Vier Nieuw-Zeelandse rugbyspelers raakten halverwege de wedstrijd ernstig gewond. Twee liggen in het ziekenhuis en twee zijn overleden. De Auckland Rugby Union zei dat ze “niet op de hoogte waren van de oorzaak”, maar voegde er op onverklaarbare wijze aan toe: “We hebben het geluk dat gebeurtenissen van deze aard uiterst zeldzaam zijn” Misschien hadden ze de verleden tijd “waren” moeten gebruiken?

De gerapporteerde gebeurtenissen op het rugbyveld zijn tragisch, maar wanneer onverwachte gezondheidsgebeurtenissen over een periode van tweeënhalf jaar consequent ver boven historische niveaus liggen, kunnen ze niet langer beschreven worden als een reeks geïsoleerde en ongerelateerde tragedies.

Worden we de weg naar de waanzin op geleid?

Door Drs. Guy Hatchard

Het is moeilijk om aan het idee te ontsnappen dat de wereld gek wordt door een niet gediagnosticeerde oorzaak. De beroemde wiskundige G H Hardy schreef in 1940, geconfronteerd met de onbegrijpelijke gruwel van de oorlog: “Als de wereld gek is, kan een wiskundige in de wiskunde een onvergelijkbaar verdovingsmiddel vinden”. Een verdovingsmiddel is iets dat de pijn verzacht. Als iemand die gegevens analyseert, is het voor mij heel duidelijk dat de wiskunde van gezondheidsgegevens niet langer genegeerd kan worden. De gegevens vertellen me dat er iets vreselijk mis is gegaan.

De New Zealand Herald begint op maandagochtend (26 juni 2023) met een verhaal “Twee spelers van de Auckland Suburbs Rugby Club lopen kritieke, levensbedreigende verwondingen op in opeenvolgende weken”. Het artikel gaat niet over twee, maar over vier spelers die halverwege de wedstrijd kritisch getroffen zijn. Twee liggen in het ziekenhuis en twee zijn overleden. Als u verder leest, ontdekt u dat dit niet allemaal per se rugbyblessures waren, maar dat sommige, zo niet de meeste, heel goed mogelijk medische gebeurtenissen waren die door iets anders dan rugby veroorzaakt werden.

De gebeurtenissen werden gerapporteerd als een bloedklonter in de hersenen, een aanval waarvoor reanimatie nodig was (symptomen die typisch zijn voor een hartstilstand), een kritiek hersenletsel met een niet nader genoemde oorzaak, en een niet nader gespecificeerde inzinking op het veld. De slachtoffers waren allemaal jong en hadden nog een heel leven voor zich.

Volgens het artikel staat het Nieuw-Zeelandse Rugby op scherp. De Auckland Rugby Union (“ARU”) zei dat ze “niet op de hoogte waren van de oorzaak,” maar voegde er op onverklaarbare wijze aan toe: “We hebben geluk dat gebeurtenissen van deze aard uiterst zeldzaam zijn.” Of hadden ze misschien de verleden tijd “waren” moeten gebruiken? De Herald merkte op dat rugby spelen neerkomt op wekelijks een auto-ongeluk krijgen, dus er hoeft niet verder gezocht te worden naar een oorzaak.

  Factchecking de factcheckers

Dat zou u kunnen geloven, ware het niet dat er allemaal andere mensen die geen rugbyspeler zijn in het ziekenhuis zijn opgenomen of plotseling zijn overleden aan medische gebeurtenissen die verdacht veel op elkaar lijken. Volgens uitgelekte statistieken van de regio Wellington is het aantal ziekenhuisopnames voor hartaanvallen met 83% gestegen en het aantal beroertes met 25%. Het aantal sterfgevallen in 2023 is met 18% gestegen ten opzichte van de langetermijnhistorie, er sterven elke week honderd mensen extra in ons land met slechts vijf miljoen inwoners.

De gerapporteerde gebeurtenissen op het rugbyveld zijn tragisch, maar wanneer onverwachte gezondheidsgebeurtenissen over een periode van tweeënhalf jaar consequent ver boven de historische niveaus liggen, kunnen ze niet langer beschreven worden als een reeks geïsoleerde en ongerelateerde tragedies, maar is het een statistisch significante wiskundige trend geworden die om een verklaring vraagt.

