Pixabay

Repareer niet wat niet kapot is, is echt waar man, ik nam de vax 2 maanden geleden en mijn eerste symptomen waren echt verschrikkelijk, hart was fucked up, enorme hersenmist, ik ben een stuk hersteld van de eerste weken, ik kan me concentreren op hobby’s, de hersenmist is er niet meer, de hartpijn / pijn in de borststreek / linker rib pijn is niet meer massaal, schrijft DueRepresentative779.

Maar ik word nog steeds elke dag wakker met pijn in mijn linker ribben, ook al ben ik een beetje hersteld, ik ben nog steeds heel ver verwijderd van wat ik daarvoor was, dus voor mij is het nog steeds een verlies. Ik word elke dag wakker met een pijnlijke linker rib, het blijft daar 24/7, dus voor mij is het verdomd invaliderend, natuurlijk voelen alle mensen die er bijwerkingen van hebben zich sindsdien anders, je kunt niet naar “hogere energieën” gaan en je concentreren op wat belangrijk is als je lichaam zich niet zo licht als een veertje voelt, het is meer dan begrijpelijk dat we niet hetzelfde zijn als we ons constant ziek voelen. Ik voel alleen de spijt van het nemen ervan, nogmaals, ik zal nooit meer repareren wat niet kapot is op gezondheidsgebied. Ik heb eindelijk een afspraak gemaakt met een cardioloog omdat ik gewoon probeerde door te zetten om te zien of het vanzelf weg zou gaan, de afspraak voor cardio is op 30 oktober, eens kijken of ze iets vinden… Ik zal nooit meer volwassenen vertrouwen of andere mensen die mij hun stompzinnige agenda opdringen over dit soort dingen, ik had beter moeten weten en gewoon op mijn kennis uit levenservaring moeten vertrouwen. Deze hersenloze beslissing had mijn leven zomaar kunnen verkloten, in een kwestie van seconden, als een 25-jarige die zich op de top van zijn gezondheid zou moeten voelen, allemaal omdat ik de agenda/opinie van andere mensen vertrouwde.

Ik had 1 volle maand van “positieve vibes” en hoop, maar vandaag werd ik wakker en was ik er een beetje klaar mee om me er doorheen te slaan man.

Ik weet het niet meer, sommige dagen word ik wakker met pijn in de buurt van mijn nieren, sommige dagen word ik wakker met longen die een beetje naar de klote zijn, sommige dagen is mijn borst raar, sommige dagen is mijn hart raar, ik heb eigenlijk gewoon zelfmoord gepleegd door iemand te vragen mij te prikken met onbekend spul in lichaam, terwijl ik zo gezond was als een gezond persoon kan zijn, echt een heel triest verhaal man, ik mis de oude ik, kan niet geloven dat mijn leven zo veranderd is.

Rib doet al 2 maanden pijn, levensles om niet te repareren wat niet kapot is en om VOLLEDIG op je eigen kennis te vertrouwen bij dit soort beslissingen, ik liet mezelf denken dat ik raar was als ik het vaccin niet zou nemen en alle mensen op social media zeiden dat “niet-vaxxers” raar zijn enzo, terwijl ze gewoon gedachteloos aan het praten zijn. Vertrouw altijd op je kennis en intuïtie.

Mijn ervaring met neurologische problemen na eerste Pfizer dosis

Hallo! Ik dacht dat ik mijn verhaal zou delen en wat ik heb meegemaakt na mijn eerste dosis van het Pfizer-vaccin. Ik werd gevaccineerd op 28 mei 2021, en ik heb nooit mijn tweede dosis genomen omdat mijn problemen nooit zijn weggegaan en ik echt geen verdere schade aan mezelf wil toebrengen, schrijft Brodeighs.

Ongeveer drie minuten nadat ik in mijn rechterarm was geïnjecteerd, voelde ik plotseling een elektrische schok tussen mijn wijs- en middelvinger. De schok duurde maar een seconde, maar werd snel vervangen door een klein spelden-en-naalden gevoel. Ik deed het bijna in mijn broek hierna, maar mijn verpleegster stelde me gerust dat het waarschijnlijk mijn zenuwen waren die gewoon gevoelig waren voor het vaccin en dat het wel weg zou gaan. Nou, dat deed het niet. 24 uur later, of misschien 48 uur later, werd ik wakker en ontdekte ik dat mijn hele rechterbeen gevoelloos was. Ik dacht eerlijk gezegd eerst niet dat het door het vaccin kwam. Ik dacht dat het misschien met mijn menstruatie te maken had, of met iets anders, en ik schudde het van me af; maar de dag daarna werd ik wakker en was de linkerkant van mijn gezicht ook gevoelloos. Toen begon ik me zorgen te maken en legde ik het verband.

