2541163 / Pixabay

Meerdere laboratoriumonderzoeken bevestigen nu dat het COVID-19 mRNA-vaccin van Pfizer zwaar besmet is met plasmide DNA. De meest recente analyse toont aan dat één dosis van het Pfizer-vaccin meer dan 200 miljard DNA-fragmenten bevat. Deze DNA-fragmenten kunnen zich nestelen in het DNA van de gevaccineerde persoon en de expressie van oncogenen en tumorsuppressiegenen verstoren. Deze DNA-besmetting heeft kankergevolgen voor miljoenen mensen die gemanipuleerd werden om deel te nemen aan dit bioware-experiment, schrijft Lance D Johnson.

Dr. Phillip Buckhaults, een expert op het gebied van kankergenomica, sprak onlangs over zijn bevindingen voor de Ad Hoc-commissie Medische Zaken van de Senaat van South Carolina over het Ministerie van Gezondheid en Milieucontrole (“DHEC”).

Buckhaults heeft een PhD in biochemie en moleculaire biologie; hij bestudeert hoe genen kanker veroorzaken. Hij en zijn team zijn gespecialiseerd in het opsporen van vreemde stukjes DNA op plaatsen waar ze gezonde genetische expressie kunnen integreren of verstoren.

“Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide DNA. Het is niet alleen mRNA, er zitten stukjes DNA in.” zei Prof. Buckhaults voor de Senaatscommissie van South Carolina. Een van zijn collega’s haalde flesjes met Pfizer covid-19 vaccins uit het vaccinatieprogramma dat hij beheerde in Columbia, South Carolina. Professor Buckhaults sequentieerde al het DNA uit die flesjes. Hij was verbaasd dat hij überhaupt DNA zag. Hij zei: “Je kunt zo’n beetje uitvinden wat het is en hoe het daar is gekomen en ik maak me nogal zorgen over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel voor de menselijke gezondheid als voor de biologie.”

“Dit DNA kan en zal waarschijnlijk integreren in het genomische DNA van cellen die zijn getransfecteerd met het vaccinmengsel,” waarschuwde hij. Hij zegt dat het DNA de reden kan zijn waarom mensen na vaccinatie hartaanvallen en auto-immuunaanvallen krijgen.

  Duitse Speciale Strijdkrachten willen met onmiddellijke ingang vreedzame demonstranten met 700 veteranen beschermen tegen door de staat opgelegde politieterreur

“We doen dit voortdurend in het lab; we nemen stukjes DNA, we mengen ze met een lipidecomplex, zoals het Pfizer-vaccin, we gieten het op cellen en veel ervan komt in de cellen terecht. En veel ervan komt in het DNA van die cellen terecht en wordt een permanent onderdeel van de cel.”

Volgens Buckhaults kan DNA-integratie op de lange termijn kanker veroorzaken. “Het is ook een heel reëel theoretisch risico op kanker in de toekomst bij sommige mensen. Afhankelijk van waar in het genoom dit vreemde stuk DNA terechtkomt, kan het een tumorsuppressor onderbreken of een oncogen activeren.”

De DNA-veranderingen kunnen ook worden doorgegeven aan toekomstige generaties. Omdat DNA honderdduizenden jaren meegaat, “kunnen veranderingen in het DNA blijven hangen,” aldus Buckhaults.

Wetenschappers van Pfizer wisten van de DNA-besmetting en probeerden het in stukjes te hakken en te verbergen

Prof. Buckhaults zei dat het meeste DNA in de vaccins van Pfizer ongeveer 100 basenparen bevatte. Sommige waren 500 tot 5000 basenparen lang. De grootte maakt geen verschil omdat elk van deze fragmenten kan worden opgenomen in het menselijk genoom. “Je genoomrisico is gewoon een functie van hoeveel deeltjes er zijn,” zei hij. “Al deze kleine stukjes DNA in het vaccin [geven] vele duizenden mogelijkheden om een cel van een gevaccineerde persoon te veranderen.”

Buckhaults zei dat de stukjes erg klein zijn omdat ze tijdens het productieproces in stukjes zijn gehakt. “De stukjes zijn erg klein omdat ze tijdens het proces in stukjes zijn gehakt om te proberen ze te laten verdwijnen – maar ze verhoogden eigenlijk het gevaar van genoommodificatie tijdens het proces,” zei hij.

  Sterftecijfer onder 18-49 jarigen in meerdere VS staten gestegen met 50% tijdens het jaar van het "levensreddende" covid-19 vaccin

Toen het team van Buckhault alle DNA-fragmenten weer samenvoegde, konden ze de bron bepalen. Het in stukjes gehakte DNA is afkomstig van een plasmide genaamd Agilent, dat wordt gemaakt door Agilent Technologies, Inc, een biowetenschappenbedrijf in Californië.

