EU verlengt haar overeenkomst met AstraZeneca niet

De leveringen van het levensgevaarlijke vaccin worden stopgezet. De Europese Commissie heeft juridische stappen ondernomen tegen de farmaceutische reus.

1
Fotocollage, achtergrondfoto © Whispyhistory / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

De EU zal haar overeenkomst met AstraZeneca over het omstreden Covid-19 vaccin van de farmaceutische reus niet verlengen, meldt Reuters.

Het besluit betekent dat het contract met AstraZeneca voor de levering van vaccindoses niet zal worden verlengd wanneer het in juni afloopt.

De Europese Commissie heeft vorige week juridische stappen ondernomen tegen de farmaceutische reus wegens schending van het contract voor de levering van vaccindoses aan de Unie.

Er is bezorgdheid gerezen over mogelijke bijwerkingen van het Brits-Zweedse Covid-19 vaccin.

Europa’s toezichthouder op geneesmiddelen zei vrijdag dat het rapporten bekijkt van een zeldzame zenuw-degenererende aandoening bij mensen die de injecties hebben gekregen, een stap die komt nadat het ontdekte dat het vaccin zeldzame gevallen van bloedstolsels kan hebben veroorzaakt.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Niet alleen bloedstolsels – Europees Geneesmiddelenbureau “beoordeelt meldingen” AstraZeneca prik in verband met zeldzame immuunaandoening

  Dr. Vladimir Zelenko - Het Vaccin Doodsrapport "Wij zijn getuige van de grootste georganiseerde massamoord in de geschiedenis"
Vorig artikelVaccinatiecijfers uit Israël zijn dramatisch
Volgend artikelGroot-Brittannië na Brexit: sterkste economische groei sinds de jaren 1940
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in