Er is zojuist iets verbazingwekkends gebeurd. Na de terroristische aanslag in Ankara waarbij 34 doden en 125 gewonden vielen, verklaarden de Turkse autoriteiten eerst dat zij geen condoleances van de VS zullen aanvaarden. Vervolgens lanceerden de Turken een militaire operatie tegen “Koerdische terroristen in Noord-Syrië”. Turkije beweerde vervolgens 184 terroristen te hebben geneutraliseerd, schrijft Andrei.

Wat in die artikelen niet wordt vermeld, is dat het doelwit van de Turkse aanval het door de VS gerunde centrum voor training en opleiding van PKK-militanten in Rojava was. Er gaan geruchten dat de Turken de VS voldoende tijd hebben gegeven om het grootste deel van hun personeel te evacueren.

Klinkt dat bekend?

Zo ja, dan komt dat omdat het erg lijkt op wat de Iraniërs deden toen zij Amerikaanse bases in Irak aanvielen na de moord op generaal Solemani door een Amerikaanse drone-aanval.

Als het bovenstaande waar is, en geruchten zijn heel erg “als” en kunnen niet als bewezen feit worden beschouwd, dan betekent dit dat een NAVO-lidstaat (Turkije) zojuist een Amerikaanse basis heeft aangevallen en er, net als Iran, mee is weggekomen: de “beste strijdmacht in de geschiedenis van de wereld” is voor de tweede keer hard aangepakt en vernederd en kon helemaal niets doen om zich te verdedigen of zelfs maar zijn gezicht te redden.

Hoe groot was de klap in het gezicht van oom Shmuel deze keer? Volgens de Turkse minister van Defensie, Hulusi Akar,

Schuilplaatsen, bunkers, grotten, tunnels en opslagplaatsen van terroristen werden met succes vernietigd,” zei Akar, eraan toevoegend dat “het zogenaamde hoofdkwartier van de terroristische organisatie ook werd geraakt en vernietigd.” Het ministerie van Defensie beweerde dat de aanvallen in totaal bijna 90 doelen troffen, die volgens het ministerie verbonden waren met de Koerdische Arbeiderspartij (PKK) en de Koerdische Volksverdedigingseenheden (YPG).

Zelfs met wat “patriottische overdrijving” is het vrij duidelijk dat de wraakactie van Ergodan vrij omvangrijk en blijkbaar ook vrij effectief was.

Dus, wat hebben we hier? Een NAVO-lidstaat beschuldigt de VS van een grote terroristische aanval op zijn hoofdstad, en vervolgens valt die NAVO-lidstaat openlijk een door de VS beheerde faciliteit aan (laten we het geen basis noemen, dat zou onjuist zijn).

Is de bewering van Erdogan wel geloofwaardig? Absoluut! Niet alleen hebben de VS al geprobeerd Erdogan omver te werpen en te doden, die in extremis werd gered door Russische special forces (idem met Ianukovich), maar we weten ook dat de VS in 1968-1969 generaal de Gaulle ten val brachten en dat geheime NAVO-strijdkrachten werden gebruikt om valse vlagaanvallen tegen NAVO-bondgenoten (vooral Italië) te ensceneren in de zogenaamde GLADIO-operatie.

De NAVO is geen defensieve alliantie – dat is ze nooit geweest – maar een instrument van de Amerikaanse koloniale overheersing.

Dit was altijd al zo, vandaar de beroemde woorden die in de nu verre jaren vijftig werden gesproken toen de eerste secretaris-generaal van de NAVO, de Britse generaal Hasting Ismay, botweg toegaf dat het werkelijke doel van de NAVO was om “Russians out, Americans in, Germans down“ te houden. Laten we deze elementen een voor een bekijken, te beginnen met het laatste:

 • “Keep the Germans down”: hier is het woord “Duitsers” een placeholder voor alle Europese leiders of landen die echte soevereiniteit en zeggenschap willen. Vertaling: maak de Europeanen tot slaaf
 • “Keep the Americans in”: om elke Europese bevrijdingsbeweging te verpletteren. Vertaling: plaats Amerikaanse opperheren over alle EU-landen.
 • “Keep the Russians out”: zorg ervoor dat Rusland Europa niet bevrijdt. Vertaling: demoniseer Rusland en doe alles om vrede op het Europese continent te voorkomen.
  Poetin voert een halfslachtige oorlog en dat is te zien

Indien mogelijk, Rusland opsplitsen, onderwerpen of anderszins vernietigen.
Bewijs nodig? Wat dacht u van de onbetwistbare oorlogsdaad tegen Duitsland (en, naar mijn mening, de hele EU) toen de Engelsen NS1/NS2 opbliezen? Is dat geen bewijs genoeg?

