© EpicTop10.com (CC BY 2.0)

Vorige week werd de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis de eerste in de EU die zich moest laten inenten om in Europa te kunnen reizen. Hij kreeg snel steun en donderdag zullen de staatshoofden en regeringsleiders van de Unie de kwestie bespreken.

Zogenaamde Covidpassen in verschillende vormen zijn reeds eerder in onder meer Denemarken voorgesteld en in beperkte mate getest in het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Kyriakos Mitsotaki eist dat de EU vaccinatiepaspoorten invoert om vrij te kunnen reizen in Europa. Hij wordt gesteund door Portugal.

“Voor Portugal en Griekenland is het toerisme bijzonder belangrijk voor onze economieën. Het is dus absoluut noodzakelijk, nu we uiteindelijk de zomer tegemoet gaan, dat we ons veilig voelen en dat anderen zich ook veilig voelen”, zei de Portugese premier António Costa tijdens een EU-bijeenkomst in Lissabon.

“Absoluut noodzakelijk”

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, is ook van mening dat een inentingsbewijs “absoluut noodzakelijk” is. Ze zegt echter dat ze het niet wil eisen om de grenzen binnen de EU te overschrijden.

In een videoconferentie op donderdag zullen de staatshoofden en regeringsleiders van de EU de kwestie bespreken, die een breed scala aan politieke en juridische kwesties aan de orde stelt.

Asielzoekers filmen zichzelf terwijl ze babyvoeding likken in de supermarkt

  EU op zelfmoordmissie: Europees Parlement roept op tot volledige stopzetting van Russische energie
Vorig artikelDe Verenigde Staten verbieden banken om politiek te discrimineren
Volgend artikelNieuwe Britse wet om standbeelden en monumenten te beschermen tegen racistische BLM-vandalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De invoering van een coronapaspoort kan tot een nieuwe vorm van apartheid leiden, zo waarschuwt de Britse burgerrechtenbeweging Big Brother Watch (BBW). Vorige week maakten de bedrijven Mvine en iProov bekend dat ze een coronapaspoort in Groot-Brittannië gaan testen. Met het paspoort kunnen mensen hun testresultaten en vaccinatiestatus registreren.
  https://www.security.nl/posting/686621/Big+Brother+Watch%3A+coronapaspoort+kan+tot+nieuwe+apartheid+leiden

  • Meen je niet !!! WTF !!! Nah, ik sta er in ieder geval niet tussen. Wat een kloothommels zeg, als dit correcte info is. Zo. Dat was mijn eerste reactie. Bezinning: WIE oh WIE heeft ervoor gezorgd dat deze info op straat kwam te liggen?

   • Te lezen in de reacties aldaar te maken met slechte beveiliging van het systeem. Maar zoals ik heb begrepen is ALLES te hacken. Zijn er hier toevallig nog mensen die overwegen om eventueel digitaal te gaan ‘stemmen’? Grapje …

    • De meeste reageerders van die site zijn voorstanders van dat vaccin en alle maatregelingen.
     Hoe meer hoe liever. Dat is dus de mening van de jeugd daar.
     En iedereen die er tegen is is een wappie.
     Er zijn er maar weinig daar die zich er tegen verzetten.
     En over het algemeen reageren daar wel mensen die er behoorlijk verstand van hebben als het over computers en internet gaat.
     Ik volg het al jaren die site.

     • Het gebeurt regelmatig dat ik die reacties daar niet meer kan volgen wegens technische woorden en internet uitdrukkingen waar nog nooit iemand van gehoord heeft.
      Tenzij je daar werkzaam in bent.

     • Zou Security.nl Viruswaarheid hebben gehackt? Daarna dit bericht zodat geen mens, minus een aantal uitzonderingen, het nog aandurft om zich digitaal ergens bij aan te sluiten.

      • Ik denk het niet, ik geloof niet dat ze daar mee bezig zijn.
       Sommige zouden het best wel kunnen maar het gaat ze meer om security en de bescherming daarvan.
       Daar gaat het vrijwel altijd over.
       Het is beslist geen site voor hackers of waar ze dit steunen.
       Die tips zal je daar echt niet gaan vinden.
       Ook niet hoe je een gejatte pc weer kan activeren of dat soort info.