Helaas is wiskunde niet de sterkste kant van onze huidige generatie politici. Zij doen alarmerende statistieken af als irrelevant. David Seymour, de leider van de ACT-partij, denkt dat de bijwerkingen van vaccins een verzinsel zijn. Hetzelfde geldt voor de Groenen. Labour gebruikt nog steeds ons belastinggeld om meer covid-vaccins te promoten. Chris Luxon, leider van de National Party, zegt dat hij geen stemmen wil van mensen die hij omschrijft als anti-vaxxers – ironisch genoeg heeft 50% van de mensen die hiervoor in aanmerking komen het nieuwste bivalente Covid-vaccin niet genomen.

Dit is een misdaad aan het worden, een misdaad van ontkenning, de ontkenning van het voor de hand liggende. Er komen verkiezingen aan. Op basis van het huidige bewijsmateriaal is het waanzin om te denken dat het herverkiezen van IEDERE politicus iets anders is dan een recept voor een nog grotere gezondheidsramp. Geen van onze politieke partijen roept luidkeels op tot het sluiten van het desinformatieproject dat momenteel gefinancierd wordt door het kantoor van de premier. Een project dat er vierkant op gericht is om de discussie over alarmerende gezondheidsgegevens onder controle te houden.

  De 1918 'Pandemie' en de Viraal Theorie - 'De onbewezen notie van door de lucht verspreide virale ziekte die de mensheid heeft onderworpen aan het corrupte medische kartel'

De media, de gezondheidsdienst en politici lijken erop gericht om de aandacht van de situatie af te leiden door herhaaldelijk te verwijzen naar “samenzweringstheoretici”. Dit is een enorme onzin. Op basis van de beschikbare gegevens registreer ik iets heel anders: we zitten midden in een gezondheidscrisis zonder precedent, waarvan de uitkomst al ernstig is maar nog veel erger kan worden.

Discussies over onverklaarbare gezondheidstoestanden zijn het onderwerp geworden van een groot aantal artikelen en onderzoeken die de aandacht proberen af te leiden van medische fouten als oorzaak. Vorige week stond er bijvoorbeeld in de Daily MailBehoort u tot de één op de vijf volwassenen die een mogelijk fatale leverziekte heeft?” en “Beangstigende reden waarom deze fitte en gezonde jonge vrouw een beroerte kreeg op slechts 33-jarige leeftijd“.

Waarom legt geen van deze artikelen het verband zoals de meer onderzoekende Daily Sceptic doet in zijn artikel “Piek in sterfgevallen als gevolg van uitrol covid-vaccin gevonden in peer-reviewde analyse van Japan en Duitsland” of de Times of India “Artsen zijn bang dat het covid-vaccin verband houdt met de plotselinge dood van cricketspeler Shane Warne“.

De gezondheidscrisis is ontstaan door een combinatie van covid-infectie, nieuwe covid-vaccins, het effect van lockdowns en langdurige slechte gezondheidsgewoonten. Beweren dat covid-vaccins veilig zijn, tegen het bewijs in, misleidt het publiek. De gezondheidscrisis wordt niet alleen onvoldoende aangepakt; de mogelijke oorzaken worden opzettelijk voor het publiek verborgen gehouden.

Net als Nieuw-Zeeland is Australië bezig om deze krankzinnige situatie wettelijk vast te leggen. Nine News meldt het volgende: “Onder nieuwe ontwerpwetgeving kunnen sociale mediagiganten beboet worden voor het overtreden van een industrienorm voor verkeerde informatie – wat voor sommige bedrijven zou neerkomen op miljardenboetes.” En hier wringt de schoen: nationale en lokale overheidsinstanties worden uitgesloten van elke aansprakelijkheid als zij het publiek verkeerd informeren – een clausule die bedrijfsmedia in staat stelt verkeerd te informeren als zij slechts de regering citeren. Welkom in de toekomst.

De afmetingen van de gezondheidscrisis zijn enorm en verstrekkend. Lees DIT artikel in de Britse Telegraph met details over de rampzalige effecten van lockdowns op de geestelijke gezondheid en schoolprestaties van kinderen. Een stijging van 50% in het aantal mensen dat hulp zoekt voor geestelijke gezondheidsproblemen. Absenteïsme. Dalingen in lezen, schrijven, wiskunde en wetenschap. Toename van zelfbeschadiging. Een stijging van 42% in eetstoornissen. Hier in Nieuw-Zeeland hebben we bovendien te maken met een golf van jeugdcriminaliteit.

  Aanval van de transfobische Poetin-Nazi truckers!

Het is belangrijk om te beseffen dat de relatieve effecten van covid, covid-vaccinatie en lockdowns door elkaar lopen als je geen onderzoek doet en de problemen negeert, zoals onze regering en andere regeringen doen. Zo verrijken ze de farmaceutische bedrijven en garanderen ze een biotechnologische dystopische nachtmerrie.

