Dr. Sara Ross, hoofd van intensive care van kinderen, zegt dat de veiligheidsnorm voor COVID-vaccins “anders lijkt te zijn voor alle andere vaccins waaraan we kinderen blootstellen”, bericht khn.org.

Lucien Wiggins, 12 jaar, kwam 7 juni per ambulance aan in het Tufts Children’s Hospital met pijn op de borst, duizeligheid en hoge niveaus van een eiwit in zijn bloed die wezen op een ontsteking van zijn hart. De symptomen waren een dag eerder begonnen, de ochtend na zijn tweede vaccinatie met de Pfizer-BioNTech mRNA-prik.

Voor Dr. Sara Ross, hoofd van de pediatrische intensive care in het ziekenhuis in Boston, bevestigde deze gebeurtenis een twijfel die zij al langer koesterde: was het land zijn geluk aan het beproeven door kinderen tegen COVID te vaccineren op een moment dat de ziekte relatief mild was bij jongeren – en de scepsis over vaccins beangstigend hoog was?

“Ik heb bijna 15 jaar op de intensive care van kinderen gewerkt en tot nu toe heb ik nog nooit één patiënt met een vaccin-gerelateerde complicatie verzorgd. Onze veiligheidsnorm lijkt anders te zijn voor alle andere vaccins waaraan we kinderen blootstellen”, vertelt Ross aan Kaiser Health News.

Op een bijeenkomst vorige week van een adviescommissie van de FDA stelden vaccindeskundigen voor dat het agentschap de farmaceutische bedrijven zou verplichten grotere en langere klinische proeven te houden voor de jongere leeftijdsgroepen. Enkelen zeiden dat de FDA de toestemming voor vaccinatie van jongere kinderen een jaar of twee zou moeten uitstellen.

Interessant genoeg zijn Lucien en zijn moeder, Beth Clarke, uit Rochester, New Hampshire, het er niet mee eens. De bijwerking van haar zoon was “vreemd”, zegt ze, “maar ik heb liever dat hij een bijwerking krijgt waar artsen hem mee kunnen helpen dan dat hij covid krijgt en mogelijk sterft. En hij voelt dat ook zo, wat belangrijker is. Hij vindt dat al zijn vrienden het moeten krijgen”.

De Amerikaanse Academie van Kindergeneeskunde wil dat kinderen het vaccin krijgen, ervan uitgaande dat tests uitwijzen dat het veilig is.

  Covid "vaccins" veroorzaken microbloedklonters bij miljoenen... en er is geen medische oplossing

Maar gezonde mensen onder de 18 hebben over het algemeen geen ernstige gevolgen ondervonden van covid, en het aantal ernstige gevallen onder de jeugd is gedaald naarmate meer volwassenen werden gevaccineerd. In tegenstelling tot andere ziekteverwekkers, zoals influenza, besmetten kinderen over het algemeen geen oudere, kwetsbare volwassenen. Onder deze omstandigheden, zei Dr. Cody Meissner – die als hoofd van de kinderinfectieziekten van Tufts advies gaf over Lucien’s geval – wegen de voordelen van vaccinatie tegen covid op dit moment misschien niet op tegen de risico’s voor kinderen.

“We willen allemaal een vaccin voor kinderen, maar ik maak me zorgen over de veiligheid”, zei Meissner vorige week tegen de medeadviserende commissieleden. In een Israëlisch onderzoek werd een vijf- tot 25-voudige toename van de hartkwaal gevonden bij mannen in de leeftijd van 16-24 jaar die waren ingeënt met de Pfizer-prik. De meesten herstelden binnen een paar weken. Er vielen twee sterfgevallen onder gevaccineerde mannen die geen verband lijken te hebben met het vaccin.

Jonge mensen kunnen langetermijneffecten ondervinden van de vermoedelijke bijwerking van het vaccin, zoals littekenvorming, onregelmatige hartslag of zelfs vroegtijdig hartfalen, zei Meissner, dus het is zinvol om te wachten tot de ernst van het probleem duidelijker wordt.

Ross zei dat de grootste pandemiebedreigingen voor kinderen die haar ICU heeft gezien, overdoses drugs zijn en psychische aandoeningen die worden veroorzaakt door het stilvallen van het normale leven.

“Jonge kinderen zijn niet de vectoren van de ziekte, noch zijn zij de drijvende kracht achter de verspreiding van de epidemie”, zegt Ross. Hoewel uiteindelijk iedereen gevaccineerd zou moeten worden tegen covid, zou het gebruik van de vaccins niet uitgebreid moeten worden naar kinderen zonder uitgebreide veiligheidsgegevens, zegt ze.

  "Een zich ontvouwende gezondheidscatastrofe wordt in de doofpot gestopt terwijl het voor onze ogen gebeurt"

Moderna en Pfizer zijn deze zomer begonnen met het testen van hun vaccins op jongere kinderen. Een woordvoerder van Pfizer zei dat het bedrijf verwacht ongeveer 2.250 kinderen van 6 maanden-11 jaar vaccin te geven als onderdeel van zijn proef; Moderna zei dat het ongeveer 3.500 kinderen in de leeftijdsgroep van 2-11 jaar zou vaccineren.

