Er zijn zoveel vragen zonder eerlijke antwoorden over de verwoesting van Lahaina in Maui, Hawaï, dat zelfs mensen die normaal gesproken de overheid vertrouwen zich beginnen af te vragen wat hier echt aan de hand is.

Neem als voorbeeld alle dingen die niet verbrandden in West-Maui. Waarom bleef schijnbaar alles wat blauw was, zoals huizen, auto’s, paraplu’s en plantenbakken, onbeschadigd, terwijl alles van alle andere kleuren in grijze as veranderde? schrijft Ethan Huff.

In de video hieronder kunt u van mensen op de grond zelf zien hoe veel blauwe objecten er volkomen normaal uitzien terwijl al het andere om hen heen tot as is verbrand:

Geen wonder dat de FEMA een totale media black-out heeft bevolen in West-Maui

Het zal u opvallen dat terwijl de man die de video filmt, Geoff Cygnus, rondloopt, er overal om hem heen opmerkelijke objecten zijn die blauw van kleur zijn en “op magische wijze” niet in brand zijn gevlogen en zijn verbrand – waarom?

De beroemde blauwe paraplu’s van Tommy Bahama zijn bijvoorbeeld nog net zo als voor de branden, terwijl de patio en het gebouw waar ze bij hoorden tot smeulend stof zijn vergaan.

En dan is er nog de enige overlevende blauwe auto in Front Street, een Honda sedan, die er nog ongeschonden bijstaat naast andere gekleurde auto’s die allemaal uitgebrand zijn, met verdwenen ramen en interieur.

  Leugenaar, leugenaar: RFK Jr. biecht op, vloog TWEE keer met Epstein

Hoe is dit mogelijk als een zogenaamd wild vuur, aangewakkerd door hevige winden, de hele stad zonder onderscheid heeft verwoest?

“Het meeste hiervan is niet vrijgegeven,” verklaart Cygnus over de reden waarom FEMA (Federal Emergency Management Agency) een totale media black-out in West-Maui heeft bevolen.

Cygnus zegt ook dat hij honderden gigabytes en vele uren aan beeldmateriaal in zijn bezit heeft, zowel op de grond als vanuit de lucht, die verdere anomalieën laten zien met deze vermeende “natuurbrand”-situatie, die meer lijkt op een aanval met een gericht energiewapen (DEW).

“Al die beelden zijn geüpload naar een vriend op een geheime locatie,” legt hij uit. “Vervolgens hebben ze al die gegevens gekopieerd naar een 256 AES-gecodeerde harde schijf en vervolgens fysiek naar iemand anders gebracht.”

Terwijl hij sommige scènes vanuit een drone in de lucht filmde, kreeg Cygnus naar eigen zeggen onverwacht bezoek van overheidsagenten die op zijn deur bonsden als vergelding voor het delen van de waarheid met de wereld.

“Het leken minstens twee mensen te zijn – ik denk mogelijk meer,” legt hij uit, en hij en zijn metgezellen besloten zich gedeisd te houden en zich afzijdig te houden.

“We hoorden ze met elkaar praten en uiteindelijk gingen ze gewoon weg, maar ik kon de toon in hun stem horen – ik bedoel, deze mensen waren zeker niet mijn vrienden.”

Omdat hij een familie heeft die hij moet beschermen, gaat Cygnus voorzichtig te werk terwijl hij zoveel mogelijk van het verhaal in afzonderlijke delen vertelt. Hij heeft er ook voor gezorgd dat hij het bewijs, zoals eerder gezegd, met anderen deelt zodat het niet gewist of vernietigd wordt door de FBI.

  SKY WARS: Nep buitenaardse invasie psyop wordt getest op beïnvloedbare Amerikanen

Voorlopig is Cygnus van plan om dagelijks een deel van het verhaal te blijven delen op zijn TikTok pagina, als u dat wilt bekijken.

