De globalisten zien de mensheid als vee (of schapen) dat uitgebuit moet worden zolang dat nodig is, en dan geslacht moet worden als een kudde vee als ze niet langer nuttig zijn. Zoals globalisten-adviseur Yuval Harari nu zegt (geparafraseerd), loopt het tijdperk van de mensen op de planeet aarde ten einde, en hebben de globalisten een veelzijdig plan in werking gesteld om de planeet van alle mensen te “zuiveren”, schrijft Mike Adams.

Als iemand een zieke, verwrongen wens zou hebben om een kudde vee uit te roeien, zou hij gewoon het water en het voedsel kunnen afsluiten. De dood zou komen in een kwestie van dagen of hooguit weken. Hetzelfde gebeurt op dit ogenblik met de mensen.

De watertoevoer wordt afgesneden via geoengineering, wat wereldwijd droogteperioden en wijdverspreide misoogsten veroorzaakt. Hele steden zoals Los Angeles en Los Vegas worden bedreigd met een beëindigde watervoorziening in de komende jaren.

De voedselvoorziening wordt gedecimeerd door de aanvoer van kunstmest af te snijden en de dieselprijzen de pan uit te doen rijzen, terwijl ook de aanvoerketen wordt aangevallen die onderdelen voor landbouwwerktuigen levert.

Het resultaat? Zowel de watervoorziening als de voedselvoorziening worden afgesneden. De menselijke kudde wordt op ongeveer dezelfde manier geruimd als een kudde runderen.

Vaccins zijn ontworpen om de goedgelovige miljarden te doden, en de hongerdood zal de rest halen

Vaccins vormen een andere vector voor het doden van de wereldbevolking. Omdat vaccins vrijwillig zijn, zijn ze bedoeld om gemakkelijk de goedgelovige massa te doden, die zo slecht geïnformeerd is dat zij werkelijk gelooft dat Big Government en Big Pharma hun leven willen redden. In werkelijkheid zijn de vaccins natuurlijk biologische wapens, ontworpen voor onvruchtbaarheid en ontvolking. Een enorm percentage – het uiteindelijke aantal kennen we nog niet – van degenen die de vaccins al genomen hebben, zal sterven aan zelfassemblerende klonters, waarvan we nu weten dat ze hoge concentraties geleidende elementen bevatten, zoals Aluminium, Tin en Natrium.

Degenen die zich tegen de vaccins verzetten zijn moeilijker te doden, omdat zij niet in de rij gaan staan en om doodsinjecties smeken, zoals de vaccinzeloten doen. De globalisten zijn van plan hen uit te hongeren door wereldwijde voedselschaarste.

Op dit ogenblik weten wij al dat er niet genoeg voedsel in de pijplijn zit om de wereld tot in 2023 te voeden. Het wordt gewoon niet in voldoende hoeveelheden geplant en geoogst om 8 miljard mensen te voeden.

  Klimaatverandering™ overzicht: Achtertuinen in het vizier

Voortdurende aanvallen van regeringen op de voedselvoorziening – zoals Nederland die veeboeren beveelt hun kuddes te ruimen – zijn bedoeld om de voedselschaarste te verergeren en de massale verhongering te versnellen.

Relatief weinig mensen bereiden zich voor met noodvoedselvoorraden. Wanneer de schappen leeg zijn, zullen zij in paniek raken.

Globalisten weten dat een massale burgeropstand nog maar enkele maanden verwijderd is

In de Situation Update podcast van vandaag (hieronder) leg ik uit dat het globalistische vaccinatie-ontvolkingsschema er niet in geslaagd is om miljarden mensen uit te roeien in de korte tijd die de bedoeling was. Nu de voedselschaarste, de energieschaarste en de waterschaarste kritieke niveaus bereiken, zijn massale opstanden nog maar enkele maanden verwijderd. Vooral West-Europa zal de komende winter burgeropstanden meemaken, wanneer miljoenen mensen bevriezen en verhongeren.

De globalisten weten dat de wereldwijde voedselschaarste al ingebakken is. Zij weten ook dat de massale opstanden zullen beginnen naarmate de honger en de schaarste toenemen. Er is dus een aftellende tijdlijn in het spel, die niet verschoven kan worden.

Daarom hebben zij enorme haast om miljarden mensen uit te moorden voordat de opstanden uit de hand lopen, zodat deze regeringen ze niet meer in de hand kunnen houden.