Naarmate de dagen verstreken, begon ik andere problemen te krijgen dan alleen de gevoelloosheid. Ik voelde prikken, tintelingen, kraken als ik mijn knie boog, branderigheid, en verschillende andere sensaties. Ik had ook vreselijke oorsuizingen in mijn rechteroor die twee dagen duurden. Het klonk niet als het normale suizen dat je bij tinnitus zou verwachten, maar bijna als een melodie die zich voortdurend herhaalde. Samen met de neurologische sensaties, begon ik ook in mijn hele lichaam te trillen, maar vooral in mijn rechterbeen. Als het niet stuiptrok, voelde het alsof het inwendig trilde. Ik denk dat dat het ergste is. Telkens als ik lig en mijn been niet gebruik, voelt het alsof iemand me in een stopcontact heeft gestoken en ik vol stroom wordt gepompt. Mijn benen werden zwak. Wat ik vroeger kon, kan ik nu niet meer. Ik voel me al zeer pijnlijk als ik maar een heuveltje oploop.

In het geval dat je de paragrafen hierboven niet wilt lezen, zal ik mijn symptomen hier opnoemen:

– pinnen en naalden in rechterbeen en linkerzijde van gezicht
– tintelingen in rechterbeen en linkerzijde van het gezicht
– kraken achter rechterknie
– scherpe steken in rechterbeen
– inwendig schudden in rechterbeen
– gevoelloosheid in rechterbeen en linkerzijde van gezicht
– stuiptrekkingen in het hele lichaam, maar geconcentreerd op het rechterbeen
– branderig gevoel in rechterbeen
– zwakte in benen en handen
– het zien van lichtflitsen
– oorsuizingen in rechteroor (tijdelijk/is inmiddels verdwenen)
– harde en pijnlijke lymfeklier onder de linkerkant van het gezicht die niet is verdwenen
– gewrichtspijn op nieuwe plaatsen

Hoe dan ook, ik ben bij verschillende ER-bezoeken geweest omdat ik geen huisarts kan krijgen waar ik woon, en mijn artsen zich zorgen maakten over MS/Multiple Sclerosis. Ik had onlangs een afspraak met een neuroloog die gespecialiseerd is in MS, en zij lijkt te geloven dat dit mogelijk een perifere neuropathie zou kunnen zijn. Zij dacht niet aan het verband tussen het vaccin en mijn symptomen. Ze was ook bezorgd over de zwakte van mijn handen, maar die zijn nooit mijn grootste zorg geweest gedurende dit alles. Ik heb binnenkort een EMG gepland, en een MRI zal in de toekomst worden gepland. Het is nu bijna vijf maanden geleden en mijn symptomen zijn niet beter geworden. Ik denk dat ze een piek hadden tussen de twee weken en anderhalve maand. Ergens daar in de buurt.
Ik hoop dat dit iedereen kan helpen die met dezelfde symptomen te maken heeft. Je bent niet alleen, ook al voelt het zo. Dit is beangstigend en mogelijk blijvend voor sommigen van ons. Om transparant te zijn, laat ik je weten dat ik mijn hele leven al last heb van overactieve immuunsysteem problemen. Ik heb gewrichtsproblemen sinds ik een kind was, wat mogelijk artritis zou kunnen zijn. Ik heb ook astma en vreselijke allergieën. Mijn moeder heeft ook een auto-immuunziekte. Ik geloof niet dat de vaccins veel mensen met auto-immuunziekten bereiken, dus ik vraag me af of dat de reden is dat ik zo’n extreme reactie heb.

  EU wil nieuwe Covid-prik deal: 10 euro belastinggeld per niet gebruikte dosis

Ik heb nog nooit zo veel gehuild in mijn leven

Ik heb dingen meegemaakt in mijn leven, net als vele anderen, die me tegenhielden en me kapot maakten. Ik heb het gevoel dat niets me meer kapot heeft gemaakt dan de beslissing om te vaccineren. Naarmate de tijd verstrijkt, begrijp ik niet eens meer waarom ik het om te beginnen gedaan heb. Ik ben nu volledig futloos en het maakt het alleen maar moeilijker als je 2 kinderen hebt die op je rekenen en een man die niet weet hoe hij je kan helpen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet huil. Ik ben er ziek van. Ziek van mezelf. Ik heb het gevoel dat ik een grote fout heb gemaakt en nu met de gevolgen moet omgaan. Ik weet dat er velen zijn zoals wij die met dezelfde problemen te maken hebben, maar om de een of andere reden voel ik me helemaal alleen, schrijft MoonMomma23.

