Met het tanende succes van de biologische vaccins en de druk van de Deltavariant en andere varianten, zet de wereld zich schrap nu de ongevaccineerden de schuld krijgen van het mislukken van het massavaccinatieprogramma, schrijft Dr. Fleming.

Een kritische blik op de gepubliceerde gegevens laat een heel ander beeld zien. Als je steeds hoort dat je de wetenschap moet vertrouwen, wordt het misschien tijd dat we dat ook doen, en hier is wat de WETENSCHAP ons laat zien.

(1) De Emergency Use Authorization Documents die bij de FDA zijn ingediend voor Pfizer, Moderna, en Janssen, bevatten een aanzienlijke hoeveelheid nuttige gegevens die niet worden besproken. De volgende vier afbeeldingen, besproken tijdens EVENT 2021, laten zien wat de werkelijke EUA documenten ons laten zien.

PFIZER

Wanneer u de EUA-documenten van Pfizer doorleest, ziet u niet alleen de gegevens over de werkzaamheid van het vaccin, maar ziet u nog iets veel belangrijkers. U zult het aantal mensen vinden bij wie later de diagnose COVID werd gesteld en het aantal dat overleed. Er was geen statistisch significant verschil in het aantal mensen dat stierf bij degenen die niet waren gevaccineerd in vergelijking met degenen die de vaccins kregen.

In feite werd in de EUA documenten voor Pfizer, Moderna, en Janssen specifiek vermeld dat ALLE sterfgevallen overeenkwamen met de verwachte en geziene sterfgevallen in de algemene bevolking.

Elk van de volgende vier afbeeldingen laat het aantal mensen zien bij wie later COVID werd vastgesteld na vaccinatie, iets wat nu “doorbraakgevallen” worden genoemd, evenals het aantal mensen bij wie COVID werd vastgesteld en die niet werden gevaccineerd. Rechts van elke tabel ziet u een grafiek met de aantallen mensen in zowel de gevaccineerde als de ongevaccineerde groep.

  Dr. Peter McCullough geeft dringende COVID-vaccin waarschuwing aan Donald Trump

Onder de grafiek van elk Drug Vaccine Biologic, ziet u een Chi-Square Analyse voor elk gebruikt Drug Vaccin, waarbij de uitkomsten worden vergeleken van wat werd gezien en wat werd verwacht, als er geen verschil is tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden.

Tenslotte ziet u helemaal onderaan elke afbeelding de Absolute Risicovermindering (ARR), die per definitie de werkelijke risicovermindering is die bij vaccinatie wordt waargenomen. Deze cijfers variëren van 0,88 tot 1,57%.

Voor Pfizer was er geen statistisch verschil in het aantal mensen bij wie COVID werd vastgesteld, ongeacht of ze gevaccineerd waren of niet.

MODERNA

Met dezelfde aanpak toont de volgende grafiek de resultaten van de EUA-gegevens voor patiënten die zijn gevaccineerd met Moderna versus patiënten die niet zijn gevaccineerd met een biologisch serum vaccin.

Net als Pfizer liet Moderna geen statistisch verschil zien in het aantal mensen bij wie de diagnose COVID werd gesteld, onafhankelijk van het feit of zij waren gevaccineerd of niet.

JANSSEN (Johnson & Johnson)

Janssen verstrekte twee reeksen vergelijkingsgegevens. Gebruikmakend van dezelfde benadering die hierboven is gebruikt voor Pfizer en Moderna, kunnen we zien dat Janssen een statistische vermindering liet zien van het aantal mensen bij wie 2 weken (14-dys) nadat ze waren gevaccineerd de diagnose COVID werd gesteld. [p<0.05].

Toen de Janssen-resultaten echter twee weken later, 28 dagen na de Janssen-injectie, werden geanalyseerd, ging dat statistische verschil verloren en was er geen statistisch verschil tussen degenen die waren gevaccineerd met het Janssen biologisch serum vaccin en degenen die dat niet waren.

Met een gebrek aan werkelijk klinisch voordeel om het aantal COVID-gevallen of sterfgevallen statistisch te verminderen volgens de FDA-documenten zelf, is het gemakkelijk te zien waarom de toename van InflammoThromboticResponse ziekte en Prion-geassocieerde ziekten een aanzienlijk aantal onderzoekswetenschappers bezorgd heeft gemaakt over de gevolgen van deze onvoldoende geteste groep van Drug Vaccine Biologic Agents. En dan is er natuurlijk ook nog het stijgende aantal sterfgevallen die in verband worden gebracht met het gebruik van deze biologische vaccingeneesmiddelen.

  De nieuwe COVID-variant zwendel werd gesimuleerd in Israël, weken voordat het werd "ontdekt"

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank waarschuwt: het spike-eiwit is de moordenaar – pas op voor mRNA-‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCovid’s gewillige beulen – Hoe zijn voorheen normale mensen zo gretig geworden om de dood als vonnis uit te delen?
Volgend artikelDokter wil “eng zijn tegen het publiek” en COVID-cijfers opblazen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Off topic)sociale afstand .)
  Heb ik altijd al gehad 😛
  Het hele gedoe heeft gestalt gekregen .
  Nu met dit Corvid gebeuren is een nieuw jasje gestoken om de onaanraakbare uit te roeien.
  Ik kom uit de jaren 50 .
  Hoe ik als kind behandeld ben heeft als gevolg dat ik sociaal niet echt meegaand ben .
  Kijk deze link nu eens .
  https://www.knack.be/nieuws/wereld/800-kinderlijkjes-in-beerput-van-nonnen-aartsbisdom-ontkent-verantwoordelijkheid/article-normal-147679.html
  Wie net als ik op een katholieke school heeft gezeten weet uit ervaring hoe deze ratten tekeer gingen
  De Fraters haden puntschoenen aan en konden je feilloos tussen je anus en stuitje schoppen.
  Ben zelfs aan mijn oren van de grond getrokken . (moeten ze nu ff proberen 🙂
  Corvid is een nieuwe truuk !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in