De gezondheidspas zal nooit een recht op toegang zijn dat discrimineert onder de Fransen. Het kan niet verplicht worden gesteld voor toegang tot alledaagse plaatsen”, beloofde de Franse president Emmanuel Macron in april tijdens een interview met de regionale pers. Nog geen drie maanden later heeft Macron echter een ommezwaai gemaakt, schrijft thefreethoughtproject.com.

Vorige week heeft Macron, in volledige totalitaire vorm, de “gezondheidspas” (of pass sanitaire) verplicht gesteld om toegang te krijgen tot vrijetijds- en culturele gelegenheden met meer dan 50 personen, waaronder bioscopen en musea. Vanaf begin augustus moet u uw gezondheidspas tonen om koffie te drinken of te lunchen in een restaurant – zelfs op een terras – of om te winkelen in een winkelcentrum.

Om vanaf volgende maand in Frankrijk koffie te kunnen drinken, zullen de burgers moeten bewijzen dat zij zijn ingeënt. Volgens het wetsontwerp van de regering krijgen restaurants en bedrijven die weigeren zich aan de regels te houden een boete van maximaal 45.000 euro en kunnen de eigenaars tot een jaar gevangenisstraf krijgen.

Deze nieuwe maatregel is de meest restrictieve COVID-tirannie in heel Europa en zeker in het Westen. Uiteraard heeft dit tot veel verdiende verontwaardiging geleid.

Na de aankondiging van Macron vorige week begonnen duizenden mensen in Parijs te protesteren. Ze zijn naar overheidsgebouwen gemarcheerd en zijn zelfs begonnen met het vernielen van vaccinatiecentra. Meer dan 100.000 betogers gingen dit weekend in het hele land de straat op en sommigen droegen de beroemde “gilets jaunes” of “gele hesjes”.

Op vrijdagavond gebruikten vandalen brandslangen om een kliniek in Lans-en-Vercors onder water te zetten, zo meldt BBC News, en op zaterdag werd een kliniek in Urrugne gedeeltelijk verwoest bij een brandstichting. Sommige demonstranten probeerden ook toegang te krijgen tot overheidsgebouwen.

  Paus Franciscus hekelt "vaccinsceptici" en noemt de weigering van COVID-vaccinatie een "bijna suïcidale daad van verloochening"

Terwijl de media de demonstranten afschilderen als “anti-vaxxers”, verlangen de mensen op straat in werkelijkheid gewoon naar vrijheid. Er is niets vrijwilligs aan gedwongen vaccinaties om koffie te drinken of om met het publiek in contact te treden.

“Iedereen is soeverein in zijn eigen lichaam. Op geen enkele manier heeft een president van de republiek het recht om te beslissen over mijn individuele gezondheid,” zei een demonstrant in Parijs die zichzelf identificeerde als Chrystelle, volgens een verslag in Reuters.

Zoals NPR meldt, zei Lucien, een 28-jarige winkelmanager, dat hij niet anti-vaccin was, maar vond dat iedereen met zijn eigen lichaam moet kunnen doen wat hij wil. “De overheid gaat te ver”, zei hij. Zijn 26-jarige vriendin Elise zei: “Ik ben ingeënt tegen difterie, tetanus en polio. Maar het COVID-vaccin is gewoon te experimenteel.”

Terwijl sommige van de eerdere protesten bestonden uit burgers die slaags raakten met de politie, leek het sentiment tijdens het weekend te veranderen en besloot de politie aan de goede kant van de geschiedenis te staan.

Gemakshalve afwezig in de mainstream media is de video hieronder waarop te zien is hoe de Franse politie zich bij de demonstranten voegt in plaats van hen met traangas te bestoken. Dit is hoe de Fransen zullen overwinnen. Wanneer de handhavers van de overheid weigeren om mensen die niet bereid zijn een experimenteel vaccin te nemen om hun leven te leiden, heeft de overheid geen been om op te staan.

Reed in 2018  was de Franse gele hesjesbeweging succesvol in het dwingen van de regering om het roer om te gooien wat betreft nieuwe belastingen. Nadat gele hesjes wekenlang de straten van Frankrijk waren opgegaan, zag de Franse premier Edouard Philippe zich genoodzaakt de opschorting van de verhoging van de brandstofbelasting aan te kondigen, wat in het hele land tot massale onrust had geleid.

  Wat gebeurt er als Israël de stresstest niet doorstaat?

Hopelijk zal deze nieuwe onrust hetzelfde effect hebben en zullen regeringen over de hele wereld die nadenken over het idee van gedwongen vaccinaties zich wel twee keer bedenken voordat ze zo’n tirannieke beslissing nemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVAERS-klokkenluider: “45.000 doden door Covid-19-vaccins binnen 3 dagen”, leidt tot rechtszaak tegen Amerikaanse regering
Volgend artikelOngehoord gedrag van de Britse autoriteiten – Ouderen met dementie worden thuis zonder hun toestemming gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • De jeugd komt pas in beweging als je hun mobieltje afpakt en pas bereid bent om het terug te geven als jij je vrijheid terug hebt.

  • Nou er zijn nog veel mensen die de straat op gaan alleen mensen die thuis voor hun TV blijven zitten dat is het volk dat ons bedreigd met Rutte en zijn idioten kwamen wij wel klaar als iedereen de moeite nam om voor zijn vrijheid te strijden maar jullie zijn liever lui dan moe.
   In alle grote steden en ook midden kleine grote steden moeten de mensen de straat op dan zal de druk voor Rutte en zijn tuig te groot worden.

