© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

Arkansas en Montana zijn de laatste staten die wetsvoorstellen hebben ingediend of wetten hebben aangenomen die eisen op basis van vaccinatiestatus verbieden.

Arkansas en Montana zijn de laatste staten die wetsvoorstellen indienen of wetten uitvaardigen die bepaalde vereisten verbieden – zoals vaccinpaspoorten of arbeidsvoorwaarden – op basis van inentingsstatus.

Het wetsvoorstel “maakt het een onwettige discriminerende praktijk voor een persoon of overheidsinstantie om diensten, goederen, privileges, vergunningen, onderwijskansen of werkgelegenheidskansen te ontzeggen op basis van vaccinatiestatus of de vraag of iemand een immuniteitspaspoort heeft”, aldus usnews.com.

Gouverneurs van zes staten – Arizona, Florida, Idaho, Montana, Texas en South Dakota – “hebben uitvoerende orders uitgevaardigd die vaccinpaspoorten/eisen te verbieden”, aldus James Nash, perssecretaris.

De Republikeinde gouverneur Greg Gianforte van Montana heeft een amendement bijgevoegd dat verpleeghuizen en langdurige zorginstellingen vrijstelt van de bepalingen van de maatregel en gezondheidszorginstellingen toestaat “om werknemers te vragen vrijwillig informatie te geven over hun vaccinatiestatus, om werknemers die die informatie niet vrijwillig geven als ongevaccineerd te beschouwen, en om een specifiek beleid te voeren ten aanzien van ongevaccineerd personeel, patiënten en bezoekers dat is ontworpen om te beschermen tegen de verspreiding van overdraagbare ziekten”.

Pogingen om Covid-19 vaccin eisen te verbieden zijn gebruikelijk onder staten. In totaal zijn er ten minste 32 wetsvoorstellen ingediend in 25 deelstaten die “verplichte Covid-19 vaccins voor studenten, werknemers of in het algemeen zouden beperken”.

Maar sommige deelstaten gaan de andere kant op wat Covid-19 vaccinvereisten betreft. Minstens twee staten – Hawaï en New York – hebben wetgeving overwogen “die het gebruik van Coronavirus vaccinregisters of ‘paspoorten’ in een bepaalde hoedanigheid zou ondersteunen of toestaan”.

  Duitse politicus: "Inmiddels valt het woord covidioot terug op degenen die het hebben uitgevonden"

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinproducenten elimineren de COVID lange termijn veiligheidsstudies, schakelen de controlegroepen uit

Vorig artikelFrankrijk stevent af op burgeroorlog, zegt grondwetgeleerde
Volgend artikelCOVID-vaccins: Noodzaak, Doeltreffendheid en Veiligheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. En hier gaan ze er juist mee beginnen om een complete test samenleving op poten te zetten, die ze elke 3 maanden kunnen verlengen.
  En geloof het maar, die test samenleving gaat nooit meer verdwijnen, net zo als de geluiden dat corona nooit meer zal verdwijnen.
  We gaan een zwarte en zware tijd tegemoet waarin de ene helft als een paria behandeld zal worden door de andere helft.

  Er is maar oplossing om hier uit te komen, wanneer wij met ze alle een duidelijke NEEN laten horen hier tegen.
  De voorstanders van dit besluit gaan anders je grootste vijanden worden.
  En in zo een wereld wil ik niet leven.

 2. Ook ik maak me ernstig zorgen over de samenleving die wij nu tegemoet gaan.
  Nu ben ik al op leeftijd,maar m’n kinderen en kleinkinderen dan?

 3. In WO II werd een beleid gehanteerd dat Joden genetisch Untermenschen waren en hun priveleges waren ingetrokken. Deze mensen die NIET het juiste DNA hadden, hadden volgens het geloofsysteem van de NAZIE’S NIET het recht op dezelfde vijheden als de mensen die wel het juiste DNA hadden. Ze mochten gediscrimineerd worden en hadden niet de toegang tot bepaalde diensten en werden uiteindelijk afgevoerd naar concentratie kampen.

  Anno 2021 Hebben we een vergelijkbare situatie. Mensen die NIET het juiste DNA hebben (mensen die zich niet hebben laten inspuiten met een mRNA “vaccin” of niet hebben laten besmetten met nano-tech via de zogenaamde PCR-test) zijn hun priveleges (rechten waren het dus niet want dat kun je niet afpakken) ingetrokken. Dit zijn de nieuwe Untermenschen die geen toegang tot bepaalden diensten hebben.

  En op het moment dat de mensen in je omgeving wijst op dezelfde parrallelen blijft het oorverdovend stil of het excuus wordt gehandteerd nu is het anders. Yep nu is het zeker anders nu betreft het de hele sameleving. U dient zich gentisch te laten modificeren naar de gewenste vorm van uw gehallucineerde eigenaren en mensen die gewoon zich zelf blijven en hieraan niet mee willen doen vind u dat het terecht is dat ze gediscrimineerd worden. Ik hoop wel wir habbe dass nicht gewusst …. gaat NIET meer op.

  En hoe meer ik hier over nadenk en zie hoe onverschillig de meeste mensen zijn met wat er plaats vind, heb ik besloten dat ik GEEN traan nog ga laten voor de dooien die gaan vallen agv van de gifspuit. Het enige reactie die ze van mij krijgen he als je meedoet met een experiment en tollerant staat over de discriminatie die je door met te doen voor de ander heeft denk ik dan balanseer het weer een beetje have a nice death.

  • Ben je er ook achter?
   De meerdere van de mensen is totaal niet geïnteresseerd hoe het met andere gaat of wat hun lot zou kunnen zijn.
   Vandaar ook soort gelijke reacties die jij kreeg.
   Ze ontwijken de vraag en draaien er om heen. Ze willen het er helemaal niet over hebben.
   Zolang ze er zelf maar geen last hebben als zolang ze zich maar braaf genoeg gedragen.
   Dus al die andere, daar hebben ze alleen maar last van.
   Wat mij betreft mogen ze ook allemaal ter plekke dood neer vallen, misschien snappen ze het dan.
   Ik ben allang niet meer bezig om mensen ergens op te wijzen of proberen iets te laten leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in