Opgesloten in de bijenkorf tijdens de pandemie, ontstond er een volledig kunstmatige kijk op de wereld. Politici ontdekten dat ze mensen gewoon konden vertellen wat ze moesten doen zonder hun vragen te hoeven beantwoorden. Vreemd gedoe.

Ons huidige politieke landschap zou tien jaar geleden ondenkbaar zijn geweest.

 • Plannen om mensen op te sluiten in steden, de meest vervuilde gebieden van onze natie.
 • Klachten dat niet genoeg mensen toegang hebben tot euthanasie.
 • Verplichte medische ingrepen en verlies van werk.
 • Leningen op een schaal die onze nationale toekomst hypothekeert.
 • Overheidscontrole van de pers en censuur van sociale media.

En bovenal, door de Bill of Rights van Nieuw-Zeeland buitenspel te zetten, verdwijnt ons recht op vrije meningsuiting. Iedereen die denkt dat dit een goed idee is, moet nog eens goed nadenken. Toen Hitler in 1939 begon met het systematisch vermoorden van terminaal zieken, krankzinnigen en gehandicapten, zorgde alleen publiek protest ervoor dat hij het terugschroefde.

Zonder enig recht op vrije meningsuiting en publiek protest is er geen grens aan de macht en domheid van de regering. Al onze 120 gekozen politici hebben ons in de steek gelaten en misbruik gemaakt van onze vertrouwende aard. Het is tijd voor nieuwe gezichten en oude waarden zoals eerlijkheid, waarheid en rationaliteit. Het publieke debat is al 3 lange jaren verdwenen en als het in november niet opnieuw wordt ingevoerd, zullen we opgesloten zitten in een systeem zonder stem en onderhevig zijn aan experimenten.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zeer verontrustende kinder-indoctrinatie video uit Canada toont gehersenspoelde vaccin-nazi’s die oproepen tot de arrestatie van onschuldige mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCovid prikken doodden wereldwijd 13 miljoen mensen, waarschuwt topdeskundige
Volgend artikelEen Matroesjka van psyops: En waarom Generaal Armageddon nergens heen gaat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Heeft het zin/
  Om mensen te blijven waarschuwen terwijl ze niet luisteren?
  Om ze proberen te overtuigen met bewijzen?
  Om ze te waarschuwen dat de ellende pas begonnen is?
  Om onder gelijkgestemden hier ons verhaal te doen?
  Om boos te worden?
  Om wanhopig te worden?
  Om gefrustreerd te raken van het onbegrip/onwil van de slaafse volgers?
  Om hier op FN elkaar veren in de kont te stoppen of elkaar af te zeiken?

  Heeft het zin om een moraal te hebben die steeds verder onder druk komt te staan?
  Heeft het zin om ieders op een eilandje te blijven zitten?
  Heeft het zin om, tegen beter weten in, weerstand te bieden tegen de bedreigingen?
  Heeft het zin om te weten dat al die shit over de hele wereld gaat en niet alleen in Nederland?

  Wat maakt de zin van het leven?
  De (klein)kinderen zien opgroeien in een wereld die niet gelukkig maakt?
  De verhalen horen van opa over de oorlog vroeger zoals het toen ging?
  Bij iemand die thuiskomt van de voedselbank een bosje bloemen voor de deur leggen?
  Een oud militair aanhoren die zijn been verloren is in een conflict ergens ver van zijn vaderland?
  Een begrafenisondernemer met een burn out te spreken?
  Jongetjes met rokjes aan op straat te zien terwijl ze lol hebben?
  De val van het kabinet en er vervolgens iets soortgelijks voor terug te zien?

  Wat,…..?

  • Ik krijg juist steeds meer berusting. Ik kijk om me heen, ik luister. Ik zeg niks. Soms zegt niks zeggen nog veel meer.

   Een blik kan soms al genoeg zijn. Tegen mensen die nu zeuren zeg ik hooguit “tsja….” zodat ze nog een in hoofd herhalen wat ik al jaren riep.

   Maar ik ben uitgeroepen. De mensheid heeft helemaal ZELF en NIEMAND anders, de stront over zichzelf afgeroepen. Ze verdienen het, en diegene die het niet verdienen zien iets gebeuren dat zij NOOIT zullen herhalen.

