Te midden van de sombere achtergrond van door covid “vaccin” veroorzaakte letsels is er licht; een licht dat door de barsten van het narratief breekt. Het tij is nu duidelijk aan het keren, waarbij steeds meer mensen die voorheen standvastig pleitten voor de onbetwistbare veiligheid van covid-19-“vaccins” op hun schreden terugkeren. Dat is vooral een gevolg van de beschikbare wetenschap en het feit dat zovelen ofwel rechtstreeks nadelige gevolgen hebben ondervonden ofwel mensen in hun omgeving kennen die dat hebben ondervonden, schrijft Rob Verkerk.

Ik heb het gevoel dat de autoriteiten en de media en technologiebedrijven die proberen de boodschap te controleren en andersdenkenden op een zijspoor te zetten door middel van censuur en manipulatie van berichtgeving met behulp van gedragswetenschap, de kracht van de ervaringen hebben onderschat.

Ik zal u drie belangrijke gebieden geven waar deze barsten ontstaan.

De eerste is de wetenschap – en ik heb u eerder in dit artikel voorbeelden gegeven van twee grote studies in grote tijdschriften door auteurs van grote instellingen. Dat is heel wat anders dan begin 2021, toen deze signalen alleen te vinden waren in studies op preprint servers en af en toe in kleine tijdschriften.

Een artikel in Science – een van de meest invloedrijke wetenschappelijke tijdschriften ter wereld – trok mijn aandacht toen het zo’n 10 dagen geleden werd gepubliceerd. Het is geen studie, maar het is een inzichtelijk stuk dat een perspectief biedt op het verhoogde risico van myocarditis na covid-19 vaccinatie op basis van algemeen gepubliceerde gegevens (d.w.z. het zal onvermijdelijk risico’s onderschatten). Het artikel bevat citaten van vooraanstaande deskundigen, waaronder Paul Offit, die geen boosters aanbevelen voor kinderen of gezonde mensen onder de 65 jaar.

  Nieuwe COVID propaganda ronde: Vakantiehart syndroom

Ook de notie van voorheen onbeschreven na-vaccinatiesyndroom, specifiek gekoppeld aan covid-19 vaccins, zoals uitgelegd door Josef Finsterer van het Centrum voor Neurologie en Neurofysiologie in Wenen, Oostenrijk, dringt door tot de reguliere medische gemeenschap. Reguliere artsen hebben vaak geen idee hoe ze dit moeten behandelen, omdat hun gezondheidsstelsels geen vooraf bepaalde route hebben vastgesteld. Maar zij hebben vaak te veel gevallen gezien die tijdelijk in verband worden gebracht met vaccinatie om te blijven ontkennen wat zij waarnemen.

Het tweede gebied waar barsten ontstaan is onder politici. Neem de laatste All Party Parliamentary Group (AAPG) on Covid-19 Vaccine Damage waarover wij vandaag apart hebben bericht. En een verbluffende verandering in visie is die van Danielle Smith, de 19e premier van Alberta, Canada, die pas op 11 oktober is aangetreden.

Op een vraag van een journalist van Rebel News antwoordde mevrouw Smith: “Het spijt me zeer voor iedereen die ten onrechte is gediscrimineerd op grond van zijn of haar vaccinatiestatus. Het spijt me ten zeerste voor alle overheidsmedewerkers die zijn ontslagen vanwege hun vaccinatiestatus. Ik verwelkom ze terug als ze terug willen komen.”

Dat is een volledige ommekeer van 360 graden ten opzichte van premier Smiths voorganger. U kunt haar volledige reactie op een persconferentie HIER bekijken.

Uit een gisteren door Sky News Australia gemeld lek in overheidsgegevens in Australië blijkt dat de Australische regering een 80-voudige verhoging begroot van de vergoedingen voor covid-19 vaccin gewonden, tot bijna 77 miljoen dollar voor 2023. Dat zal sommige politici ongetwijfeld verbazen.

Een derde gebied is de erkenning door de belangrijkste spelers dat het systeem corrupt of gebroken is. Bijvoorbeeld wat Amerika’s topadvocaat voor vaccinschadezaken heeft gezegd over de vooruitzichten voor covid-19 vaccinschadeclaims. In juni 2021 vertelde Maglio aan Reuters, niet aan een of ander lokaal blad of zelfs aan de Epoch Times, dat “…het huidige systeem voor de behandeling van covid-gerelateerde claims anders is [dan eerdere systemen] – en niet op een goede manier.”

