolking de helft van de rijkdom bezit”, aldus Franciscus.

Een van de manieren waarop wereldleiders dit kunnen doen, aldus Franciscus, is door de schuldenlast wereldwijd kwijt te schelden, vooral voor de “armste landen”.

“Het verlichten van de schuldenlast van zoveel landen en gemeenschappen is een zeer menselijk gebaar dat mensen kan helpen zich te ontwikkelen, toegang te krijgen tot vaccins, gezondheidszorg, onderwijs en banen”, zegt hij.

Volgens Eric LeCompte van het Jubilee USA Network verkeert 56 procent van alle landen in de wereld reeds in een schuldencrisis of staat op het punt er een te worden.

De Afrikaanse landen hebben het het zwaarst te verduren: veertien van hen dreigen in gebreke te blijven en negen andere zijn reeds in gebreke of staan op het punt in gebreke te blijven.

“Door de schuldenval en de pandemie worden we geconfronteerd met de ergste ontwikkelingsverliezen van de laatste 50 jaar”, aldus LeCompte.

De nieuwe ‘video van de paus’ – Covid-19 vaccinatie is een ‘fundamenteel recht’ volgens paus Franciscus

  De eindoplossing van de Globalisten zal een Blitzkrieg bloedbad zijn van ongeëvenaarde proporties

En dagelijks begroet ons de inentingspropaganda – ook van het Vaticaan. De nieuwe “Video van de Paus” voor de maand april is vrijgegeven. Francis’ gebedsverzoek is “Vaccinatie voor Iedereen”. Onder de impliciete noemer van “vaccinatie-rechtvaardigheid” wordt de vaccinatie tegeb Corona beschreven als een “grondrecht”. Maar hoe is dit mogelijk, aangezien de gebedsintenties voor 2021 zijn geformuleerd en gepubliceerd voordat de Coronacrisis begon?

De gebedsintenties van paus Franciscus voor het jaar 2021 waren op 13 februari 2020 al bekendgemaakt door het Vaticaanse nieuwsportaal VaticanNews. “Broederschap, Rechten, Vrouwen, Missie” was de kop in die tijd. De bedoeling voor april is “grondrechten”. De bedoelingen en de formulering zijn sindsdien niet gewijzigd:

“Laten we bidden voor hen die hun leven riskeren in de strijd voor fundamentele rechten in dictaturen, autoritaire regimes en, in tijden van crisis, zelfs in democratieën”.

De Duitse vertaling geeft de oorspronkelijke bedoeling niet in alle duidelijkheid weer. Daar wordt gesproken over “democratieën in crisis”.

De gebedsposities 2021 werden op 13 februari 2020 gepresenteerd door de jezuïet Frèderic Fornos, de internationale directeur van het pauselijke wereldwijde gebedsnetwerk. Dit gebedsapostolaat werd in 1844 geïnitieerd door een Franse jezuïet. Sinds 1896 op verzoek van paus Leo XIII. de respectievelijke algemene overste van de jezuïetenorde is verantwoordelijk voor het apostolaat van het wereldgebed en benoemt de internationale directeur.

Toen pater Fornos de gebedsintenties voor 2021 presenteerde, was er geen sprake van een “pandemie” of een vaccin als “wondermiddel”. Op het moment dat de bezorgdheid werd geuit, in het najaar van 2019, en de goedkeuring ervan, was zelfs het woord Coronavirus nog niet bekend.

Er werd daarom een ​​subtiel pad ingeslagen. De video’s worden sneller geproduceerd en ook de uitspraken van de paus kunnen up-to-date worden geformuleerd. In de “Video van de Paus” van april werd het Corona-bericht subliminaal verpakt door een vaccinatie voor het trefwoord “De basisrechten” te tonen. Paus Franciscus, wiens stem op de achtergrond te horen is, zegt:

  Welke onheilspellende gebeurtenis hebben zij voor 24 september gepland?

“Ieder mens heeft recht op zijn of haar integrale ontwikkeling, en dit fundamentele recht kan door geen enkel land worden ontkend”.

Dus de subliminale boodschap is: Vaccin voor iedereen, vaccinatie voor iedereen. Volgens paus Franciscus is dit een “fundamenteel recht” dat essentieel is voor “integrale ontwikkeling”.