Tegen die achtergrond moeten we ons afvragen: wat betekent het eigenlijk om in 2022 lid te zijn van de NAVO?

De waarheid is dat de NAVO een pure creatie was van de Koude Oorlog en dat zij in de echte wereld van 2022 een totaal anachronisme is. Lid zijn van de NAVO betekent eigenlijk heel weinig. Niet alleen zijn sommigen “gelijker dan anderen” in de NAVO, maar er zijn ook niet-NAVO-staten die veel meer “NAVO-gezind” zijn dan de staten die daadwerkelijk lid zijn van de NAVO (ik denk aan Israël of natuurlijk het door de nazi’s bezette Oekraïne). En lid zijn van de NAVO beschermt je nergens tegen, niet tegen aanvallen van buitenaf en ook niet tegen interne aanvallen.

Volgens Kolonel (gepensioneerd) MacGregor zou de oorlog in Oekraïne wel eens de ineenstorting van zowel de NAVO als de EU kunnen veroorzaken. Ik ben het roerend met hem eens. Ik zou zeggen dat een dergelijke ineenstorting niet zozeer het gevolg zal zijn van pijnlijke nederlagen als wel van de diepe interne tegenstellingen binnen beide organisaties.

Overigens is dit vandaag niet ons onderwerp, maar ik denk dat de Collective Security Treaty Organization (CSTO) veel van dezelfde problemen en tegenstrijdigheden heeft als de NAVO. Dus is wat wij waarnemen een “NAVO-probleem” of een probleem van kunstmatige en over het algemeen verouderde bondgenootschappen? Ik pleit voor het laatste.

Maar laten we een discussie over de CSTO voor een andere dag bewaren.

In het geval van Turkije wordt dit probleem nog verergerd door een totale onverenigbaarheid tussen de islam en de Woke-ideologie die nu openlijk door de VS en de NAVO wordt gepromoot (en afgedwongen).

Dan is er nog de geografie. Turkije heeft een aantal behoorlijk machtige regionale buren, waaronder niet alleen Griekenland of Israël, maar ook Iran, Saoedi-Arabië, Egypte, Azerbeidzjan, Irak, Syrië en natuurlijk Rusland. Kan Turkije rekenen op enige vorm van VS/NAVO “bescherming” tegen zulke machtige buren?

Vraag de Saoedi’s hoeveel de VS/NAVO hen heeft geholpen tegen de Houthi’s!

Vraag de Israëli’s hoeveel de VS/NAVO hen heeft geholpen tegen Hezbollah!

De Iraanse aanvallen op CENTCOM-bases hebben aangetoond dat de VS niet de moed hebben om het tegen Iran op te nemen. De Russische en Iraanse interventie in Syrië heeft daarentegen de Amerikaanse plannen voor een “nieuw Midden-Oosten” verijdeld, of, zullen we zeggen, het heeft wel een “nieuw Midden-Oosten” opgeleverd, maar zeker niet het Midden-Oosten waar de Amerikaanse neocons op hoopten!

Voeg hieraan toe dat de relatie tussen de VS en MBS’ (Mohammed bin Salman) Saoedi-Arabië sterk verslechterd is en we krijgen een verbazingwekkend beeld: de VS en de NAVO (die de VS de regio binnensleepte) worden geleidelijk aan irrelevant in het Midden-Oosten. In plaats daarvan vullen nieuwe “grote actoren” geleidelijk de leegte op, waaronder Rusland en Iran, die nu zelfs geleidelijk Saudi-Arabië laten deelnemen aan een broodnodige regionale dialoog over de toekomst van de regio.