Volgens het team van Buckhault gebruikte Pfizer dit plasmide om er spike-eiwitten in te klonen. Het plasmide wordt vervolgens gevoed met een RNA polymerase zodat het mRNA kan repliceren. In het proces wordt dit mRNA vervolgens ingekapseld in lipide nanodeeltjes, die in de cellen worden geïnjecteerd voor een efficiënte levering van het mRNA en de DNA-verontreiniging.

Buckhaults zei: “Ze [Pfizer-BioNTech] slaagden er niet in om het DNA eruit te krijgen voordat ze dit deden.” Hoewel “ze wel wat moeite deden om het op te knippen… werden al die kleine stukjes plasma samen met het RNA verpakt.” Buckhaults zei dat het “overduidelijk is wat er gebeurd is, alleen al door het forensisch onderzoek van de DNA-sequentiebepaling.”

Buckhaults zei dat gevaccineerde mensen getest kunnen worden om te zien of het vreemde plasmide DNA uiteindelijk geïntegreerd is in hun genoom. Hoewel de meeste bijwerkingen van vaccins moeilijk te bewijzen zijn, laat deze integratie een afdruk achter die later ontdekt kan worden. De gevolgen van deze DNA-besmetting zijn verwoestend voor de mensheid en toekomstige generaties.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Brits parlementslid onthult dat “gevaccineerden binnenkort allemaal zullen sterven aan turbokanker”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland onderzoekt mogelijke banden VS met terreuraanslagen
Volgend artikelIsraëls oorlog, Netanyahu’s gok
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ongelooflijk eigenlijk dat de wakkeren nog steeds niet een test hebben gemaakt om aan te tonen wie er schade heeft en hoe de ‘vaccins’ schade veroorzaken. Ik heb tot op heden ook nog nooit een analyse gezien van de ‘vaccins’. Er wordt gepraat over symptomen en gevolgen, maar ik lees nergens onderzoeken naar wat er in die spuiten zit en wat dat doet. Zelfde met de chemtrails. Na al die jaren nog steeds geen bodem- of luchtmonsters. Geen onderzoek, maar eindeloos lullen over gevolgen.

 2. Ik kan géén één plan van de criminele organisaties, die niet heeft gewerkt.
  Beter of misschien minder goed, alle smerige plannen zijn voor hun succesvol.
  Iedereen zegt tegen mij, nee geen geweld gebruiken dat willen ze graag want dan kunnen ze ons in de pan hakken.
  Wat gebeurt er dan nu?
  De geweld bereidheid moet asap gaan groeien volgens mij, zij gebruiken in ieder geval heel veel geweld…

  • @Libera nos a malo…
   ‘Wat gebeurt er nu dan?’

   De waarheid is aan het groeien. Wat er komt is dat je alle toxische mensen uit je leven gaat verwijderen tot ze groeien en hun toxiciteit loslaten. We leven in een piramide van angst waarin iedereen elkaar in toxische patronen gevangen houdt in slavernij, geestlijke/spirituele onderdrukking, en daardoor een liefdeloze wereld. Die piramide gaat instorten om dat onderin de piramide mensen genoeg krijgen van het toxische gedrag en dat gaan begrenzen. De hele klas loopt al duizenden jaren krom omdat een paar pestkoppen de macht hebben en die hebben iedereen in pestkoppen verandert, een soort maffia. De waarheid die nu aan het opkomen is tolereert de pestkoppen niet meer.

   Ik heb de afgelopen jaren alle toxische mensen uit mijn leven gezet en dat doet me erg goed. Ik ben liever alleen dan in gezelschap van mensen die je onbewust volpompen met hun toxische gedrag. Dat is waar de nieuwe wereld ontstaat. De angst in de piramide wordt afgewezen tot er liefde voor terugkomt. De oorlog is spiritueel en de vijand heeft een echte oorlog nodig om dat te stoppen, want spiritueel, tegen de waarheid kunnen ze niet op. Voer de oorlog spiritueel door toxisch gedrag in jezelf en anderen te beëindigen. Ontneem de pestkoppen hun macht door ze te zeggen dat ze pestkoppen zijn en dat je niet meer naar ze luistert omdat je niet meer bang bent. Laat ze allemaal maar weglopen of boos worden, de waarheid is dat pestkoppen overal alles verpesten.

   • Nog leuker is het als je de pestkoppen meeneemt op hun eigen pad en ze dan in hun eigen kuilen laat vallen. Geef ze vooral geen aandacht anders dan ze met veel aandacht in de maling te nemen. Dat is soms heel makkelijk; ze zijn namelijk vaak oerstom. Deze les leerde ik al op het schooltje; ze hebben een grote mond en als je ze weet te bedotten, dan kun je lachen. Zij pesten?; laat ze maar oppassen! Maar als ze als hyena’s samenscholen, dan moet je de leiders te pakken nemen. Zo ééntje te pakken nemen is vaak al voldoende om ze te demoraliseren. En nogmaals, ze zijn meestal erg dom, dat is hun zwakte.

