Een anti-Rusland-resolutie heeft minder dan 33% steun gekregen van de lidstaten van de Verenigde Naties, nu de Oekraïne-hysterie aan het slijten is.

Slechts 58 van de 193 lidstaten steunen de resolutie die Rusland veroordeeld voor zijn zogenaamde invasie van Oekraïne. Dat is heel wat minder dan het aantal landen dat zich in maart verenigde om de Russen aan de schandpaal te nagelen voor hun acties in Oekraïne, schrijft Shane Trejo.

De Oekraïense gezant bij de Verenigde Naties, Sergej Kislitsa, heeft de resolutie woensdag naar voren geschoven. Er was ook een toespraak van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, die ooit beschouwd werd als de grootste held voor de vrijheid op de planeet, en verklaringen van andere westerse landen. Maar deze keer werkte de propaganda niet.

Big League Politics heeft melding gemaakt van de opmars van Rusland, zelfs met veel buitenlandse interventie die de Oekraïners steunde:

“5 maanden na de speciale militaire operatie van Rusland hebben de Russische strijdkrachten de regio Donbas in Oost-Oekraïne grotendeels onder hun controle gebracht.

Nu wordt er gespeculeerd dat Rusland misschien ruimere territoriale ambities heeft in Oekraïne. Tyler Durden van ZeroHedge haalde “provocerende” opmerkingen aan die de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov op 20 juli 2022 maakte.

“De Russische minister van Buitenlandse Zaken zei dat Moskou zijn oorlogsdoelen voor zijn invasie in Oekraïne had uitgebreid, het sterkste teken tot nu toe dat het delen van het land wil annexeren die het momenteel onder controle heeft,” merkte een bericht van de Financial Times op.

FT voegde eraan toe:

Sergei Lavrov zei dat de doelstellingen van Rusland ambitieuzer waren dan Moskou aan het begin van de oorlog in februari had verklaard, toen het beweerde dat zijn doel was het oostelijke grensgebied Donbas te “bevrijden”. De oorlogsdoelen van Moskou strekken zich nu uit tot de provincies Kherson en Zaporizjzja in het zuiden van Oekraïne, die grotendeels door Russische troepen bezet zijn, aldus Lavrov. De Donbas-regio staat grotendeels onder controle van twee door Moskou gesteunde separatistische groeperingen in de provincies Donetsk en Luhansk.

Daarnaast verklaarde Lavrov dat ook een “aantal andere gebieden” onder de nieuwe oorlogsdoelen van Rusland vallen. Lavrov gaf echter geen bijzonderheden over welke gebieden Rusland eventueel zou kunnen veroveren. Geruchten wijzen erop dat Rusland een poging zal doen om de havenstad Odessa te veroveren, zodat er een door land ingesloten, romp Oekraïne overblijft.

Hoewel het oorspronkelijke doel van de speciale Russische militaire operatie de bevrijding van de afgescheiden republieken in de Donbas was, heeft de zware sanctiereactie van het Collectieve Westen op de militaire inval van Rusland verschillende facties van zijn veiligheidselites doen geloven dat een meer expansionistische aanpak in Oekraïne nodig is.”

Het publiek heeft zich grotendeels van Oekraïne afgewend en zich op andere, door de media gecreëerde, afleidingen gestort. Dat is slecht nieuws voor de cocaïnevoorraad van de kleine Zelensky. Hij zou er beter aan doen zijn groene scherm te pakken en zich uit de voeten te maken.

  Scott Ritter: Welk geavanceerd wapentuig het Westen ook stuurt, er is geen toverstaf om een Oekraïense overwinning tevoorschijn te toveren

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccinnederlaag in Oostenrijk: Slechts 9.000 van de 2,6 miljoen vaccindoses werden gevaccineerd
Volgend artikelSanctieoorlog verloopt niet zoals gepland – The Economist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Hoe kinderachrig is dat ook?

  Dat Rusland volgens de massamedia een stukje grondgebied verloren is, is toch geen reden om te juichen?

  Evenmin is het een reden om te juichen als Rusland een stukje grondgebied gewonnen heeft.

  Ik sta daarbuiten, en kan dan tot de conclusie komen, dat ik geen enkele oorlog steun; want uiteindelijk, zijn er alleen maar verliezers.

   • Neen tim pietersen, dat zijn mijn zaken niet.
    Bovendien, weet ik niet wie er juist in zijn recht is, want ik geloof niets meer van wat ze beweren
    Het kan goed zijn dat de palestijnen weldegelijk in hun recht zijn, want na dat covid-gedoe in Israêl, vertrouw ik ook Israël niet meer.

    Ik ken er het fijne niet van, dus kan ik daar ook geen oprecht oordeel over vellen.