Paus Franciscus is sinds de herfst van 2020 de belangrijkste globale ambassadeur voor de omstreden massavaccinatie. Hij is de wereldwijde “getuigenis” voor de Corona-agenda. “Testimonial (Engels testimonial ‘getuigenis’, ‘verwijzing’) in de reclame verwijst naar de specifieke bepleiting van een product, dienst, idee of instelling door een persoon die gewoonlijk bekend is bij het doelpubliek en wiens optreden de geloofwaardigheid van de reclameboodschap verhoogt”, schrijft Wikipedia.

De wettelijk vereiste informatie, transparantie en verduidelijking in verband met reclame voor geneesmiddelen wordt door Franciscus niet vervuld. Tot nu toe heeft hij nooit gesproken over risico’s of bijwerkingen.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft tot 8 mei in zijn Europese databank van gemelde vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen al 10.570 sterfgevallen na vaccinatie geregistreerd. In slechts vier en een halve maand zijn dat meer gevallen dan in de ruim 26 jaar sinds de oprichting van de EMA.

Paus Franciscus treedt op, of wordt gebruikt, als hoogste morele autoriteit voor een politiek doel.

Op 25 september 2015 was Franciscus de enige hoofdspreker op de speciale VN-top die de Soustainable Development Goals, d.w.z. het globale beleid tot 2030, goedkeurde en kreeg hij dit ongekende voorrecht voor een kerkleider en een religieus leider om de zegen te geven aan de globale agenda van de VN.

Op dezelfde manier treedt hij nu op als de belangrijkste ambassadeur voor de politieke agenda van de globalisten, met name voor de Corona-vaccinatie. Critici noemen de Corona-vaccinatie nu al een nieuwe “afgod” waarvoor zelfs katholieke kringen niet immuun zijn.

Katholieke kardinaal die waarschuwde voor de dood van de westerse beschaving verwijderd door paus

Vorig artikelWat is het wereldwijde effect van COVID-19 injecties op het sterftecijfer?
Volgend artikelGerenommeerd viroloog Sucharit Bhakdi waarschuwt tegen een inderhaast gecreëerd gen-wijzigend vaccin tegen het Coronavirus (Nederlands vertaald)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

40 REACTIES

 1. Het gekonkel, de huichelarij en de manipulatie van het vaticaan (shit en nou wil de spelling ook nog dat ik vaticaan met een hoofdletter schrijf, die hoofdletter moet je verdienen) hebben ons nog nooit goed gedaan. Die club van pedofielen knuffelaars weet al door de eeuwen heen te pleazen en te hielenlikken door in het kielzog van de heersende leiders vol toe te slaan. Ze fluisteren al eeuwenlang slechte, doortrapte en tot het bod gemene suggesties in de oren van de heersende leiders. Die club is al net zo gesloten als de Bilderberg groep. Als je zo veel te verbergen hebt dan heb je ook veel op je kerfstok. Trap er niet in. Voor mij is het het bekende druppeltje. Ik laat me uitschrijven uit die achterlijke stichting.

 2. De antichrist, de opperste duivel in hoogsteigen persoon die natuurlijk de duivelse plannen van zijn ondergeschikte duivels Schwab, Gates en consoorten goedkeurt. Was niet anders te verwachten. Heeft na zijn bezoek aan het vluchtelingenkamp in Lesbos jaren geleden, al bewezen dat hij tegen de mensheid is door te zeggen dat de christenen de moslimterroristen en bevolking moeten omarmen en liefhebben.

  • Op het moment dat de microchip, waar alle info zal staan, wordt gepromoot en aangeraden door een religieuze autoriteit (i.c. de paus/pontifex maximus/vicarius FILIUS Dei …) wordt dit het merkteken van het beest !

   VADE RETRO SATANAS !!!!

 3. Moet zeggen dat die paus toch maar weinig vertrouwen heeft in zijn baas als ie het zoekt in een gif prik als oplossing .

 4. En zo wordt alweer een groep gelovigen bespeeld. Het is niet Jan met de pet die de wereld verziekt nou ja, behalve dan de rommel die ze overal achter laten en daar zijn de mondkapjes dan weer bijgekomen, het zijn de multinationals die op hun lust naar immer meer geld en macht nietsontziende besluiten nemen. Besluiten om bossen te kappen, geen rookgas- of rioolzuivering toe te passen, drinkwater te verpesten en zeeën leeg te plunderen en daar de nodige ambtenaren voor om te kopen. Intussen vertellen ze ons via de door hen aangekochte media wat we moeten eten en drinken, met welke materialen we moeten bouwen en waar we op vakantie moeten. Allemaal via suggestie natuurlijk maar het is een grote mindfuck allemaal voor dat ene doel “mo money”. Het enige dat nog waar is aan het principe van vraag en aanbod is dat wij worden gehersenspoeld om precies dat te vragen wat zij heel toevallig in de aanbieding hebben.