Dit is het werkelijke doel achter de aanwerving en bewapening van 87.000 nieuwe IRS-agenten, die te horen krijgen dat zij “dodelijk geweld” zullen moeten gebruiken tegen het Amerikaanse volk. In Frankrijk neemt het Ministerie van Binnenlandse Zaken duizenden “groene politieagenten” in dienst, die zich bij gewapende brigades zullen voegen om zogenaamd “milieudelicten” te vervolgen. Maar het werkelijke doel van al deze gewapende overheidsdiensten in de VS, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Canada, Australië, enz. is het uitvoeren van massa-executies van burgers, terwijl de oorlog van de regering tegen de mensheid in de hoogste versnelling gaat.

De bedoeling van een schurken-FBI, gewapende IRS-agenten (gewapend met een enorme nieuwe voorraad munitie en vuurwapens), gewapende ATF-agenten, enz. is een privé-leger te hebben dat verantwoording aflegt aan de uitvoerende macht van de regering en dat niet onder de jurisdictie valt van het Amerikaanse leger, dat niet legaal oorlog kan voeren op Amerikaans grondgebied. Federale agentschappen kunnen en zullen echter oorlog voeren tegen het Amerikaanse volk. Dat doen ze nu al, nu ATF-agenten van deur tot deur gaan en van burgers eisen dat ze legaal gekochte wapenonderdelen inleveren, bijvoorbeeld. Het zal aan de gouverneurs van de staten zijn om hun inwoners tegen deze federale tirannen te verdedigen, en dat zal een regionale oorlog ontketenen, waarbij de staten letterlijk ten strijde zullen trekken tegen de schurkenstaten van de federale agentschappen, die geleid worden door de onwettige nep-“resident in chief” Joe Biden.

  Volksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheid

Democraten, media en regering maken zich op om op te roepen tot massa-executies van alle christenen en conservatieven

Zelfs op dit ogenblik beweren de democraten, de regering en de media dat alle conservatieven terroristen zijn, waarmee zij impliceren dat zij allen het verdienen om uitgeroeid te worden. Zoals Everett Piper schrijft in de Washington Times:

Afgelopen dinsdag noemde de adviseur van de Democraten, Kurt Bardella, alle Republikeinen een “binnenlandse terroristencel”. Tiffany Cross van MSNBC was het daarmee eens en zei dat er geen onderscheid gemaakt mag worden tussen Republikeinen en “rechtse extremisten.” Tegelijkertijd vergeleek Peter Wehner, schrijver voor The Atlantic, de Republikeinse Partij met een “dolk gericht op de keel van de Amerikaanse democratie”. Dit alles terwijl de directeur van de FBI, Christopher Wray, eraan toevoegde dat elke Amerikaan die de Gadsden – “Don’t Tread On Me” – vlag voert, verdacht is van gewelddadig extremisme.

Vindt u het verontrustend dat een groep Democraten die de macht in handen heeft, nu alle Republikeinen definieert als zijnde “rechtse extremisten” en een “bedreiging voor de Amerikaanse democratie?”

De Democraten, de regering en de media maken zich op om te proberen hun “zuivering” van alle conservatieven, christenen, wapenbezitters, pro-lifers en Trump-aanhangers moreel te rechtvaardigen.

Vergeet niet dat deze Democraten dezelfde mensen zijn die de geslachtsorganen van hun eigen kinderen verminken in naam van het transgenderisme. Als zij hun kinderen al verminken, wat denkt u dan dat zij met hun vermeende politieke vijanden zullen doen? … Vooral als zij zichzelf ervan kunnen overtuigen dat hun vijanden een “bedreiging voor de democratie” vormen.

Aan de sceptici die onwetende dingen zeggen als: “De IRS gaat die wapens en munitie niet gebruiken tegen het Amerikaanse volk,” vragen wij: tegen wie zouden zij het anders willen gebruiken? Natuurlijk is het de bedoeling het op Amerikanen te gebruiken! Wie dat simpele feit nog niet door heeft, zal het komende jaar in Amerika waarschijnlijk niet overleven.

Andere vectoren van de versnelde ontvolking

  Heeft de mensheid nog een pandemie nodig, voor ons eigen bestwil?

