Ik weet hoe we Vladimir Poetin voor eens en altijd kunnen stoppen. Ik bied hier gratis mijn strategische toverkunst aan het westerse imperium aan.

Voordat ik mijn onstuitbare plan onthul, moeten we eerst begrijpen dat de Associated Press ons zojuist heeft laten weten dat het een “ongegronde samenzweringstheorie” is dat de VS verantwoordelijk is voor het saboteren van de Nord Stream-pijpleidingen die zijn aangelegd om Russisch gas naar Duitsland te vervoeren, en dat deze ongegronde samenzweringstheorie uitsluitend wordt gepromoot door Rusland en extreem-rechtse groeperingen, schrijft Caitlin Johnstone.

“Het Kremlin en de Russische staatsmedia propageren op agressieve wijze een ongegronde complottheorie die de Verenigde Staten de schuld geeft van schade aan aardgaspijpleidingen in de Oostzee, in wat volgens analisten vrijdag een nieuwe poging is om de VS en haar Europese bondgenoten te verdelen,” vertelt AP. “Het Russische standpunt weerklinkt ook op sociale mediafora die populair zijn bij Amerikaanse conservatieven en extreem-rechtse groeperingen.”

“De suggestie dat de VS de schade heeft veroorzaakt deed de ronde op online fora die populair zijn bij Amerikaanse conservatieven en aanhangers van QAnon, een complottheoriebeweging die beweert dat Trump een strijd voert tegen een satanische kinderhandelsekte die de wereldgebeurtenissen controleert,” meldt AP.

Deze informatie kan als een verrassing komen voor de vele mensen die niet weten dat het promoten van deze bewering betekent dat ze noodzakelijkerwijs ofwel Russisch zijn of extreem-rechtse QAnon Satanische pedofiele samenzweringstheoretici, zoals bijvoorbeeld de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Polen en huidig zittend lid van het Europees Parlement Radek Sikorski, die openlijk de Verenigde Staten bedankte voor het exploderen van de pijpleidingen.

  Voormalig adviseur van het Pentagon: "VS achter sabotage Nord Stream"

Het nieuws dat deze samenzweringstheorie “ongegrond” is, kan ook als een verrassing komen voor degenen die hebben opgemerkt dat zowel president Biden als zijn staatssecretaris voor politieke zaken Victoria Nuland expliciet hebben gezegd dat Nord Stream 2 zal worden stopgezet als Rusland Oekraïne binnenvalt, dat de VS sancties heeft opgelegd aan degenen die Nord Stream 2 hebben gebouwd, dat DC insiders officieel hebben gezegd dat zij willen dat de Europeanen afhankelijker worden van Noord-Amerikaanse energie dan van pijpleidingen uit Rusland, dat de Duitsers recentelijk boos hebben geëist dat er een einde komt aan de door de VS geleide sancties tegen Rusland en dat Nord Stream-gas weer wordt opengesteld, dat Amerikaanse zeemachten onlangs oefeningen met onbemande onderwatervoertuigen uitvoerden op de plaats waar de pijpleidingen werden aangevallen, dat er in het verleden onbemande onderwatervoertuigen zijn aangetroffen met explosieve ladingen in de buurt van Russische pijpleidingen, dat Polen zojuist letterlijk een gaspijpleiding in gebruik heeft genomen die gas uit Noorwegen via Denemarken en de Oostzee zal vervoeren, dat er kort voor de explosies Amerikaanse militaire helikopters zijn geregistreerd die tussen de twee ontploffingspunten en langs de Nord Stream 2 pijpleiding vlogen, dat het Amerikaanse imperium een uitdrukkelijk verklaard beleid heeft om ervoor te zorgen dat er geen machten ontstaan die zijn wereldwijde hegemonie, ook in Europa, zouden kunnen betwisten, en dat de CIA een bekende geschiedenis heeft van het opblazen van Russische gaspijpleidingen.

Maar het is in het nieuws, dus het is zeker waar. Ze mogen niet liegen. De VS is niet schuldig.

Dus als het een gekke Russische-Satan-pedofiel-QAnon crackpot samenzweringstheorie is om te geloven dat de Amerikaanse regering of haar imperiale proxies iets te maken hebben met de sabotage van Russische pijpleidingen, wie heeft het dan gedaan?

  "Als Europa wordt aangevallen, zullen we jullie nooit komen helpen" - EU-topambtenaar citeert Trump

Nou, dit zal je versteld doen staan omdat het zo contra-intuïtief is, maar hier is het antwoord: Rusland.