Op de website van Maglio’s advocatenkantoor, Maglio Christopher & Toale, staat een verklaring die waarschijnlijk zeer ontmoedigend is voor veel slachtoffers van covid-19 ‘vaccin’-letsel: “Wij zijn tot de conclusie gekomen dat onze advocaten niets kunnen doen om u te helpen bij het indienen van een claim in het kader van het Countermeasures Injury Compensation Program.”

Wanneer zowel het beste advocatenkantoor dat zich bezighoudt met de Amerikaanse “vaccinrechtbank” als Reuters het erover eens zijn dat er een “zwart gat” is voor claims voor covid-19-vaccins, om de eigen woorden van Reuters te gebruiken, betekent dit dat de belangrijkste spelers, en niet alleen die verfomfaaide samenzweringstheoretici, erkennen dat het systeem gemanipuleerd is om tegen het algemeen belang in te werken. Meer zelfs, om een beschermde klasse te bevoordelen – de mensen die profiteren van het maken van deze nieuwe “vaccin” technologieën die worden getest op mensen alsof het experimentele proefkonijnen zijn. Terwijl het steeds moeilijker wordt voor gewonden om schadeloos gesteld te worden voor de schade die gegarandeerd zal ontstaan.

  Pfizer's klinische onderzoeksgegevens wijzen er sterk op dat hun Covid-19 vaccin ervoor zorgt dat de ontvanger het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) ontwikkelt

Hoe walgelijk dat ook is, het is ook precies datgene waardoor mensen zeggen: “weet je wat; ik geloof niet meer in de dingen die de gezondheidsautoriteiten ons voorschotelen, inclusief het feit dat ze beweren dat covid-19 vaccins veilig zijn”. Ze vragen zich af waarom we regeringen wantrouwen en waarom de politiek in veel landen een soort circus is geworden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolkingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEndocrinoloog zegt dat het ergste nog moet komen voor de COVID-19 gevaccineerden
Volgend artikelEnkele overpeinzingen over de rol van “nuttige idioten” in de moderne PSYOPS
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Het kwaad is toch al geschied. Het maakt allemaal niet zoveel meer uit.

  Mensen gaan lijden. En dat de realiteit is dat lijden nodig is voor verandering. Een paar mensen zal door het lijden zich gaan realiseren dat het op de voorhand vertrouwen op de overheid en de media toch niet zo handig is. De rest moet nog meer lijden, alvorens ze tot het punt komen dat ze zich realiseren dat zijzelf verantwoordelijk zijn voor wat hen aangedaan wordt.

  Pas als genoeg mensen tot dat punt komen dan gaan zaken veranderen en zullen de verantwoordelijken opgeknoopt worden. Tot die tijd zeg ik; succes ermee, ik leef mijn leven en ik zorg dat ik het lijden op de voorhand zoveel mogelijk voorkom.

  • Jeroen, het gros van de mensheid zal nooit tot de conclusie komen dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor wat hen aangedaan wordt. Daartoe zijn de meesten niet in staat. Introspectie is niet alleen een moeilijk woord, het is ook een onbegrijpelijk fenomeen voor hele volksstammen. Wij, de wakkeren, onderschatten de mate waarin de meerderheid van de bevolking gehersenspoeld is. Op alle gebied.
   Men gaat er nog steeds van uit dat brainwashing iets is wat bij totalitaire staten hoort. Dat in een democratie zoiets niet gebeurt. De meesten onder ons leven nog in de veronderstelling dat wij inderdaad in een democratie leven. Als ik in de Tweede Kamer de gevleugelde uitdrukking – In dit Huis van de Democratie! – hoor komt mij de gal naar boven. Ook daar hebben ze geen idee wat introspectie inhoudt en hebben geen enkel besef van verantwoordelijkheid. Net zoals de rest van de bevolking zijn het slechts poppetjes die enkel bewegen wanneer er aan de touwtjes getrokken wordt.
   Als wij dus moeten wachten tot “het” volk tot inzicht komt kunnen wij nog lang wachten vrees ik.