Als u zich afvraagt wat sneller miljarden mensen kan doden dan massale hongersnood en mislukte oogsten, denk dan aan grid down scenario’s. Elke westerse regering kan haar eigen binnenlandse elektriciteitsnet saboteren en de Russen de schuld geven van “cyberaanvallen”. Als het elektriciteitsnet uitvalt, valt het financiële systeem stil. Er ontstaat chaos. Massale plunderingen en geweld in de straten. Achtergebleven burgers worden vermoord, beroofd en verkracht. Dit zal gebeuren in bijna elke Democraten stad in Amerika.

Binnen enkele maanden na een grid-down scenario is tot 90% van de bevolking dood door geweld, verhongering, blootstelling of ziekte. Begrijp dat verwarming en airconditioning niet zullen werken. Gemeentelijke watersystemen zullen niet werken, wat betekent dat er geen kraanwater zal zijn. De zendmasten zullen niet werken. Als u een elektronisch apparaat wilt opladen, zult u zonnepanelen en een zonnegenerator nodig hebben. Als u wilt kunnen communiceren, hebt u een satelliettelefoon of een apparaat voor satelliet-sms’jes nodig. Als u wilt eten, hebt u opgeslagen voedsel nodig. Als u niet wilt sterven door uitdroging, hebt u een waterfilter nodig en een waterbron waar u veilig en vaak bij kunt. U zult ook veel houders nodig hebben om water in te bewaren en te vervoeren, want u zult veel meer water nodig hebben dan u denkt. (Reken op 30 liter per persoon per dag als absoluut minimum).

Begrijp dat de globalisten nog maar pas begonnen zijn met het inzetten van hun wapens tegen de mensheid. Zij kunnen nog veel meer ontketenen als dat nodig is, en als zij niet het gewenste aantal doden krijgen, zullen zij de chaos gewoon aanzwengelen tot er een voldoende aantal miljarden dood is.

De mensheid wordt als vee afgemaakt. Zij die het niet zien, zullen tot de eersten behoren om erdoor uitgeroeid te worden. Maar wie zich voorbereidt, heeft een reële kans om de genocide te doorstaan en deel te nemen aan de wederopbouw van de menselijke beschaving aan de andere kant.

In de Situation Update podcast van vandaag wordt het nog gedetailleerder uit de doeken gedaan:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF-adviseur Yuval Harari: “Wij hebben de overgrote meerderheid van de bevolking in de wereld van vandaag gewoon niet nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen dankbetuigingsscript voor de COVID gevaccineerden die toch geïnfecteerd zijn
Volgend artikelVan social media tot dutje doen, de lijst van redenen waarom gezonde mensen aan een hartaanval sterven, neemt steeds meer toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. (De massale slachting van de MENSELIJKE KUDDE is nu aan de gang…)

  Sorry maar ik ben een mens op mezelf, en voel me niet thuis in een Kudde.
  Ben geen Koe of Schaap.

  • Kijk eens rond u heen in steden en dan kunt u, u zelf wijs maken dat u individue bent, dat is niet zo.
   Als er week geen eten, helemaal niets, te koop is, hoe komt u er dan vanaf?

 2. macht kan enkel worden uitgeoefend als er zowel willigen zijn om de macht te handhaven als dat er volgenden zijn om te luisteren.

  Macht is wat je een ander toestaat …..
  Macht handhaven is enkel mogelijk als er geen gelijkwaardige weerstand is tegenover het geweld dat macht handhaaft.

  Een land als Zwitserland zal van deze Great Reset niet dezelfde gevolgen ondervinden als de rest van Europa, ze zullen mogelijk meer betalen voor hun voedsel maarde gemiddelde burger zal zijn of haar vrijheid niet verliezen….de reden: ze hebben een politiek systeem dat geen ruimte geeft voor dictators , en iedere burger heeft de middelen om zichzelf en zijn of haar vrijheid te beschermen, en alle Zwitsers gezamenlijk zijn ze dus de reden dat hun toekomst grotendeels in hun handen ligt. Onze toekomst kan in onze eigen handen liggen, maar dan zal dit jaar het schavot op het Malieveld of waar dan ook moeten worden opgericht.

  Als wij allemaal onze grond wet naar de letter volgen en onze rechten als mens opeisen dan is er geen great reset van het WEF, dan is er de grote schoonmaak uitgevoerd door de burgers van deze wereld….”The Great Cleansing”….het ruimen van het WEF gedachtegoed, van de Calgeri waanzin.