Sommige leden van het adviescomité van de FDA stelden voor om tot 10.000 kinderen in elke proef op te nemen. Maar Marion Gruber, leider van het FDA regelgevend bureau voor vaccins, wees erop dat zelfs proeven van een dergelijke omvang niet noodzakelijkerwijs een bijwerking zouden detecteren die zo zeldzaam is als myocarditis lijkt te zijn.

Op een gegeven moment moeten de federale regelgevers en het publiek beslissen hoeveel risico ze bereid zijn te accepteren van vaccins tegenover het risico van een covid-virus dat zich over de hele wereld blijft verspreiden en muteren, zei Dr. Paul Offit, directeur van het Vaccine Education Center van het Children’s Hospital of Philadelphia.

“We zullen nog jaren of misschien wel tientallen jaren een sterk gevaccineerde bevolking nodig hebben”, zei Offit op de bijeenkomst. “Het lijkt moeilijk voor te stellen dat we kinderen in de toekomst niet meer hoeven te vaccineren”.

Ross stelde dat het zinvoller is om selectief kinderen te vaccineren die het meeste risico lopen op een ernstige ziekte, zoals kinderen met obesitas of diabetes. Maar zelfs het stellen van vragen over het vaccinatieprogramma kan een beladen beslissing zijn, zei ze. Hoewel de autoriteiten de plicht hebben om openhartig te spreken over de veiligheid van vaccins, is er ook een verantwoordelijkheid om het publiek niet bang te maken op een manier die hen ontmoedigt om immunisatie te zoeken.

  Dus, proberen ze je te vermoorden of zijn ze gewoon corrupt, gierig en dom?

Een 10-daagse pauze in de vaccinatiecampagne van Johnson & Johnson in april, terwijl de autoriteiten een verband onderzochten met een soms fatale bloedstollingsstoornis, leidde tot een sterke daling van het vertrouwen van het publiek in dat vaccin, hoewel de autoriteiten eind mei beweerden slechts 28 gevallen hadden ontdekt onder 8,7 miljoen ontvangers van het vaccin in de V.S. Door de afnemende belangstelling voor het vaccin van Johnson & Johnson dreigen miljoenen doses in koelkasten in het hele land over hun houdbaarheidsdatum heen te raken.

Te veel aandacht voor de potentiële schade van de Pfizer en Moderna vaccins voor kinderen zou een tragisch resultaat kunnen hebben, zei Dr. Saad Omer, directeur van het Yale Institute for Global Health en een expert op het gebied van aarzeling bij het gebruik van vaccins. “Zeer binnenkort kunnen we in een situatie terechtkomen waarin we deze populatie echt moeten vaccineren, maar het zal te laat zijn omdat je de boodschap al hebt gegeven dat we het niet moeten doen”, zei hij.

Uiteindelijk, misschien volgend jaar, zouden er K-12 mandaten kunnen komen, zei Dr. Sean O’Leary, een professor in kinderinfectieziekten aan de Universiteit van Colorado. “Er is zoveel verkeerde informatie en propaganda dat mensen terughoudend zijn om daarheen te gaan, om het wespennest verder te porren”, zei hij. Maar zodra er robuuste veiligheidsgegevens voor kinderen zijn, “als je erover nadenkt, is er geen logische of ethische reden waarom je het niet zou doen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen groep ouders stuurt de mondkapjes van hun kinderen naar een laboratorium en krijgt zeer verontrustende resultaten
Volgend artikelOpnieuw een tiener overleden door hartfalen van COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Zijn er ook IQ verhogende vaccins? Man man man wat is een groot deel vd mensheid toch oliedom. Een gifspuit tegen een niet bestaande ziekte/ virus. En dan je kind zien bezwijken en nóg zeggen dat andere kinderen ook met dit gif ingespoten moeten worden. Ik kan er niet bij, echt niet, elke dag weer….

  2. Ja helaas zijn er nog steeds hele oliedomme mensen daar hadden ze een vaccin voor uit moeten vinden zolang alles wat afwijkt van de kudde als paria beschouwd wordt en er helaas maar weinig mensen zijn die dat durven opkomen voor je eigen mening gaat het wel ff duren voordat het knopje omgaat men kent het spreek woord wel als het kalf verdronken is dempt men de put

  3. Beste mensen wij zijn u op het punt gekomen dat er grote twijfels zijn betreffende het vaccin de voor n tegen standers vechten zich de tent uit over de rug van het volk maar dat is kennelijk niet genoeg nu worden de kinderen zonder een goed en juist onderzoek betreffend de veiligheid van het vaccin op kinderen, het is gewoon met geen woorden te bevatten waar heeft het het kapitaal en macht uiteindelijk naar toe gebracht hier in Nederland gaat het de laatste 12 jaar niet meer over mensen maar uitsluitend over onder drukking van het volk met dank aan Rutte VVD ook de kiezers mogen zich dat aan rekenen maar zonder dat ze het weten een vaccin maak geen verschil bij welke groep je uiteindelijk toebehoort. Fijne zaterdag.

  4. Mag zij liegen? Ik niet van mijn moeder. Bovendien blijft de besmettingsleugen weer in stand. Pasteur is een leugenaar, een virus is de zeep van je lichaam en zorgt ervoor dat je ontgift wordt en dus gezond blijft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in