Russische troepen en eenheden van de Volksmilitie van de DPR voeren hun druk op de Oekraïense strijdkrachten ten westen van Donetsk op. In het kader van de lopende operaties om de Oekraïense garnizoenen in Maryinka en Avdiivka te elimineren, werden de vorige dag tientallen vijandelijke vuurposities vernietigd, schrijft Top War.

De versterkte linies die de Oekraïense strijdkrachten in deze gebieden hadden opgericht, werden onderworpen aan artillerie- en luchtaanvallen. “Rooks” – aanvalsvliegtuigen van de Russische luchtmacht opereerden die pantservoertuigen en artillerie-installaties van de Oekraïense strijdkrachten vernietigden die zich in de genoemde gebieden bevinden. Aanvalshelikopters opereerden die de mogelijkheid afsneden voor de Oekraïense strijdkrachten en buitenlandse huurlingen om zich te hergroeperen en naar andere stellingen terug te trekken, en die er ook voor zorgden dat de aanvoer van vijandelijke troepen en middelen naar de stellingen geblokkeerd werd.

De gebruikte tactiek is eenvoudig en doeltreffend. Zij bestaat hierin, dat in het begin, gedurende twee tot drie uur, de artillerie onophoudelijk op vijandelijke stellingen afwerkt, waarbij zij niet toestaat, zoals men zegt, hun hoofd op te heffen. Dan worden er in plaats van scherpe granaten campagnegranaten naar de stellingen van de Oekraïense strijdkrachten gestuurd. Zij bevatten pamfletten voor hen die, na langdurige blootstelling aan vuur van Russische kant, tot de logische conclusie zijn gekomen over de zinloosheid van hun “uitzitten” in de loopgraven en schuilholen, en besloten hebben zich over te geven. De pamfletten bevatten gedetailleerde beschrijvingen van hoe dit kan gebeuren.

Na een tijdje komt de luchtmacht, met inbegrip van onbemande vliegtuigen, in het spel. UAV’s brengen na de voorbereiding door de artillerie kernen van Oekraïense activiteit aan het licht. Luchtmacht bewerkt allereerst de geïdentificeerde militaire uitrustingen van de Oekraïense strijdkrachten en versterkte vuurpunten. Dan – nog een “serie” van artillerie, die tot 3 uur duurt.

  De NAVO brandstichterchef Jens Stoltenberg wil dat de Westerse burgers betalen voor een Oekraïense brand die hij hielp aansteken

Verder – wordt het proces herhaald, en kan het dagenlang doorgaan. Onder dergelijke omstandigheden lijden de Oekraïense troepen zware verliezen, een groot percentage van de strijdkrachten die “in de frontlinie” staan, krijgen shell shock en verliezen de mogelijkheid tot volwaardig verzet. De acties van de Russische luchtmacht verhinderen de mogelijkheid om vanuit westelijke richting grote vijandelijke troepen naar Maryinka en Avdejevka te brengen.

Op het ogenblik is het grootste deel van het grondgebied van Maryinka onder de controle van Russische troepen. De aanvalsoperaties tegen Avdiivka en Marinka worden vanuit verschillende richtingen tegelijk uitgevoerd, wat de Oekraïense strijdkrachten extra demoraliseert en desoriënteert. Een van de richtingen is die van het bruggenhoofd dat de Russische troepen na de bevrijding van het dorp Peski hebben gecreëerd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Globalistische wereldorde is nu eindelijk en echt aan het afbrokkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolledig gevaccineerd Amerikaans football directielid valt “plotseling en onverwacht” dood neer
Volgend artikelVaccinnederlaag in Oostenrijk: Slechts 9.000 van de 2,6 miljoen vaccindoses werden gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Je vraagt je toch echt af wat er in je knikker omgaat om als professional het leger in te gaan.
  Met achterlijke reclame filmpjes van defensie wordt je verleidt om zielige kindertjes te redden.
  Ach wat zijn we stoer en doen we het toch goed maar de realiteit ligt toch even anders.
  Je bent gewoon een grote sufferd die zich voor het karretje laat spannen van die smerige globalisten. Ik zou zeggen ga nooit in dienst en laat je niet verleiden door allerlei mooie praatjes.
  Als je echt een held wilt zijn vecht dan tegen de globalisten en hun 2030 agenda.
  Als we dat winnen, and we Will, hoeven we elkaar nooit meer af te slachten in verzonnen oorlogen.

 2. Ru moet een beetje doortastender aanpakken; in Kiev alle bruggen en regeringscentrum platgooien. spoorweg verbindingen; electriciteits centrales; watervoorziening.

  Dan komt er schot in de zaak.
  Werkt dat niet; vanuit het centrumvan de stad: brandbommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in