  Laat ons nooit zwichten voor tirannie, maar laat ons tirannen verslaan en waanzin verdrijven.

  Duchesne

    • @Duchesne,

     Ja dat moeten we en snel ook.

     Even nog een paar opmerkingen inzake het stuk hierboven zelf.

     Ga niet uit van 30 liter water MINIMAAL per man per dag want dat is totale BS!!!

     Men heeft om goed de dag door te komen een kleine 3 liter nodig maar indien de nood zich voordoet en men gelijk voor zichzelf een rantsoen neemt is 1,5 en zelfs 1 liter voldoende. Deze laatste hoeveelheid is echter het minimum en het spreekt voor zich dat een getraind iemand hier beter mee overweg kan. Een waterfilter verricht dan overigens wonderen vooral als je aan een rivier vast woont zoals bijvoorbeeld de Maas.

     Ik heb het geluk dat deze nagenoeg in mijn achtertuin stroomt en kan er dus 24/7 bij!

     Wat in elk geval ZEER BELANGRIJK is is dat je jezelf moet kunnen verdedigen en wel met elk middel welk ter beschikking staat.

     Zorg voor deze zaken en niet pas als TSHTF!!!!!!!!!!!!

     Dan is het ruimschoots te laat want dan kun je er van uit gaan dat iedereen alles wil hebben wat los en vast staat!

     Schaf een Machete aan, die zijn gewoon vrij te verkrijgen en daarbij niet duur. Zo’n ding verricht wonderen in noodsituaties.

     Leer er mee te slaan op een voor jezelf goede manier.
     Kijk of er in je omgeving iemand is die je instructie kan geven in schieten met desnoods een luchtdrukpistool.

     De techniek is belangrijk, wapens komen er namelijk al heel snel vrij………en het is een pré als men dan met zo’n ding overweg kan.

     Instructie inclusief veiligheid is dus echt een prioriteit!!!

     Dan zijn hooivorken bij de hand hebben ook wel leuk maar er zijn nog zoveel leuke zaken te bedenken welke meer dan effectief zijn tegen mensen welke het niet goed met je voor hebben.

     En ik kom misschien vervelend over als ik er alweer over begin maar ik meen het in elk geval goed, (niet voor mij maar voor jullie want ik red me wel)……zorg dat je een back up hebt en liefst natuurlijk een groepje van een man/vrouw of 4-6……dit heeft nogal wat voordelen……..bedenk zelf maar welke……..

     En by the way, het beste beschermd, MITS NIET IN DE GROTE STAD want dat is een heel ander verhaal, ben je in je eigen huis. Zorg dat je dit in geval van nood kunt barricaderen en wel zo dat het NIET MOGELIJK IS OM VAN BUITEN naar BINNEN te komen. Andersom moet daarbij in no time lukken kunnen bij een calamiteit!

     Er zijn nog zo enorm veel mogelijkheden om het een en ander aan te pakken maar ik denk dat de meesten hier dit ook wel al weten…..anders zoek zo lang het nog kan op YT…..daar staat nog steeds een heleboel leuks op om het anderen lastig te maken…………..

     Ik ga binnenkort ook nog eens wat bekijken want er komt dagelijks weer wat nieuws bij….

     Groet,

     Gladiator

     • KUKRI is wat makkelijker .
      Steekt moeilijk maar vergeet niet dat een machette een langeslag nodig heeft . Mocht je kans hebben om een landmeter stok te jatten doe dat dan daar zit een ijzeren punt aan .

