Er zijn steeds meer tekenen dat de uitrol van vaccins in de VS stokt. Mensen komen niet opdagen voor vaccinatieafspraken en regeringen voeren verschillende manieren in om hen te stimuleren. Deskundigen vrezen dat aarzeling over vaccins de pogingen om de pandemie te stoppen, doet ontsporen.

Tot nu toe heeft 49% van de Amerikaanse volwassenen tenminste één dosis gekregen. Uit een recente opiniepeiling blijkt dat slechts 61% van de volwassenen zegt het vaccin te willen, 13% zegt zich “zeker” niet te zullen laten vaccineren en 7% zegt zich alleen in noodgevallen te zullen laten vaccineren.

Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat de VS een vaccinatiegraad van 70 tot 90 procent moet bereiken om wat pro-vaccin ‘deskundigen’ “kudde-immuniteit” noemen te bereiken.

De Democratische Pennsylvania gouverneur Tom Wolf heeft vrijdag burgers opgeroepen zich te laten vaccineren, nu klinieken in de hele staat melden dat er honderden, zo niet duizenden, afspraken per dag beschikbaar zijn.

Bijna de helft van de verpleeghuismedewerkers in Pennsylvania heeft het vaccin geweigerd, een verder bewijs van “hoe moeilijk het zal zijn om in de nabije toekomst de afkeer van het vaccin te overwinnen”.

In verschillende deelstaten zijn de vaccinatiecijfers zo laag dat hun regeringsleiders verschillende manieren hebben overwogen om vaccinatie te bevorderen.

Louisiana heeft zijn toevlucht genomen tot muziekkorpsen die spelen bij 24-uur’s vaccinatiestations en vaccindoses die binnen enkele minuten van de dokken verwijderd aan commerciële vissers worden bezorgd.

Het Ministerie van Volksgezondheid van Alaska overweegt vaccinatieklinieken op te zetten op vliegvelden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: “Wij zijn geen proefkonijnen”

  Prikken of niet prikken? Een brief aan mijn kleinkinderen
Vorig artikelVaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna kondigen eeuwige ‘boosts’ aan
Volgend artikelWereldberoemde acteur schokt publiek: “Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in