Lijkt het er niet op dat alles ineens verkeerd gaat, bijna alsof het zo gepland was?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Overlevenden van de Maui-brand zeggen dat de politie mensen verhinderde te ontsnappen – Dramatische videobeeldenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelThey’re Baaaaaack!!
Volgend artikelBill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de “mRNA Tsunami” zullen worden uitgesloten van de samenleving
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

 1. Ik had ook nog een foto gezien van een rood huisje wat alles overleeft had tussen de afgebrande andere huizen.
  Ik dacht ergens in een krant.
  Maar wel vreemd, dat blauwe voorwerpen ongeschonden zijn.
  Nog niet eerder ooit zo iets gehoord of gelezen ergens.
  Misschien brand blauw niet zo goed, weet ik veel.

 2. Hier klopt iets niet……

  De “ techniek “ is voorhanden……

  De “ geld schieters “ zitten te wachten…….

  De “hulp verlening” schoot op alle fronten te kort……

  De “ rijken “ van het vaste land hadden al langere tijd een oogje laten vallen op dit paradijselijk stukje aarde.

  De grote vraag die opkomt is:
  WORDT HET GEZIEN ALLE ONTWIKKELINGEN IN DE WERELD, NU OP DIT MOMENT NODIG ( actueel❓) VOOR DE “ RIJKEN EN DE CRIMINELE GLOBALISTEN DER AARDE” wenselijk en nodig dat ze een UITWIJK MOGELIJKHEID VOOR ZICHZELF GAAN VERZORGEN❓❓❓❓❓

 3. Het wil maar niet inzinken dat Maui expres getroffen is door een energie/ruimtewapen, het gaat voor veel van de reguurders te ver ze kunnen zich het niet voorstellen, om te beginnen het gedeelte waar de huizen met van school gehouden kinderen werkelijk tot witte as zijn vergaan stonden niet in een dicht woud van gort droge bomen die deze vuurzee hebben aangestoken, het collectieve geheugen van de meeste mensen is als een Emmerthaler gatenkaas, bijvoorbeeld het Thor/Rod from God Ruimtewapen dat eerder tegen een Chinese stad Tianjin werd gebruikt, doe wat de politieagent van de wereld je vertelt anders….

  https://youtu.be/TnB4X-HIfHc
  https://youtu.be/993wlZ6XFSs
  https://youtu.be/XGeyYpAxFU4
  https://youtu.be/s7piGzIULQE
  https://youtu.be/pH0NX4RU_pw

  De zgn. Beiroet explosie van de joden vergeten, de schuld in de schoen van opgeslagen vuurwerk en kunstmest gegeven in werkelijkheid werd een klein tactisch nucleair wapen gebruikt.

  https://youtu.be/LNDhIGR-83w

  • Wie heeft er op dit moment een laser wapen dat zoiets zou kunnen aanrichten ? Moesten Amerikanen dit hebben wisten we dit al lang op alle voorpaginas van nieuwsbladen om Rusland en China toch maar af te schrikken. Amerikanen hebben geen werkend laser wapen. Onlangs aangekondigd Rusland schijnt een nieuw laser wonderwapen te hebben. Maar ik zie Rusland echt niet Maui gaan opstoken. En China ? Die hebben het te druk met de Taiwan kwestie. Als dit werkelijk een laser wapen zou geweest zijn dan is de vraag van wie. En als het een ruimte wapen zou geweest zijn dan is er minstens een ruimteschip met nucleaire reactor aan boord nodig om de energie te kunnen produceren zeker vanuit de ruimte….. Als het niet amerikanen russen of chinezen waren wie was het dan wel ? Marsmannetjes en buitenaardsen daar geloven alleen goedgelovigen en simpelen in. Het zou onmogelijk te maken zijn, een interstellaire reis die miljoenen lichtjaren kost uit een ander zonnestelsel. Tenzij het interdimensionele wezens zijn die via hyperspace hier bij ons doordringen. Einstein heeft namelijk bewezen dat dit de enige mogelijkheid zou kunnen vormen om gigantische afstanden in zeer korte tijd af te leggen. Sommige wetenschappers proberen dit via wormgaten uit te leggen. Het ontsnappen aan onze 4 dimensionele werkelijkheid om er dan in terug te komen via een interdimensionele tunnel of wormgat. Maar dan praten we natuurlijk voor engelachtige wezena in de hemel gekreeerd en niet op een andere planeet. Want mensen kunnen helemaal niet aan onze wereld ontsnappen hiervoor zouden we een ander lichaam nodig hebben dat niet in het niets verdwijnt als onze dimensies worden verlaten. Bovendien is er geen enkele menselijke technologie die dit doordringen in hyperspace mogelijk maakt. Er word heel hard aan kernfusie gewerkt terwijl de resultaten zeer mager zijn en zo goed als niets opleveren. Mensen zullen nooit de kracht van de zon kunnen manipuleren en hierop gebaseerde generatoren en motoren bouwen.

