Wetenschappers pleiten voor gedwongen vaccinaties tegen het Coronavirus

7

De strijd op medisch vlak gaat door. Terwijl vooraanstaande wetenschappers en artsen verschillende dringende oproepen hebben gedaan om de sluiting van de samenleving te stoppen, blijven anderen aandringen op voortdurende dwangmaatregelen en zelfs op het dwingen van mensen om toekomstige Coronavaccins te nemen – ondanks het feit dat dit in strijd is met de VN-Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Onder de laatste categorie vallen drie wetenschappers in The New England Journal of Medicine, die maatregelen als het uitsluiten van vaccinweigeraars of het onder dwang isoleren van vaccinweigeraars in hun huizen niet uitsluiten. Dit ondanks het feit dat dergelijke verplichte vaccinaties in strijd zijn met de VN-Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, die in artikel 6, lid 1 van de verklaring inzake bio-ethiek bepaalt dat medisch ingrijpen in geen geval tegen de uitdrukkelijke wil van een individu mag worden uitgevoerd en dat het besluit van het individu hiertegen geen sancties mag inhouden.

In het medisch tijdschrift schrijven de Amerikaanse wetenschappers Michelle Mello, Ross Silverman en Saad Omer dat het slechts de helft van de uitdaging is om een massaal geproduceerd vaccin op de markt te krijgen. De echte uitdaging is volgens hen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het vaccin daadwerkelijk nemen, en ze maken zich zorgen dat bijvoorbeeld slechts 49 procent van de Amerikanen bereid is zich te laten vaccineren, zo blijkt uit peilingen.

Een van de mogelijkheden om het gebruik van het vaccin te vergroten is om het verplicht te stellen. Het is al eerder aangetoond dat verplichte vaccinaties in veel landen met een hoog inkomen effectief zijn om een hoog niveau van kindervaccinaties te garanderen. Afgezien van het griepvaccin voor gezondheidswerkers zijn verplichte vaccinaties echter nog niet eerder op grote schaal gebruikt voor volwassenen, zo staat geschreven.

Hoewel het maanden of zelfs jaren kan duren voordat een vaccin op de markt komt, zijn zij van mening dat er al strategieën en kaders moeten worden opgesteld om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen worden gevaccineerd – en dat verplichte vaccinaties moeten worden overwogen, om, zoals zou blijken, een bevredigend niveau van groepsimmuniteit te bereiken.

  REVOLUTIE! Demonstranten geleid door bouwvakkers in Melbourne sluiten belangrijke snelwegen af vanwege COVID-tirannie en verplichte inentingen

De wetenschappers zijn van mening dat verplichte vaccinaties onder bepaalde voorwaarden moeten worden uitgevoerd: als het Coronavirus in een land niet onder controle is en wanneer medische autoriteiten het vaccin aanbevelen voor groepen die actueel zijn voor verplichte vaccinaties, dat de vaccinvoorraden groot genoeg zijn, dat het vaccin veilig en doeltreffend wordt bevonden en dat de infrastructuur effectief vaccinaties mogelijk maakt en dat te weinig mensen het vaccin vrijwillig hebben genomen om de verspreiding van de infectie te voorkomen.

Als aan deze criteria is voldaan, zijn de auteurs van mening dat verplichte vaccinaties een redelijke weg kunnen zijn, zelfs als mensen zich er actief tegen verzetten.

Het is ook zorgwekkend dat elk land zijn eigen wetgeving op dit gebied mag opstellen, waarbij men erop wijst dat verplichte vaccinaties die in de Verenigde Staten al bestaan, gericht zijn op kleuters en schoolkinderen – iets wat in dit geval niet relevant is, omdat kinderen geen hoge prioriteit hebben.

In plaats daarvan zijn het de volwassenen die gevaccineerd moeten worden en degenen die weigeren zich te laten vaccineren moeten ook worden gestraft, zeggen ze. Maar niet door boetes of gevangenisstraf, maar dat tegenstanders van het vaccin van hun baan worden uitgesloten en gedwongen worden zich thuis te isoleren.

Een ander punt waarover de auteurs zich zorgen maken, is dat de vaccinfabrikanten-lobby voor verplichte vaccinaties teveel wordt gezien en dat daardoor de publieke opinie zich tegen verplichte vaccinaties keert. In plaats daarvan wordt farmaceutische bedrijven geadviseerd om “aan de zijlijn te staan” en dat het proces in plaats daarvan wordt beheerd door de relevante autoriteiten om meer populariteit en legitimiteit te krijgen.