     • Machete, kukri, karambit, wat dan ook. Een paar goede (kap)messen zijn practisch, van wat voor soort dan ook, evenals een goed jachtmes. En een setje slijpstenen.
      Bij een tuincentrum kijken of je een koevoet en/of een San Angelo bar kunt krijgen (de laatste is niets anders dan een zware metalen koevoet van anderhalve meter of meer, handig als je echt zware zooi wilt verplaatsen of haast wilt maken met iets openbreken). Een goede bijl is ook een noodzaak en kan zowel als wapen als ook gereedschap dienen.
      Kruisbogen zijn in NL trouwens nog vrij verkrijgbaar, makkelijker mee om te gaan dan een handboog en verdomd goede wapens. Ik jaag er ieder jaar een hert mee. Wat wapens betreft ben ik blij dat ik in de VS woon en ook een aardig arsenaal aan vuurwapens heb verzameld, inclusief ammo.
      Berkey waterfilter is super, hoewel niet ideaal indien je met slechts een rugzak zou moeten vluchten, maar het filtert echt vrijwel alles uit het water.
      Wat betreft verhongeren ga ik me niet druk maken, dat gaat mij/ons niet gebeuren.
      Beste advies; leg contacten en zorg dat je een groepje hebt. Ik zou zelf gaan voor meer dan 8, minimaal 12, misschien 20 als je de kans ziet omdat dat veel meer mogelijkheden geeft om verschillende vaardigheden te combineren en meer ploegen op wacht te laten staan. Maar voor een dergelijke groep dien je dan wel een onderkomen en voedsel te hebben. Echter, als iedereen bijdraagt zou dat geen probleem mogen zijn, het grootste probleem is het vinden van gelijkgestemden die je kunt vertrouwen om een dergelijke groep te vormen. Ieder die dat nog niet gedaan heeft zou dat de hoogste prioriteit moeten geven.
      Voor diegenen die in Gelderland wonen; park de Hoge Veluwe heeft een jachtslot dat een geweldige basis zou kunnen zijn, water, wild en in ieder geval een aantal oude wapens. Door heel NL zouden oude kastelen goede bastions kunnen zijn voor vastberaden groepen en die komen vaak met een eigen groentetuin. Plus een lading spullen die gebruikt zouden kunnen worden. Maar dan hebben we het wel over extreem grote groepen.
      Zelf hebben mijn gezin en ik een groep met kennissen/familieleden/gelijkgestemden waarmee we 3 ‘uitvalslocaties’ hebben met voorraden, wapens en communicatie, waar iedere locaties makkelijk 12 man kan herbergen. Onze groep is nu iets van 30 man/vrouw groot, wat als voordeel heeft dat we aardig wat verschillende vaardigheden onder ons hebben. Maar dat is uiteraard makkelijker als je op het platteland of ergens achteraf woont dan in een stad.

      Overigens zou ik wel in contact willen komen om gedachtes uit te wisselen. Zo leer je steeds weer wat. @Frontnieuws, ja, mijn emailadres waaronder deze reactie is geplaats mag met Gladiator worden gedeeld.

  • “Een land als Zwitserland zal van deze Great Reset niet dezelfde gevolgen ondervinden als de rest van Europa”
   WEF regeert vanuit Davos, Zwitserland

 3. Heb je gezien hoe laag de Waal staat?

  Wb geoengineering, we roepen daar al zo lang over, maar niemand luisterde ooit. Ook Mike Adams niet, die liet het koud toen ik hem over de ‘chemtrails’ inlichtte.

  Nog een keertje hier:
  Geoengineering and Consent
  zonderreden.substack.com

  • @Immortal – Ieder zijn/haar expertise. Een gebrek aan reactie noch het niet oppakken van bepaalde materie wil imo niet zeggen dat de ander het ontkent. Er zijn anderen die hier mee bezig zijn en de praktijken inherent geoengineering aan het licht brengen.

  • ….ergens rond 55 voor christus stond de “Waal” 1* in juni zo extreem hoog dat ruim 100.000 Kelten werden afgeslacht op de kruising van Maas en Rijn…het huidige Heerewaarden / Sint Andries. wie wilde vluchten verdronk in de watermassa die tot aan de huidige Utrechtse heuvelrug liep.

   1* De Waal was vroeger de Rijn, door het graven van het Drusus kanaal een stukje na Lobith door de Romeinen werd de loop van de Rijn hoger en daarmee ook de grens van het Romeinse rijk. Over bijna de hele breedte van Nederland kreeg men en stuk enorm vruchtbare grond erbij…..

