Foto ter illustratie: achtergrond © user7066167; meisjes © karlyukav / Freepik

Eerder deze maand kondigde de Australische minister van Volksgezondheid Brad Hazzard op een persconferentie aan dat 24.000 kinderen in de Qudos Bank Arena in Sydney tegen Corona zouden worden ingeënt.

Legerveteraan Alan Hennessy, die 45 jaar bij de Australische luchtmacht heeft gediend, heeft nu bevestigd dat drie kinderen zijn overleden nadat zij waren ingeënt. Het zijn twee jongens en een meisje.

Stew Peters noemt het stadion een “euthanasiecentrum” in zijn Stew Peters Show.

Ouders werd de toegang tot het stadion in het Olympisch Park van Sydney ontzegd terwijl hun kinderen werden gecontroleerd. “Ik wil moeders en vaders geruststellen dat er binnen goed voor hun kinderen zal worden gezorgd,” zei Hazzard. Politici noemen het vaccin een “ticket naar vrijheid”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen doen een dringende oproep aan de bevolking: laat een bloedtest nemen vóór een vaccinatie!Volg Frontnieuws op Telegram

  Schokkende video opgedoken van politieke elites die kerstfeest vieren terwijl ze de mensen bespotten die onder Covid lockdowns gebukt gaan
Vorig artikelAmerikaanse gezondheidsautoriteit publiceert schokkende cijfers: 13.000 doden, bijna 600.000 bijwerkingen gemeld na COVID-19 vaccins
Volgend artikelZou het dan toch een plan voor bevolkingsvermindering kunnen zijn? Dr. Simone Gold (Nederlands ondertiteld)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. En dat kan als zo maar doorgaan.
  Mens onterend.
  Maar hier in Europa gaat het hard ook die kant op. Er is echt niets menselijks aan.

  • Zonder misschien de implicaties echt te beseffen, zeg je hier precies wat het is : demonisch. Dit systeem wordt niet geregeerd door mensen van vlees en bloed maar door niet menselijke entiteiten die elke besef van moraliteit hebben losgelaten.

 2. Je ziet duidelijk in het twitter filmpje, dat “de zorgverleners”
  er keihard aan mee werken, en mensen het bewijs filmen onmogelijk
  wil maken.

 3. En dan laat je je kinderen achter.
  En dan hoef je ze nooit meer op te halen.

  Volgens mij willen de ouders maar wat graag van hun kinderen af, anders zou je ze NOOIT op die manier laten inenten.

  Iedereen die hier aan mee doet een driedubbele “booster” geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in