© FRANK MERIÑO / PEXEL

Twee doses COVID-19 vaccin maken de kans op infectie met 44% groter, zo blijkt uit een studie van de Universiteit van Oxford, die in tegenspraak is met de grondslag van het wereldwijde vaccinatiebeleid, dat ervan uitgaat dat vaccinatie de verspreiding en overdracht aanzienlijk vermindert, bericht Will Jones.

De studie, gepubliceerd in de Lancet, bekeek alle infecties die van 8 december 2020 tot 17 november 2021in Engeland werden gemeld bij volwassenen die bij een medische praktijk waren ingeschreven, wat betekent dat de Alfa- en Deltaperiode werden overbrugd. Het gebruikte een case-control ontwerp om de effectiviteit van het vaccin te schatten, waardoor potentiële verstorende factoren zoals leeftijd, geslacht en onderliggende aandoeningen konden worden gecontroleerd, terwijl personen met een eerdere infectie werden uitgesloten.

De resultaten van de effectiviteit tegen een positieve Covid-test (d.w.z. gemelde infectie), die in de aanvullende bijlage te vinden zijn, staan hieronder.

Ik heb drie belangrijke cijfers geel gemarkeerd. De bovenste twee laten zien dat in de twee weken na de eerste prik personen drie tot vier keer meer kans hadden om positief te testen op Covid dan hun ongevaccineerde tegenhangers. Dit is een verdere bevestiging van de piek in het aantal infecties na de prik die vaak is vastgesteld en waarvan bewezen is aangetoond dat deze het gevolg is van het feit dat de vaccinatie de immuniteit vermindert.

Het derde cijfer laat zien dat twee weken of meer na de tweede prik – die in 2021 werd beschouwd als “volledig gevaccineerd” – personen 44% meer kans hadden om geïnfecteerd te raken dan hun ongevaccineerde tegenhangers. Dit is een negatieve vaccineffectiviteit (waarbij infecties hoger zijn bij de gevaccineerden dan bij de ongevaccineerden) van min-44%. Deze negatieve effectiviteit komt overeen met wat destijds werd gezien in de ruwe gegevens uit Engeland en ook in studies uit andere landen, maar is in tegenspraak met de officiële schattingen van de regering, die een effectiviteit van 60-85% tegen Delta-infectie claimde. De nieuwe studie geeft aan dat de negatieve effectiviteit niet alleen het gevolg was van verstorende factoren of een “inhaaleffect”, waarbij de gevaccineerden aanvankelijk lagere infectiecijfers hebben en vervolgens hogere infectiecijfers naarmate het effect van het vaccin wegebt, zoals sommigen hebben beweerd.

  Waarom niet?

De auteurs erkennen de cijfers en schrijven: “Verrassend genoeg hebben wij een hoger risico op test-positiviteit waargenomen na vaccinatie met één of twee doses in alle BMI-groepen, wat in strijd is met het bewijs dat door het Britse ONS is gerapporteerd.” Wat zij niet vermelden is dat dit volledig in overeenstemming is met gegevens van het UKHSA, noch dat het ONS bekend staat om het overschatten van infectiepercentages bij ongevaccineerden omdat het de populatie onderschat – het ONS schat de ongevaccineerde volwassen populatie op 8%, terwijl de NIMS database deze op 19% schat (en onderzoeken nog hoger op 26%).

De auteurs stellen dat de “resultaten van ziekenhuisopname en overlijden als robuuster werden beschouwd dan die van infectie” vanwege de “variabiliteit in testen” en een mogelijk “hoog percentage asymptomatische infecties”. De implicatie is dat ongevaccineerde mensen zich minder vaak lieten testen als ze geïnfecteerd waren, waardoor het positieve testpercentage bij de ongevaccineerden werd onderdrukt. Er wordt echter geen bewijs geleverd voor deze bewering, noch een poging gedaan om de mogelijke omvang van het verschil te kwantificeren.

De studie werd in juni gepubliceerd, maar bleef grotendeels onopgemerkt tot Alex Berenson er vorige week over schreef. Alex vestigt ook de aandacht op het feit dat de effectiviteit van vaccins tegen ziekenhuisopname en overlijden veel zwakker is dan destijds werd beweerd.

De effectiviteit van het vaccin tegen overlijden 14 of meer dagen na de tweede prik is slechts 61% (het eerste gemarkeerde cijfer), ver onder de 90-99% die de regering beweerde. Merk op dat de totale bescherming nog lager zal zijn omdat de gevaccineerden een grotere kans hebben om te worden geïnfecteerd: de hierboven vermelde 44% hogere infectiegraad zou de effectiviteit van 61% terugbrengen tot slechts 34%.

  Linksen gebruiken massacensuur omdat ze het lef niet hebben om een eerlijk debat aan te gaan

Vreemd genoeg stijgt de effectiviteit van het vaccin tegen overlijden in de week na de derde prik (het tweede gemarkeerde cijfer) van 61% na de tweede prik naar 97%, hoewel dit is voordat het effect van de booster zou moeten beginnen. Deze eigenaardigheid wordt niet verklaard.

Bij de ziekenhuisopnamecijfers is er een verontrustende piek in de weken na de eerste prik, die in de tweede week tweemaal zo hoog is (2,02). Waarom is de kans dat gevaccineerden met Covid in het ziekenhuis worden opgenomen twee keer zo groot als bij ongevaccineerden in de weken na de prik?