Ik wil alleen maar mijn hart luchten

Ik ben 25M. 10 weken geleden was ik in de beste vorm van mijn leven. Ik deed elke dag vrij gemakkelijk 20-30 minuten cardio, meestal als opwarmertje voor mijn trainingen, en ik trainde 3-5x per week gedurende 1-2 uur. Toen kreeg ik de eerste dosis van Moderna. Een paar uur later had ik een visuele migraine, wat angstaanjagend was, omdat ik toen nog niet wist wat dat was. Na 10 minuten was het weg. Daarna deed mijn arm pijn en was ik een paar dagen vaag ziek, maar dat was niet erg. Nam de week vrij, en tegen het einde van de week voelde ik me geweldig, schrijft ThrowRA02913847.

Ik besloot om mijn oude cardio workout te proberen. 10 seconden na de training werd ik getroffen door wat ik kan omschrijven als misselijkheid. Het voelde alsof ik de ergste kater ooit had. Ik moest gaan liggen en heb me de rest van de dag zo gevoeld. En toen kwamen de buikkrampen. Om de paar dagen word ik wakker met vreselijke buikkrampen. Ik bedoel te zeggen dat ik wakker word van de pijn van mijn buikkrampen. De misselijkheid blijft, en komt meestal van het eten van voedsel waar ik eerder geen probleem mee had. Ik ben nu ook erg kortademig, ik heb moeite heb om 10 treden in mijn huis te beklimmen, dit, nogmaals, is 1 week nadat ik 20 minuten gematigde cardio als warming-up beschouwde voor een 1-2 uur durende workout. Ik ben 25, 6’3″ 185lbs, dus geen overgewicht of iets dergelijks.

Toen kreeg ik Pfizer voor mijn 2e dosis. Ik vertelde hen over mijn symptomen en ze zeiden dat ik nog steeds door kon gaan met de 2e dosis. Ik wilde dit gewoon achter de rug hebben, dus ik deed het. 2 dagen lang had ik de ergste ziekte ooit, bonzende hoofdpijn, lichtgevoeligheid, afwisselend koorts en rillingen, ik kon die eerste nacht niet slapen van de pijn. Dit was het makkelijke gedeelte. Het ging na een paar dagen weg, een week later, probeerde ik te gaan wandelen, en na ongeveer 5 minuten kreeg ik benauwdheid op de borst en buikkrampen, dus ging ik naar huis. Uiteindelijk ging ik naar het ziekenhuis voor de pijn op de borst. Mijn bloedonderzoek was goed, mijn ECG zag er ‘goed’ uit, ik kreeg zelfs een hartspecialist te zien, die zei dat mijn hart in orde was. Hij zei dat ik een echo moest laten maken om naar het hart te kijken (waar ik erg blij mee was omdat ik gehoord heb dat mensen myocarditis kregen van vaccins). Maar ik denk dat hij het uiteindelijk vergat, of misschien zal dat voor mijn vervolgafspraak zijn.

De buikkrampen en misselijkheid duren nog steeds voort, maar worden gemiddeld minder hevig en minder frequent. De pijn op de borst blijft me willekeurig overvallen. De kortademigheid is veel verbeterd ten opzichte van het ergste, maar voelt nog steeds erger dan gewoon ‘een paar maanden niet sporten’ kortademigheid. Ik heb dat al vaak gedaan en had nooit moeite om een blokje om te lopen.

Ik ben helemaal niet antivax, ik had gewoon een vreselijke reactie op de vaccins. Het is ook moeilijk om er in het echt over te praten omdat ik niet over één kam geschoren wil worden met samenzweringstheoretici of antivaxers. Ik moest echt even mijn hart luchten. Bedankt als iemand dit tot nu toe gelezen heeft.

Dit is klote

Ik wilde alleen weten of iemand dezelfde symptomen heeft als ik, schrijft stefani7281.

Ik ben een 34V personal trainer en ook een patiëntentransporteur in een ziekenhuis. Ik heb het vaccin op 10/8 gekregen omdat ik het nodig had om mijn baan te behouden en omdat ik naar school ga voor medicijnen, dacht ik dat ik het uiteindelijk nodig zou hebben. Ik heb het met de beste bedoelingen voor mijn leven en de toekomst van mijn zoon genomen, dus ik heb er geen spijt van dat ik het heb genomen. Maar ik heb langdurige bijwerkingen gekregen waar ik nu elke dag mee te maken heb. Nooit COVID gehad, voor zover ik weet.

  Italiaanse psychiater: "Elites krijgen valse vaccinaties!" Hoe hij dit weet...

