Het feit dat er praktisch twee jaar geleden een klimaathysterie is uitgebroken, hoeft niet specifiek te worden vermeld. Tot de Coronacrisis beleerden de mainstream media ons dagelijks dat we op de rand van een hitte-uitsterving stonden, en deze keer moeten we dus vrezen voor een pandemie die weliswaar minder doden kan veroorzaken dan een “normale” griepgolf, maar die des te meer geneigd is om miljarden uit onze zakken te kloppen voor de “wederopbouw” van de economie.

En hier komt het voorbereidende werk van de klimaathysterici goed van pas, omdat de nieuwe belastingen het label “klimaatbescherming” krijgen. Belastingen op kunststoffen en op alle producten die op een CO2-intensieve manier worden geproduceerd, zouden miljarden euro’s in de schatkist van de EU moeten stoppen. Dit is bedoeld om de schulden te verminderen die de EU in loop van decennia heeft gemaakt door enorme bedragen in de renovatie van noodlijdende failliete staten te pompen. Net als in de Griekse crisis is het onwaarschijnlijk dat het hulpgeld de gewone burger bereikt, terwijl andere kringen hun zakken zullen vullen, schrijft het Duitse nieuwsorgaan Unser Mitteleuropa.

Klimaatbelasting” voor “wederopbouw”

En nu werpt het mediale voorbereidende werk van paniekzaaien zijn vruchten af. Want mogen we bezwaren maken tegen iets dat alleen maar een goed doel dient? “Wederopbouw” (noot: niets werd vernietigd, zoals tijdens een oorlog) door een “klimaatbelasting”. Wie wil er niet zowel een “klimaatontkenner” als een “coronaontkenner” zijn? Dan moet je er wel voor betalen. Zelfs voor noodlijdende luchtvaartmaatschappijen. Ondanks de vliegschaamte die er gisteren nog was.

  Moslims: We moeten van Duitsland een kalifaat maken

Een foto zegt meer dan duizend woorden

We willen aan de hand van een detail laten zien hoe subtiel de manipulatie, die deel uitmaakt van hersenspoeling, in de praktijk werkt. Laten we een blik werpen op de weerberichten op tv en nu op internet, zoals deze in de loop der jaren zijn geëvolueerd van objectieve informatie naar een middel om paniek te zaaien.

ARD weerkaart door de tijd heen. Vergelijk de temperaturen.

Het Duitse klimaat-noodgebied staat letterlijk in brand

Ter vergelijking: 21-07-1989 – een zomer zo warm als vandaag, maar zonder hysterie.

Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk

Vorig artikelSteeds meer Amerikanen durven hun mening niet te geven – conservatieven het ergst getroffen
Volgend artikelZe zijn bang – Links Berlijn opent hotline voor bedreigde politici
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. dit land hang van leugens aan elkaar..klimaat gegevens vervalsing / geschiedenis vervalsing..ik weet niet : er zijn er voor minder opgesloten..volk van Nederland / holland : ontwaakt en ontdoe je van deze leugenaars / vervalsers / fraudeurs etc, etc, want je kunt zo wel een poosje doorgaan..mijn God : waren we nog maar in de,, goeie ouwe tijd ”, dan konden we deze charlatans gewoon ophangen, dat hoeven we ze tenminste niet te vreten te geven van onze belastingcenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in