Dit is volgens zulke altijd onpartijdige en volkomen betrouwbare deskundigen als voormalig CIA-directeur John Brennan, die zegt dat “Rusland zeker de meest waarschijnlijke verdachte is”, en NAVO-denktanker Alexander Vershbow, die zegt dat Poetin zijn eigen pijpleidingen opblies in plaats van gewoon een klep dicht te draaien, omdat hij de wereld wilde laten zien dat hij een “madman” is.

“De sabotage van de Nord Stream-pijpleidingen versterkt verder het beeld van Poetin als gestoorde gek, wat sommige bondgenoten ervan zou kunnen overtuigen aan te dringen op een staakt-het-vuren en onderhandelingen die onvermijdelijk zouden betekenen dat Oekraïne aanzienlijke hoeveelheden grondgebied opgeeft,” vertelde Vershbow aan Susan B Glaser van The Atlantic.

Dus daar heb je het. Rusland, niet het Amerikaanse imperium, is verantwoordelijk voor het vernietigen van miljarden dollars van zijn eigen economische en energie-infrastructuur en het lozen van honderden miljoenen dollars van zijn eigen gas en het beëindigen van zijn cruciale hefboompunt over Europa in directe facilitering van Amerikaanse geostrategische belangen en in directe ondermijning van zijn eigen belangen, omdat Poetin een gestoorde gek is. Als het niet waar was, konden ze het niet in het nieuws brengen.

Dus bent u klaar voor mijn briljante strategie om Poetin te verslaan? Hier is het: gewoon afwachten tot hij de rest van Rusland opblaast.

Dit is tenslotte dezelfde gek die volgens de New York Times zijn troepen heeft bevolen een kerncentrale te bombarderen die zij al in handen hebben. Als Poetin een brabbelende, irrationele gek is die er plezier in heeft zijn eigen spullen op te blazen, alleen maar om gek te doen, dan zal hij, als we hem gewoon met rust laten, de Russische Federatie snel in een dampende hoop puin veranderen.

Eerlijk gezegd kan ik niet geloven dat het mij, een nederige blogger, heeft gebracht om dit namens het Amerikaanse imperium uit te zoeken. Je zou denken dat met alle briljante geesten in de Amerikaanse regering en de mainstream nieuwsmedia ze dit zelf wel zouden hebben bedacht, maar blijkbaar hebben ze soms een beetje hulp nodig. Alle denktanks in DC mogen me bellen voor een lucratief werkaanbod.

  VS-geleide NAVO verdrinkt Oekraïne in een bloedbad

U bent bij voorbaat welkom. Ik kijk uit naar Poetins zelf veroorzaakte ondergang.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKiev regime vermoordt vluchtelingen die door oorlog verscheurde gebieden ontvluchten en Russische bescherming zoeken (foto’s)
Volgend artikelVolledige toespraak in Nederlands: Poetin ondertekent akkoord over toetreding nieuwe Russische gebieden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Geweldig betoog.
  Als je vandaag de dag de msm nog voor waar aanneemt dan beschik je waarschijnlijk net over
  twee bengelende hersencellen die af en toe ook nog eens kortsluiting maken.

 2. Waarom brand het niet daar bij die gebroken pijpen.?
  Te laat nu. Want de druk is eraf. De zee heeft zich boven de breuk gesloten. Geen vuur- zee
  Dus stuur geen foto meer van opborrelend gas.
  Geen vreugdevuur voor het hele westen.
  Het valt erg te waarderen dat heer Poetin de Poolse pijp, die meteen na de sabotage van NS 2 open ging, gewoon heel laat.
  Het wordt steeds gevaarlijker.

 3. Beste Caitlin Johnstone,

  Echt een geweldig oplossing draag je aan. Niet te beschrijven hoe goed. En ook kort en bondig (mij lukt dat niet altijd).

  Een heel verhaal van andere bronnen en daar komt ie dan: BOOM. Een zin. Dat is de oplossing. Jij ziet het licht!

  Als ik niet beter zou weten dan dat je een schrijfster was zou ik denk dat je Spin Doktor bent.

  Rare ik toch.

  Een vriendelijke groet,
  Ralph
  Ps. je zou er verstandig aan doen alle die lelijke fotos van het internet te verwijderen. Als ik niet beter zou weten zou ik denken dat je een Satanist was. Stom he, die gedachte

  • RS: Ze heeft het ook altijd over “onze” machthebbers. Een zeer subtiele manier om mensen het onbewust te doen accepteren dat men “machthebbers heeft” – dus onder het bevel van een (gewelddadig) ander mens zit. Als je geen globalist bent, dan zou er geen haar op je hoofd aan denken om gewelddadige medemensen met “onze machthebbers” aan te duiden, er zijn andere, betere termen voor. Waarom maakt ze juist deze keuze? Tenminste, zo zie ik het. Ik kan er helemaal naast zitten. Maar woorden spreken voor zichzelf, toch?