Uit de cijfers blijkt dat twee vaccindoses het risico op ziekenhuisopname met 66% verminderen eenmaal 14 dagen na de injectie (hoewel er opnieuw een onverklaarbare sprong in doeltreffendheid is van 19% 28 dagen na dosis 1 tot 67% in de week na dosis 2). De 66% is duidelijk lager dan de 90-99% die destijds werd geclaimd, zoals blijkt uit onderstaande tabel uit een rapport van de UKHSA-regering van september 2021.

UKHSA, september 2021

De nieuwe cijfers zijn veel meer in overeenstemming met wat werd waargenomen in de ruwe UKHSA-gegevens. Maar het betekent dat we geen verklaring hebben voor het feit dat de klinische proeven en overheidsstudies een hoge werkzaamheid lieten zien voor een kuur van twee doses, terwijl observationele studies van het echte bewijsmateriaal nu een negatieve werkzaamheid tegen infecties en een veel lagere dan geadverteerde werkzaamheid tegen ernstige ziekten laten zien. Er is duidelijk een verklaring nodig. En aangezien de eerdere studies werden gebruikt om zowel individuele keuzes als overheidsbeleid, inclusief medische dwang, te onderbouwen, moeten hieruit ernstige lessen worden getrokken.

  Er is iets heel ergs aan de hand: bijna 30.000 sterfgevallen gemeld in EU, VK en VS na de COVID-19 injectie

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Je ziet je benen, maar je voelt ze niet staan of liggen” – Hardcore vaccinfanaat meldt bijwerkingen van BioNTech-Pfizer vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEurozone boekt eerste dubbelcijferige inflatie ooit – Nederland komt uit op 17,1%, tegen minder dan 14% in augustus
Volgend artikelKiev regime vermoordt vluchtelingen die door oorlog verscheurde gebieden ontvluchten en Russische bescherming zoeken (foto’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wat ik niet begrijp is, dat er onderzoek wordt gedaan o.b.v. een pcr-test die 97% vals positieven oplevert. Maakt ieder onderzoek waardeloos.

  • Alles draait daarom juist rond die PCR omdat het fake is.
   Die PCR-test kan je zelfs zo gevoelig (cycles) afstellen dat ook een appelsien positief zal testen.
   En daar spelen ze enorm mee…
   Mensen krijgen in de winter een snotneus of voelen zich zoals vroeger wat grieperig en wat doen die nu? Lopen in volle paniek voor een PCR-test, haha.
   Uiteraard veel worden positief verklaard om de cijfers naar boven te halen.
   Zijn dan verplicht een tijdje tv te kijken in de sofa en zijn dan ZONDER SPECIALE MEDICATIE genezen.
   Stellen zich daarna geen vragen, vooral geen kritische vragen en blijven dit doen tot ze doodvallen?
   Hebben het verstand kleiner dan een mug?

   • Die PCR test is niet fake, het dient alleen een ander doel dan wat er gezegd wordt. Met dat extreem lange wattenstaafje, wordt er tegen je hersenbarrière geplaatst, met dit zelf assembleerbare substantie. Het zogenaamde CAS-PR9 techniek, wat jouw DNA met een synthetisch eiwit aan kan passen naar wens. Je hebt dan een nano chipje ingebracht gekregen. Dus zo onschuldig is dat wattenstaafje niet. Alleen het zogenaamde positief/negatief verhaal is duimzuigerij. Het is afhankelijk of de politiek hoge cijfers wil op dat moment of juist niet.

    Alle die deze testen uitvoeren zijn geen van alle bevoegd om deze medische behandeling uit te voeren. Want deze valt nog steeds onder de klinische test periode. Dan mogen alleen bevoegde met een klinische certificaat deze testen uitvoeren, maar die vindt je niet bij huisartsen, GGD’s of ziekenhuizen. De sneltesten waar je een druppeltje speeksel mee moet meten, geeft enkel aan of het een zuur is. Als het positief resultaat geef (een heel duur lakmoes staafje dus). Vandaar dat Cola of een sinaasappel of motorolie ook een positieve uitslag geeft.

    De reden dat er telkens een herhalingsprik gehaald moet worden is omdat het lichaam dat vreemde synthetische eiwit door je lichaam afgebroken wordt en het eruit werkt via je ontlasting. Als je meer dan 3 vaccins gehad hebt is je eigen immuunsysteem buitenwerking gesteld en ben je afhankelijk gemaakt van die vaccins en wil je blijven leven zal je telkens een nieuwe prik moeten halen, je gehele leven.

    Dat is de beloning van je eigen naïviteit om de overheden te vertrouwen, zodat jij dan opnieuw geboren bent in het nieuwe slavensysteem. Waar niemand meer uit kan ontsnappen.

 2. Al ruim 2 jaren cijfers/gegevens/bewijzen(!) en heel veel informatie omtrent de schadelijke gevolgen van….
  Maar vooral vooraf de staatsindoctrinatie en nep-nieuws over een gefantaseerd iets…
  Kortom….neem de spuit(alweer) geniet ervan en sterf…..
  Ben er zooooooooooooo klaar mee met die randdebielen.

 3. Voor zover ik weet, is dat tijdens een ziekte uw immuniteit sterk afneemt, en dat je daarna terug moet aansterken en extra voorzichtig moet zijn voor ziekte. (recupereren)

  Dus met dat vaccin brengen ze een ziekte in je lijf, uw immuniteit schiet in gang, verzwakt, en ziektes hebben weer vrij spel.
  En ze hebben geprutst aan uw DNA met die spike.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in