    Groet.

    • oordeel is simpel: theodor hetzls eerste keuze was madagaskar….

     oftewel na de ethnische zuivering van palestijnen is dat land afgepakt , wonen in gaza miljoenen in een open air prison….

     als de italianen een fatsoenlijk leger zouden hebben zouden ze israel dus terug mogen veroveren volgens israelische logica en het weer onder romeins gezag brengen

     alles ten oosten van de dnepjr rivier is russisch.

  • Wat zou jij doen als er 20 asielzoekers jouw huis omringt hebben, en jou zeggen en dreigen om op te hoepelen. Ik weet wat ik moet doen.. en ik let niet op schade.

   Oorlog voeren!!!

 2. Kom op Poetin, loop svp direct door naar ons koude kutlandje en verlos ons van het kwaad in Den Haag!! Koffie en gebak staan klaar! Vlag ligt klaar om gehesen te worden….

  • ja liever vandaag als morgen geen EU meer aub en pak die oosterrijker ook meteen op die nazi als je toch bezig bent en de linkse troep en ik kan nog wel even door gaan maar KOM AUB

  • Nou nou loopt wel erg hard van stapel, is het nodig om van de regen in de drup tegaan?
   Kunnen we het niet zelf? Laten we ze zelf aanpakken en het hele kabinet op de schop nemen.
   Dat aan de kant staan met vlaggetjes nadat een ander de rotzooi oplost en vervolgens ook het een en ander eist dat ken ik nu wel.
   Ligt nog steeds goud in fort knox…

 3. Ik hoop toch wel dat Nederland als beste jochie van de klas netjes voor de resolutie heeft gestemd? Zodat Klaus weer trots op ons kan zijn?

 4. Hopelijk kan de hegemonie van de VS voor altijd gebroken worden, niet alleen met blablabla zoals Greta uit Zweden zou roepen, maar met steun van o.a. de Russen, I have a dream, natuurlijk een einde aan de oorlog graag, doch sommigen houden het juist zolang mogelijk in leven !!!

 5. @flardinga Die hegemonie wordt verbroken 100%. Niemand weet hoe het eruit gaat zien maar het gaat komen. De wereld is de pestkop USA zat en China is bijna groter economisch gezien.

  • China is feitelijk economsich al groter aangezien ze een productiecentrum zijn. De VS produceert bijna niets meer zelf. Net als Europa is het voornamelijk ‘dienstverlening’ en IT-zooi, kortom zaken waar geen werkelijke intrinsieke waarde aan hangt.

 6. De hoop is op een verdomd strenge winter, enorme energie prijzen en lege schappen in de winkels.
  Als er genoeg misere is, gaan de nederlanders mischien de straat op….

  • @Pierre,
   Juist ons volkje is een persoon die denkt als een ondernemer of een dominee, de Linkse Kerk zoals U het benoemd, dus hoop heb ik niet hoor op een opstand van onze kaaskoppen, maar ja, vergissen is menselijk, zoals ik al meerdere keren hier schreef, de keuzes die gemaakt worden door de leiding van dit land zijn echt bewust en soms ook te erg voor worden, slachtoffers van dat beleid hebben echt niet allemaal hun stem gegeven aan de verantwoordelijken van dit beleid he, dus ik hoop juist niet op de verschroeide aarde, U misschien wel (?) !

 7. Beste mensen

  Held van de heele wereld daar word zeker mee bedoeld de 53 landen die steun uitbrengen aan de Oeki’s
  Dus volle 100 % heeft hierbij de keuze gemaakt

  Oorlog beste mensen
  Oorlog en niks ander

  Kaal plukken die domme massa Burgers van Europa
  Jaaaaaaaaah …..
  Dat betekend het

  Immers de rest van de landen die niet hebben gestemd die horen niet bij de wereld van de gespuis Nazaten van Columbus
  Dus is 33 % de meerderheid in vergelijking met niks
  Dus hebben wij de oorlog hierbij al gewonnen verklaard
  Wij gaan die Russen de billen rood ranselen
  Jaa dat doen wij door blank bezeten Europeanen immers wij zijn de blanken
  Met de steun van oud Europeanen bekend onder de naam Amerikanen
  Nazaten van de Zee Rovers bende van Columbus
  Haaaa ha ha ha haaaaa ……
  Zie het al voor in beeld
  Met die zee rovers piraten hoeden kanonnen eenschotspistolen pampersbroeken baby kniekousen
  Tot ver over de knieën gehesen

  Aaanvallluuuuu manneeeh
  Baby’s
  Yeeehu …..

  Mammmaaa ……
  waaar blijven de flesjes nou
  Anders gaan we met z’n allen over strakkies op duimpie zuigen hoor ??

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in