  Rusland is van plan een einde te maken aan de door de VS gedomineerde Wereldorde

De fenomenale zwakte van de VS/NAVO/CENTCOM wordt het best geïllustreerd door de reactie van de VS op de Turkse aanvallen: Oom Shmuel onderschreef (zonder gekheid!!) de Turkse aanvallen 🙂

Hoe absoluut zielig is dat voor een wannabe supermacht?

Zal dit proces gevolgen hebben voor de NAVO-oorlog tegen Rusland?

Nou, laten we ons eens voorstellen dat Rusland echt een doelwit in Polen zou aanvallen (dat is wat de Oekraïners beweerden, totdat de Polen en oom Shmuel hen vertelde dat ze het hoofd koel moesten houden). Wat zou er dan gebeuren?

Weet iemand nog wat er gebeurde toen Erdogan naar Bergen vloog om de NAVO om bescherming tegen Rusland te smeken (na het neerhalen van een Russische Su-24 boven Noord-Syrië door een gezamenlijke Amerikaans-Turkse operatie, mogelijk uitgevoerd zonder medeweten van Erdogan, althans dat beweerde hij). Wat heeft de NAVO de Turken beloofd of gegeven? Absoluut *niets* (behalve “overleg”).

Nu kunnen de Polen genoeg waanideeën hebben om te denken dat een Amerikaanse president een vergeldingsaanval op Rusland zou kunnen bevelen als Rusland Polen aanvalt, maar degenen onder ons die de VS en haar heersende elites kennen, weten dat dit onzin is. Waarom? Simpelweg omdat een tegenaanval van de VS/NAVO op Russische troepen zou leiden tot een onmiddellijke Russische reactie.

En wat dan?

De waarheid is heel eenvoudig:

 • De VS/NAVO hebben niet de mankracht of de vuurkracht die nodig is om het tegen Rusland op te nemen in een conventionele gecombineerde wapenoorlog.
 • Elk gebruik van kernwapens zal resulteren in een onmiddellijke vergeldingsactie die waarschijnlijk zal uitmonden in een niet te winnen volledige kernoorlog.

Het zit zo: of westerse politici dat nu begrijpen of niet, militaire professionals weten allemaal de waarheid – de NAVO kan niemand van haar leden verdedigen tegen een echt modern leger. Waarom niet?

Laten we eens kijken welke capaciteiten de VS/NAVO werkelijk hebben:

 • De USN heeft een uitstekende onderzeebootmacht (zowel SSN’s als SSBN’s) die grote aantallen relatief verouderde kruisraketten (en veel SLBM’s) kan afvuren.
 • Een nog steeds zeer capabele, zij het tamelijk oude, nucleaire triade.
 • Een kwantitatief (alleen!) conventioneel voordeel ten opzichte van Rusland.
 • Uitstekende (maar zeer kwetsbare!) C4ISR-capaciteiten (Command, Control, Communications, Computers (C4) Intelligence).
 • Een drukpers waarmee quasi oneindig dollars kunnen worden gedrukt
 • Een comprador-elite die heerst over alle NAVO/EU-landen.
 • De meest formidabele propagandamachine in de geschiedenis.

Wat mist de NAVO om een geloofwaardige militaire macht te zijn?

Uiteraard “laarzen op de grond”. En dan bedoel ik niet een paar subeenheden van de 101st of 82AB of US special forces of zelfs een zogenaamde “gepantserde brigade” die in werkelijkheid onvoldoende TO&E (Table of organization and equipment) heeft om zich als zodanig te kwalificeren. Ik heb het over een “landoorlogsmacht” die in staat is een moderne en uiterst vastberaden vijand te bestrijden.

[Sidebar: als dit een onderwerp is dat u interesseert, mag ik u mijn artikel “Debunking popular clichés about modern warfare” aanbevelen, geschreven in 2016 maar dat nog steeds grotendeels relevant is].

