National File heeft een opname in handen gekregen van een Zoom video conference call tussen artsen en een marketing directeur van Novant Heath New Hanover Regional Medical Center, een groep van 20 ziekenhuizen, klinieken en kantoren die patiënten behandelen in North Carolina en South Carolina, bericht Tom Pappert.

In de clip lijkt Fisher verward door vragen van Rudyk over hoe COVID-19 patiënten worden geteld. Nadat Fisher dit proces heeft uitgelegd, beweert Rudyk dat de ziekenhuizen “eng” moeten worden in hun berichtgeving over COVID-19, hun totale aantal COVID-19 patiënten moeten opblazen door degenen te tellen die hersteld zijn, en suggereren dat mensen zullen sterven zonder een van de controversiële COVID-19 vaccins te nemen.

De video werd verkregen van een interne bron bij Novant Health, en werd eerder deze week opgenomen. In de clip zijn drie sprekers aanwezig: Rudyk, Fisher, en Shelbourn Stevens, de voorzitter die belooft “offline” met MacDonald te spreken over het opblazen van het aantal COVID-19 patiënten.

Nadat de eerste spreker een vraag lijkt te beantwoorden over hoe het aantal COVID-19 patiënten wordt bepaald en gedeeld met het publiek, antwoordt MacDonald: “Ik denk dat mijn gevoel op dit moment is, dat we misschien allemaal een beetje enger moeten zijn voor het publiek.” Dan introduceert ze haar idee om het totale aantal COVID-19 patiënten op te blazen door patiënten te tellen die hersteld zijn. “Er zijn nog veel mensen in het ziekenhuis opgenomen die we beschouwen als post-COVID, maar die zijn niet meegeteld in die aantallen,” legt Rudyk uit, “Dus hoe tellen we die post-COVID mensen mee in de aantallen van de patiënten die we in het ziekenhuis hebben liggen?”

  Verpleegkundige: "Ik wil dat de mensen weten wat ik aan dit vaccin verloren heb - Ik leef een nachtmerrie, het is het niet waard"

Op dit punt vraagt Fisher, blijkbaar verward, Rudyk om te verduidelijken of ze voorstelt dat het ziekenhuis het totale aantal patiënten vrijgeeft dat in het ziekenhuis is behandeld “sinds het begin van COVID,” wat volgens Rudyk een nog beter idee is.

“Dat is nog beter, en dat is iets wat ik aan iemand anders kan voorleggen, maar ik denk dat dit belangrijke cijfers zijn. De patiënten die nog in het ziekenhuis liggen, die van de COVID-verdieping af zijn, maar nog steeds het ziekenhuis bezetten om uiteenlopende redenen,” zei Rudyk, voordat een mannelijke arts haar onderbrak om te melden dat die patiënten als “hersteld” worden beschouwd.

Toch houdt ze vol: “Ik denk dat dat ook benadrukt moet worden, want zodra je uit de isolatie bent val je uit de COVID-cijfers, dat klopt precies.” De mannelijke arts beaamde: “Carolyn, we kunnen offline praten over hoe we dat tot marketing brengen,” voordat hij door Rudyk wordt afgekapt.

“Dus ik wil alleen maar zeggen dat we botter moeten zijn, we moeten krachtiger zijn, we moeten zien dat er iets uitkomt: ‘Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je doodgaat,'” zegt Rudyk lachend. “Ik bedoel, laten we gewoon heel bot zijn tegen deze mensen.”

Sinds de video op social media is opgedoken, heeft het ziekenhuis een verklaring vrijgegeven waarin wordt beweerd dat de “teamleden die betrokken waren” bij de vergadering gestrest en gefrustreerd zijn dat meer mensen niet een van de controversiële vaccins nemen. Het ziekenhuis verduidelijkt echter dat de suggestie van Rudyk niet is overgenomen: “De gegevens die we hebben gedeeld, omvatten niet de patiënten die in het ziekenhuis opgenomen blijven voor COVID-19 complicaties, ook al zijn ze niet langer COVID-positief.” Het ziekenhuis suggereert vervolgens echter dat het zijn telling kan gaan opblazen, zoals Rudyk suggereerde, “het geeft geen volledig beeld,” merkt het ziekenhuis op.

  Conservatieven vieren de aankoop van Twitter door Elon Musk door vreugdevol gecensureerde waarheden te posten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het schandaal heeft nu een zeker getal: mRNA-vaccins zijn 40 keer gevaarlijker dan griepprikken

Vorig artikelVaccin najagen
Volgend artikelZiekenhuis stopt met bevallingen na ontslag van kraampersoneel over Covid-19 vaccinatiemandaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. In Kerkrade loopt ook zo’n – vrouwelijke – huisarts rond. Totaal verbolgen om het feit dat er inwoners in Kerkrade zijn die weigeren zich te laten genocideren. De Kapitein – yt – heeft een filmpje van dit mens neergezet waarin ze telefonisch melding maakt van iemand die aan ‘covid’ is overleden. Man, man, wat lopen er gigantisch veel enge mensen rond in onze fucked up wereld.

 2. “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je doodgaat,” Goh, nooit geweten dat ik, ooit, zou sterven, wat mij betreft is daar géén genocide spuitje, een vaccin is het niet, voor nodig, het houdt wél in dat mijn afscheid van dees aardkloot nog wel even op zich laat wachten. Het “spuitje” voor mij bedoelt reserveer ik gaarne aan hen die mijn dood eerder dan mijn planning zien.

  • iedereen gaat dood,dus voor het geval iemand dat nog niet wist bel die mevrouw ff op.. opzienbarend nieuws…en vooral inspelend op de massa -hysterie.. we gaan echt allemaal dood kan ook van een bananenschil…

 3. NOGMAALS LAAT JE NIET IN MALING NEMEN DOOR DEZE FIGUREN..AUB
  – VACCIN= GEEN MEDICIJN
  -HET BIED NAUWELIJKS BESCHERMING
  – MEN KAN WEL TERDEGE OOK ZIEK WORDEN INDIEN GEVACCINEERD
  – DE BESMETTING KAN OOK VOORKOMEN BIJ GEVACCINEERDEN
  -DE WERKING NEEMT AL RAP AF
  – ER WORD MEGA AAN VERDIENT
  -DE GEZONDHEIDSINDUSTRIE = ER B NIET OM JE GEZOND TE MAKEN

 4. Iedereen gaat een keer dood. Ook de zogenaamde dokter die daarmee dreigt. Maar dan begint het pas zogenaamde dokter. Wij zijn namelijk niet het lichaam maar de bewoner van het lichaam. Het zaaien en oogsten treedt dan in werking. Then what terror doctor.

 5. Mijn huisarts vertelde me dat ik een groot risico nam als ik me niet zou laten inspuiten want hij had volgens zijn zeggen ook drie spuiten gehad.
  Toen ik hem vervolgens vertelde dat bijna al mijn familie en vrienden ermee geïnjecteerd waren en allemaal om de haverklap ziek zijn met verkoudheid, keelpijn, griep en zelfs positief getest op covid.
  Daarna heb ik hem er niet meer over gehoord.
  Ja sommigen elke maand verkouden en welk risico loop ik dan zonder spuit?
  Ik ben ééns in de drie jaar verkouden en dat is ruim voldoende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in