 3. Het is toch alles reine onzin om te verklaren dat covidspuiten niet gevaarlijk waren voor de mensen die ervoor gegaan zijn en ,,,,,vrijwillig,,,,, en dat moet ik tussen haakjes plaatsen want de meeste waren bang en vooral uit eigen belang mee hebben gedaan om er aan deel te nemen en het ergste nog dat ze andere niet bereidwilligen uitgesloten hebben van deelname in een of andere organisatie van welke aard dan ook Ik zie rondom mensen die hun hersens niet meer bij elkaar kunnen houden en steeds zwakker worden in hun activiteiten waar ze vroeger door heen wandelden Kortom de C. spuiten hebben nu pas de uitwerking bereikt die nu al duizenden het leven hebben gekost Het kan niet zijn dat er nu een oversterfte is die na de pandemie spuitcampagne nu plotseling gaande is en is dus zeer opvallend en dus is ingegaan!!!!!!! Er gebeuren zeer rare dingen plaats die men niet verklaren kan maar de mens behoorlijk zwakker maakt om het roer nog om te gooien

 4. Ze zullen alle denkbare onzin opwerpen om de oversterfte te duiden. Zelfs koud en warm douchen, het klimaat, het open laten staan van de zonwering en intermitting fasting worden als oorzaken aangewezen. Nooit en te nimmer zullen de MSM en alle instituties wijzen naar de mRNA spuitjes.

 5. Ik moet nog overtuigd worden dat DNA bestaat, laat staan dat er zoiets zou zijn als een virus. Maar dat komt omdat ik liever zelf nadenk. Dat is het punt.

  Die meneer doet geloof ik veel PCR’s en zo denkt hij te kunnen zien hoe het vermeende DNA eruit ziet.
  Maar het is niet onomstreden, die ‘wetenschap’, las ik. (Het ‘verdient’ wel goed, dat wel.)

  Ik denk dat er veel gif is op de wereld. Veel te veel. En om dat te verduisteren gebruikt men misschien verzonnen dingetjes. Hè? Zou kunnen is het niet? Mensen zijn wel slim.

  Als ik hem zo zie, dan weet ik het helemaal niet meer, zie: youtube punt com/watch?v=BDbtAiMHQr0

  Kortom, alles is fake. Ook de zogenaamde ‘helpers’, denk ik.

  • @Antisoof Eens! We leven in de Trumanshow en de wereld is het toneel. Dat virussen niet bestaan is lang geleden bewezen. Er staat nog een flink bedrag open voor de 1ste persoon die een virus kan isoleren. Ik zou er niet raar van opkijken dat de bijwerkingen die nu opvallend veel op allerlei media worden besproken ook angst propaganda is. Ik geloof alleen nog wat ik in het echt met m’n eigen ogen zie. Filmpjes, verhalen van een ander (media, staatstrollen, bots, controlled opposition) en foto’s zijn niet meer te vertrouwen.

 6. DNA bestaat wel denk ik Antisoof want ik sprak gisteren iemand die gepakt is met wietplanten en naar Spanje is gevlucht omdat hij het moet afgeven. Belachelijk voor een paar wietplanten het waren er 60 en geen stroom gejat.

  Maar weten doe ik het ook niet.

   • Is dat een wietsoort, DNA? Dát zou veel helder maken! Ze hebben het over hun ‘geheimpje’? Nee, nou snap ik het opeens. Wat een doerakken kunnen het zijn hè, die mensche.

     • Het was een maar grapje, Gijp.
      Je moest je voorstellen dat ze in dat lab met het kweken van ‘speciale’ wiet bezig zijn en dat noemen de dan DNA-onderzoek 😉

      btw, ik kwam hier zonet niet in. Iets melde dat ik geband zou zijn.

  • De gemeentes flikkeren je zo je eigen huis uit voor 3 maanden bij een paar planten voor medisch gebruik!!! Het is te bizar voor worden, hier komt geen rechter aan te pas, die moet jij zelf raadplegen om weer terug in je eigen huis te mogen wonen!! Moordenaars, verkrachters en dieven mogen gewoon in hun huizen blijven wonen… Welkom in Ruttekaagistan!!! Wij slopen en U crepeert

   • Off topic… maar het raakt aan wat je zegt over een omgekeerde wereld met krankzinnige wetten en regels. Ik wilde naar de bank omdat ze alles met QR codes willen gaan doen en ik wil niet aan de QR/smartphone shit meedoen omdat ik niet het pad van de CBDC’s op wil. Er zijn geen bankfilialen meer… niet in mijn stad in ieder geval.