      • Heel soms probeert iemand het om daar een vraag over te stellen, waarvan je al kan raden dat er iets niet helemaal klopt aan het verhaal.
       Je krijgt de hele site aan reageerders over je heen dan.
       Iedereen kan daar een vraag achterlaten ergens over.

 2. Bij het AD staat een poll met al meer dan 45.000 stemmen over de avond klok.
  En zo’n 60% is daar een voorstander van.
  Dit volk smeekt er om om opgesloten te worden.
  Dus die avond klok kunnen we op wachten, zo werkt het hier.

  • Die AD poll vertegenwoordigt slechts de eigen doelgroep en zegt dus geen ene reet. Sommigen zien dat in. Helaas een meerderheid niet. Wanneer men de totale stemgerechtigde bevolking een stem laten uitbrengen, krijgen we h.w.s. andere resultaten te zien.

   • Ik denk dat je je daar wel eens in kan vergissen.
    De mensen hebben ook geschreeuwd om verplichte mondkapjes in de winkels.
    En ze kregen het.
    Kijk zelf maar hoe angstig de mensen zich gedragen buiten.
    Iedereen wordt bekeken of ze de builenpest hebben en zwaar besmettelijk zijn.

 3. De volgende stap wordt uitgerold, oké wanneer de vakantiegangers wéér gaan boeken naar Turkije met Corendon, gevaccineerd en al wacht hen bij terugkomst een lading nieuwe dictaten van Rutte c.s. Een psychologisch spel van belonen en straffen, wanneer houdt het op, totdat wij allen uit ellende toch maar gaan besluiten om dit mRNA goedje te laten inspuiten?

  • 😉

   Eerstejaars mbo’ers helpen bij coronavaccinaties: ‘Ontzettend mooie werkervaring’ (duur: 1:18)

   ‘Om genoeg mensen te hebben om iedereen te vaccineren tegen het coronavirus zijn mbo’ers hard nodig. Vanaf vandaag springt een groep van 300 eerstejaarsstudenten het ROC in Den Haag bij. Ze volgen de opleiding tot doktersassistent en apothekersassistent, en krijgen een versnelde cursus om te kunnen helpen bij de coronavaccinaties.’

   https://www.youtube.com/watch?v=lRI5t-0Iruw

 4. Op 20 juni 2019** heeft Microsoft (Bill Gates) officieel patent aangevraagd voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Voor zover dat al niet verdacht genoeg is: het patent heeft het registratienummer 2020-060606 (666) meegekregen. Al eerder schreven we dat multimiljardair Bill Gates op 24 maart in een geruchtmakend interview aankondigde dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat u ingeënt bent, zult u vrijwel uitgesloten worden van de samenleving.
  En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.’ (Opb.13:16 en :17)
  Gisteren, 12.01’21 kondigde ook de Denemarken de invoering van een Covid paspoort aan, dat vereist zal worden als je straks weer onbeperkt toegang tot de maatschappij wilt krijgen. Israël besloot al eind vorig jaar om een ‘groen paspoort’ in te voeren, wat nodig is om toegang te krijgen tot restaurants en evenementen.

  De heiligen zullen het merkteken van het Beest weigeren. Die weigering is niet gemakkelijk, gezien de gevolgen. Het kost geestelijke strijd.

  Opb 16:2 En de eerste ging weg en goot zijn schaal uit op de aarde, en er kwam een kwaadaardige en boze zweer (kanker?) aan de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden. (TELOS)

  Het zal onder andere auto-immuunziektes veroorzaken en volgens Dr. Mikovits ook ziektes zoals MS, Alzheimer’s en het kankerproces versnellen. Dat is wat de synthetische GMO-formule van dit vaccin zal veroorzaken in het menselijk lichaam.

  Zou dat niet een fantastische oplossing zijn voor hen die graag de wereldbevolking drastisch willen verminderen?

  Alles en iedereen wordt straks ingespoten met deze chemische formule, waarbij vooral uiteraard in het begin het accent zal liggen op de ouderen en kwetsbaren. Later zal ook de rest van de bevolking aan de beurt komen en na verloop van tijd krijgen we een explosie aan Alzheimer en kankergevallen.

  Maar, gelukkig alle kwetsbare mensen zijn beschermd tegen covid-19 en niemand zal ooit het verband durven leggen aan de tsunami aan auto-immuunziektes en ziektes die je gemakkelijk kunt koppelen aan de vergrijzing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in