  • @ Koddebeier.
   Foei, Koddebeier toch !
   Iemand die de kraaienmars blaast is toch dood ? of begrijp ik dat niet helemaal ? !
   En een kapoen is toch een gecastreerde haan ? Zou deze paus Paljas dan gecastreerd zijn, denkt u ?
   Ik ben ’t wel met u eens hoor, Koddebeier !
   Een vieze-voorzitter van een pedo-clubje als die van Paus Paljas, mag van mij ook de kraaienmars blazen.
   Ik heb niets met mensen die in celibaat gaan leven om hun aandacht voor 100% aan iets anders te kunnen geven.

 5. De reden dat ze altijd van die demente ouwe knarren kiezen is omdat ze alleen het verleden onthouden en niet zien wat er nu aan de hand is.

  • Dank je wel Louis. Zeer verhelderend weer. Ja de huichel konten hebben weer partij gekozen voor de grootste smeerlap die er rondloopt om hun eigen vuile hachje te redden. Maar staat in de bijbel niet dat je je tempel rein moet hoeden? Hoe passen die gifspuiten daarbij. Dat ze geen condooms of abortussen willen dat snap ik trouwens wel. Dan droogt de voorraad misdienaartjes die de priester komen ehhh…. aankleden zeg maar, heel snel op. In ieder geval zijn de multimiljonairs qua smaak precies op de goeie plek bij deze club.

 6. Het is nog maar een keer bewezen!
  kijk ,het is heel simpel, Christus heeft ons stervelingen een visie gegeven om een beter leven te kunnen maken, de kerken hebben zijn visie gekaapt ,verkracht en omgevormd om hun eigen macht te instaleren en te misbruiken.
  Zoals wij weten zet geloof je vrij ,de religie nagelt je aan de grond, geloven in de visie van Christus heeft geen dogma’s, het zijn de kerken die de dogma’s hebben gecreëerd en schandelijk misbruikt ter ere van hun eigen glorie.
  Geloven in Christus is zo veel meer dan wat kerken je vertellen, ook hier zie je duidelijk wat er bedoeld wordt, zelfs de bijbel wordt regelmatig “aangepast” om te voldoen aan de noden van het clericaal machtsinstituut.
  Onlangs heeft de paus nog het Onze Vader aangepast, nu past die tekst beter in de vooropgestelde plannen in uitvoering.
  Al wat in het vaticaan rondloopt en het oneens is met wat de paus en zijn kliek vertellen worden aan de kant geschoven.
  Iemand die echt Christus zijn visie volgt heeft geen kerk nodig en al zeker geen paus!!

  • Amen mooi gesproken. Precies wat ik bedoel. Geloof en leef vroom bidden kun je overal ook zonder blatend achter zo’n priester aan te lopen. Man wat zouden we veel huizen kunnen bouwen van die stenen waar kerken van gemaakt zijn. Weg met de gebedshuizen. Totaal overhodig.

 7. Kan iemand die pedofiele imam lebberaar een pilletje geven, ipv een vaccinatie? Pilletje van Drion b.v…..

  Die demente gek brengt veel schade; in het verleden werden pausen vermoord om veel minder

 8. PopieJopie, en niet mogen noemende zijn alleen maar bezig met de maffia, Nasa, en de allmighty V.N.
  Je zou er als atheïst eerder moslim van worden.

  Meneer de Paus riep bracht weer eens nieuwe wereldorde en wereldvrede op :/.
  Wanneer zien alle wereldburgers deze etterbult eens live op tv, tezamen met andere hoofdgelovige etterbulten om elkaar eens een hand te geven? Met zelfbenoemde Islamitische en Joodse halfgodpersonen bijvoorbeeld.
  zonder andere invloedrijke personen erbij, die er als thuiszorgmedewerksters achter staan.
  Zoals die Harris en Clinton die achter Biden staan te smuilen.