    Terwijl wij allemaal druk waren met cojona, hebben de satanisten alle bank filialen opgeheven en alle pinautomaten veranderd in geldmaten en die hebben ze op afsluitbare plekken geplaatst waar je na 22u niet meer bij kan.

    Alles staat klaar om ons geld af te pakken en we kunnen straks nergens meer terecht… we moegn online met een chatbot praten. Banken spelen een heel smerig spelletje terwijl wij allemaal afgeleid zijn. We zij in vrije val naar de hel en banken staan klaar om ons allemaal in slaven te veranderen.

    • Bij het kantoor van de regiobank in ons dorp kan ik zo naar binnen lopen om transacties te (laten) uitvoeren; je kunt er alleen geen geld opnemen. Dat moet bij de openbare geldmaat elders.

 7. Niet besmet, toch positief getest’ kopte NRC Handelsblad op 11 september. Sindsdien is er discussie over de specificiteit van de PCR-test voor SARS-CoV-2. Voor elke diagnostische test geldt dat een suboptimale specificiteit problematisch is wanneer de prevalentie van de ziekte daalt: op een gegeven moment zijn er meer fout-positieven dan zieken. Maar geldt dat ook voor de PCR-test voor SARS-CoV-2? Hoe werkt die test en wanneer spreken we van een positieve uitslag? En hoe problematisch is dat?

  Waarom zijn ze zo gebrand om degenen die twijfelen aan het bestaan van virussen zo op de korrel te nemen? Welk belang hebben zij om de mensheid ervan te overtuigen dat virussen wel degelijk bestaan?

  Misschien bestaan virussen wel of niet, maar je kunt dat pas voor jezelf bepalen als je de beschikbare informatie hebt doorgenomen.
  Wij hebben in de loop der jaren heel wat artikelen gepubliceerd waaruit blijkt dat niemand ooit in staat is geweest om het bestaan van virussen wetenschappelijk te bewijzen.

  Net zomin als dat men erin slaagt om te bewijzen dat mensen elkaar kunnen besmetten met een virus.

  In een recent artikel hebben we laten zien hoe Dr. Robert Millner zichzelf meerdere keren inspoot met bloed van een HIV patiënt om aan te tonen dat besmetting met het HIV virus grote flauwe kul is.
  Dat niet alleen, ook is er nooit bewijs geleverd voor het bestaan van het illustere HIV virus.

  “Als er bewijs is dat HIV AIDS veroorzaakt, dan zouden er wetenschappelijke documenten moeten zijn die dat feit afzonderlijk of gezamenlijk aantonen, op zijn minst met een hoge mate van waarschijnlijkheid. Zo’n document is er niet.”

  – Dr. Kary Mullis, Biochemicus, 1993 Nobelprijs voor Scheikunde.
  “Tot op heden is er geen enkel wetenschappelijk echt overtuigend bewijs voor het bestaan van HIV. Er is zelfs niet één zo’n retrovirus geïsoleerd en gezuiverd volgens de methoden van de klassieke virologie.”

  – Dr. Heinz Ludwig Sanger, emeritus hoogleraar moleculaire biologie en virologie, Max-Plank Instituut voor Biochemie, Munchen.

  Ook is men er niet in geslaagd om wetenschappelijk te bewijzen dat het beruchte SARS-cov-2 virus bestaat.

  https://niburu.co/binnenland/19539-als-je-niet-in-virussen-gelooft-en-of-denkt-dat-de-aarde-plat-is-dan-ben-je-controlled-opposition

 8. Hoewel “ze wel wat moeite deden om het op te knippen… werden al die kleine stukjes plasma samen met het RNA verpakt.

  Dus zoiets als derivaten tijdens de bankencrisis, vuile aandelen samen met redelijke aandelen in een pakket aanbieden en dan triple A rating geven.

  De smerigheid van een andere elitegroep.
  Big pharma en banken en de vrije markt in combinatie met een slinkende overheid die niet meer alles in de gaten kan houden.

  De westerse neoliberalen hebben het volk bij de ballen.

 9. Geachte Redactie,

  Gaarne wil ik u op de hoogte brengen dat uw website de laatste weken last heeft van rommel?
  Zonet verscheen, toen ik hier wilde lezen bijvoorbeeld:

  Error 1015 Ray ID: 86e2c367484e0b3a • 2024-04-02 18:08:16 UTC
  You are being rate limited
  What happened?

  The owner of this website (www.frontnieuws.com) has banned you temporarily from accessing this website.

  Wanneer ik het opnieuw probeer kom ik hier wel in dus wijst het op gedoe.
  Bovendien schijn ik aan te moeten geven dat ik een mens ben. De zotten. Treiterkoppen.

 10. EEN corrupte WHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een grootte zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen ( In een explosieve getuigenis heeft een topambtenaar op het gebied van de volksgezondheid gebroken met haar collega’s bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).dr.
  hanna….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in