   Dus als Maui werkelijk met laser wapens is bestookt dan blijft de vraag blijft over door wie. Wie is er hier op aarde aanwezig die deze technologie beheerst ? Ik zou zeggen enkel demonische entiteiten die door channelers zich uiten zoals madam blavetski van de vril die de nazi geleerden bepaalde geheime technologie leerden…

   • @WjmC, een aantal maanden geleden zei een kind van zes tegen mij: ‘Ron, er zijn meer sterren in het heelal dan zandkorrels op het strand’. Deze wijze jongen is een typisch voorbeeld van een indigo- of sterrenvuurkind. Zijn generatie is vanaf 1989 (met de nodige voorgangers) op Gaia/ Terra/ moeder aarde gekomen om de mensheid te onderwijzen.
    Ga je ajb eerst grondig verdiepen in de buitenaardse materie, want die is ongelofelijk uitgebreid & divers voor je je een oordeel aanmeet. De kennis over o.a. med(ical)beds & antigravitatietechniek voor o.a. transportdoeleinden is reeds lang aanwezig op deze planeet en zal op korte termijn met ons gedeeld worden.

   • Ik denk zeker door de Amerikanen. Russen en Chinezen komen daar echt niet
    tis trouwens Amerikaans grondgebied.
    Ik denk dat blauw de signaalkleur is die het laser of DEW wapen tegenhoud op een of andere manier!
    De Cabal of wie het ook was gaat over lijken en niet over een paar maar als het moet miljoenen en wellicht met de Corona-nep-epidemieen over miljarden lijken!!
    zie ook : Georgia Quidestones boodschap

 4. Max Igan had het er over dat ze blauwe lasers gebruikten waardoor het niet geabsorbeerd zou worden door blauw.
  Hij maakt trouwens wel een fout in zijn praatje, hij betrekt 666 erbij en heeft blijkbaar gehoord dat het de kleur blauw vertegenwoordigd.
  De golflengte van kleuren zijn 3 cijvers in nano meter zo is uv onder de 400 nm blauw tusse 420 en 460 nm 666 is diep rood en bij 700 begint infra rood.

  • Ik denk niet dat er lasers gebruikt zijn. Een laser straalt licht parallax, omdat het tussen spiegels opgewekt wordt. Dat is het principe. Je kunt niet een compleet gebied bestrijken met een laser. Ook gebruikt een blauwe laser enorm veel energie.

   Ik denk dat het een soort van opgewekte resonantie is. Zoals in een magnetron. Het is duidelijk dat er op bepaalde materialen enorm ingewerkt is. Dat de hitte uit het materiaal zelf kwam. Hoe kan het dat een massief motorblok, dat in gebruik tegen hitte moet kunnen, compleet gesmolten is en de rest van de auto niet? Een motorblok is niet brandbaar. Dus metalen worden heet, plastics en organisch materiaal niet. Het plaatstaal van de carrosserie is dun en geeft zijn warmte snel weer af.