Ik ben gediagnosticeerd met costochondritis en ik heb elke dag pijn in mijn borst met benauwdheid en druk aan de rechterkant. Ik ervaar momenten dat ik slecht ter been ben en mezelf ervan moet afleiden. Soms zie ik rare dingen in mijn ogen, soms lijkt het alsof het tapijt beweegt, alsof er iets neurologisch gebeurt dat ik niet kan beschrijven. Ik word snel moe van basale dingen doen (hiervoor was ik erg actief, ik sportte 3-4 keer per week), ik heb het sporten een tijd helemaal moeten opgeven. De onderkant van mijn schedel en nek doen soms pijn en het voelt alsof ik het moet kraken, maar niets helpt. Ik heb rare pijnen in mijn gewrichten en spiertrekkingen.

Ik doe mijn best om positief te blijven en in gedachten te houden dat dit voorbij zal gaan, maar angst en depressie komen af en toe opzetten als sommige van de symptomen komen en gaan en me eraan herinneren wat er aan de hand is.

Heeft iemand dezelfde symptomen en zijn ze na verloop van tijd verdwenen? Heb je iets gedaan om het beter te maken? Ik begin me hulpeloos te voelen en ik heb enige hoop nodig dat het beter zal gaan.

Ik waardeer alle informatie die gegeven wordt om hiermee te helpen.

Enige verhalen van hoop? (Eigen verhaal bijgevoegd)

Hallo iedereen. Ik zit hier momenteel doodsbang en huilend, en wilde gewoon weten of iemand hiervan hersteld is, schrijft chilbur.

Voor de context: Ik ben 30V, actief, fit, en gezond. Ik sport regelmatig, ik ben slank, ik eet goed, mijn bloed is (was?) extreem goed. Ik zit in een doctoraalprogramma, ik lees veel, ik ga wandelen, ik heb de laatste 5 maanden piano leren spelen, ik heb hobby’s, vaardigheden, vrienden, enz. Ik noem deze dingen om aan te tonen dat ik in mijn volwassen leven gezond, sociaal en mentaal scherp ben geweest. Ik kreeg mijn eerste dosis Pfizer en had 24-48 uur lang de standaard bijwerkingen: griepachtige symptomen, lichte koorts, verkoudheid. Dat ging allemaal weg en ik voelde me geweldig. Op 23 juli kreeg ik mijn tweede dosis Pfizer en ik heb het gevoel dat mijn hele wereld op haar kop is gezet.

Constante hevige brandende/schietende zenuwpijn (ik bedoel dat het zo erg kan zijn dat ik gil en huil van de pijn), spiervermoeidheid/zwakte, verwarring en desoriëntatie, intense hersenmist, jeuk en tintelingen, periodieke pinnen en naalden, algehele lethargie, stijve gewrichten. Alles voelt gezwollen en traag aan. Ik kan niet normaal lopen. Sommige dagen kan ik zelfs niet met mijn volle gewicht op mijn been (benen) staan, waardoor ze knikken. Ik ben bij een dokter geweest en wacht nu op een neuroloog. Ik kan geen piano spelen, geen doctoraal onderzoek doen. Ik zit gewoon de hele dag te huilen en videospelletjes te spelen (niet leuk tegen de 4e week, laat me je vertellen). De reden waarom ik dit nu schrijf is omdat ik vandaag een van de ergste nachten van deze hele beproeving heb gehad – intense, intense zenuwpijn over mijn hele lichaam, inclusief borst en rug. Het is moeilijk uit te leggen, tenzij je het zelf hebt meegemaakt, maar het voelt alsof iemand me tegelijkertijd verplettert en levend verbrandt.

Dus ik veronderstel dat vraag a) is: heeft iemand deze specifieke symptomen gehad, in deze mate van ernst? Ik voel me extreem hopeloos en wanhopig. Het voelt allemaal een beetje onwerkelijk.

En, ik denk dat het belangrijkste is, b): heeft iemand dit gehad en is hersteld? Ik zie steeds mensen die zeggen “4 maanden en nog steeds bezig”, “5 maanden en nog steeds pijn”, maar voor mijn eigen geestelijke gezondheid, zou ik heel, heel graag horen van mensen die zich ook beter beginnen te voelen. 🙁

Heel erg bedankt, allemaal. Sorry dat we allemaal worstelen.

Doodsbang nu, PMS, hartkloppingen, terug bij af

30V, tweede Pfizer 11 weken geleden. Heb sinds de tweede dag last van bijwerkingen. Bijwerkingen zijn onder andere: POTS-achtige verschijnselen, hartkloppingen, luid en hevig bonkend hart, paniekaanvallen, slapeloosheid, en nog diverse andere kleine problemen, schrijft DiverTypical8936.

