Windturbinebladen zouden aan het eind van hun levensduur gerecycleerd kunnen worden tot gummibeertjes voor menselijke consumptie, volgens nieuw onderzoek van wetenschappers van de Michigan State University.

Het nieuws komt te midden van Democraten en hun bondgenoten uit het bedrijfsleven, waaronder het Wereld Economisch Forum (WEF), die hernieuwbare energie pushen als een oplossing voor de klimaatverandering en een levensvatbaar alternatief voor traditionele brandstof. Windenergie, die gebaseerd is op turbines, is één van de meest populaire vormen van hernieuwbare energie en telt trouwe voorstanders in het Witte Huis, schrijft Thenationalpulse.com.

Te midden van dit streven naar hernieuwbare energie hebben onderzoekers van de Michigan State University een nieuwe vorm van composiethars voor windturbinebladen gemaakt.

Het bestaat uit een mengsel van glasvezels met van planten afgeleide en synthetische polymeren. Zodra de bladen die uit deze hars gevormd zijn niet meer gebruikt kunnen worden, kan het nieuwe materiaal gerecycleerd worden in een hele reeks producten – waaronder gummibeertjes.

Wanneer de nieuw samengestelde hars in een alkalische oplossing wordt opgelost, ontstaat kaliumlactaat. De verbinding, zo beweren de onderzoekers, kan gezuiverd worden en omgezet in snoepjes of sportdrankjes.

“Wij hebben kaliumlactaat van levensmiddelenkwaliteit teruggewonnen en gebruikt om snoepjes van gummibeertjes te maken, die ik gegeten heb,” verklaarde John Dorgan, één van de auteurs van het artikel.

“Een koolstofatoom afkomstig van een plant, zoals maïs of gras, is niet anders dan een koolstofatoom dat afkomstig is van een fossiele brandstof. Het maakt allemaal deel uit van de wereldwijde koolstofcyclus, en wij hebben laten zien dat we van biomassa op het veld naar duurzame plastic materialen kunnen gaan, en weer terug naar levensmiddelen,” vervolgde de onderzoeker.

  Senaat van Louisiana keurt wetsvoorstel goed (37-0) om WEF-agenda te verbieden in de staat

“Het mooie van ons harssysteem is dat wij het aan het eind van de gebruikscyclus kunnen oplossen, en dat maakt het vrij uit de matrix waarin het zit, zodat het steeds opnieuw gebruikt kan worden in een oneindige kringloop. Dat is het doel van de circulaire economie.”

Een ander bijproduct van de combinatie van de hars met een alkalische oplossing is poly(methylmethacrylaat), of PMMA, een acrylmateriaal dat regelmatig gebruikt wordt in ruiten en achterlichten van auto’s.

Het nieuws komt na maanden van promotie van insecten en andere insecten als een “duurzame” bron van menselijk voedsel. “Wij zullen de insecten niet opeten,” is een populaire meme geworden als reactie op het aandringen van globalistische bondgenoten zoals het Wereld Economisch Forum.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF suggereert de zon verduisteren om klimaatverandering tegen te gaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVACCIN TAPIJTBOMMEN: Er worden aërosolvormige “vaccins” ontwikkeld die op bevolkingssteden kunnen worden gespoten voor automatische ontvolking
Volgend artikelDr. Klinghardt: “Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Stop met de bewoordingen zoals fossiele brandstof er is niets fossiels aan. Dit wordt alleen gebruikt om schaarste te creëren waardoor je de prijzen kan blijven opvoeren.

 2. Heb ik potverdulleme zojuist twee zonnepanelen door m’n keel gekregen en nu moet ik ook al aan de windturbines, maar dan wel graag met chocolade-mousse overgoten !
  Volgende week staan bij ons e-bikes op ’t menu !

 3. Eet smakelijk! Wat is er toch mis met al die mensen? Heel die voedingsmiddelenINDUSTRIE moet op de schop, weg ermee, terug naar de natuur, naar de boer!

 4. Velen gaan voorbij aan het feit dat de Cabal (verzamelnaam voor de elite, illuminatie ect) ons burgers gewoon kapot willen maken, steek die Gummibeertjes maar in konten van deze smerige Angelo zionistische heersers.

 5. Dat heet scheikunde.
  Waaruit dacht je dat bv de suikers die je in je cola hebt uit bestaan.?
  Je wilt niet weten wat je allemaal eet.!
  Zolang je er niet dood aan gaat,tenminste niet sneller dan de prik..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in