  Wacht….doe toch maar wel. Een hele ruimte vol met getuigen! Ambassadeurs, Rothschild’s, Rockeffelers en natuurlijk vele andere soortgelijke families, koningen en koninginnen, presidenten etc.
  Getuigen dat zij de wereld echt beter zullen maken en rijkdom eens echt zullen verdelen.
  Allemaal onwillekeurig door elkaar hand-in-hand, staande in een kring. Niet op stoelen zittende voor de gemakzucht en op een on-territoriaal gebied zoals een stuk Antarctica. Zonder verwarming.
  Het liefst een live-tv uitzending vanaf de maan waar ze met een raket voor een enkele reis naartoe zijn gereisd met wat zuurstof voor een week zodat ze nog ‘zogenaamd’ naar de kleine aarde kunnen kijken. Live uitgezonden door de duizenden alternatieve mediakanalen. Niet door NOS, FOX, CNN, etc.
  Wat een utopie hè? Onhaalbaar.

 9. aan redactie . het verwijderen en bannen hoort niet ,dat is juist het probleem ,dat flikken twitter ,facebook enz ook .
  free speech , staat onder druk .dat past hier niet

  • @peter
   Niemand heeft je gegarandeerd dat op Frontnieuws de meningsvrijheid absoluut is. Staat nergens op dit blog geschreven. Er is een grens – Geloofspreken of interreligieuze dialogen worden samen met geweldoproepen in de commentarensectie verwijderd. En verder nog wat dingen wanneer ik met het verkeerde been uit bed ben gestapt. Niet content? Begin een eigen blog en leef je uit.

 10. Ik zou er toch nog maar eens op willen wijzen, dat zowel de paus, als Biden als Putin, niet de ‘echte’ versies van zichzelf zijn. Van Putin en de paus weet ik zeker dat ze ongeveer 2 en een half jaar geleden vermoord zijn, door de Cabal, omdat ze weigerden naar hun pijpen te dansen. Ondertussen hebben dubbelgangers hun plaats ingenomen. Van deze dubbelgangers wordt verwacht dat ze zich gedragen als de marionetten,( young World leaders) die ze bedoeld zijn, te zijn. Vandaar dat de zgz. Paus naar de mond spreekt van het WEF . De nieuwe Putin is nog een geval apart, die wou eigenlijk alleen maar vrede op aarde… maar het westen heeft de duimschroeven ‘( sinds 2014) zo danig aangeschroefd, dat hij wel moest reageren. Al was het alleen maar om zijn Russische mensen in de Oekraine, te redden.

 11. Weg met die oude Seniele idioot uit het Vaticaan, Jezus draait zich om in zijn graf als die nu ziet wat voor een corrupte Wef flikker en gestoorde idioot er nu in Vaticaan stad zit wat nu paus is van de cristenen. Dat ze deze Randdebiel maar snel een paar van de geweldige Biowapen Mrna spuitjes geven dan zijn we verlost van deze schande voor de Cristenen.

   • Exodus 23:20-23 De Naam van God is ruim 6000 maal uit de Bijbel verwijderd en daarvoor in de plaats is het woord Heer geplaatst. In het Engels Lord hetgeen staat voor Baal. De Naam van God is Yahuah en de Naam van Jezus is Yahusha in het oorspronkelijk Oud Hebreeuws.

 12. Every body on earth is upgraded to the 4e dimension.

  “WE ARE MORE ABLE TO “SEE”

  We are in the Photon belt and entering “The Golden Age” The SUN is weakening earth atmosphere by 20% so that means we are entering “The Chrystal Revolution” Started at 2012 and during til 2030 to purifying “The NEW EARTH” be prepared.

  2 centuries of slavery, False doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing. 
The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth in this collective Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time.

  The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale. 
The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.


  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.