Aanvankelijk heb ik het onder controle gehouden met magnesiumsupplement, en waren de POTS-achtige symptomen niet meer zo hevig om voor POTS in aanmerking te komen. Ik begon echter ongeveer 10 dagen geleden PMS te krijgen, en mijn RHR is omhoog gekropen, wat normaal is blijkbaar als gevolg van hormonale veranderingen. Gisteravond bereikte het de hoogste waarde van 70, maar het grootste probleem zijn de constante hartkloppingen. Ik werd elke 1-2 uur wakker in mijn slaap en elke keer als ik wakker werd bonkte mijn hart en was het tussen de 90-100. Elke keer als ik woelde en draaide sprong het daar ook naar toe. Het duurt dan een tijdje om weer rustig te worden. Ik merk ook dat mijn borstbeen pijn doet als ik wakker word… Ik ben zo bang dat er iets met me gebeurt in mijn slaap… mijn menstruatie is laat en ik weet niet wanneer die komt en elke dag dat ik wacht, worden mijn symptomen erger. En nu dat mijn hartslag omhoog is, is eten en drinken ook een strijd omdat ze mijn hartslag naar rond de 100 sturen…

Ik weet niet naar welke dokter ik moet gaan… Ik woon in het Verenigd Koninkrijk en het is zo moeilijk om zelfs maar een telefonisch consult met een huisarts te krijgen, de laatste keer moest ik 3 weken wachten. Ik ben bij een privé cardioloog geweest en hij dacht niet dat er problemen waren (maar dat was voor mijn pms probleem). Dokters blijven me maar gaslighten [vorm van psychologische manipulatie, red.], ik neem niet eens meer de moeite om het te proberen en voel me hulpeloos.

Voor de PMS begon lag mijn RHR op 62-63 en tijdens de slaap kan het dalen tot 52.

Sorry voor mijn tirade, ik voelde me voorheen zo goed omdat ik goede vooruitgang boekte nu voel ik me alsof ik terug bij af ben of erger.

  Duitsland stopt nu ook vaccinaties AstraZeneca

Is je ziel er nog? Heb je diepe emoties?

Sinds ik een dosis Pfizer heb gekregen, is het alsof het een gen heeft verwijderd of een deel van mijn hersenen heeft beschadigd dat me in staat stelde echte vreugde en vervulling te ervaren en een besef te hebben van moment tot moment van tijd en de bredere werkelijkheid (het feit dat ik in het universum was en verbonden met andere mensen en dingen daarin, enz.) Ik zou dit willen vergelijken met een gevoel van God of geest. Wat is er met u gebeurd? Kunt u hier en daar echt geluk ervaren? Heeft u nog steeds een hoger bewustzijn en een vermogen om energie op te pikken? schrijft novamateria.

Moderna 6+ maanden post (met update)

Hallo allemaal. Ik ga mijn ervaring tot nu toe beschrijven in de hoop anderen te helpen weten dat ze niet alleen zijn, en ook mij te helpen. Ik ben een 26-jarige M. Voor het vaccin was ik perfect gezond, sportte regelmatig, at een evenwichtig dieet, en mijn laatste doktersbezoek was in 2017 voor een reguliere controle. Ik kreeg het vaccin in de hoop vooruit te komen en mijn leven weer op te kunnen pakken. 48 uur na de prik kreeg ik zweertjes in mijn mond op het gehemelte. Ze deden pijn bij het aanraken en duurden een paar weken voordat ze zichtbaar weggingen. Maar tot op de dag van vandaag voel ik nog steeds waar ze zaten en voel ik een soort van schade. Sindsdien heb ik ook meerdere opflakkeringen van tandvlees en lippen gehad. Twee weken later begon de druk op het oor aan beide kanten, samen met kaakpijn en een klikkende kaak als ik mijn mond open deed. Die beide nog steeds aanwezig zijn. Mijn oren doen vooral pijn als ik er ’s nachts op lig. Ongeveer een maand daarna merkte ik dat ik pijn op de borst kreeg als ik ging wandelen. Het was scherp en ik voelde mijn hart sneller kloppen. Ik ging naar de dokter en liet een EMG en een echocardiogram maken en alles was normaal. Het duurde ongeveer 2 maanden voordat dat minder werd, schrijft Odd_Set5125.

