Ik heb Long Covid van de vaccinatie!”, is nu de oplossing voor het raadsel bij alle vaccinbeschadigden. Dus er is maar één zin met het woord Covid nodig en artsen staan klaar om vaccinbeschadigden weer serieus te nemen. Long Covid is gewild, vaccinbeschadigden niet. De Long Covid polikliniek wacht en de revalidatie moet spoedig door de ziektekostenverzekering worden gedekt, bericht Corona-blog.net.

Op de website Nebenwirkungen-Covid-Impfungen.org (Bijwerkingen-Covid-Vaccinaties.org) kunnen vaccinbeschadigden op een forum hun vaccinbijwerkingen met andere vaccinbeschadigden bespreken. Op de homepage wordt onder het thema Motivatie gesproken over het feit dat er langdurige bijwerkingen zijn in verband met de COVID-19 vaccinaties. Dit ondanks het feit dat de officiële instanties ons blijven verzekeren dat er geen bijwerkingen zijn van vaccinaties gedurende een lange tijd of pas op een later tijdstip. Maar lees hieronder zelf wat de vaccinbeschadigden erover te zeggen hebben:

“Wie na een Corona-vaccinatie last krijgt van bijwerkingen die verder gaan dan de “algemeen” bekende en officieel beschreven bijwerkingen op korte termijn, wordt in Duitsland momenteel geconfronteerd met een enorm probleem: dat van de absolute hulpeloosheid.

Artsen in privépraktijken lijken volledig overweldigd te worden door het probleem van langdurige bijwerkingen. Vaak ontstaat de indruk dat artsen een oorzakelijk verband tussen langdurige bijwerkingen en de vaccinatie al hebben uitgesloten. Uit eigen ervaring weten we dat zelfs universitaire klinieken helaas geen raad weten met dit onderwerp. Dit is niet verwonderlijk, aangezien zowel het virus SARS-CoV-2, de ziekte COVID-19, als de vaccins ertegen nog steeds meer voorwerpen van onderzoek dan van bewezen kennis zijn. Het is daarom onbegrijpelijk hoeveel artsen een verband tussen vaccinatie en aanhoudende bijwerkingen met zekerheid uitsluiten.

Er is ook geen reactie of hulp van overheids- of officiële zijde. Schriftelijke vragen aan het Robert Koch Institute (RKI), het Paul Ehrlich Institute (PEI), STIKO en politici zijn tot dusver onbeantwoord gebleven. De instellingen en personen die pro-actief en in het openbaar oproepen tot vaccinatie, lijken uiterst onbereikbaar te zijn als het gaat om problemen na vaccinatie.

De Corona-vaccins zijn, samen met de AHA-regels en de ontwikkeling van doeltreffende geneesmiddelen om COVID-19 te behandelen, een belangrijke component om aan de pandemie te ontsnappen. Zoals vermeld in ons beleid, kan en mag deze website zich niet bezighouden met de evaluatie van de vaccins. De meerderheid van de bevolking lijkt de vaccins goed te verdragen (op middellange termijn) en heeft hooguit last van lichte en snel afnemende bijwerkingen (vanaf augustus 2021).

Er is echter een niet onaanzienlijk deel van de mensen die na vaccinatie enorme problemen krijgt. Deze mensen worden momenteel alleen gelaten, genegeerd en/of van arts naar arts doorgestuurd zonder enig vooruitzicht op een diagnose, hulp of behandeling. Dit is een uiterst stressvolle situatie voor de getroffenen.

Door het gebrek aan steun van medische faciliteiten en instellingen zoals het RKI, PEI, STIKO en politici, hebben wij als groep getroffenen besloten deze website te lanceren.

Wij hopen dat deze website de getroffenen nieuwe hoop zal geven en hen zal laten zien dat zij niet alleen staan met hun symptomen. Wij hopen ook dat via deze website de acceptatie en erkenning van dit probleem door de medische gemeenschap, het publiek en de media zal worden gehoord, en dat de weg naar hulp en behandeling voor de getroffenen mogelijk zal worden gemaakt.”

Als u dan rondkijkt in de aangeboden topics, komt u onmiddellijk deze mededeling tegen: “Meld dubieuze bijdragen of complottheorieën bij de redactie”. Er is geen definitie van wat hiermee wordt bedoeld. Maar wordt in de commentaarsectie bij een reactie over de vereniging van Prof. Bhakdi – MWGFD – gedeeld. Het is duidelijk dat samenzweringstheorieën op dit forum iets heel anders betekenen.