 1. Zouden we hier in Nederland ook moeten doen inplaats van ons zelf continu te laten verneuken door rutte en cohorten..maar ik begin te geloven dat het grootste deel van de bevolking dit als zeer aangenaam ervaart..is ons volk zo ruggengraat loos geworden???.ik bid van niet

 2. “Kettling”!

  “a crowd-control technique used by the police, also known as “trap and detain,” it involves officers surrounding protesters!”

 3. Jammer is dat toch hier.
  Of ze gooien ergens en balletje over op.
  Of ze vragen iets ergens over.
  En verder laten ze dan nooit meer iets van zich horen.

 4. Warning: https://www.worldwidedemonstration.com

  This Connection is Untrusted.
  You have asked Firefox to connect securely to http://www.worldwidedemonstration.com, but we can’t confirm that your connection is secure.
  If you usually connect to this site without problems, this error could mean that someone is trying to impersonate the site, and you shouldn’t continue.
  http://www.worldwidedemonstration.com uses an invalid security certificate.
  If you understand what’s going on, you can tell Firefox to start trusting this site’s identification. Even if you trust the site, this error could mean that someone is tampering with your connection.
  Don’t add an exception unless you know there’s a good reason why this site doesn’t use trusted identification.

  End of message.

  • Nee Nederlanders zijn uit sluitend mee lopers van de macht en hebben voor het grootste deel geen geen geintje respect voor de vrijheid die zij hebben gekregen door hun ouders en opa en oma’s, die voor jullie op kwamen maar dat hoeven wij nu niet meer te verwachten van de jeugd.

 5. Voor alle duidelijkheid. Macron heeft dit als voorstel ingedient. Afgelopen maandag is er door de adviesraad als postief beoordeelt. Hetgeen erg jammer is. Nu moet het nog door het parlement en dan nog door de senaat. Er is nog hoop.
  Maar ook daar wordt volop gerommeld. Laatst moest er ook over een omstreden wetsvoorstel gestemd worden en bij de stemming werd geen meerderheid behaalt. Dus deed men de stemming ’s nachts om 01.00 opnieuw en nu alleen met ja stemmers die hiervoor terug gekomen waren. Democratie?
  René FR

  • 1 Mini plus puntje hebben we hier in Frankrijk gekregen en dat is dat winkelscentrums die kleiner zijn dan 10.000 vierkanten meter die blijven open voor ons en er mogen in geen direkte controles komen bij de winkelcentrums ivm die iedereen recht heeft op eten.

 6. Dit is niets anders dan begeleiding. Als zij zich bij de actievoerders zouden voegen, dan liepen ze er wel wat tussen in plaats van vooraan.

  • Mijns inziens heb je helemaal gelijk hierin, JW.
   Maar misschien durven die agenten niet zo goed om zich daadwerkelijk te mengen met de burgers/borgers.
   Angstige mensen, die agenten van politie?

   We zijn nog niet door het moeras heen, maar dat gaat wél lukken!
   Wij doen dat zélf (en niet een of andere knaap die zich Trump noemt).
   Het gaat om ons bewuste ZIJN. Ons BEWUSTZIJN.

   “Zij” kunnen NIETS met ons, zodra wij in onze kracht, in ons ZELF VERTROUWEN zijn!

   Vertrouw je ware Zelf!

   Klaar!

 7. Deden ze dit in Nederland ook maar eens.Voorbeelden genoeg zou ik zeggen.Als je dit ziet en dan naar ons land kijkt.Lijkt het wel of de mensen verdoofd zijn in Nederland en braaf in de pas lopen.

 8. Fijn zo’n mars.. erg gezellig ook.. tjonge, wat zal het een effect hebben.. modder nog maar even door met z’n allen.. verkwansel nog maar meer tijd met al die gezelligheid met parapluutjes en dansjes en muziek in oorlogstijd. Voor je het weet hebben we de herfst en winter en hebben we echt een probleem.
  Nee dan de mensen in Urk en de Fransen, die weten wanneer het tijd is voor gezelligheid en wanneer het tijd is om op te staan en aan het werk te gaan.

 9. Samen vóór Nederland ?❤️?
  Zondag 5 september
  De Dam, Amsterdam
  11:00 uur verzamelen
  12:00 uur vertrek
  15:00 uur einde
  01 Police for Freedom
  02 Army of Love
  03 Nederland in Verzet
  04 Café Weltschmerz
  05 Feel Free
  06 De koffie club
  07 De paralelle samenleving
  08 De gele Plu
  09 LNN Media
  10 Hart voor Vrijheid
  11 De gele hesjes
  12 Weltschmerz Next
  13 Crisis compilatie
  14 Frank Ruesink
  15 Viruswaarheid
  16 Lijst 30
  17 Nee tegen corona maatregelen
  18 NIO Xll
  19 Zorgmedewerkers verenigd
  20 Call for Freedom
  21 Europeans United
  22 Artsen voor waarheid
  23 Feel Free to come closer
  24 Blue Tiger
  25 Moederhart
  26 Little Tech
  27 Meldpunt mondkapjes NL
  28 Ikwilgewoonnaarschool.nl
  29 Kafka Entertainment
  30 Massa volks opbouw
  31 Ademvrij bij mij
  32 Buutvrij
  33 Free Hugs
  34 Forumland
  35 Nederland weer vrij
  36 Steungroep Boeren & Burgers
  37 FB voor ongevaccineerden
  38 Hartenvrouw
  39 Kracht van het hart
  40 Farmers Defence force
  41 Wakker Drenthe
  42 ❤️ Vrijheid Purmerend ❤️
  43 Ukes for Freedome.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in