Ongeveer 2,5 maand later zwol mijn buik 2 weken lang op en had ik scherpe pijnscheuten. De zwelling nam af en nu heb ik af en toe buikpijn. Ik heb sinds het begin ook rugpijn, die erger lijkt te worden. Het is een onaangenaam gevoel in mijn rug van midden-laag naar boven, meestal in het midden bij mijn ruggengraat. Als ik te veel doe, wordt het een zeer scherpe pijn precies in het midden. Dit heeft me maanden van mijn werk gehouden. Ik heb ook gevoelloosheid in mijn linkerhand, en soms in beide armen. Ik heb ook sinds maand 2 last van stuiptrekkingen over mijn hele lichaam, inclusief benen, armen, torso, slapen en soms rug. Ik heb een tijdje geprobeerd korte cardiotrainingen te doen, maar merkte dat wanneer ik ze niet doe, mijn stuipen niet zo erg zijn.

Ik ben bij een internist, een neuroloog en een holistische arts geweest. Ik heb gisteren een EMG van de neuroloog gehad en al mijn zenuwen lijken in orde te zijn en te werken zoals het hoort. Hij zei dat mijn symptomen waarschijnlijk met vaccins te maken hebben en met de tijd zouden moeten verdwijnen. De holistische arts gaf me een infuus met glutathion en NAD om mee te beginnen, maar dat hielp niet. Ik heb bloedonderzoek laten doen en het laat hoge ontstekingsmarkers zien en een laag aantal witte bloedcellen, evenals een infectie in mijn darmen.

Ik ga nu naar een reumatoloog, maar mijn afspraak is pas in januari… Gelukkig heb ik, zoals ik veel andere mensen heb zien vermelden, geen last gehad van hersenzwakte, duizeligheid, vermoeidheid of iets van die aard. De stuiptrekkingen zijn niet pijnlijk, alleen vervelend. Mijn rugproblemen zijn mijn voornaamste klacht, omdat dat is wat me echt weerhoudt van een normaal leven. Ik hoop dat deze informatie iemand helpt en ik zal mijn best doen om eventuele vragen in de commentaren te beantwoorden, want ik weet zeker dat ik iets gemist heb in al deze rommel. Als iemand rugpijn heeft gehad zoals ik, zou ik dat graag horen.

Veranderde staat van bewustzijn na mRNA vaccin

Ik heb een veranderde bewustzijnstoestand sinds ik een paar maanden geleden een mRNA-vaccin heb genomen. Ik voel me niet meer hetzelfde en kan niet meer dezelfde dingen voelen. Ik kan ook geen spirituele ervaringen meer hebben. Iemand anders? Is het weggegaan? Bent u in staat geweest u als uzelf te voelen en het gevoel te hebben verbonden te zijn met de werkelijkheid/de wereld/het universum op dezelfde manier als voorheen? schrijft TemperatureMobile.

Ik kan niet meer

Mijn leven is verwoest door dit. Het duurt nu al 4 maanden en het wordt alleen maar erger en erger. Ik ben totaal niet in staat om te functioneren. Elke dag denk ik aan zelfmoord. Het is de enige manier om uit deze eindeloze nachtmerrie te komen. Ik was er zo dichtbij om die tweede dosis niet te nemen. Ik bleef mezelf voorhouden dat het goed zou komen. Alle anderen in mijn familie kregen de prik en ze waren allemaal in orde. Had ik maar geweten wat me te wachten stond. Ik wil niet leven in een wereld waar ze mensen vergif inspuiten onder het mom van medicijnen, schrijft clownzothebarberian.

Vaarwel iedereen.

Aan mijn moeder en vader. Ik zal altijd heel veel van jullie houden en waardeer alles wat jullie voor mij gedaan hebben. Aan mijn zussen, ik koesterde elk moment dat we samen doorbrachten. Wees blij dat ik niet meer lijd. En aan Chris. Ik heb altijd gedacht dat een grandioos persoon was. Ik keek altijd op naar alles wat je deed. Ik hou zo ontzettend veel van je. Je hebt altijd je leven geleefd zoals jij dat wilde zonder bang te zijn voor een oordeel. Stop nooit.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinzeloten hebben een nieuw symptoom voor hun vaccinverwondingen verzonnen: “Long Covid na vaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLeugens, nog meer leugens en verdomde leugens van diegenen die we moeten vertrouwen!
Volgend artikelAmerikaanse apotheekmanager stapt op via intercom, zegt geen “vergif” (covid vaccins) meer voor klanten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Ik vertrouwde die vaccins allang niet en aangezien ik geen risico wilde nemen met m’n gezondheid, omdat ik nog gezond ben(denk ik) m’n hele leven al. Het is gewoon rotzooi, vergif, dus nee bedankt!

 1. Wat ik mij afvraag bij de slachtoffers is of het goedje direct in de bloedbaan is gekomen. Er wordt naar mijn weten niet geaspireerd voordat ze het injecteren. De kans is heel klein dat je direct in een ader spuit, maar het verklaart misschien wel waarom het niet zo veel slachtoffers zijn dat ze met bosjes neervallen.