 4. Hoe Poetin te veslaan ? Welke van zijn dubbelgangers ? Kijk naar hem, dat is NIET de originele. Volgens zijn vrouw is hij in 2014 vermoord. De internationale zionistische joden, met name het bankierskartel, controleren altijd beide zijden. Ook deze ‘oorlog’ is volledig geënsceneerd.

 5. Wat zijn er toch veel idioten op de wereld, Poetin zou dit NOOIT doen en waarom dacht je dat ??? hij draait gewoon de kraan dicht en is het klaar, hij is toch niet zo’n idioot dat die deze opblaast en misschien straks weer nodig heeft. Dit is door America en de Navo en Zelinski en het WEF gedaan om de EU en vooral Duitsland helemaal kapot te maken, zo gaat in princiepe heel Europa naar de verdommenis en zij hebben er baat bij en wij allemaal verekken straks van de armoede. Je moet toch zeer bekrompen en dom zijn om dit allemaal niet te willen zien.

 6. https://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2022/09/false-flags-fail-when-we-the-people-are-aware-on-the-fringe-3642417.html vanaf minuut 12 , en hij legt ook uit dat er nog maar 21% van de Ameikaanse bevolking achter hun regering staat
  En waar komen die gif spuitjes 2020 vandaan ,waar vele landen in de wereld die nog nooit ene kwaad hebben gedaan zwaar onder te lijden hebben .
  Het is toch allemaal niet zo moeilijk om te begrijpen wat er zich afspeelt.
  naturalnews.com leuk voor dagelijkse info.

 7. Alles wat van de grote persbureau’s als Reuters en AP komt, is besmet met dezelfde financiële belangen als de opgeblazen leidingen. Geen wonder dat ze naar Poetin wijzen. Ze moeten wel. Doen ze dat niet, dan wordt de top per direct ontslagen en vervangen door mensen die staan te trappelen om hun goed verdienende plaatsen in te nemen. Geld, geld en nog eens geld is wat de wereld totaal verziekt.
  https://www.interessantetijden.nl/2020/11/12/persbureau-reuters-roeptoeter-great-reset/

  Daarom: luister naar Hem die zei: ‘U kunt geen twee heren dienen. Want u zult of de één liefhebben en de ander haten óf de een dienen en de ander verachten. U kunt niet God dienen en mammon’. En laten de kerken in de wereld daar maar eens mee gaan beginnen want die zijn door de eeuwen heen verziekt door hetzelfde geld als de persbureau’s. Reden waarom met name het RK-instituut in Openbaring 17 wordt voorgesteld als ‘het grote Babylon’, de hoer die ‘het beest’ berijdt met de zeven koppen en de tien horens. Daarmee zal ze op een verschrikkelijke manier op de koffie komen in de nabije toekomst: Openbaring 17:16 – als ‘het beest’ alle macht in de wereld overneemt. Dan is het nog 3,5 jaar tot het absolute eind van de geschiedenis der wereldrijken en krijgen we pas een échte hele grote goddelijke Great Reset… Lees Openbaring 16 om te zien wat er dan gebeurt, qua timing gelijk aan Daniël 7 vanaf vers 11.

  Voor meer over Openbaring 17 en het beest met de 7 koppen en 10 horens:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-17

 8. WEF ; het WEF heeft haar doel bereikt😎!! Hoe vermoord je de meeste mensen en maak je voor de weggekropen elite een nieuwe wereld via hun “Elite Troepen SA en SS”? Door een kernoorlog te lanceren te “instigeren” kwestie van knopjes drukken door een NAZI-CLOWN aan het hoofd van een in de Donbass Moordende AZOV NAZI-Leger, Putin moet deze hufters uitmoorden tot de laatste klootzak incluus de Clown! Daarna het hele WEF met alle Young Global Leader-Scumbag infiltranten en Spionnen!

 9. Het verleden van grootmachten over 70 jaar valt Rusland in het niets met de 20 miljoen moorden van
  Navo landen met aan het roer VS GB met staats grepen vermoorden van div. precedenten en het stelen van
  Gas Olie Goud Uranium en meerdere grond stoffen tot op vandaag daar bij liegen over misdaad van anderen.

  Wie in het verleden heeft geleerd weet wie de boeven zij kijk niet naar de splinter in een anders oog maar
  naar de balk in de ogen van velen die daar door blind zijn .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in