  "Welk F*cking onderzoek? Wij zijn het F*cking onderzoek" - rouwende weduwe gaat los op social media nadat echtgenoot aan Myocarditis is overleden

De bijdragen spreken in weken, sommigen zijn in de 8e week, anderen spreken over de 19e week.

Het is interessant op te merken, en hier danken wij een oplettende lezer, dat de getroffenen aanvankelijk nogal onwennig hun weg vinden, maar vervolgens van het ene forumbericht op het andere steeds zelfverzekerder worden over de dianogse “Long Covid na vaccinatie”. Dit heeft voor de getroffenen het voordeel dat zij meetellen als Long Covid-gevallen en volgens de verklaringen van het forum in Long Covid-poliklinieken worden behandeld. Dus als tot nu toe geen enkele arts deze mensen serieus wilde nemen en alles werd toegeschreven aan de psyche, omdat dit geen bijwerkingen van de vaccinatie kunnen zijn, hadden de getroffenen nu de oplossing voor het probleem gevonden. Maar de vaccinatie zelf wordt door velen nog steeds niet in twijfel getrokken.

Zo schreef forumlid Julia op 17.10.2021 dat zij door artsen niet serieus wordt genomen:

“Hallo lieve lotgenoten,
Ik ben al enige tijd een stille lezer en wil u nu graag mijn verhaal vertellen. Het begon allemaal ongeveer 4 maanden geleden, ongeveer 2 weken na mijn tweede vaccinatie. Tijdens mijn lunchpauze begon ik plotseling slecht te ademen, had een aanhoudende hartkloppingen en een heel vreemd gevoel van lichtheid in het hoofd. Ik ging weer aan het werk, maar het werd alleen maar erger. Ik ben sindsdien met ziekteverlof en heb geprobeerd om weer aan het werk te gaan… geen kans. Sindsdien heb ik alle mogelijke organische oorzaken laten onderzoeken, ben 3 keer naar de eerste hulp geweest, naar een cardioloog, neuroloog, KNO etc. Allemaal zonder resultaat. Allemaal zonder bevindingen.

Mijn symptomen waren zeer wisselend, ik was 1 week lang misselijk en diarreeachtig en had lange tijd geen eetlust. Mijn dokter zei toen dat ik maag- en darmproblemen had en negeerde de rest van mijn symptomen. Ik kan nu weer eten en heb weer eetlust. Het ergste is nog steeds de duizeligheid en het gevoel in een andere wereld te zijn, de waarneming is volledig vervormd, meestal wanneer ik buiten in de natuur ben, ik heb ook het gevoel dat ik moeilijk kan ademen (druk op de borst, klonterig gevoel in de keel, alsof iemand met zijn vingers op het onderste gedeelte van de keel drukt), en wazig zien in mijn linkeroog. De hartkloppingen zijn verbeterd. Ik heb ook het gevoel dat de inentingsarm na zo lange tijd nog steeds pijn doet op sommige momenten?

Ik ben 24 jaar jong, heb geen eerdere ziektes, werk zelf in de medische wereld en heb me ook uit overtuiging laten inenten, het is jammer dat we door de artsen niet serieus worden genomen en in de psychohoek worden geduwd… Ik heb veel gehuild omdat je denkt dat je nooit meer beter wordt en iedereen om je heen gewoon doorgaat met zijn leven… Ik ben heel blij dat ik dit forum heb gevonden en wil ook iedereen een hart onder de riem steken dat we snel beter worden, we moeten alleen een beetje geduld hebben. Laat je hoofd niet hangen, we redden het wel. Ik krijg mijn AAK resultaat van Berlin Cures over een paar dagen en zal u verslag uitbrengen. We komen terug ❤

07.10.2021”

Een andere gebruiker van het forum schrijft:

“@samsara Ook ik ben niet-medisch, maar werk wetenschappelijk en bekijk CoV2 zeer intensief sinds FEB 2020. Myocardieten zijn moeilijk op te sporen, eigenlijk alleen met biopsies zeker. Alleen dat kan bij levende mensen “vergeten” worden. De diagnose wordt dus gesteld op basis van de symptomen, vergelijkbaar met een positieve CoVid19-diagnose, zelfs als de PCR herhaaldelijk negatief was. Soms kun je iets ontdekken in het bloedlab, maar niet altijd.
Een goede arts uit Zuid-Afrika vertelde mij dat hij de bijwerkingen van vaccinaties op dezelfde manier behandelt als Covid19 – het is hetzelfde ziekteveroorzakende spike-eiwit: d.w.z. symptomatisch de symptomen verlichten en zo nodig met cortisone en antihistaminica erachteraan.