  • Er zijn toch wel pogingen tot communicatie en verbintenis, zie ik. Ben je bekend met dat “Vamilie” concept? Mensen organiseren zich in zeg maar lokale buurtverenigingen die ze ‘vamilies’ noemen. Iedereen kan zich aanmelden. Ik heb er geen ervaring mee, maar ik zie ze op Telegram voorbijkomen. Mss is dat wat…

  • Covid!!!
   Er was in eerste instantie helemaal geen pandemie, dus er was geen enkele reden om mensen in te spuiten met het vergif van Big Pharma, om maar niet te spreken over alle andere achterlijke en misdadige overheidsterreurmaatregelen zoals maskers, afstand houden, handen wassen, elle boog gebruiken als begroeting of om in te hoesten of niezen, de nutteloze en misleidende tests, de lockdowns en de avondklokken, quarantainemaatregelen en vooral de coronapas in de vorm van een ‘app’ die zorgde voor een tweedeling in de maatschappij en ongekende discriminatie van mensen die die troep van de misdadige Big Pharma niet in hun lijven hadden laten spuiten, vergelijkbaar met wat de Joden overkwam toen ze in toenemende mate werden uitgesloten van deelname aan de maatschappij

 2. Het is soms per dag balanceren tussen moedeloosheid en vechtlust.
  Ik ken mezelf, sommige anderen ook.
  Zwakkere ondersteunen,Kleintjes, ouderen en dieren. Voetstukken onderuit schoppen en aan stropdassen trekken.
  Begrip is iets anders dan accepteren.

  • @Tigron
   Waarde .
   Mag ikje Quoten ” Om mensen te blijven waarschuwen terwijl ze niet luisteren?
   Om ze proberen te overtuigen met bewijzen?
   Om ze te waarschuwen dat de ellende pas begonnen is?
   Om onder gelijkgestemden hier ons verhaal te doen?
   Om boos te worden?
   Om wanhopig te worden?
   Om gefrustreerd te raken van het onbegrip/onwil van de slaafse volgers?
   Om hier op FN elkaar veren in de kont te stoppen of elkaar af te zeiken?”

   Dude je zit op het goede pad .
   Mag ik tegen je zeggen dat je IMO een verlegen persoon bent .
   Je zit heel goed in je gedachten wereld .
   Ik ga echt niet tegen je opboksen met stellingname en definities .
   Ik denk dat Rommel ook niet zit te wachten op veren. 🤣
   Dank zij hem kunnen en zijn hier meestal en no ass kissers hun stelling en gedachten weergeven op de door hem geleverde topic’s . Maar zijn site is niet onmisbaar , ik zou zelf een slecht moment ervaren als ik niet meer de gegeven info zou kunnen lezen .
   Ken je Spock nog Startrek Enterprise .. best wel een goede stelling ” Opwinding verbeterd de opname van kennis” Wie krijgt er nu niet bij tijd en wijle een rolberoerte van de gebeurtenissen om ons heen .
   Vooral de handboeien van het verleden zijn lastig te dimmen .
   Maar zolang je je ogen nog open hebt en je hart klopt loop rechtop .
   Ik weiger gebukt door de poort te gaan . 😀
   Ik heb liever geen aandacht . Trek ik wel eens compleet krom van . 😉

   • Beste Cor,
    Quote: “Mag ik tegen je zeggen dat je IMO een verlegen persoon bent ”

    Niets in de wereld is wat het lijkt.
    Menigeen heeft geprobeerd mij in een bepaald hokje te stoppen waarbij men uiteindelijk erachter kwam zelf in een hokje te zitten.
    Ik kan uitermate op een diplomatieke manier communiceren en mij met diverse variabelen bezig houden teneinde een consensus te bereiken met een gesprekspartner.
    Ik kan echter ook iemand de tering verrot schelden en ze wijzen op hun zieke ontwikkeling die ze achter de rug hebben en sindsdien daar gestopt zijn.
    Vergis je niet tussen mijn persoonlijkheid en mijn houding: mijn persoonlijkheid is wie ik ben ….. mijn houding wordt bepaald door anderen.

    Mensen hebben mij een engel genoemd, anderen mij een tiefus klootzak.
    Yin yang en alles daartussen zo je wilt.
    En verlegen? Ik ben vroeger jarenlang discjockey geweest.( in de tijd dat je de periode tussen de platen moest volkletsen)
    echter, door de jaren heen heb ik ook geleerd om ook eens mijn bek dicht te houden.

    Hier op FN probeer ik redelijk fatsoenlijk te communiceren, hoewel ik van binnen soms een grote behoefte voel om iemand finaal af te zeiken.
    Soms schrijf ik dingen waarmee men niet uit de voeten kan, een andere keer ervaren lezers (h)erkenning.