  • Nóg niet met bosjes neervallen. Ze hadden helemaal nog niet met zo veel tegelijk symptomen moeten krijgen, maar er was haast. Het had 2-3 jaar moeten duren, zodat ze grip konden krijgen op de maatschappij. Nu wordt veel te snel duidelijk dat de “wappies” gewoon gelijk hebben en straks als enigen over blijven. Zul je zien dat mensen daar ook weer boos over worden; jaloers dat wij niet hoeven te lijden. Daarbij vergeten ze even de afgelopen maanden en hoe hard je moet vechten om niet geïnjecteerd te worden, maar goed. Het is ook lastig als je in doodsangst verkeerd.

   • Het leiden van de ongevaccineerden eerder staat in schril contrast tot het leiden straks van de gevaccineerden, als uitkomt wat iedereen op Front nieuws beweert.

 2. Wat een ellende voor die mensen zeg, die nu hun toekomst en hun gezondheid op spel hebben gezet. Door gehoor te geven vanuit hun werkgevers met dwang , regering met dwang en hun sociale contacten met sociale dwang, om vooral die zogenaamde experimentele vaccins te nemen voor je eigen gezondheid en er weer bij te horen. En dan zo afgeserveerd worden met de vele bijwerkingen en holt de lichamelijke gesteldheid achteruit. Diep en diep triest wat we elkaar aandoen. Mensen die je vertrouwde, hebben je verlinkt en verraden tenminste zo voelt het.
  Daar ik zelf mij niet laat prikken, omdat ik al mijn hele leven alleen maar bijwerking krijg van elke injectie die ik ooit in mijn leven heb gehad en nooit de zogenaamde werking ervan ervaar. Zo ben ik ook allergisch voor alle soorten antibiotica, zinkzalf en pleisters met zink erin. Dat schijnen huisartsen en doctoren ook maar niet te willen begrijpen, zij denken dat zij alles beter weten en luisteren niet eens meer naar je, als je er niet met hun eens bent. Dat is de redenen waarom ik geen enkel vertrouwen meer heb in de reguliere gezondheidszorg. Want ik bepaal wat met mijn lichaam gebeurt en niet 1 of andere dokter of wie dan ook.

  • Perfect
   De Juiste uitgangspunt
   U bent de gene die Bepaald
   U zit in het lichaam
   U kunt als enige het beste beslissen over het lichaam
   Een andere …..
   Een buitenstaander kan dat nooit voor iemand beslissen
   Hoe te handelen
   Hoe of wat te doen

   Dank U

 3. Wat ik jammer vind is dat ze hun echte naam er niet bij zetten; ze hebben niks meer te verliezen, en sommigen ageren ook niet eens tegen het “vaccin.” Straks wordt er door de lijkenvreters nog gezegd dat er trollen zijn die dit soort verhalen zitten te verzinnen.

  • Niet straks
   Dat wordt al gedaan
   Om de haverklap
   Worden de Wereld Burgers met Nieuwe Doctoraal Verzonnen Leugens opgezadeld
   Jaaa ook Uw vertrouwde huisdokter is gedwongen medewerking aan te verlenen
   Anders raakt die Zijn / Haar baan kwijt
   Bill Gates / Ellon Musk / Jeff Besos gaat hun Terroriseren / Uitmelken / Uitkopen
   Of laten vermoorden
   Zo gepiept
   Dus laten die Artsen hunzelf maar Inkopen
   Worden dan ook maar moordenaars
   Eigen hachje Redden
   Vertrouw dus alleen op Uzelf Uw intuïtie
   &
   Niks en niemand anders van buitenaf

   Dank U

 4. Man, ik zit de Reddit site te lezen, en wat een verhalen…. alsof het een heel ander menssoort is waar je over leest. Die brainfog lijkt me echt vreselijk, dat je zo versuft bent geraakt voor de realiteit, maar dat zal wel de bedoeling van die gifspuit zijn. Al die ingespoten gasten worstelen braaf met die bijwerkingen, alsof het nou eenmaal zo hoort. Ze houden hele dagboeken bij over die symptomen om maar een antwoord te kunnen vinden, maar ze lijken de situatie wel te accepteren. Ze komen dapper met allerlei rationalisaties voor hun toestand omdat ze nergens een antwoord krijgen. “Mijn immuunsysteem ging harder aan de slag om mij te beschermen.” Beschermen tegen wat? Ik wens deze ellende geen mens toe, maar ik vraag me af wat die Ingespotenen denken dat hun winst is?