 5. Geoff Cygnus, je bent een held.
  Alleen al omdat je de waarheid spreekt en laat zien.
  De massa moet dit weten wat jij laat zien.
  Maak de schapen maar bang voor de overheid, want dat zijn de criminele organisaties die ons massaal aan het vermoorden zijn in opdracht van een handvol super idioten.

 6. Blauw is de kleur dat de electromagnetische golven NIET absorbeert.
  Daarom hebben ze alles toegangen met hoge doorlopende zwarte doeken afgesloten. Ze willen absoluut niet dat je met bewijsvoering komt tegen die bende criminelen. Net zoasls het staal dat zo snel mogelijk verwijderd werd van ground zeron in N-Y om verscheept te worden naar China in staalsemelterijen.
  SCUM OF TE EARTH!

  • dat staal is verpulvert tot stof, de hele stad lag onder een dikke laag stof, al dat ijzer is er in jaren met dagelijkse vrachtwagens naar toe gebracht, zoveel staal haal je niet zo snel weg

   • Een deel van het stof was asbest, afkomstig van de asbest coating waarmee de trussen van de draagconstructie waren bekleed. Die coating begon af te bladderen boven de systeem plafonds. Verwijderen en opnieuw een brandwerende coating aanbrengen was economisch gezien niet haalbaar. Een van de redenen waarom de gebouwen zijn vernietigd.

 7. Willen ze Mauï leeg maken om zich daar terug te kunnen trekken terwijl ze de rest vd planeet frontaal gaan aanvallen?

  Ik ben benieuwd wat ze voor Europa/Nederland in petto hebben.

  • Klinkt logisch. Je zult niets bezitten, dat kan door alles plat te branden en zelf op een eiland te gaan zitten. Bij een thermo nucleaire oorlog moet je de schuilkelder in en op deze wijze laat je de wereld branden en wacht je tot alles weer groen is!

  • Rusland en de voormalige USSR zijn op de hoogte van deze wapens.
   Ze hebben top wetenschappers en zijn ook bezig met van alles en nog wat, ook chemisch en biologisch.
   Dus ze inzetten tegen Rusland betekent oorlog.

  • Precies. Er is op dit moment niemand die een laser wapen met zo een kracht heeft. Dit sluit niet uit dat het een laserwapen zou geweest kunnen zijn. De vraag is van wie. Hier in frontnieuws is onlangs aangekondigd dat Rusland een laser wonder wapen hebben. Maar Russen zie ik Maui niet opstoken en bovendien heeft het ook niet de kracht om vanuit het heelal het eiland plat te branden.

   Als het een laser was kan dit enkel technologie waarvan wij mensen niet in het bezit zijn, of we zitten met deze demonische wezens opgescheept en een bepaald klubje onder de mensheid helpt hen om ons hier te vernietigen. Russen hebben het te druk in hun gevecht om moeder Rusland te doen overleven. En Chinezen zie ik dit nog minder doen die zijn veel te druk met hun eenmaking van China bezig en hun ekonomische situatie onder kontrole te krijgen. Amerikanen hebben dit wapen niet. Gegarandeerd want dan waren de nukes van Rusland en China al lang verpulverd. Dus als het een laser zou zijn wie is dit aan het gebruiken ? Zijn dan de verhalen van david icke over demonische reptilians misschien toch waar ?

 8. Blauw wordt vaak geassocieerd met water. Dus misschien dacht het vuur ook; dat is water, hier doe ik geen moeite voor? Want het is wel duidelijk dat het vuur gestuurd werd.

  • Ik denk vanuit met 1 of meer vliegtuigen op grote hoogte met LASERS aan boord die gestuurd werden door bemanningen die de dure huizen heel liet. BLAUW DUS!

 9. Wat mij opvalt is dat er zo weinig vegetatie is. Dit is toch veel te weinig om zo een allesvernietigende brand te kunnen veroorzaken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in