    Mijn reacties hier zijn soms onderhevig aan mijn gemoed op dat moment.
    Indien ik iemand zou kwetsen dan is dat absoluut niet mijn intentie.
    Indien ik iemand een moment van goed gevoel of inzicht kan geven, is dat fijn om te beseffen.

    Zo, en nu ff koffie

 3. Lachen gieren brullen.
  De zinloosheid lijkt inderdaad wel de overhand te krijgen. Tigron zegt het goed.
  Maar laten we niet bij de pakken neerzitten… uiteindelijk zal er toch critical mass moeten ontstaan waardoor de kudde gaat zien hoe ze belazerd zijn en worden.

  Het is daarbij wel van belang te beseffen wat die experimentele GMO-gifspuit nou precies was – en dat was dus niet het eoa ‘vaccin’ tegen het eoa ‘dodelijke virus’. Ongeacht hoeveel mensen goed ziek werden van die griep. Want dat moet eerst maar eens uit de kast komen om aangepakt te kunnen worden.

  Er zijn verder nog wel plekken in de wereld waar de gekte (nog) niet heeft toegeslagen, en mogelijk ook geweerd blijft. Panama en Costa Rica zijn zulke plekken. Maar zo makkelijk is het ook niet voor een hele familie om naar Panama te verhuizen. De VS wordt straks ook wel weer een leuke plek om pionier te spelen.

  FN is wel een uitlaatklep waar je dingen kan delen, dat is tenminste nog wat. (De parasitaire creeps lezen natuurlijk ook mee, en houden blacklists bij van iedereen die er schrijft en zo.)

  Maar ja, wie weet, is het wel tijd dat de mens zichzelf uitroeit. De parasieten in West Aarde pikken nog snel een graantje mee en zuigen de boel lekker uit, en dan is het goodbye charlie… Behalve in Oost Aarde! Daar gaat het goed, en die scheiden zich steeds meer af van West Aarde. Uiteindelijk zal er een “ijzeren muur” (een elektronisch zwaarbewaakte grens met allerlei soorten van herkenning) tussen de twee gelegd worden, die ze van elkaar houdt. Want Oost Aarde wil geen verminkten en mentaal gestoorden binnenlaten. Nu kan je er nog binnenkomen, maar straks niet meer. Het enige dat ze nog zal binden is de ruimtevaart, de 4e Industr Rev. Verder niks.

  Dus als je in West Aarde blijft ga je heerlijk met het verval mee, maar je zal er niks van merken, want je vindt alles prima – zoals mensen die onverwacht en zomaar vroegtijdig de pijp uitgaan, je zoontje in zijn snoezige jurkje met tietjes op zijn tiende en zijn piemeltje wordt geamputeerd, en je dochter slikt hormonen om een baardje te kweken, pedofilie is belastingvrij en verdient social credits, en opa en oma krijgen vervroegde euthanasie dat scheelt weer op de kosten voor je, en je hebt je natje en je droogje met je persoonlijke digiwaarde zoals je prepaid voedselbon, je lekkere GMO voer, en je extra snelle mobiel en daar gaat het om, dus niemand zal klagen. West Aarde wordt een welvarend en aangenaam paradijs voor de aanbidders van de diversiteits cultuur – anything goes!

  Maar ook Oost Aarde gaat de gevolgen meemaken van de ecologische rampen door bijv straling, 5G en hoger, en het afsterven van warmbloedige diersoorten, plus vogels, bijen, en ook vissen, door de straling en de experimenten op de ionosfeer, etc. Een beetje uitstel van executie, maar niet echt lang.

  Maar, je “leeft vandaag” en het zal je tijd wel duure, je gaat niet doemdenken, dus je moet je ook geen zorgen maken. “Ze” maken het echt wel weer mooi voor je, dus neem nog een boester.

  Hier is nog een aardig naslag werk over straling in je huis, voor de liefhebbers:

  http://www.maes.de/
  Daaronder het boek van Maes: Stress durch Strom und Strahlung

 4. Beste Mensen

  Het is dat de Mensheid zich heel makkelijk als een Mens zonder Hoofd met van die spullen erin Hoe heeten die ook alweer .. gedraagt
  Zich Laten hersenspoelen
  Of gedragen als een Schaap welken door Wolven in Herdershonden pakken verkleed die Schapen begeleiden
  Ooo oo o o wat zijn wij toch Mak
  Zo mak als een … Wat was dat ook alweer ?

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in