 5. Wel ik was ook niet zo pro en had mijn bedenkingen, tot ze met de regel van 4 aan kwamen draven en ik dus mijn kleinkinderen niet zou kunnen zien (alhoewel voor die regel er was, ging ik ook naar de kleinkinderen) en eventueel bij controle boetes kon krijgen, sommige buren hebben me dan zover gekregen om de prik toch te gaan halen (die lopen hier allemaal vrolijk rond en niemand blijkt er last van te hebben)….na de eerste prik voelde ik de eerste dagen precies een lichtheid in mijn hoofd precies of ik had heel de dag wiet gerookt en vloog precies op wolkjes en dacht nog als het dat maar is ok, maar dan 10 dagen later stond ik op om 08.00 uur en om 09.00 uur kreeg ik een aanval, mijn hart klopte precies uit mijn lijf, ik had hevige hoofdpijn (terwijl ik nooit in mijn leven hoofdpijn heb gehad), hevige spierpijnen, ademnood, ik geraakte helemaal in paniek en dierf zelfs geen ambulance bellen en zat hier helemaal alleen, dan heb ik me dadelijk neergelegd en geconcentreerd om terug te slapen, hetgeen lukte, om 19.30 werd ik wakker gebeld door mijn schoondochter en voelde ik enigszins dat de symptomen al veel minder waren, maar ik zat met een trauma en de 2de wou ik helemaal niet meer…….tot op een dag ik er met mijn buurvrouw over begon en daar begon het spelletje weer, van allee je hebt de 1ste gehad, ga dan de 2de toch ook halen, maar ik met mijn trauma kon me daar niet in vinden rot ze me weer overhaalde door mee te gaan eerst een dokter te spreken, dus wij kwamen daar aan en ik zat daar en vroeg aan de vrouw die de spuit zou geven om eerst een dokter te spreken, dat ging niet zei ze, dus ik zeg tegen haar, weet jij eigenlijk zelf wel wat er in die spuit zit? Als antwoord kreeg ik van haar, hoe zit het mag ik je prikken of geef ik je een rode kaart, en daar gingen we dan met de 2de……vanaf toen ben ik nooit meer geweest zoals ervoor, ik ben dagelijks doodmoe, als mijn benen omhoog liggen beginnen ze verschrikkelijk pijn te doen en als ik stap heb ik een brandend gevoel in mijn knieën, soms kan ik mijn armen niet omhoog krijgen om mijn haar te wassen, misselijkheid, soms diarree, harttrillingen, ik slaap meer dan dat ik wakker ben, een kamertje kuisen neemt voor mij een hele week in beslag, ik kan niet meer fietsen, wandelen kan ik 50 meter en dan ben ik doodop, het is nu 6 maanden geleden en er is geen verbetering ik heb zelfs het gevoel dat het slechter gaat, ik heb ook niets immuniteit meer en zit al 6 maanden met koortsblaasjes die niet verdwijnen, alhoewel ik iets bij de apotheek ben gaan halen voor immuniteit, de blaadjes blijven, heb mijn bloed al laten nakijken, was alleen een tekort aan vit. De, ben toen voor die eigenaardige trillingen naar de cardioloog geweest, met mijn aders was alles goed, wel een hartklep die lekt, maar deze man luisterde naar alles wat ik mankeerde en zei vlakaf dat het allemaal symptomen waren die voort kwamen van die prikken, eindelijk iemand die eerlijk was, en hier zit ik nu, nog altijd doodmoe en soms precies een wrak, want ik kan bijna niets meer en vraag me dan soms af……..waarom heb ik me toch laten overhalen, want mijn levenskwaliteit is er helemaal op achteruit gegaan !! ?

  • Nou, wat een rot verhaal. Ik vind het heel erg voor je, en ik wil niet zeggen dat je beter had moeten weten. De druk is soms enorm. En het rare is dat iedereen die elkaar maar loopt op te stoken vrolijk rondhuppelt zonder problemen. Oh, geweldig hoor, 2 spuiten gehad en ik heb m’n qr code, kan lekker weer overal heen! (Wat een verdienste… eerst wordt alles afgejat, dan word je voor het blok gezet – wil je wat terug? wat wil je dan terug…? nou, eerst maar een gifspuitje doen he? En dan nog een tweede gifspuitje. Het is wel een lot uit de lotterij, want sommige gifspuitjes bevatten het echte gif, en sommige hebben slechts heilig water! Maar neem jij die gok nou maar, want daar word je beter van!)

   Ik hoop dat die buurvrouw je een beetje helpt? Wat moest het mens van je dat ze je zo dwong? Echt heel erg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in