Baltimore County Government CC0

Het is nu duidelijk dat er meerdere experimenten werden uitgevoerd op de wereldbevolking onder het mom van “vaccinatie.” Een klokkenluider van Pfizer heeft een e-mail van het bedrijf gelekt waarin expliciet staat dat de COVID-19 vaccins die werden aangeboden aan medewerkers van Pfizer “ apart en afzonderlijk” waren van de COVID-19 vaccins die werden aangeboden aan het grote publiek. De e-mail, gedateerd 8 januari 2021, richt zich tot medewerkers en contractanten van Pfizer op de Pearl River onderzoekslocatie van Pfizer in Rockland County, New York, schrijft Lance D Johnson.

De e-mail begint met: “Ik ben verheugd om u te informeren dat we in de komende weken beginnen met het aanbieden van COVID-19 vaccinaties aan in aanmerking komende on-site essentiële collega’s en aannemers.”

“Contractanten die in aanmerking komen voor een on-site vaccinatie zullen hiervan per e-mail of via hun Pfizer sponsor op de hoogte worden gesteld en ontvangen instructies om zich aan te melden voor een on-site afspraak. De vaccindoses die voor dit programma worden gebruikt, staan apart en afzonderlijk van de doses die Pfizer heeft toegezegd aan regeringen over de hele wereld en zullen op geen enkele manier de levering aan nationale regeringen beïnvloeden,” luidt de e-mail.

Federale overheid ontmenselijkt individuen om meervoudige experimenten met vaccins uit te voeren

Sinds het begin van de totalitaire lockdowns werden mensen verdeeld in “essentiële” en “niet-essentiële” groepen – hun rechten gereduceerd tot privileges die afhankelijk waren van dictatoriale decreten. Terwijl de experimentele COVID-19 vaccins in sneltreinvaart werden uitgerold, ontmenselijkten regeringen individuen nog meer en categoriseerden ze mensen in prioriteitsgroepen. Regeringen gebruikten hun sociale status om mensen in collectieve studiegroepen te verdelen zodat er op verschillende momenten en met verschillende partijen “vaccin” op hen geëxperimenteerd kon worden.

  Omgaan met nieuw ontwaakte anti-vaxxers

Sindsdien hebben onafhankelijke onderzoekers de gegevens over ongewenste voorvallen van de individuele batches geanalyseerd, zoals gerapporteerd op batchnummer in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Het blijkt dat bepaalde batches van het COVID-19 vaccin giftiger en dodelijker zijn dan andere.

Deze gegevens hebben meer bewijs geleverd voor een samenzwering die beweert dat vaccinbedrijven zoals Pfizer, Moderna en Jansen verschillende experimenten met vaccinbatches op de bevolking hebben uitgevoerd (met variërende toxiciteit), allemaal binnen het grotere experiment dat werd aangeprezen als “veilige en effectieve” COVID-19 vaccins. Nu is er nieuw bewijs dat Pfizer een “aparte en afzonderlijke” partij COVID-19 vaccins reserveerde voor de mensen die voor het bedrijf werkten en contracten met het bedrijf afsloten.

In de uitgelekte e-mail van Pfizer moesten degenen die in aanmerking kwamen voor de “aparte en afzonderlijke” partij COVID-19 vaccins “site-essentiële collega’s” zijn. In de e-mail werd uitgelegd dat deze collega’s en contractanten gestationeerd moesten zijn bij Pfizer Global Supply en bij de wereldwijde onderzoeks-, ontwikkelings- en medische/mondiale productontwikkelingslocaties van Pfizer. Bovendien kregen deze medewerkers en contractanten de opdracht om het vaccin specifiek bij een Pfizer-locatie te halen “om de levering van onze medicijnen en vaccins te garanderen en kritieke onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s voort te zetten.”

In de e-mail staat specifiek “Zodra de specifieke data voor onze locatie zijn vastgesteld, zullen we een meer gedetailleerd plan delen en zal elke in aanmerking komende essentiële collega op locatie een e-mail ontvangen van Colleague Wellness (voorheen bekend als Occupational Health & Wellness) met instructies voor het registreren voor een afspraak op locatie om uw vaccinatie te ontvangen.”

  Waarom de gevaccineerden een gevaar vormen voor de ongevaccineerden

Medewerkers van Pfizer bekennen dat ze een ander COVID-19 vaccin hebben gekregen dan de rest van de bevolking

In een interview met Infowars zei de Pfizer klokkenluider dat ze wisten dat Pfizer werknemers ofwel een placebo ofwel een andere formule kregen. “Ik weet dat wij werknemers bij Pfizer verschillende vaccins en/of placebo’s kregen en dit was het woord dat rondging op mijn locatie toen ik daar werkte,” zei de klokkenluider. Deze bevinding komt overeen met een getuigenis voor de Australische overheid. Tijdens een hoorzitting in de Senaat zeiden vertegenwoordigers van Pfizer dat het bedrijf een specifieke partij COVID-19 injecties had verstrekt aan zijn werknemers.

“Uw vaccinmandaat gebruikte uw eigen partij vaccin, speciaal geïmporteerd voor Pfizer, dat niet was getest door de TGA (de Australische toezichthouder op medicijnen). Klopt dat?” vroeg Senator Malcolm Roberts aan de vertegenwoordigers van Pfizer.

“Senator, Pfizer verplichtte zich dus om een partij vaccin te importeren die speciaal bestemd was voor het vaccinatieprogramma voor werknemers,” antwoordde een van de vertegenwoordigers.

Als een specifieke partij vaccin gereserveerd was voor Pfizer en zijn medewerkers, dan wist het bedrijf dat er verschillende partijen waren met verschillende risicoprofielen. Het volgende onderzoek moet uitwijzen wat de verschillen in deze batches waren en wat Pfizer ertoe dreef om een specifieke batch te reserveren voor zijn medewerkers en contractanten. Het zou kunnen dat Pfizer verschillende hoeveelheden antigeen/lipide nanodeeltjes/mRNA/spikeiwit heeft getest en placebo’s voor zichzelf heeft gereserveerd zonder toestemming van het publiek.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ursula von der Leyen: “We hebben een continent gevaccineerd!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Artsen 'verbijsterd' over ongekende toename van kanker onder jongeren onder de 50 jaar

Lees meer over:

Vorig artikelWie probeerde Netanyahu in de val te lokken en waarom?
Volgend artikelMarathon in Nederland: Overvolle ziekenhuizen als gevolg van veel klachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Je verwacht het niet toch? Deze is trouwens niet van mezelf maar wel van toepassing “ de hel is leeg, alle duivels zitten hier”. Wen er maar aan

  2. Off topic: Op 18.11.1987 (1 + 8 = 9 > 9/11) woedde in metrostation King’s Cross in Londen een ernstige brand waarbij 31 dodelijke slachtoffers waren te betreuren. Twee maanden daarvoor brachten The Pet Shop Boys het album ‘Actually’ uit en in het lied ‘King’s Cross’ komt het volgende fragment voor:
    ‘Gisteravond vond ik mij verloren
    Bij een station genaamd King’s Cross
    Doden en gewonden links en rechts
    Je weet het, het slechts een kwestie van tijd.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in