  "Elke keer dat je voldoet, word je zwakker": RFK Jr. geeft geestdrift aan anti-mandaat bijeenkomst

17.10.2021″

Diana schrijft dan:

“Hallo,

Aangezien mijn antilichamen te hoog zijn en ik aanneem dat mijn symptomen daarvan afkomstig zijn, heb ik contact opgenomen met een universitair ziekenhuis dat een post-covid afdeling heeft. Ik heb daar binnenkort een afspraak.

Universiteitsziekenhuis Jena.

18.10.2021”

Claudia, die ook last heeft van de bijwerkingen van vaccinaties, is nu tot de conclusie gekomen dat zij meer wil doen voor haar immuunsysteem:

“Hallo iedereen.

Blijven bewegen is op een gegeven moment het juiste, maar jezelf overbelasten werkt absoluut averechts en verlengt de symptomen. Ik lag dagenlang in bed. Ik begon met een korte wandeling rond het huis, dat was 4-5 minuten. Toen dacht ik te snel dat ik meer moest gaan lopen… Ik heb dit 1 week gedaan, toen had ik een zware terugval. Ik kon er helemaal niet meer naar buiten. Dus ik ben terug naar een dagelijkse wandeling van 30 minuten.

Je moet echt hetzelfde tempo aanhouden als bij cfs, maar overbelast het niet.

Wat de antilichamen betreft, kan ik alleen zeggen dat het niveau geen invloed heeft op de symptomen. Ik ken iemand die erg hard is getroffen is en een waarde heeft van 38 en iemand die voetbalt en gaat wandelen heeft een waarde van 1460.

Morgen begin ik aan mijn 19e week en ik hoop voor Kerstmis weer fit te zijn. Ik ga nu hard werken aan het versterken van mijn immuunsysteem, want dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen.

Hou vol ??”

Bowie antwoordt dan aan een gebruiker genaamd valeka. De dialoog tussen de twee gaat over Valeka die serieus genomen wil worden door haar huisarts en doorverwezen wordt naar een Long Covid kliniek.

“@vale4ka18 maar als de auto antilichamen positief zijn, moet je dan gewoon maar wachten tot ze vanzelf afbreken ofzo?

18.10.2021”

@bowie ja, zo is het.

“Ik moet eindelijk serieus genomen worden door mijn huisarts en doorverwezen worden naar een Long Covid polikliniek.

18.10.2021

@reinreinolds”

Jazzy heeft het er dan net als Julia over dat haar symptomen niet serieus worden genomen.

“Dat is juist! Ik had Corona helemaal in het begin van de pandemie, mocht me NIET laten testen en word nu niet serieus genomen vanwege GEEN positieve PCR-test (volgens de artsen had ik griep of zo!). Ik had gedurende enkele dagen direct contact met een met coronabesmette collega op het werk, die met een longembolie naar het ziekenhuis werd gebracht; 5 dagen later was ik ziek met alle typische symptomen van de ziekte. Sindsdien heb ik alle hier genoemde symptomen, behalve gewrichtspijn en hartproblemen. Ik kwam op dit forum terecht omdat ik meer te weten wilde komen over de vaccinatie en de mogelijke bijwerkingen ervan en was verbaasd te zien dat iedereen hier dezelfde symptomen heeft als ik, ook al blijven de dokters me vertellen dat alles gewoon psychosomatisch is. Ik zit eigenlijk in hetzelfde schuitje als jullie, alleen op een ander dek! Ik ben zo blij dat ik dit forum heb gevonden, omdat ik zie dat anderen hetzelfde doormaken in een mate die niet te beschrijven is – wat eigenlijk heel triest is! Uiteindelijk is het van weinig belang of de symptomen worden veroorzaakt door de vaccinatie of door de ziekte (beide hebben pieken), wat belangrijk is, is dat we samen manieren en therapieën vinden, zodat we ons eindelijk allemaal weer beter kunnen voelen! Jammer genoeg, doen de dokters dat niet! ?

