Trump claimt eindzege: “gewonnen met legale stemmen”

2
Screenshot YouTube

“Als je de legale stemmen telt, win ik gemakkelijk. Als je de illegale stemmen telt, kunnen zij proberen om de verkiezing van ons te stelen”, zei Trump op een persconferentie in het Witte Huis, waarbij hij “heel wat rechtszaken” voorspelde.

De president zei dat de opiniepeilingen voor de verkiezingen bedoeld waren om de stemmen voor de Republikeinen te onderdrukken. De Trump-campagne probeert juridisch stemhertellingen in Wisconsin, Nevada, Michigan, en Georgia te eisen, hoewel de rechters in de laatstgenoemde twee staten de pogingen hebben neergeslagen. Terwijl Joe Biden op het laatste moment in de kantelstaten wint, schreef Trump op Twitter dat zijn campagne zou proberen de resultaten te onderzoeken op mogelijke fraude, meldt Anonhq.

“Alle recente door Biden geclaimde staten zullen door ons juridisch worden aangevochten wegens verkiezingsfraude en staatsverkiezingsfraude. Genoeg bewijs. Volg het op de media. WIJ WINNEN! Amerika eerst!”, schreef Trump in een bericht dat vervolgens door Twitter werd gecensureerd.

In een ander gecensureerd Twitterbericht schreef Trump dat “ELKE STEM DIE NA DE VERKIEZINGSDAG KWAM NIET WORDT GETELD!”

Tijdens de persconferentie schetste Trump ook een beeld van zijn campagne als onderdeel van een transformatie van de Republikeinse partij.

“Democraten zijn de partij van de grote donateurs, de grote media, de grote techneuten, zo blijkt het. En de Republikeinen zijn de partij van de Amerikaanse arbeider geworden, dat is wat er is gebeurd”.

Bovendien zei Trump dat de Republikeinen nu de “partij van de inclusie” waren. De president heeft vergeleken met de verkiezingsuitslag van 2016 beduidend meer steun gekregen van de zwarte, Aziatische en Latino kiezers, volgens Edison’s peilingen. Ongeveer een kwart van de niet-blanke kiezers in de V.S. stemde voor Trump dit jaar, het hoogste aantal voor om het even welke Republikeinse kandidaat sinds Richard Nixon in de verkiezing van 1960.

  Bestorming Congres: de verontwaardiging van de elite is belachelijk

Terwijl Joe Biden de resultaten van Hillary Clinton in 2016 onder de universitair opgeleide blanke kiezers verbeterde, volgens CNN’s peilingen.

De grootste steun voor president Trump kwam van blanke kiezers zonder universiteitsonderwijs, tonen de peilingen van Edison. De onderzoeken van Edison wijzen er echter ook op dat er meer Amerikanen met een inkomen van meer dan 100.000 dollar per jaar op Trump stemden dan op Biden.

Hier is de volledige toespraak (begint om 8:12):

Schokkende video van geregistreerde Democraat en stemmentelling controleur in Pennsylvania

Vorig artikelBelgen vormen burgerpatrouilles voor de bestrijding van criminele migranten
Volgend artikelUiterst ongelijk aantal stemmen tussen Trump en Biden in D.C. – vraag over verkiezingsfraude wordt in de VS gedebatteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Als Biden wint zullen de globalistische ondernemingen (Google, Facebook, Twitter, CNN, Hollywood, etc.) de grote winnaars zijn en zullen de gewone Amerikaanse werknemers en kleine plaatselijke bedrijven de verliezers zijn.
    Globalisten zoals Biden en konsoorten (inclusief onze eigen politici) verkopen uit persoonlijk winstbejag onze Westerse welvaart uit aan de hele wereld.
    Vele kiezers voor Biden zijn echter te dom om dit te beseffen en gooien hun eigen ramen in.

    Election chaos: President Trump ‘saw this coming’. https://video.foxnews.com/v/6207576346001

  2. De zionisten dus weer! Zij hebben ook WOll veroorzaakt en de hele westerse wereld hebben ze in hun klauwen! Ook in de sovjetunie hadden ze voor 80% de macht! Dan ben je zg “anti- semietisch” als je kritiek op ze hebt! 7n de sovjetunie was anti comminisme het zelfde als anti semietisme dat werd met de dood bestraft! Nu hebben ze alle media, in handen, google faceboek, jewtube en alle kranten! Zelfs de hele film en muziek industrie! De banken en farmacie is ook in hun handen! Ze kopen alles en iedereen op, bedrijven en zelfs politici! Wie in de weg loopt, b.v.tegen JFKennedy, Hitler, Ghadaffi bv moet uit de weg geruimd worden of gedemoniseerd, omdat voor hun eigen volk opkomen en geen beestachtig comminismme willen! Ook Trump knokt voor zijn volk en tegen het corrupte systeem, alsook de corrupte banken en de media! Sta op en verjaag ze, want ze maken ons al eeuwen kapot en nu willen ze de laatste klap uitdelen, NWO of te wel een communistische wereld dictatuur! Dat doen ze nu door misbruik te maken van een stevig griepvirus! Ik hoop toch dat Trump als nog wint en doorgaat met het bestrijden van dit globalistische, communitische, satanistische systeem!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in