   • Dat is opzettelijk, in ons huis van democratie!
    Opzettelijk, opzettelijk!
    Leugenachtig. Ondermijnend allles wat nog goed is in de nog slapende menigte.
    Zij worden nog dieper in het slangenmoeras gedrukt. Tit stikkens toe.
    Zij beweren niet dat hun huis democraties is. Het zijn lege woorden.
    En een democraties huis kan niet praten!!
    En de rotte club is niet democraties .
    En in hun huis wordt geen democratie geoefend. Maar dictatuur en onbereikbaarheid.

   • Ik weet dat mensen pas wakker worden als ze lijden. Dat zijzelf het niet zien als wakker worden, dat lijkt me duidelijk, immers komt de reactie puur alleen als gevolg van het lijden, niet van het zien van het grotere plaatje.

    Ik las van de week een mooie quote: “democratie is de wil van de meerderheid, maar de meerderheid van de mensen is te dom om te begrijpen wat er werkelijk speelt, daarom houden oligarchen zo van democratie”.

    En daarom wacht ik niet, maar leef ik mijn leven en spiegel ik dat aan wat oligarchen doen, dat bespaart (toekomstig) lijden.

    • Er zullen altijd veel meer domme dan verstandige mensen/kiezers zijn.
     Omdat de domme onbekwame mensen het dus voor het zeggen hebben, is iedere democratie uiteindelijk gedoemd om ten onder te gaan.

     “A democracy is always temporary in nature; it simply cannot exist as a permanent form of government. A democracy will continue to exist up until the time that voters discover that they can vote themselves generous gifts from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy…”
     ― Alexander Fraser Tytler

  • Mee eens. Iedere keer hetzelfde nieuws herhalen heeft trouwens ook weinig zin. Ik weet het nu wel. Als het barst hoor ik het wel. Alle gevaccineerden die ik ken lopen overigens nog vrolijk rond.

   • “A democracy is always temporary in nature; it simply cannot exist as a permanent form of government. A democracy will continue to exist up until the time that voters discover that they can vote themselves generous gifts from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse due to loose fiscal policy…” (Alexander Fraser Tytler)

 2. De massa komt niet tot inkeer, die blijven de propaganda geloven. Ze blijven hardnekkig die harde waarheid ontkennen, want dan moeten ze schuld bekennen en dat zijn ze niet toe bereid. Misschien een enkeling. De meeste weigeren nu nog om enigszins verder te kijken/lezen dat zij voorgelogen zijn. Mensen geloven sneller de leugen, dan de harde waarheden, ze willen niets horen wat je pijn kan gaan doen. Daarom klamme ze eerder zich aan de voorgeschotelde leugens, dan zelf naar de waarheid te zoeken.
  De massa zijn de onwetende slaven, die liever slaaf zijn die in de schijn veiligheid geloven boven hun eigen vrijheid. Want dan moeten zij zelf nadenken en dat is voor velen al te hoog gegrepen. Je overgeven en met de massa mee bewegen geeft de minste inspanning en daar kiezen toch de meeste voor.

  • “Het enige wat je met liegen bereikt is niet geloofd worden als je de waarheid spreekt.”
   – Aristoteles, Grieks filosoof 384b.C. – 322 b.C.

 3. Doen wat je.gezegd word is gemakkelijk, dat wil eist de overheid.

  Wat is het verschil voor velen wat hun opvoeding betreft.

  M.i. hangt het leven vanaf onze geboorte af van ons programmeren.
  Door ouders en familie, later onze schoolopleiding.

  Werk hangt samen met chantage, als je niet doet waarvoor je bent aangenomen, stap maar op.

  Zelfs in familie word chanterende druk uitgeoefend.

  Wat vrijheid?
  Wat democratie,?

  Je werkt om te leven, beter te leven, meer te kunnen , door het geld dat je voor je werk krijgt.

  Vrijheid is een utopie.
  Vrijheid is wat je er zelf van maakt.