De VS, Israël en de KSA ( Kingdom of Saudi Arabia) zijn allemaal in dezelfde val gelopen: het waanidee dat je door miljarden en miljarden dollars uit te geven aan massaal te dure en massaal ondermaats presterende militaire hardware een vijand kunt verslaan die verondersteld wordt “minder geavanceerd” te zijn. Vandaar de noodzaak om gebruik te maken van:

 • Proxy krachten
 • PMC’s (Private Military Company)
 • PSYOPS
 • Corruptie
  Europese boeren zien het teken aan de wand met energiecrisis: voedseltekorten zijn een zekerheid

Al het bovenstaande is een normaal onderdeel van elke moderne oorlog, maar in het geval van de VS/NAVO maken ze niet alleen deel uit van een groter plan, ze staan centraal in elke VS/NAVO-operatie, waardoor de werkelijke capaciteiten van de VS/NAVO dramatisch afnemen. Daarentegen kunnen landen als Rusland of Iran “boots on the ground” inzetten, en nog wel zeer capabele ook (vergeet niet dat het de Iraniërs zijn die Hezbollah hebben opgeleid!).

Wat betekent dit allemaal praktisch?

Het betekent dat zelfs als de Russen zouden besluiten een NAVO-land aan te vallen, de spanningen door het dak zouden gaan, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat een Amerikaanse president een actie zou toestaan die zou kunnen leiden tot een volledige kernoorlog! Vergeet niet dat dit voor Rusland een existentiële oorlog is, niet minder dan WOII, terwijl geen enkele Engelse leider ooit een suïcidale aanval op Russische troepen zou durven lanceren die hoogstwaarschijnlijk zou resulteren in de volledige vernietiging van de VS/VK en elk ander land dat aan zo’n aanval deelneemt (bijvoorbeeld door onderdak te bieden aan vooruitgeschoven stand-off wapens).

Betekent dit dat we moeten anticiperen op een Russische aanval op Polen, Roemenië of het Verenigd Koninkrijk?

Nee, absoluut niet. Het zou zelfs zeer gevaarlijk zijn voor de Russen om de hegemonie slechts een grimmige keuze te laten: nederlaag toegeven of zelfmoord plegen. En aangezien de Russen wel degelijk escalatiedominantie hebben (dat wil zeggen dat zij evenwichtige vermogens hebben van het niveau van klein vuur tot een volledige intercontinentale kernoorlog, en met alle stadia tussen deze twee uitersten) zitten zij, in tegenstelling tot de VS/NAVO, niet vast tussen de keuze van overgave of zelfmoord.

Dit gezegd zijnde, zou het ook misleidend zijn te veronderstellen dat Rusland “nooit een NAVO-lidstaat zou durven aanvallen”. De Polen zijn misschien bereid hun toekomst en zelfs hun bestaan op zo’n ongeldige conclusie te verwedden, maar niet de mensen in het Pentagon of elders in de beslissingscentra van de Hegemonie.

Conclusie:

Douglas MacGregor heeft gelijk, de NAVO-oorlog tegen Rusland zou heel goed kunnen leiden tot de ineenstorting van zowel de NAVO als de EU, wat op zijn beurt een officiële “laatste nagel” zal slaan in de doodskist van een reeds lang overleden Hegemonie, die momenteel alleen nog bestaat dankzij haar dynamiek en haar propagandamachine.

Ik zou willen stellen dat de NAVO al voor onze ogen uit elkaar valt, een proces dat door de economische, sociale, politieke, economische en geestelijke crises die de hele EU teisteren, alleen maar versneld zal worden. En het meest verbazingwekkende hieraan is natuurlijk dat deze ineenstorting niet het resultaat is van een of ander machiavellistisch plan van de Russen, de Chinezen of de Iraniërs, maar een direct gevolg van tientallen jaren werkelijk suïcidaal beleid: ze hebben het zichzelf aangedaan!

Nu wachten de Russen, de Chinezen en de Iraniërs vooral af, kijken toe (waarschijnlijk lachend) en maken plannen voor de Hegemonievrije multipolaire wereld die zij tot stand willen brengen, met of zonder deelname van de VS en Europa.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zwitsers bedrijf onthult versterkte luxe bunkers ontworpen voor de apocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTucker Carlson: “Het is tijd dat we praten over het pedofilieprobleem binnen de elite”
Volgend artikelDe militaire doodstuipen van Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Herinnert iedereen de couppoging in Turkijke nog? Dat was dus ws de CIA die probeerde om de macht in Turkije over te nemen. Zo doet CIA dat al sinds WO2. Pfff… het westen is de vijand van de mensheid. De Khazariaanse maffia heeft in het hele westen de macht.

