Vaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna kondigen eeuwige ‘boosts’ aan

3

Het hoofd van Pfizer denkt dat een derde vaccinatie met het vaccin van Biontech/Pfizer nodig zal zijn. De Moderna CEO kondigde ook een “booster shot” aan voor de herfst. De reden voor de noodzaak zou, volgens de CEO’s van de groep, voornamelijk de virusmutaties moeten zijn. Daarna moet er om de zes tot twaalf maanden worden gevaccineerd.

De voorzet kwam van Israël

Vorige week nog eiste de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een inenting vier keer per jaar. Nu hebben de twee hoofden van de farmaceutische bedrijven Moderna en Pfizer min of meer identieke verklaringen afgelegd tegenover CNBC.

Het hoofd van farmaceutische reus Biontech/Pfizer Albert Bourla vertelde CNBC in de bewoording:

“Een aannemelijk scenario is dat waarschijnlijk een derde dosis nodig zal zijn, ergens tussen zes en twaalf maanden en vanaf dan een jaarlijkse opkikker, maar dat moet allemaal nog worden bevestigd. En nogmaals, de varianten zullen een sleutelrol spelen”.

Stephane Bancel, CEO van Moderna, kondigde ook een derde vaccinatiedosis aan voor de herfst, aldus CNBS. Intussen bestudeert het Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) sinds vorige maand enkele mogelijke kandidaten voor dit “vaccin booster”.

Vaccins tegen mutanten

De reden voor de noodzaak zouden virale mutaties zijn. Volgens David Kessler, woordvoerder wetenschap van het Biden-regime, zouden de mutaties de effectiviteit van de vaccins “in twijfel trekken”.

Noodgoedkeuring zonder klinische proeven

De Moderna-chef kondigde verder aan dat een combinatie van het seizoensgriepvaccin en het Covid-19 vaccin wordt overwogen. Volgens het CNBC-rapport zou dit door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) op dezelfde manier worden behandeld als de huidige griepvaccins, wat betekent dat de noodgoedkeuring van de FDA het mogelijk zou maken dat het geneesmiddel op de markt wordt gebracht “zonder langdurige klinische proeven”.

  Dreigt er wereldwijde verplichte vaccinatie? Artsen moeten ongevaccineerden "markeren"

Schaamteloze experimenten

Pfizer en Moderna willen dus jarenlang mensen vaccineren met ongeteste of nauwelijks geteste en reeds experimentele mRNA gentherapie shots. Frontnieuws heeft veelvuldig bericht over de reeds bekende ernstige bijwerkingen van de vaccins. Welke gevolgen een jaarlijkse vaccinatie zou kunnen hebben, durft men zich niet voor te stellen. Inmiddels wordt niet langer getracht dit experiment op mensen te verbergen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijs

Vorig artikelBritse regering meldt 847 doden, 12 hersenbloedingen, 112 blinden en 63 vrouwen verloren kind na Coronavaccinatie
Volgend artikelVS: afspraken worden niet nagekomen, staten in het hele land waarschuwen dat “aarzeling” om de injecties te krijgen de uitrol dreigt te doen ontsporen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Deze gifprik werkt wel. Het doet waarvoor het is gemaakt. Het is oorlog alleen weten we het nog niet. Degenen die ons horen te beschermen zijn onze ergste vijanden. Zolang er geen kritische massa is gevormd die hiervan overtuigd is zullen ze slachtoffers maken. En de tijd is ons niet genegen want deze gevolgen zijn onomkeerbaar en escalerend.PZG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in