 4. tja, ‘gelukkig’ hebben ze de klimaat onzin nog…

  die gaat nooit weg zolang ze ons blijven voorliegen met verzonnen data e.d. angst verkoopt.

  hoeveel rampen waren er al niet geweest als al die uitkwamen die ons werden voorgeschoteld, niet 1 kwam er uit en ze doen het al 50+ jaar… en ook dat is in een versnelling gekomen, The Great Steal, the great robbery, tig miljard voor klimaat onzin? ow weten niet waar dat geld is gebleven, achja foutje (again) moet kunnen toch? we beginnen gewoon opnieuw, de MSM helpt ons en de puppet regering verkoopt het praatje ook.

  it only stops when they got stopped! letterlijk.

 5. Gigantische hoeveelheden geld veranderen steeds maar van hand. Waar komt zoveel geld steeds vandaan. En hoe wordt het besteed? Elk doel is een vette leugen, bijvoorbeeld de klimaatleugen. Maar mensen hebben er zoveel voldoening aan, en zoveel plezier mee; kindjes doen mee, scholen doen mee, ‘klimaatwetenschappers’ doen mee, en de hele goedgelovige kudde blaat lekker mee met de klimaatfanfare.

  Schaapies: ga eens wat lezen over HAARP, over de ruimtevaart, over de schade aan de ionosfeer, en dat soort zaken. Leer eens wat, kijk eens omhoog af en toe, leer eens wat patronen te herkennen, denk eens een beetje na. En loop niet zo gemakzuchtig de rattenvanger van Hamelen achterna.

  • klimaatveranderings leugen alibi viert hoogtij, de meeste geloven niet in de dagelijkse weermanipulatie/geoengeneering. Kijk eens omhoog af en toe en herken idd wat van die fake schapenwolken patronen in de hogere lagen van de bewolking. Die fake halo om de zon bestond een decennia geleden nog niet, tegenwoordig verschijnt het ook rond de maan bij de juiste manipulatie omstandigheden. Reinier van den Berg is zo trots op de techniek die dagelijks ingezet wordt. In het jaar vanaf Maart veroorzaken ze droogte en hoge druk met wolken die nooit in de buurt kunnen komen. Vanaf September veroorzaakt men wisselvalligheid of zelfs dagelijks regen. Dit jaar is het nog wisselvallig, najaar 2021 tot voorjaar 2022 regende het zowat elke dag en vanaf maart in een omslag was het ineens zowat elke dag zonnig.

 6. Achja, ik zag de Satanische gezichten met een grijns met die persco’s,..toen de eerste booster was uitgerold en de oorspronkelijke vaccinatiegraad van 75% reeds was gepaseerd. Taak vervuld, Job done, populatie doet de rest. Maak je geen illusie, niemand is zo in staat te strijden want ze zitten allemaal vol met ingespoten shit in een jungle van 5G dus gaan vanzelf knetteren bij opstandigheid als daar überhaupt nog sprake van kan zijn…Heb namelijk nog geen aangespanne rechtzaak gezien hier in NL of enige boosheid van : “He hallo, wtf hebben jullie ons eigenlijk ingespoten?”…Het zijn nu de zombie people…Een totaal geschift soort mensen zowel in handelen als in hun doen en laten. En het wordt steeds duidelijker. Zelfs de ingespoten tokkie families lopen allen synchrome met trekkende bekkies en sleepbeen met broek op half zeven met vuile bilspleet waar een hand doorheen gaat en de andere hand nog een blikje cabal-redbull om nog ff door te blijven gaan. Bij het stoplicht naast mij een Tesla deuger die zijn carkit wat hard had staan en zijn waarschijnlijk de “Vrouwbaas” van het thuisfront op nijdige manier toe schreeuwde dat ie wel zeker langs de ggd teststraat was geweest. Rechts van mij een man van hindoestaanse afkomst netjes in de kleding maar met grote ogen zat gewoon een half bushokje af te likken terwijl 2 meisjes (althans dat denk ik) met blauw en groen haar vanaf hun tellie er naar keken of dit normaalste zaak vd wereld was..Dacht dat TV uitzetten en opzeggen omdat daar volwassen mensen ineens knikkeren en onzin en vuile diarree praten genoeg was maar de show gaat gewoon door buiten.. Ik was blij dat ik weer thuis was eerlijk gezegd.

 7. Download niks van onbekende bron maar de titel zegt al genoeg. Zwarte Adel en reptilians zijn meer relevant. Dat er nepjoden/khazaren entiteiten de boventoon voeren ‘in het zicht’ klopt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in