 2. Oekraine is bijna gevallen en wat gebeurt er als ie daadwerkelijk gevallen is?
  Rukt Rusland dan op richting het westen die al zijn wapens al af heeft gegeven aan Oekraine?
  Verbaast me geheel niet dat dit zal gaan gebeuren..

  • Dat zou ik niet eens erg vinden . Niks digitaal geld . niks met id vliegen . Niks zometeen verplicht vaxcen .niks zometeen verplicht mijn pensieon kwijt .nee laat rusland maar binnenvallen .gewoon ouderwetse gedachten .je hebt een man en een vrouw geen achterlijke tussen gedrochten. Gewoon terug naar 1980 gedachten . En dat zijn de regels en daar hou je je aan . Hier in nedeland wordt alles voor je neus gehouden en als ze aan de macht zijn ploef alles weg.vuile gore leugenaars die alleen voor zichzelf bezig zijn .8373625252622828 linkse kut stichtingen die alle halfies helpen .oprotten met borderline .3 x een schop voor je kut if kloten en je weet de regels . Niks gratis begeleid wonen schuldhulpverlening kindje neuken op je 17e . En geholpen worden .oprotten met die woke zooi die alle rotzooi helpt behalve de goede . Klaar mee .laat rusland maar komen .ik ga in het tribunaal zitten dan. en hak elke kop af met een glimlach die schuldig bevonden wordt

   • Inderdaad.. ik denk niet dat Rusland de Dnjepr oversteekt, hoogatens richting Odessa. Ze hebben totaal geen belangstelling voor Lviv of Ivano Frankisk… daar wonen geen Russen. In Krim en Donbass wel

  • @ster >> (Rukt Rusland dan op richting het westen die al zijn wapens al af heeft gegeven aan Oekraine?)

   Het zou mij niets verbazen, ongeveer 15 jaar geleden heeft Poetin in een TV programma een een grapje gemaakt. Dat als hij zou willen, Europa binnen 5 dagen van Rusland zou zijn. Maar zij hij met een glimlach. I’m just making a joke…. Poetin maakt geen grappen.!! En nee ik heb die beelden niet, en op internet halen ze echt alles weg……

  • Nee hoor.Oekraine zal opgeschoond worden; nazi’s naarSiberie of tegen de muur.
   leger opgeheven.
   Nieuwe grenzen gezet.Russische gebieden bij RF.
   maar waarschijnelijk ook dat de grenzen van 1940 verder hersteld worden.

   Om het populair te zeggen: De oekies worden machteloos gemaakt.
   Werd tijd.

  • Ze zal niet verder gaan dan de grenzen van de oorspronkelijke USSR staten. Wel heel Banderastan bezet zo lang als nodig om de nazis op te ruimen en het leger volledig te ontmantelen.

 3. Grappig om te weten is ook dat de NATO in eigendom is van de Kazariaanse maffia.
  Maar deze KM heeft geen legers.!
  Ook geen drukknoppen.
  Al die lui hierbovenaan op de foto hebben geen NAVO meer.
  NATO ; noord- atlantische- terroristen- organisatie.
  Het laatste bolwerk, zoner geld inmiddels, van de KM bevindt zich Zwitserland en wordt ook daar heus verwijderd.

 4. NAVO valt uit elkaar…..dat is te hopen……

  Heb net een verslag gehoord van een alternatieve nieuwszender welke melding maakte van het volgende…

  Big tech bedrijven gaan op dit moment ook nogal keihard down the drain….

  Even wat cijfers!!!

  De 20 grootste big tech bedrijven hebben tot en met oktober van dit jaar een VERLIES GELEDEN van een half BILJOEN DOLLAR…..= 500.000.000.000,00 en we zijn er nog niet want alleen in de afgelopen week hebben Google, Amazon, Meta, Apple, Microsoft en Nvidia een verlies gedraaid van schrik niet 700 miljard….(komt daar dus nog eens bovenop!!)

  Amazon heeft net 10.000 medewerkers ontslagen, Meta van Zuckerberg heeft 11.000 mensen de deur moeten wijzen en ook bij Google zijn massa ontslagen aangekondigd…….

  Dit zijn de bedrijven die ervoor gezorgd hebben dat de mensen zo enorm onder censuur zijn komen te vallen……

  Zou het dan toch nog de goede kant op buigen….dit zijn echt cijfers die zelfs de grootste bedrijven aan het wankelen kunnen én zullen brengen!!