  Horrorrisico's: na Coronavaccinatie bestrijdt het lichaam zijn eigen cellen

19.10.2021”

LG11 schrijft vervolgens op 19.10.2021 dat hij/zij geen tweede vaccinatie wenst. Hij/zij wil wachten op het Valneva-vaccin. In een ander commentaar schrijft hij/zij dat hij/zij onmiddellijk na de eerste vaccinatie met BioNTech wist dat het vaccin niet goed voor hem/haar was.

“@jazzy Ik had een onopgemerkte infectie 2-3 weken voor de vaccinatie die zo onbeduidend was dat de PCR-test negatief was. Ik had duidelijk een contact. In mijn geval was de infectie als een gewone vaccinatie en de vaccinatie ernstig als een infectie. Gelukkig was ik na 4 maanden in principe weer fit. Helaas heb ik geen inentingsbewijs omdat ik de 2e niet wilde. Ik wacht op Valneva.

@michi ja, ik heb anders een heel goed gestel. Behalve een neiging kleine tot auto-immuun zijn. Een paar dingen, ik kan zeggen dat ze er eerder waren verborgen en getriggerd door de onopgemerkte infectie + te vroege vaccinatie. Ik heb ook veel aan mezelf gewerkt. Ik ben maar één keer ingeënt, half mei. Onmiddellijk daarna wist ik dat het middel (Biontech) niet goed voor mij was, ongeacht of het aan een infectie lag of niet. Het werkingsprincipe had mij van tevoren al sceptisch gemaakt, niet op de manier waarop allerlei bangmakers op internet het verspreiden, maar omdat als het lichaam het antigeen zelf aanmaakt, het gewoon niet duidelijk is hoeveel een jong gezond lichaam produceert in vergelijking met een oud ziek lichaam. Bij een dood vaccin is de hoeveelheid antigeen altijd voor iedereen gelijk.”

En Eli schrijft vervolgens, eveneens op 19.10.2021, dat haar arts bij haar de diagnose “Long Covid na vaccinatie” heeft gesteld.

“Vandaag ging ik naar mijn huisarts voor een ziektebriefje. Ik heb altijd gewerkt, maar nu besef ik dat dat niet meer mogelijk is. Zij vertelde mij duidelijk dat ik “Long Covid na vaccinatie” heb en dat zij meerdere patiënten heeft die zich zo voelen. Sommigen zijn veel eerder ingeënt dan ik en lijden nog, bij anderen treedt verbetering op. Zij was eerlijk en zei dat niemand weet hoe lang de symptomen zullen aanhouden en of er blijvende schade, auto-immuunziekten, enz. zullen optreden, omdat er gewoon geen studies zijn.

Ze adviseerde me om het Long Covid protocol te volgen, vooral dat Pacing. En ik moet gewoon de druk van “willen functioneren” loslaten. Makkelijker gezegd dan gedaan. Maar ik ga het nu consequenter proberen. En in acceptatie gaan…”

Een van Corona-blog.net lezers komt tot de conclusie:

Long-Covid” als diagnose is wenselijk. Vermoedelijk is daar ook een premie voor, net als voor “Covid-19” … Sommige van deze “geesteszieken” ? zijn er zelfs in geslaagd om in een “Long Covid” afkickkliniek te komen vanwege hun sterke vaccinatie bijwerkingen.

Deze ontwikkeling om serieus genomen te worden en medische hulp te krijgen zou ons eigenlijk blij moeten maken.

Wat echter beangstigend was in de laatste 20 bladzijden, was dat deze vaccinlijders volledig vergeten schijnen te zijn dat het deze VACCINATIE was die hen in dit alles heeft gebracht. Omdat ze nu een verband leggen tussen het lijden aan “Long-Covid” en Covid-19, waartegen gevaccineerd kan worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles blootVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOnder de dekmantel van Covid is er een doelbewuste drieledige aanval op onze gezondheid en ons leven met teststaafjes, gezichtsmaskers en gifstoffen
Volgend artikelDoktersassistente slaat alarm: 90% van ziekenhuispatiënten zijn gevaccineerd en bijwerkingen worden niet gemeld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in