   Dat de Rijn nu langs Arnhem loopt is puur omdat de Romeinen de rivier als Romeinse rijks grens op hun kaarten hadden en dus na het graven van het kanaal deze naam door gebruikten. Feitelijk is de Linge een deel van de oude echte Rijn.
   Door alle eeuwen heen heeft water een rol gespeeld, soms was er te weinig, soms teveel. Geo engineering is een vorm van zelfbedrog, want er is altijd ene tegenhanger aan iedere handeling. De balans verstoren van deze planeet is vragen om problemen, en denken dat mensen het weer kunnen beïnvloeden is een heel beperkt iets. Haal je zoals de Chinezen water uit de lucht met chemische middelen of met gigantische gas turbines in de Himalaya ( https://wonderfulengineering.com/china-building-network-rainmakers-overcome-water-shortage/) dan sloop je ergens de natuurlijke gang van zaken. Om te zwijgen van de uitstoot, waar niemand China vragen over stelt. Ook de gasprijs, die hier absurd is, die moet daar blijkbaar zo goedkoop zijn. Ruim 500 van deze apparaten blazen constant hitte de lucht in en verstoken genoeg gas om Europa te voorzien….beter was het een kanaal te graven en water naar China te exporteren….scheelt gas, en geeft een nieuwe ‘zijde route”…..werkgelegenheid, water, handel…..het ding had met wat inzicht en samenwerking wen logica al klaar kunnen zijn….20 jaar geleden….

   Wat komt komt, en maakt het iets uit?

 4. Het zal relatief snel afgelopen zijn met die oorlog…..de Patriotten in Amerika zijn veel sterker dan de linksen….zieke zwakke mensen….altijd slachtoffer…….na deze oorlog zeker……iemand moet hun uit hun lijden verlossen……

 5. Het is wel vreemd ,men schrijft erover ,maakt de mensen nog banger dan ze al zijn ,maar al die schrijvers ondernemen zelf ook niemand dal ,waar zit de logica want zij gaan tenslotte ook mee onder gaan

  • Mickey Adams heeft business aan zijn nieuws geknoopt. Hoe banger of gewaarschuwder hij zijn lezers krijgt, hoe meer ‘survival’ en ‘gezondheids’ producten hij verkoopt. Dat was jaren geleden de reden dat ik niet langer zijn ‘nieuws’ wilde volgen.

 6. Beste Mensen

  Het dier genaamd Mensen
  Die zijn in het echt ook Runderen
  Alleen zijn deze dieren bezeten door het Ego ik
  ik doe het Goed alles wat een ander doet niet naar mijn zin en zoals ik het wil is Slecht
  Zelf besef
  Dit tot overmaat van Ramp gehersenspoeld met de Paplepel in gegoten
  Ook wel te noemen DuivelGod en GodDuivel
  Angst beschermen het eigen
  En
  Vernietigen al het andere
  Dat is het enige verschil
  Samen leven kennen en kunnen die niet

  Dank U

 7. Waarom heel die pantomine van doodmaken? Het is toch veel simpelder om geboorten af te remmen.
  Wij die nog leven zijn nog bruikbaar, voor zolang we nog meegaan. Onze spaarcenten in de economie (WEF) pompen oa.

  Ge zijt maar schaap als ge u ook zo ziet.
  Stop met slachtoffer te zijn.
  ‘t Is niet omdat iemand u in een kotje plaatst dat dat ook zo is…

 8. Je kan verzinnen wat je wil, van middeleeuws barbarisme tot het hebben van een moderne stengun. Als eenmaal de pleuris uitbreekt en iedereen op zichzelf is aangewezen tot en met een litertje water dan duurt het nog maar kort en dan ga je ook. Wie wil er dan nog leven in een wereld van verschroeide aarde en totale onbezonnenheid. Zie je je al rondlopen dan als een Flinstone met een knuppel in je hand en vuurstenen om een vuurtje te maken. Geef mijn portie maar aan Fikkie dan. Ik zal niet opgeven want zelfmoord staat niet in mijn woordenboek, maar denk velen dat mes zullen gebruiken om te sterven als een Romeinse nazaat van de verderfelijke maatschappij.

 9. WAT MOETTEN WE INSLAAN? WATER KAARSEN EEN KOOKPIT OP GAS OF PETROLEUM.VERDER BLIKKEN SOEP RIJST MELK POEDER KAARSEN AANSTEKERS HONDEN VOER EN KATTEN VOER.MIJN GOD.EMMERS MET DEKSEL ENZ ENZ

 10. Ja wat moet je met een volk dat zo onderaan de lader van de maatschappij staat je mag en zal er niets van mogen verwachten, zo is het in iedere oorlog geweest zolang er geen beweging komt in de schapen zullen zij sterven en wij zullen ten strijde ondergaan maar beter dat dan een lafaard te zijn, op de massa graven komt te staan schaap voor de angst hazen en bij de wappies onze helden .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in