  Dit was misschien een beetje off topic maar zelf denk ik dat een en ander nogal samenhangt….

  Wilde ik ff kwijt!

  Gladiator

  • @ Gladiator november 23, 2022 at 19:03
   Dat zijn nogal wat cijfers en ontslagen. Slechte economie of bewust veroorzaakt. En in hoeverre is dit opzet om mensen tot de bedelstaf te brengen, c.q. afhankelijk te maken van “staatssteun” tegen prikken om zo alsnog sneller naar het hiernamaals worden gestuurd?
   De nieuwe plandemieën zijn immers alweer (of liever waren lang geleden al) opgezet en de angstmakerij daarvoor is voorzichtig aan alweer begonnen.
   Maar dank dat je ons op de hoogte houd, cijfermatig of anderszins.
   Groet!

  • Mag van mij want zo komt er ene beetje evenwicht en kan je als mens zelf wel nadenken wat waar is wat niet.
   Ik zie het zo.
   Wat als Gronings en de Friezen besluiten om bij Duitsland te horen.
   Hoe vind je dat NL dan moet reageren?
   De Groningers ivm dat hun huizen zakken en niks vergoed krijgen en de Friezen omdat ze hun taal niet meer mogen beoefen.
   En De Duitsers zeggen oke we willen jullie graag jullie erbij hebben.
   Wat moet ML dan doen denk je?
   Hen aanvallen of de Groningers dik vergoeden en de Friezen hen taal laten behouden.
   De Oekrainers kozen om hen aan te vallen.
   Plaats van hen in hun waarde te laten.
   Dat is wat er nu gaande is en het verbaast me niet dat er achter de schermen heel vuil word gespeeld ten kosten van vele levens.

   • Mja, ik kan me vinden in je redenering. Er schijnt overigens vooral in Oost-Oekraïne nogal wat waardevols in de grond te zitten (ik weet niet of het waar is), dus misschien gaat die oorlog wel heel ergens anders over.

    • Laten die stoffen nu net in het aan Rusland grenzende deel zitten. Vinden ze niet zo leuk, rijke grond in handen van de Russen. Zou wel veel verklaren.

    • op die rijkdommen ligt VS op te loeren.
     ze geven nu voor miljarden wapens , maar geven daarna een rekening aan de Oeki’s die ze niet kunnen betalen , en zo bezet de VS oekiland.
     hetzelfde is bij ons gebeurd na de WO2 ,bijna alle grote ind. is van VS.

   • Laat ze maar eem militaire operatie maken; alle illegalen in boten en retour noordafrika.
    Misschien dat dan Fr weer Frankrijk wordt.
    Nu is het een versmeerde plaats voor moslims en afrikanen

  • ROFL LOLOLOLOLOLOL! Na jaren van “VREDESOPERATIES”…!!!! ROFL

   Dat rottuig heeft niets anders gedaan dan neo-kolonistische oorlogen voeren waar ze maar konden, van Libië tot waar dan ook in Centraal Afrika, en dat noemen ze in Nederland dan “vredesoperaties”. Lachen!

   Het Fr leger is daar aan het verliezen en is zo dun uitgesmeerd dat ze niet eens genoeg oempf hebben om de buitenwijkjes van Parijs aan te kunnen pakken, laat staan een oorlog in Europa vechten.

  • Per 25-1-2007 wordt samenwerking tussen WEF en SPIEF genoemd. En ook in 2022 nog overleg, vraag is wie daar verder bij aanwezig waren.
   Maar dit gegeven geeft natuurlijk wel te denken.
   Overigens las ik tijd geleden dat Wikipedia ook “aangepast wordt” en dat daar belangrijke info uit wordt verwijderd c.q. wordt gewijzigd. Dus wat is waarheid. We gaan het zien. Of niet.

 5. >>> Elk gebruik van kernwapens zal resulteren in een onmiddellijke vergeldingsactie die waarschijnlijk zal uitmonden in een niet te winnen volledige kernoorlog. <<<

  Hou is op met je angstzaaierij!!

  Kernwapens bestaan helemaal niet alszodanig. Doe GVD is een beetje onderzoek!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in