Brisante studie onthult: Alle Corona-maatregelen waren volledig ineffectief

Vorig artikelGuardian Angels zijn weer terug om de straten in Zweden veilig te maken – ‘nazi’s’ en ‘racisten’ zijn welkom
Volgend artikelZweeds openbaar vervoer staatsbedrijf spoort reizigers aan om “weg te kijken” wanneer iemand hulp nodig heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Bron Jensen.NL:

  https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

  Onderstaande documentaire van harte aanbevolen om inzicht te verkrijgen in de mate van corruptie en onverantwoordelijkheid welke zich sinds decennia en tot aan de dag van vandaag afspelen binnen de farmaceutische-, in deze de, VACCININDUSTRIE en hoe destijds president R. Reagan de fatale handtekening zette in het voordeel van het Farmaceutical Industrial Complex en ten nadele van diens vele, vele slachtoffers (en een ieder door de Belasting Maffia verplicht de diverse vormen van belastingafdracht op te hoesten op boete van een alternatieve vorm van diefstal in de vorm van onteigening en/of vrijheidsberoving, afijn):

  1986 – The Act (2020) https://www.bitchute.com/video/7FF57u2NheVe/

 2. Verplichtingen aan en door de staat ingeval van vaccinaties komen eerder in een echte dictatuur voor. Mooie liedjes zoals de wereld is voor iedereen is dan ook fake. Het individuele lichaam van een mens hoort aan de mens toe, met eigen beschikkingsrecht. In een normale democratie mag je toch aannemen dat je zelf mag beslissen over je eigen lichaam.
  Wil je een vaccinatie tegen wat voor virus dan ook dan doe je dat, of niet. Maar de staat kan zoiets echt niet verplichten. De bemoeienis van de staat met iemands body wordt dan voorgoed geregeld.
  Dat is nu niet wat er staat in het reglement van de rechten van de mens wereldwijd.

 3. 03/11/2020
  Frank Ruesink haalt het hele vaccinatieluchtkasteel uit de lucht in zijn nieuwste boek

  ‘Frank Ruesinks kreeg nooit wat hem door Klaas Dijkhof werd beloofd: bewijs dat de veelgehoorde dekkingsgraad van vaccinaties wetenschappelijk onderbouwd was. Hij stuitte op nog meer zogenaamd wetenschappelijk bewezen beweringen waarvan bewijs uitbleef. Wel kwam hij het ene na het andere farmaceutische grote schandaal tegen. In de coronatijd culmineerde de vaccinatieindustrie tot een grote wereldwijde lobby waarin de WHO, Bill Gates en alle aangesloten nationale gezondheidsorganisaties een richting op marcheerden. Ruesink schreef daarop zijn boek: Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet. De tijd waarin overheden bevelen en waarin burgers gehoorzamen, is voorbij.’

  https://www.youtube.com/watch?v=i4ZZiwjHzmo

  Boek te koop in de webwinkel van De Blauwe Tijger:
  https://www.deblauwetijger.com/product/frank-ruesink-hugo-ik-ben-ook-jouw-soldaat-niet/

 4. https://wakkeren.nl/biontech-gaat-het-hier-voorspelde-crispr-online-lees-en-schrijf-vaccin-leveren-dat-uw-dna-kan-programmeren/

  Nivel / Amsterdam UMC Maatregelen om de vaccinatiegraad in Nederland te verhogen – Een verkenning / december 2019
  https://nivel.nl/sites/default/files/bestanden/1003621.pdf

  Motie van het lid Azarkan over geen coronavaccinatieplicht (Aangenomen)
  28 oktober 2020
  25295-676
  Voor
  PVV 20
  CDA 19
  GroenLinks 14
  SP 14
  PvdA 9
  ChristenUnie 5
  PvdD 4
  50PLUS 3
  DENK 3
  SGP 3
  FvD 2
  Krol 1
  Van Haga 1
  Van Kooten-Arissen 1
  Tegen
  VVD 32
  D66 19

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/moties/detail?id=2020Z19922&did=2020D42842

  Iets met Nationaal Recht / Europees Recht / Internationaal Recht.
  Spannende tijden.

 5. Van het woord wetenschappers kom ik al aan het overgeven ik geloof dat iedereen zich een wetenschapper mag noemen op dit moment Rutte vind dat goed hoe meer doden hoe beter zal hij denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in