  You can’t stop this because is the Schumann frequency’s on earth

  TrialSite News recently reported on COVID-19 vaccine injuries in Germany, and the sense that this vulnerable, at risk cohort felt all but abandoned by the German government as German society moved out of the COVID-19 pandemic. Featured in that piece was plaintiff-side attorney, Tobias Ulrich, with the law firm Rogert & Ulbrich. Demand for their counsel has exploded during the COVID-19 pandemic and corresponding mass vaccination program. With over 5,000 requests for consultation, they have amassed 1,400 clients and to date have filed 250 individual lawsuits involving post-COVID-19 vaccine injury in district courts across Germany. Ulbrich reports adding 40 clients per week on average. https://youtu.be/sjnZID_bO58

  We are in the great awakening, says Gordon Smith Duran, my guest today.
  He is my guide to spiritual guides and the next phase of humanity.
  https://youtu.be/K9pLl0Lt1Ik

  Spirituality vs Materialism = Your Life IS the Path!
  https://youtu.be/3Ith2w4UfpY

  Wake Up for Ascension to a New Earth – Or Leave

  There Is a Place You Can Go – That place is a New Earth free from sickness, crime, and war. The Earth is shifting to a higher vibration – from third density to fourth and fifth density. For you to survive on the New Earth you must also change your frequency to match that of the New Earth. Unless you make that change your body frequency will be incompatible with these new frequencies and you will have to leave. You have a choice, prepare to ascend or transfer to another third density planet. Ascension is available for those who choose to move out of duality consciousness into Unity Consciousness. Dr. Pettit explains some of the requirements and preparations needed to ascend from the Old Earth.
  https://books.google.nl/books/about/Wake_Up_for_Ascension_to_a_New_Earth_Or.html?id=tdlAmQEACAAJ&redir_esc=y&fbclid=IwAR0DTGH5oS4kXhNql_RTy0pV4ecsbTiTOlC2UH7_Wd-jNoo-7AF-OPwhM4M

  YOU ARE SHIFTING FROM THE 3D TO THE 5D CONSCIOUSNESS: NEW EARTH
  https://stardustvibes.com/blogs/news/nine-signs-that-you-are-shifting-from-the-3d-to-the-5d-consciousness-new-earth

 13. What can you expect from the Age of Aquarius? Your hart has openend for each of us on the whole planet.

  Earth is frequenties as you as well. Change your frequenties as you get ignorance and open your first 2 chakra’s. The proces of connecting by your higher self. Otherwise you only other people with your ow anxiety….

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox.

  We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world

  The cycle ends with the following natural disasters such as
  1) geological emergencies: earthquake, volcanic eruption, mudflow, landslide, collapse, avalanche;
  2) Hydrological emergencies: flood, tsunami, limnological disaster, flooding;
  3) Fires: forest fire, peat fire, glass fire, forest fire;
  4) Extreme Meteorological Situations: Tornado, Cyclone, Blizzard, Hail, Drought, Hail, Hurricane, Storm, Thunderstorm, Typhoon, Storm, Lightning. The damage is estimated at 200 trillion worldwide to repair the damage incurred when we entering the new Aquarius periode with a lot of water as the name suggests.

  Massive evacuation! Historical flooding carry away houses in Esmeraldas, Ecuador
  https://youtu.be/eoTEIxHGDMM

  Volcanic eruptions in Iceland lead scientists to startling discoveries |
  https://youtu.be/-LuPF5JTms0

  Europa lijdt! Portugal getroffen door grote overstroming
  https://youtu.be/wTw7YOnGlow

  De natuur blijft Europa vernietigen: krachtige hagelbommen op Griekenland
  https://youtu.be/LOG6dp7g1DU

  🔴A Landspout Tornado Touched Down in Alberta!🔴 Deadly Hail in Pakistan /Disasters On May 29-31, 2023
  https://youtu.be/SDHFaVfqK5c

  Het einde van de wereld werd vandaag op camera vastgelegd in Roemenië!
  https://youtu.be/0WsFhU1xXNk

  Haïti onder water! Ernstige overstromingen maken mensen dakloos!
  https://youtu.be/SZgSkiWICjQ

  HET GROTE ONTWAKEN’
  De 23 e stap van de GLOBAL WALKOUT ‘The Great Awakenhing’.
  https://globalwalkout.com/step-23/

 14. What is a Soul Contract on “The NEW EARTH”?
  Every body on earth is upgraded to the 4e dimension.
  Awakening is the next stage in human evolution.
  WE ARE MORE ABLE TO “SEE”
  Awakening Mind Part 1, “Know Thyself”
  https://youtu.be/uUZJea1UnS8
  We are in the Photon belt and entering “The Golden Age” The SUN is weakening earth atmosphere by 20% so that means we are entering “The Chrystal Revolution”.
  Started at 2012 and during til 2030 to purifying “The NEW EARTH” be prepared as you do your shadow work.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in